En İyi Film

En İyi Film

Son dakika en iyi film haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan en iyi film ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını en iyi film haber sayfamızda bulabilirsiniz.

En İyi Film

haberleri sayfasında son dakika yaşanan en iyi film gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.138 en iyi film haberi bulunmuştur. Tüm en iyi film haberleri aşağıda listelenmiştir.
Star Wars Filmleri İzleme Sırası...star Wars Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Star Wars Filmleri İzleme Sırası...star Wars Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Star Wars, paralel kurgu ile yazılmış bir senaryoya sahip olduğu için çekildiği yıllara göre değil hikayeye göre izlenmesi gereken bir seridir. Bu nedenle çekilen ilk film Star Wars: Yeni Bir Umut olsa da, bu film hikayenin akışına göre dördüncü sıradadır. Bilimkurgu türüne yeni bir soluk getiren ve sadece Amerika'da değil dünya genelinde milyonlarca hayranı olan Star Wars serisini anlamak isteyenler, bu sıraya göre seriyi izlemelidir. ,
4.02.2024 Gündem
2024 Oscar adayları belli oldu
2024 Oscar adayları belli oldu Bu yıl 96’ncısı düzenlenecek olan Oscar Ödülleri’nde adaylar açıklandı. Ünlü yönetmen Christopher Nolan imzalı Oppenheimer filmi 13 dalda aday göstererek, zirveye oturdu.
23.01.2024 Magazin
Batman Filmleri İzleme Sırası...batman Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Batman Filmleri İzleme Sırası...batman Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Kurgusal bir karakterin oluşumu ile ortaya çıkan ve yaklaşık olarak 6 adet filmden oluşan bir film serisi olarak bilinmektedir. İlk olarak bu filmin hazırlıkları 1979 yılında başlamıştır. Herkesin büyük ilgi gösterdiği ve birçok insan tarafından bilinen bu film serisi herkes tarafından izlenirken fazlasıyla zevk alınmıştır. İçerisinde birçok kurgusal figürlere ve süper kahraman ürünlerine yer verilmiştir. Böylece en iyi film ödülleri arasına girmiştir.
23.01.2024 Eğitim
Parazit filmi oyuncusu Lee Sun Kyun öldü! Neden öldü, aracında bulunan Lee Sun-Kyun’ın ölüm sebebi ne, intihar mı?
Parazit filmi oyuncusu Lee Sun Kyun öldü! Neden öldü, aracında bulunan Lee Sun-Kyun’ın ölüm sebebi ne, intihar mı? Lee Sun Kyun öldü mü? Güney Kore polisi Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Oscar ödüllü "Parazit" filminin aktörü Lee Sun-kyun'un hayatını kaybettiğini duyurdu. Peki, Lee Sun Kyun neden öldü, Parazit filmi oyuncusu kimdir, kaç yaşında, intihar mı etti?
27.12.2023 Gündem
Rocky filminin yıldız karakter oyuncusu Burt Young 83 yaşında hayatını kaybetti
Rocky filminin yıldız karakter oyuncusu Burt Young 83 yaşında hayatını kaybetti Sinema dünyasının efsane film serisi Rocky'de Rocky Balboa'nın en iyi arkadaşı Paulie rolüyle tanınan ve Oscar'a aday gösterilen usta karakter oyuncusu Burt Young 83 yaşında hayatını kaybetti.
19.10.2023 Magazin
SİYAD 55. Türk Sineması Ödülleri sahiplerini buldu
SİYAD 55. Türk Sineması Ödülleri sahiplerini buldu Sinema Yazarları Derneği'nin düzenlediği, 'SİYAD 55. Türk Sineması Ödülleri'  törenle sahiplerini buldu. En İyi Film Ödülü'nü Emin Alper'in yazıp yönettiği 'Kurak Günler' kazandı. Ödül törenine başta oyuncu Selahattin Paşalı, Ekin Koç olmak üzere birçok ünlü isim katıldı.
