Gazete Vatan Logo
Magazin Cansu Kurtçu isyan etti! "Söyleyiş şekliniz berbat"

Cansu Kurtçu isyan etti! "Söyleyiş şekliniz berbat"

Ünlü besteci, söz yazarı ve şarkıcı Fettah Can'ın eşi Cansu Kurtçu, pop şarkılarını arabesk yorumuyla söyleyen şarkıcıları eleştirdi.

Cansu Kurtçu isyan etti! "Söyleyiş şekliniz berbat"

Besteci ve yorumcu Cansu Kurtçu pop şarkılarını arabesk yorumuyla söyleyen şarkıcıları eleştirdi.

Kurtçu, Instagram sayfasında yaptığı paylaşımda şöyle dedi: "Sabah programları takibinden sonra bir kez daha anladım ki; güzelim şarkıları arabesk, fantezi yorumunda söyleyeceğim diye içine ediyorlar. Çünkü o söylediğiniz tarz arabesk de değil. Bunu çok güzel icra eden arkadaşlarımız var. Sizin bu söyleyiş şekliniz ise berbat. Bundan kopun. Her şarkıyı bozmak, her şarkıyı bu hale getirmek zorunda değilsiniz. Yeni şarkılar yapın. Bırakın bunları da biz dinleyelim. Bize dinleyecek şarkılar kalsın"

CANSU KURTÇU KİMDİR?

Şarkıcı Cansu Kurtçu, 4 Eylül 1984 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Ankara Devlet Konservatuarı'nı bıraktıktan sonra prodüktör İskender Paydaş'la tanışma fırsatını yakaladı. İskender Paydaş'ın projelerini tasarlayarak, basın danışmanlığını üstlendi. Türkiye'nin şarkı yazarlarından biri olarak kendini kanıtlayan sanatçı, meslek birliklerinin kayıtlarına göre Türkiye'nin en aktif beş söz yazarı ve bestecisi arasında yerini almıştır.

Haberin Devamı

Yıllardır müzik sektöründe Sibel Can, Demet Akalın, Murat Boz, Gülben Ergen, Hülya Avşar, Fettah Can, Işın Karaca, Berkay ve daha bir çok yorumcuya verdiği şarkılarla adından söz ettiren Cansu Kurtçu, besteci kimliği ile yurtdışında da ilgi görüyor.

Cansu Kurtçu, 2014 yılında ortağı ve meslektaşı Fettah Can ile nikah masasına oturdu. Bu evlilikten biri kız, biri erkek ikiz bebekleri dünyaya geldi.

CANSU KURTÇU ŞARKILARI

Ilk albümünü 2011 yılında "HİS" adıyla yayınlayan sanatçı müzisyen duruşuyla da adından söz ettirmeye başladı. Bu albümü "BATAK" "KALK GEL BANA" "AMENNA" ve "NE DEĞİŞTi Kİ" singleları takip etti. Aralık 2016 tarihinde yazdığı ''DELİGÜL'' şarkısını Berkay ile birlikte seslendirdi ve sevenlerine sundu. Cansu Kurtçu son olarak ise ' Dünyanın En Güzel Sırrı' adlı single çalışmasını hayranlarıyla buluşturdu.