Cansu Kurtçu

Cansu Kurtçu

Son dakika cansu kurtçu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cansu kurtçu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cansu kurtçu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cansu Kurtçu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cansu kurtçu gelişmeleri de dahil olmak üzere 50 cansu kurtçu haberi bulunmuştur. Tüm cansu kurtçu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cansu Kurtçu: 'İstanbul eziyet gibi'
Cansu Kurtçu: 'İstanbul eziyet gibi' Şarkıcı Fettah Can ile meslektaşı Cansu Kurtçu 2014'te evlenmişti. 2017'de ikizleri Vera ve Oğul dünyaya gelmişti.
17.11.2023 Magazin
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu Ali Sunal ve Doğa Rutkay’ın başrollerini paylaştıkları, cuma günü vizyona girecek 'Hava Muhalefeti' filminin galası, dün akşam Kanyon'da gerçekleşti. Murat Kepez'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin galasına katılan merhum sanatçı Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal ile ilgili basın mensuplarının yönelttiği soruları cevapladı.
11.04.2023 Magazin
Reynmen ve sevgilisinden romantik paylaşım!
Reynmen ve sevgilisinden romantik paylaşım! Bir süredir sosyal medya paylaşımı yapmayan Reymen geçtiğimiz gün 'Sosyal medya zehirli olmaya devam edecek' diyerek içini dökmüştü. Bir süre daha sosyal medyadan uzak duracağını söyleyen Reymen'den aşk pozu geldi. Reymen,sevgilisine ilan-ı aşk etti.
9.03.2023 Magazin
Ünlü şarkıcı Fettah Can'ın annesi Fahriye Can hayatını kaybetti!
Ünlü şarkıcı Fettah Can'ın annesi Fahriye Can hayatını kaybetti! Şarkıcı Fettah Can, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bir aydır yoğun bakımda tedavi gören annesi Fahriye Can'ın hayatını kaybettiği bilgisini paylaştı. Şarkıcı, annesini cenaze töreniyle ilgili detayları da açıkladı. Takipçileri Fettah Can'a başsağlığı mesajlarıyla destek oldu.
15.02.2023 Magazin
Cansu Kurtçu isyan etti! "Söyleyiş şekliniz berbat"
Cansu Kurtçu isyan etti! "Söyleyiş şekliniz berbat" Ünlü besteci, söz yazarı ve şarkıcı Fettah Can'ın eşi Cansu Kurtçu, pop şarkılarını arabesk yorumuyla söyleyen şarkıcıları eleştirdi.
3.01.2023 Magazin
Fettah Can çocuklarıyla denizin keyfini çıkartıyor!
Fettah Can çocuklarıyla denizin keyfini çıkartıyor! 2014 yılında evlenen şarkıcı Fettah Can ile müzisyen eşi Cansu Kurtçu, İzmir Alaçatı'da tatil yapıyor. Önceki gün bir plajda objektiflere yansıyan çift, çocuklarıyla denizin keyfini çıkardı.
9.07.2022 Magazin
Ünlü kadınlar ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesiyle bir araya geldi
Ünlü kadınlar ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesiyle bir araya geldi Hayatı tek başına omuzlayan kadınları istihdam ederek iş yaşamına kazandırmak ve gelecek kurmalarına yardımcı olmak için gerçekleştirilen ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesinin açılış lansmanı gerçekleştirildi. Pınar Altuğ, Atiye, Özge Boran ve Aydilge gibi 30 ünlü isim de projeye destek oldu.
5.03.2022 Magazin
'Fettah sağ olsun yedi defa evlilik teklif etti'
'Fettah sağ olsun yedi defa evlilik teklif etti' Müzisyen çift Fettah Can ve Cansu Kurtçu, önceki akşam Arnavutköy’de bir mekanda evliliklerinin altıncı yılını kutladı.
11.09.2020 Magazin
Fettah Can isminin hikayesini Çok Akustik’ te anlattı
Fettah Can isminin hikayesini Çok Akustik’ te anlattı Kanal D’nin müzik-eğlence programı “Çok Akustik", yeni bölümü ile ekrana geldi.
12.07.2020 Televizyon
Pantene Altın Kelebek ödülleri saat kaçta, hangi kanalda? İşte Pantene Altın Kelebek Ödülleri töreni
Pantene Altın Kelebek ödülleri saat kaçta, hangi kanalda? İşte Pantene Altın Kelebek Ödülleri töreni 46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri, yepyeni bir konseptle sahiplerini buluyor. 17 milyon oyla belirlenen kazananlar, bu akşam açıklanacak. Peki, Pantene Altın Kelebek ödülleri ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Pantene Altın Kelebek ödülleri töreni...
5.07.2020 Gündem
Fettah Can kimdir? Fettah Can kaç yaşında ve nereli?
