Fettah Can

Fettah Can

Son dakika fettah can haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fettah can ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fettah can haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fettah Can

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fettah can gelişmeleri de dahil olmak üzere 158 fettah can haberi bulunmuştur. Tüm fettah can haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cansu Kurtçu: 'İstanbul eziyet gibi'
Cansu Kurtçu: 'İstanbul eziyet gibi' Şarkıcı Fettah Can ile meslektaşı Cansu Kurtçu 2014'te evlenmişti. 2017'de ikizleri Vera ve Oğul dünyaya gelmişti.
17.11.2023 Magazin
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu Ali Sunal ve Doğa Rutkay’ın başrollerini paylaştıkları, cuma günü vizyona girecek 'Hava Muhalefeti' filminin galası, dün akşam Kanyon'da gerçekleşti. Murat Kepez'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin galasına katılan merhum sanatçı Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal ile ilgili basın mensuplarının yönelttiği soruları cevapladı.
11.04.2023 Magazin
Ünlü şarkıcı Fettah Can'ın annesi Fahriye Can hayatını kaybetti!
Ünlü şarkıcı Fettah Can'ın annesi Fahriye Can hayatını kaybetti! Şarkıcı Fettah Can, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bir aydır yoğun bakımda tedavi gören annesi Fahriye Can'ın hayatını kaybettiği bilgisini paylaştı. Şarkıcı, annesini cenaze töreniyle ilgili detayları da açıkladı. Takipçileri Fettah Can'a başsağlığı mesajlarıyla destek oldu.
15.02.2023 Magazin
Cansu Kurtçu isyan etti! "Söyleyiş şekliniz berbat"
Cansu Kurtçu isyan etti! "Söyleyiş şekliniz berbat" Ünlü besteci, söz yazarı ve şarkıcı Fettah Can'ın eşi Cansu Kurtçu, pop şarkılarını arabesk yorumuyla söyleyen şarkıcıları eleştirdi.
3.01.2023 Magazin
Boğaz’da Fettah Can heyecanı!
Boğaz’da Fettah Can heyecanı! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ile Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, dün akşam pop müziğin sevilen ismi Fettah Can’ı ağırladı. Hayranlarıyla bu sene Kuruçeşme’de ilk kez bir araya gelen ünlü sanatçı, eşsiz boğaz manzarasında unutulamayacak bir geceye imza attı. Can, kendi yazdığı ve ünlü sanatçılar tarafından seslendirilen eserlerini bu kez Paraf Kuruçeşme Açıkhava dinleyicisi için söyledi.
7.10.2022 Televizyon
Fettah Can çocuklarıyla denizin keyfini çıkartıyor!
Fettah Can çocuklarıyla denizin keyfini çıkartıyor! 2014 yılında evlenen şarkıcı Fettah Can ile müzisyen eşi Cansu Kurtçu, İzmir Alaçatı'da tatil yapıyor. Önceki gün bir plajda objektiflere yansıyan çift, çocuklarıyla denizin keyfini çıkardı.
9.07.2022 Magazin
19 Mayıs tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor
19 Mayıs tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün istiklal meşalesini yakmak için Bandırma Vapuru’yla Samsun’a çıktığı 19 Mayıs 1919’un 103’üncü yıldönümünde Türkiye’nin dört bir yanı kırmızı-beyaz coşkuya büründü. Pandeminin ardından meydanlar dolup taşarken Ankara’daki kutlamaların merkezi Anıtkabir. Birçok kentte yürüyüşler, konserler, etkinlikler var...
19.05.2022 Gündem
Yargı'nın Eren Komiseri Uğur Aslan türkü söyledi! Sosyal medyada viral oldu...
Yargı'nın Eren Komiseri Uğur Aslan türkü söyledi! Sosyal medyada viral oldu... Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukların arasında yer alan Uğur Aslan söylediği türkülerle hem program sunucuları Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'yi mest etti hem de programda türkü söylediği anlardaki mimik ve hareketleriyle sosyal medyada viral oldu.
5.12.2021 Magazin
Ünlü şarkıcı Fettah Can aşı gönüllüsü oldu
Ünlü şarkıcı Fettah Can aşı gönüllüsü oldu Fettah Can, koronavirüs aşısı için gönüllü oldu.
