Eliz

Eliz

Son dakika eliz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eliz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eliz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eliz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eliz gelişmeleri de dahil olmak üzere 313 eliz haberi bulunmuştur. Tüm eliz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sevgilisini Uzi ile 4 yerinden vurdu, 'şakalaşıyorduk' dedi
Sevgilisini Uzi ile 4 yerinden vurdu, 'şakalaşıyorduk' dedi Bayrampaşa'da Eliz K. (25) sevgilisi Nazlı Elmas'ı (24) suikast silahı olarak bilinen Uzi ile 4 yerinden vurdu. Eliz K.'nin polise verdiği ifadede genç kadını şakalaşırken vurduğunu söylediği öğrenildi.
18.01.2024 Gündem
Buse Varol'dan duygulandıran paylaşım: Bazen sadece 'keşke' diyorsun
Buse Varol'dan duygulandıran paylaşım: Bazen sadece 'keşke' diyorsun Alişan, 2021 yılının temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybetmişti. Büyük bir acı yaşayan şarkıcının eşi Buse Varol, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla görenleri duygulandırdı.
2.11.2023 Magazin
Buse Varol:: Asla saatlerce okumam, okuyunca sinirlerim bozuluyor
Buse Varol:: Asla saatlerce okumam, okuyunca sinirlerim bozuluyor Verdiği kilolarla dikkat çeken Buse Varol, Kuruçeşme'de objektiflere takıldı. Sosyal medyayı da aktif kullanan Buse Varol, paylaşımları hakkında konuştu. Gazetecilerin, fotoğraflarının altına gelen kötü yorumlar hakkındaki sorusuna yanıt verdi.
16.10.2023 Magazin
Alişan iki sene önce kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybetmişti! 'Bu acının tarifi yok!'
Alişan iki sene önce kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybetmişti! 'Bu acının tarifi yok!' Alişan, 2021 yılının temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybetmişti. Büyük bir acı yaşayan şarkıcı, kardeşini ikinci ölüm yıl dönümünde mezarı başında andı.
23.07.2023 Magazin
Alişan yeğeninin doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı!
Alişan yeğeninin doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı! Alişan, 2021 yılının temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybetmişti. Büyük bir acı yaşayan şarkıcı, kardeşinin eşine ve çocuklarına sahip çıkmıştı. Alişan, son olarak yeğeni Ceylan'ın doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı.
11.07.2023 Magazin
Alişan ve Buse Varol, Eliz ve Burak’ın doğum günlerini kutladı! İşte ilk kareler
Alişan ve Buse Varol, Eliz ve Burak’ın doğum günlerini kutladı! İşte ilk kareler 5 yıldır mutlu evlilikleri süren Alişan ile Buse Varol'un Eliz ve Burak adında iki çocuğu var. Geçtiğimiz gün babası kalp krizi geçiren Buse Varol, zor günleri atlattı. Ünlü çift, bugün iki çocuğunun doğum gününü düzenledikleri özel bir partiyle kutladı. İşte o kutlamadan kareler...
5.02.2023 Magazin
Buse Varol Tektaş'ın babası kalp krizi geçirdi
Buse Varol Tektaş'ın babası kalp krizi geçirdi Alişan ile mutlu bir evlilik sürdüren Buse Varol'dan kötü haber geldi. Varol'un babası Ramis Varol kalp krizi geçirdi. Üzücü haberi Demet Akalın sosyal medya hesabından duyurdu. Hastaneye kaldırılan Ramis Varol, tedavi altına alındı.
26.01.2023 Magazin
Mahkemeden kanser ilacı için 'SGK karşılasın' kararı
Mahkemeden kanser ilacı için 'SGK karşılasın' kararı  Ankara 14'üncü İdare Mahkemesi, akciğer kanseri H.G.'nin (70) tedavide kullanması gereken; ancak geri ödeme listesinde bulunmayan ve kürü 1300 euro olan ilacın Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından karşılanması yönünde nihai karar verdi. Kararda, ilacın kurumca karşılanmamasının yaşama hakkını sınırlayacağı; oysa devletin herkesin hayatını, beden ve ruh sağlığı içinde sürdürmesini sağlamakla yükümlü olduğu belirtildi.