Fettah Can kimdir? Fettah Can kaç yaşında ve nereli? Cumhurbaşkanlığı’nın organize ettiği konserler serisi "Türkiye'nin Kültür Hazineleri Sahnesinde Evde Bayram Konserleri" ile devam ediyor. Türkiye'nin farklı şehirlerindeki 8 farklı tarihi mekanda düzenlenecek konser serisi Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde Fettah Can konseriyle Kanal D'de devam ediyor. Peki, Fettah Can kimdir? Fettah Can kaç yaşında ve nereli? İşte Fettah Can şarkıları ve hayatı hakkında merak edilenler...
25.05.2020 Gündem
"13 aydır yalnız yatıyorum"
"13 aydır yalnız yatıyorum" Yakın dostları Deniz Seki, Işın Karaca ve Cansu Kurtçu ile yeni şarkı çıkaran Demet Akalın, bugün konuk olduğu 2. Sayfa programında kızı Hira babasıyla uyumayı sevdiği için Kurt'la 13 aydır yalnız yattığını söyledi.
25.02.2020 Magazin
Berkay ile Eren Hacısalihoğlu arasında 'Sevgilime nasıl dokunursun!' kavgası
Berkay ile Eren Hacısalihoğlu arasında 'Sevgilime nasıl dokunursun!' kavgası Berkay 3 hafta önce Cansu Kurtçu'yu sahne aldığı mekanda dinlemeye gitti. Berkay, gecenin ilerleyen saatlerinde Kurtçu'nun isteği üzerine sahneye çıktı.
23.10.2019 Magazin
Harbiye'de Oğuzhan Koç şov!
Harbiye'de Oğuzhan Koç şov! Pop müziğin sevilen seslerinden Oğuzhan Koç, kariyerinin ilk Harbiye konserini önceki gün Poll Production organizasyonu ‘Paraf Halkın Yıldızları’ konserleri kapsamında gerçekleştirdi.
5.09.2019 Magazin
Açılışı kızıyla birlikte yaptı!
Açılışı kızıyla birlikte yaptı! Pop müziğin sevilen ismi Berkay, önceki akşam Poll Production organizasyonu Demirören Tv medya sponsorluğunda düzenlenen Turkish Airlines Harbiye Açıkhava konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu.
28.08.2019 Magazin
Berkay’ı hastanede yalnız bırakmadılar
Berkay’ı hastanede yalnız bırakmadılar Başakşehirli futbolcu Arda Turan ile yaşadığı tartışmada burnu kırılan ve ameliyat olan Berkay’ı sanatçı dostları hastanede yalnız bırakmadı
11.10.2018 Magazin
İkizlerin mesajı duygulandırdı
İkizlerin mesajı duygulandırdı Fettah Can, önceki akşam konser verdi. Can, eşi Cansu Kurtçu’nun kulise gönderdiği çiçeklerin üzerindeki notu görünce duygusal anlar yaşadı. Notta, ikiz bebeklerinin imzası vardı ve “Seni özlüyoruz” yazıyordu
28.01.2018 Magazin
Fettah Can baba, Cansu Kurtçu anne oldu!
Fettah Can baba, Cansu Kurtçu anne oldu! Müzisyen çift Fettah Can ile Cansu Kurtçu'nun bebekleri dünyaya geldi.
11.10.2017 Magazin
İkizlerin cinsiyeti belli oldu!
İkizlerin cinsiyeti belli oldu! Fettah Can ile 3 yıllık eşi Cansu Kurtçu'nun ikizlerinin cinsiyet belli oldu. Fettah Can haberi sahnede izleyicileri ile paylaştı.
12.09.2017 Magazin
İkizlere hazırlık
İkizlere hazırlık Fettah Can ve eşi Cansu Kurtçu, önceki gün Zorlu AVM’deydi.
10.08.2017 Magazin
İkizler göründü
İkizler göründü İkiz bebek bekleyen besteci ve şarkıcı Cansu Kurtçu, eşi Fettan Can ile objektif karşısına geçti
21.07.2017 Magazin
Hamileliğimde çok üretkenim
Hamileliğimde çok üretkenim Şarkıcı Fettah Can ile evli olan besteci Cansu Kurtçu, hamileliğinin 6’ncı ayına girerken beste yapmaya hız verdi.
5.07.2017 Magazin
Biri kız biri de erkek
Biri kız biri de erkek Fettah Can, yaklaşık beş aylık hamile eşi Cansu Kurtçu ile Etiler’de Samsun Demir ile buluştu.
15.06.2017 Magazin
İkiz heyecanı
İkiz heyecanı Fettah Can, kendisi gibi şarkıcı ve söz yazarı olan eşi Cansu Kurtçu ile Zorlu AVM’de alışveriş yaptı.
30.04.2017 Magazin
Ünlü çift ikiz bebek bekliyor!
Ünlü çift ikiz bebek bekliyor! Sekiz yıllık ilişkilerini, 2.5 yıl önce nikah masasına taşıyan Fettah Can ve Cansu Kurtçu’nun, tüp bebek tedavisi sonucu ikizleri olacağı öne sürüldü
21.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cansu Kurtçu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cansu kurtçu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.