Gazete Vatan Logo
Magazin Aslı Zen'in Selen Görgüzel isyanı: Neyse parası verelim söylemesin!

Aslı Zen'in Selen Görgüzel isyanı: Neyse parası verelim söylemesin!

Merhum sanatçı Kayahan'ın 'Yemin Ettim' parçasını canlı okuyan ve performansı sosyal medyada çok konuşulan Selen Görgüzel'e bir tepki de Aslı Zen'den geldi. Bir davette görüntülenen ünlü şarkıcı, Görgüzel hakkında çok konuşulacak sözler sarf etti: Aslı Zen, "Güzelim, canımın içi söyleme kurbam olduğum. Yol yakınken dön bu yoldan" dedi.

Aslı Zen'in Selen Görgüzel isyanı: Neyse parası verelim söylemesin!

Yönetmen Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel, son dönemde şarkıcılık performansıyla adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz günlerde sahne aldığı mekanda Kayahan'ın 'Yemin Ettim' parçasını seslendiren Görgüzel'ın sahne performansı beğenilmemişti. Işın Karaca, "Ama neden?" yorumunda bulunmuştu. Ünlü isim hakkında çarpıcı bir açıklama da Aslı Zen'den geldi.

"TRİLYON VERSE ŞARKI VERMEYECEĞİM"

Bir davette '2. Sayfa' mikrofonlarına konuşan Aslı Zen, "Sinirlerim bozuluyor. Kurban olayım neyse parası verelim söylemesin bu kızcağız. Söylemesin! Çok güzel bir kızcağız, giyiniyor, süsleniyor, kendi sesine göre şarkılar söylesin. Olacak iş mi? Trilyon verse de ona şarkı vermeyeceğim" dedi.

"HER PÜSKÜLLÜ BİR ŞEY GİYEN ŞARKI SÖYLEMESİN"

Hamdi Bey'in eki eşi Canan Hoşgör çok yakın arkadaşım. Ondan dolayı biliyorum Hamdi Bey tarafında neler olduğunu. 'Aa şarkı söylüyormuş bu kızcağız' diye kontrol ettim. Abi herkes şarkı söylemesin ya. Söyletmeyin kardeşim! Her öyle püskülü bir şey giyen şarkı söylemesin. Söylediğin şarkı da Kayahan'ın parçası, bazen ben cesaret edemiyorum. Müzisyen kadınım, sesime sonuna kadar güvenirim bazen ben cesaret edemiyorum. Haksızlık ya!

"SÖYLEME GÜZELİM BENİM"

Selen Görgüzel'in gündeme gelmek istediğini vurgulayan Aslı Zen, "Zaten biz bunu konuşalım diye söylemiştir herhalde. Bir aklıselim bunu söyler mi, söylemez. Söyleme güzelim benim. Neydi Selen Görgüzel mi? Güzelim, canımın içi söyleme kurbam olduğum. Yol yakından dön bu yoldan" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"BEŞ SANİYELİK TELEFONLA ÇEKİLMİŞ GÖRÜNTÜ"

"Sahnemde söylemeyi en sevdiğim şarkı Yemin Ettim'in beş saniyelik ve telefonla çekilmiş küçük bir parçasıyla beni talan etmeye çalışan sanat severler. Önemli olan iyi niyet bilmediğiniz her konuda fikrinizin olmasına alıştık ama bildiği halde 'neden?' diye soran çok sevgili Işın Karaca'ya hepinizin önünde cevap vereyim. Sesine güvenip bağırarak okumak ne kadar da rahatsız edici oluyormuş değil mi?" sözleriyle kendini savunan Görgüzel, Işın Karaca'ya da cevap vermişti.