10.01.2021 Magazin
'Fettah sağ olsun yedi defa evlilik teklif etti'
'Fettah sağ olsun yedi defa evlilik teklif etti' Müzisyen çift Fettah Can ve Cansu Kurtçu, önceki akşam Arnavutköy’de bir mekanda evliliklerinin altıncı yılını kutladı.
11.09.2020 Magazin
Fettah Can isminin hikayesini Çok Akustik’ te anlattı
Fettah Can isminin hikayesini Çok Akustik’ te anlattı Kanal D’nin müzik-eğlence programı “Çok Akustik", yeni bölümü ile ekrana geldi.
12.07.2020 Televizyon
Fettah Can kimdir? Fettah Can kaç yaşında ve nereli?
Fettah Can kimdir? Fettah Can kaç yaşında ve nereli? Cumhurbaşkanlığı’nın organize ettiği konserler serisi "Türkiye'nin Kültür Hazineleri Sahnesinde Evde Bayram Konserleri" ile devam ediyor. Türkiye'nin farklı şehirlerindeki 8 farklı tarihi mekanda düzenlenecek konser serisi Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde Fettah Can konseriyle Kanal D'de devam ediyor. Peki, Fettah Can kimdir? Fettah Can kaç yaşında ve nereli? İşte Fettah Can şarkıları ve hayatı hakkında merak edilenler...
25.05.2020 Gündem
Evde Bayram Konserleri saat kaçta, hangi kanalda? Fettah Can konseri saat kaçta?
Evde Bayram Konserleri saat kaçta, hangi kanalda? Fettah Can konseri saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı’nın düzenlediği konserler serisi "Türkiye'nin Kültür Hazineleri Sahnesinde Evde Bayram Konserleri" ile Ramazan Bayramı'nda da devam ediyor. Türkiye'nin farklı şehirlerindeki 8 farklı tarihi mekanda düzenlenecek konser serisinde bugün Fettah Can konseri ekranlara gelecek. Peki, Evde Bayram Konserleri saat kaçta, hangi kanalda? Fettah Can konseri saat kaçta? İşte Fettah Can konserinin saati...
25.05.2020 Gündem
Bayram konserleri hangi kanalda? Cumhurbaşkanlığı bayram konserleri ve Evde müzikle kal konserleri! Evde bayram konserleri nerede yapılıyor?
Bayram konserleri hangi kanalda? Cumhurbaşkanlığı bayram konserleri ve Evde müzikle kal konserleri! Evde bayram konserleri nerede yapılıyor? Türkiye'nin farklı şehirlerindeki kültür hazinelerinde 19-26 Mayıs tarihlerinde düzenlenen ve müziğin farklı türlerini barındıran konser programı devam ediyor. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığınca başlatılan Evde Bayram Konserleri kapsamında çeşitli sanatçılar sahne alırken, Popüler Sanat Vakfı (POPSAV), corona virüs pandemisi sürecinden olumsuz etkilenen müzik sektörü çalışanları için Ramazan Bayramı’nda online müzik festivali düzenliyor. Türk müziğinin güçlü sesi İbrahim Tatlıses, verdiği açık hava konseriyle Kanal D’de sevenleriyle buluşacak. Peki, evde bayram konserleri hangi kanalda?
24.05.2020 Gündem
Bayram coşkusu Kanal D'de yaşanır!
Bayram coşkusu Kanal D'de yaşanır! Fark yaratan programları ile Kanal D, Ramazan Bayramı’nın üç günü yine izleyicinin tercihi olacak.
23.05.2020 Televizyon
Cumhurbaşkanlığı’ndan 'Evde Bayram Konserleri'
Cumhurbaşkanlığı’ndan 'Evde Bayram Konserleri' Cumhurbaşkanlığı, 23 Nisan’da “7 Tepeden 7 Kıtaya” projesiyle İstanbul’dan başlattığı konserler dizisini, Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı sürecinde Türkiye’nin birbirinden değerli tarihi noktalarına taşıyarak devam ettiriyor
11.05.2020 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanlığı'ndan 7 yeni konser
Cumhurbaşkanlığı'ndan 7 yeni konser Cumhurbaşkanlığı 23 Nisan’da “7 Tepeden 7 Kıtaya” projesiyle İstanbul’dan başlattığı konserler dizisini, Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı sürecinde Türkiye’nin farklı şehirlerine yayarak devam ettiriyor.