5.04.2023 Kültür Sanat
Tom Cruise şaşırttı! Nicole Kidman ile karşılaşmamak için gelmemiş
Tom Cruise şaşırttı! Nicole Kidman ile karşılaşmamak için gelmemiş Pazartesi günü sabaha karşı herkesin gözü törene katılanların ve o pırıltılı salonun üzerindeydi evet ama törene katılanlar kadar katılmayan bir kişi de çok dikkat çekti ve herkesin ‘neden yok’ sorusunu sormasına neden oldu. Üstelik bu ünlünün rol aldığı ve yapımcılıklarından birini de üstlendiği Film gecenin En İyi Film Oscarı adaylarından biriydi ve filmin Oscar şansı belki düşüktü ancak yine de herkes onun törende olacağını düşünmüştü.
14.03.2023 Magazin
Her Şey Her Yerde Aynı Anda konusu ve oyuncuları! 2023 Oscar ödülü alan Everything Everywhere All At Once (Her Şey Her Yerde Aynı Anda) filmi hangi platformlarda var, nereden izlenir?
Her Şey Her Yerde Aynı Anda konusu ve oyuncuları! 2023 Oscar ödülü alan Everything Everywhere All At Once (Her Şey Her Yerde Aynı Anda) filmi hangi platformlarda var, nereden izlenir? 2023 Oscar ödülleri sahiplerini buldu. 1929 yılından bu zamana dek Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi'nin her sene verdiği ödüllerin 95'incisi gerçekleştirildi. 95'incisi dağıtılan Akademi Ödülleri sahiplerini buldu. Geceye beklendiği gibi Everything Everywhere All At Once (Her Şey Her Yerde Aynı Anda) filmi 7 ödülle damga vurdu. En iyi film ödülü de Everything Everywhere All At Once’ye gitti. Peki, Everything Everywhere All At Once (Her Şey Her Yerde Aynı Anda ) konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var? Oscar ödülü alan everything everywhere all at once filmi sinemalarda var mı?
13.03.2023 Televizyon
Brendan Fraser kimdir, filmde kaç kilo? 2023 Oscar ödülü alan Brendan Fraser hayatı ve son hali!
Brendan Fraser kimdir, filmde kaç kilo? 2023 Oscar ödülü alan Brendan Fraser hayatı ve son hali! Oscar Ödülleri olarak da bilinen ve sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden olan 95. Akademi Ödülleri'ni kazananlar belli oldu. En İyi Film ödülünü "Everything Everywhere All At Once" alırken, En İyi Erkek Oyuncu ödülünü Brendan Fraser, En iyi Kadın Oyuncu ödülünü ise Michelle Yeoh aldı. Peki, Brendan Fraser kimdir? Oscar ödülü alan Brendan Fraser kaç kilo, nereli, kaç yaşında?
13.03.2023 Magazin
Oscar kazanan filmler 2023! En iyi film ödülü hangi filmin oldu, 95. Oscar ödülü alan film hangisi? 2023 Oscar ödülü alan filmler ve Oscar ödülleri adayları!
Oscar kazanan filmler 2023! En iyi film ödülü hangi filmin oldu, 95. Oscar ödülü alan film hangisi? 2023 Oscar ödülü alan filmler ve Oscar ödülleri adayları! 2023 Akademi Ödülleri'nin (Oscar), bu yıl 95'incisi düzenlendi. Los Angeles'taki Dolby Theatre'da düzenlenen etkinlik gece 04:00'da ekranlara geldi. 23 kategoride Oscar ödülü dağıtıldı. Oscar Ödül Töreni'nde Riz Ahmed, Emily Blunt, Glenn Kapat, Jennifer Connelly, Ariana DeBose, Samuel L. Jackson, Dwayne Johnson, Michael B. Jordan, Troy Kotsur,Jonathan Majors, Melissa McCarthy, Janelle Monáe, Deepika Padukone, Questlove, Zoe Saldaña ve Donnie Yen gibi isimler sunuculuk yaptı. Peki, 95. Oscar Ödülünü alan filmleri hangileri, Oscar kazanan filmler ne oldu? İşte 2023 Oscar ödülü alan filmler ve Oscar ödülleri adayları…
13.03.2023 Televizyon
Oscar adayları 2023 listesi! 95. Oscar adayları hangi filmler ve kimler oldu, en iyi film, en iyi kadın-erkek oyuncu adaylar kim? Oscar Ödül Töreni ne zaman?
Oscar adayları 2023 listesi! 95. Oscar adayları hangi filmler ve kimler oldu, en iyi film, en iyi kadın-erkek oyuncu adaylar kim? Oscar Ödül Töreni ne zaman? Oscar adayları belli olunca, gözler ödül örenine çevrildi. Oscar ödülleri en iyi film, en iyi kadın oyuncu, en iyi yardımcı erkek oyuncu ve en iyi yönetmen gibi birçok kategorilerde verilecek. 95’inci Oscar Ödülleri bu yıl 23 kategoride verilecek, ödül töreni de mart ayında yapılacak. Peki, 95. Oscar adayları hangi filmler ve kimler oldu, en iyi film, en iyi kadın-erkek oyuncu adaylar kim? Oscar Ödül Töreni ne zaman?
25.01.2023 Kültür Sanat
2023 yılı Oscar adayları açıklandı
2023 yılı Oscar adayları açıklandı Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi, film sektörünün en önemli ödüllerinden biri kabul edilen 2023 yılı Oscar adaylarını açıkladı. Elvis Presley’in hayatını konu alan Elvis, Avatar: Suyun Yolu ve Top Gun: Maverick filmleri önemli ödüllerden biri olan En İyi Film Oscar’ı dalında adaylar arasında yer aldı.
24.01.2023 Magazin
80. Altın Küre'de kazananların tam listesi
80. Altın Küre'de kazananların tam listesi 80. Altın Küre Ödülleri (Golden Globes Awards) sahiplerini buldu. Beverly Hilton Oteli'nden yapılan ve üç saati aşan yayın maratonunda törenin sunuculuğunu Jerrod Carmichael üstlendi.
11.01.2023 Kültür Sanat
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla gerçekleşen 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali bu akşam düzenlenen Ödül Töreni ile sona erdi. İşte ödül alan filmler ve isimler...
8.10.2022 Magazin
3 Ekim ne günü, 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü? 3 Ekim Dünya ne günü?
3 Ekim ne günü, 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü? 3 Ekim Dünya ne günü? 3 Ekim ne günü olarak kutlanır? 3 Ekim'de yaşanmış doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olaylar, günün önemi gibi konu başlıkları merak ediliyor. Peki, 3 Ekim Dünya ne günü? 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü?
3.10.2022 Gündem
29. Uluslararası Altın Koza Film Festivali’nin büyük ödülleri sahiplerini buldu
29. Uluslararası Altın Koza Film Festivali’nin büyük ödülleri sahiplerini buldu Bu yıl 29’uncusu düzenlenen Uluslararası Altın Koza Film Festivali’nde ‘En İyi Film Ödülü’nü Ela ile Hilmi ve Ali filmi aldı. En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü Çilingir Sofrası filmindeki performansıyla Ahmet Rıfat Şungar ile Barış Gönenen alırken, En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü ise Ela ile Hilmi ve Ali filmiyle Aslıhan Gürbüz ve Ece Yüksel aldı. Ela ile Hilmi ve Ali filmi geceye 7 ödül alarak geceye damga vurdu.
17.09.2022 Magazin
Ünlü yönetmen Bob Rafelson hayatını kaybetti
Ünlü yönetmen Bob Rafelson hayatını kaybetti Hollywood’un ünlü yönetmeni, Emmy Ödüllü Bob Rafelson 89 yaşında hayatını kaybetti.
25.07.2022 Magazin
Oscar ödüllü yönetmene taciz suçlaması! ' Odaya kapatıp günlerce...'
Oscar ödüllü yönetmene taciz suçlaması! ' Odaya kapatıp günlerce...' Beyazperdenin ödüllü yönetmenlerinden biri akıl almaz bir tecavüz suçlamasıyla karşı karşıya. Adı açıklanmayan 30 yaşlarında bir kadın, ünlü yönetmenin, İtalya'da bir tatil evinde kendisine günler boyunca tecavüz ettiğini ve sonra da getirip havaalanında terk ettiğini ileri sürdü. İddialar bununla da sınırlı değil... Ünlü yönetmenin tecavüzüne uğrayan genç kadının, yönetmenden kendisine filminde yer vermesini istediği de ileri sürüldü. Ünlü yönetmen, yapımcı ve senarist dün yasalar karşısına çıktı ve tutuklandı.
24.06.2022 Magazin
Cannes Film Festivali'nde ödüller sahibini buldu!