9.05.2020 Gündem
Muhteşem İkili Canlı Yayında ‘Evde Kal’ Diyecek
Muhteşem İkili Canlı Yayında ‘Evde Kal’ Diyecek Poll Production ve Demirören Medya iş birliğiyle izleyiciyle buluşan ‘Evde Kal’ organizasyonunda Merve Özbey ve Fettah Can hayranlarıyla buluşuyor. Konser ve canlı yayın 24 Nisan akşamında Youtube’da olacak.
23.04.2020 Televizyon
Murat Dalkılıç canlı yayında
Murat Dalkılıç canlı yayında Poll Production ve Demirören Medya iş birliğiyle izleyiciyle buluşan ‘Evde Kal’ konser ve canlı yayınının konuğu Murat Dalkılıç olacak. Dalkılıç, konser yayınından önce hayranlarıyla canlı yayında buluşacak.
22.04.2020 Kültür Sanat
Yıldız Tilbe Doyumsuz Konseri ve  Canlı Yayınıyla Moral Olacak
Yıldız Tilbe Doyumsuz Konseri ve Canlı Yayınıyla Moral Olacak Poll Production ve Demirören Medya iş birliğiyle izleyiciyle buluşan ‘Evde Kal’ konser ve canlı yayınının pazartesi akşamı konuğu Yıldız Tilbe olacak. Güçlü sesi ve yorumuyla ünlü sanatçı, hem canlı yayında hem de sonrasında yayınlanacak konserinde hayranlarıyla buluşacak
19.04.2020 Kültür Sanat
Muazzez Abacı ve Mustafa Keser bu kez canlı yayında buluşacak
Muazzez Abacı ve Mustafa Keser bu kez canlı yayında buluşacak Poll Production ve Demirören Medya iş birliğiyle izleyiciyle buluşan ‘Evde Kal’ konser ve canlı yayınının konukları, Muazzez Abacı ve Mustafa Keser olacak. Sanatçılar 40 yıl sonra aynı sahnede buluştukları konserlerinin öncesinde canlı yayında bir araya gelecek.
18.04.2020 Kültür Sanat
Arabesk Müziğin 4 ismi canlı yayınla bir araya geliyor
Arabesk Müziğin 4 ismi canlı yayınla bir araya geliyor Poll Production ve Demirören Medya iş birliğiyle izleyiciyle buluşan ‘Evde Kal’ konser ve canlı yayınının konukları, arabesk müziğin 4 temsilcisi; Cengiz Kurtoğlu, Hakan Altun, Kutsi ve Hüsnü Şenlendirici olacak. İlk kez aynı sahnede buluşan sanatçılar, bu konserin yayını öncesinde, canlı bağlantıyla hayranlarıyla buluşacak.
17.04.2020 Kültür Sanat
Ümit Besen ve Cengiz Kurtoğlu bu kez canlı yayında buluşuyor
Ümit Besen ve Cengiz Kurtoğlu bu kez canlı yayında buluşuyor Poll Production ve Demirören Medya iş birliğiyle düzenlenen ‘Evde Kal’ konser ve canlı yayınının konuklarımüziğin iki usta ismi; Cengiz Kurtoğlu ile Ümit Besen olacak.
16.04.2020 Kültür Sanat
Muazzez Ersoy ve Kutsi’den unutulmayacak yorum
Muazzez Ersoy ve Kutsi’den unutulmayacak yorum Poll Production ve Demirören Medya iş birliğiyle düzenlenen ‘Evde Kal’ konser ve canlı yayınının konukları; Türk Sanat Müziği’nin en önemli temsilcilerinden Muazzez Ersoy ve Türk Pop Müziği’nin başarılı ismi Kutsi olacak. İki sanatçı konser yayını öncesinde canlı yayına bağlanacak.
15.04.2020 Kültür Sanat
Berkay, Açıkhava konseriyle anıları canlandıracak
Berkay, Açıkhava konseriyle anıları canlandıracak Poll Production ve Demirören Medya iş birliğiyle yayınlanan ‘Evde Kal’ konserlerinin konuğu Berkay olacak. Genç şarkıcı, yazın gerçekleşen Harbiye Açıkhava konseri yayınından önce canlı olarak müzik severlere seslenecek.
14.04.2020 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Fettah Can ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fettah can haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.