Cannes Film Festivali'nde ödüller sahibini buldu! 75. yıl dönümünü yaşayan Cannes Film Festivali'nin ödül töreni gerçekleşti. 21 uluslararası filmin arasında yaşanan 12 günlük rekabet sona erdi. İsveçli yönetmen Ruben Östlund'un TRT ortak yapımı filmi "Hüzün Üçgeni" 75. Cannes Film Festivali'nde "Altın Palmiye"nin sahibi oldu.
28.05.2022 Kültür Sanat
İstanbul ödüllerle coştu
İstanbul ödüllerle coştu Şehrin sinema buluşması sona erdi. 41. kez seyirciyi filmle buluşturan festivalin ödül töreni gerçekleşti. “Klondike” Ulusal Yarışma’da En İyi Film Seçildi. Tayfun Pirselimoğlu ise En İyi Yönetmen Ödülü’nü kazandı.
20.04.2022 Kültür Sanat
Oscar ödülleri kazananlar! 2022 en iyi film, en iyi kadın oyuncu ve en iyi erkek oyuncu Oscar’ını kim kazandı, Oscar ödülleri kimlere verildi? İşte Oscar kazananlar!
Oscar ödülleri kazananlar! 2022 en iyi film, en iyi kadın oyuncu ve en iyi erkek oyuncu Oscar’ını kim kazandı, Oscar ödülleri kimlere verildi? İşte Oscar kazananlar! Oscar ödülleri kazananları merak ediliyor. 2022 Oscar Ödülleri sahiplerini buldu. Sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden olan Oscar ödülü olarak da bilinen 94. Akademi Ödüllerinde "En İyi Film" film, “En iyi kadın oyuncu” ve “en iyi erkek oyuncu” ödülü belli oldu. Peki, Oscar ödülleri kimlere verildi? Oscar ödülleri kazananları kim? İşte Oscar kazananlar tam liste…
28.03.2022 Televizyon
Oscar Ödülleri ne zaman? Oscar oylamasına nasıl katılabilirsiniz? İşte 2022 Oscar adayları!
Oscar Ödülleri ne zaman? Oscar oylamasına nasıl katılabilirsiniz? İşte 2022 Oscar adayları! Oscar Ödülleri’nin adayları açıklandı. Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929'dan bu yana verilen Oscarbu yıl 94. kez sahiplerini bulacak. 2022 Oscar Ödülleri'nde ilk kez izleyicilerin oylarıyla belirlenecek iki kategoride ödül verilecek. Peki, Oscar Ödülleri ne zaman? Oscar oylamasına nasıl katılabilirsiniz? İşte 2022 Oscar adayları ve oylamaya katılma yolları...
20.02.2022 Kültür Sanat
Şubat ayında Kore rüzgarı!
Şubat ayında Kore rüzgarı! Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, şubat ayında dünya sinemasına damga vuran yapımları izleyiciyle buluşturuyor. Kore yapımı ‘Parazit’ gibi bol ödüllü filmlerin yanı sıra, eleştirmenlerden tam not alan yapımlar ‘Kirala Satın Al’ ve ‘Tivibu Film’ klasörlerine eklendi.
3.02.2022 Televizyon
2022 Altın Küre adayları açıklandı
2022 Altın Küre adayları açıklandı Önümüzdeki yıl 79'uncu kez verilecek olan Altın Küre (Golden Globes) Ödülleri için adaylar belli oldu. Hollywood Yabancı Basın Birliği'nin (Hollywood Foreign Press Association - HFPA) açıkladığı sinema yapımları arasında The Power of the Dog ve Belfast filmleri yedi adaylıkla öne çıktı. Succession dizisi beş dalda aday gösterilirken, Ted Lasso ve The Morning Show dörder adaylık aldı. İşte Oscar'ın habercisi olarak görülen Altın Küre'nin 2022 adayları...
14.12.2021 Kültür Sanat
‘Bağlılık Hasan’ Türkiye'nin Oscar adayı oldu
‘Bağlılık Hasan’ Türkiye'nin Oscar adayı oldu Yönetmen Semih Kaplanoğlu'nun "Bağlılık Hasan" filmi, Türkiye'nin 94'üncü Akademi Ödülleri'ndeki (Oscar) adayı olarak belirlendi.
30.10.2021 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

En İyi Film ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki en iyi film haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.