19.01.2023 Ekonomi
Nur Tuğba Namlı'dan müjdeli haber! Üçüncü kez anne oldu
Nur Tuğba Namlı'dan müjdeli haber! Üçüncü kez anne oldu Doğum iznine ayrılan Kanal D'nin sevilen programı 'Neler Oluyor Hayatta'nın sunucusu Nur Tuğba Namlı, üçüncü kez annelik sevinci yaşadı. İş insanı Mustafa Namlı ile yedi yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Nur Tuğba'nın program partneri Hakan Ural, müjdeli haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.
21.11.2022 Magazin
Bombalı saldırıda hayatını kaybeden Topkara çiftinin yakınları konuştu
Bombalı saldırıda hayatını kaybeden Topkara çiftinin yakınları konuştu İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıda hayatını kaybeden, Adem (40) ve Elif Mukaddes Topkara (27) çiftinin aileleri, Ayazağa Mahallesi'nde bulunan evinde taziyeleri kabul etti. Baba Mustafa Topkara, "Eliç ve Yağız biri kız biri erkek iki torunum var. Küçük çocukları da yanlarına alacaklarmış, küçük kız ben gelmek istemiyorum diyor, ufağı da uyuyor bu yüzden onları, ablasına bırakmışlar. Oradan çıkıyorlar 20 dakika sonra patlama oluyor." dedi.
14.11.2022 Gündem
Buse Varol takipçilerini ikiye böldü! 'Bu nasıl 34 beden?'
Buse Varol takipçilerini ikiye böldü! 'Bu nasıl 34 beden?' Kızı Eliz'i dünyaya getirdikten sonra eski formuna geri dönen Buse Varol son paylaşımı ile takipçilerini ikiye böldü.
19.10.2022 Magazin
Yargıtay'dan SGK ile ilgili flaş kanser ilacı kararı
Yargıtay'dan SGK ile ilgili flaş kanser ilacı kararı Ankara 14'üncü İdare Mahkemesi, akciğer kanseri olan H.G.'nin (70) tedavide kullanması gereken ancak geri ödeme listesinde bulunmayan ve kürü 1300 euro olan ilacın Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından karışlanmasına hükmetti.
24.09.2022 Gündem
Alişan'dan çocuklarıyla güldüren paylaşım: Dosta güven,düşmana korku salıyoruz
Alişan'dan çocuklarıyla güldüren paylaşım: Dosta güven,düşmana korku salıyoruz Şarkıcı Alişan, ailesiyle olan fotoğraflarını sık sık takipçilerinin beğenisine sunuyor. Vaktinin çoğunu eşi ve iki çocuğuyla geçiren ünlü isim, son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Örümcek Adam kostümü giyen oğlu Burak ve kızı Eliz ile poz veren Alişan da kafasına dinazor kostümü geçirdi. Ünlü şarkıcı ve çocuklarına binlerce beğeni ve yorum geldi.
23.09.2022 Magazin
Sevmedim Deme filmi ne zaman vizyona girecek? Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut’un hayatları film oluyor!
Sevmedim Deme filmi ne zaman vizyona girecek? Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut’un hayatları film oluyor! “Sevmedim Deme” şarkısıyla popüler olan Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut’un hayatları film oluyor. Sevmedim Deme filminin oyuncu kadrosu ve vizyon tarihi belli oldu. Peki, Sevmedim Deme filmi oyuncuları kim? Sevmedim Deme filmi konusu ne? Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut kimdir? İşte detaylar…
31.08.2022 Televizyon
Buse Varol ikinci üniversitesini okuyacak!
Buse Varol ikinci üniversitesini okuyacak! Milyonlarca öğrencinin beklediği YKS sonuçları açıklandı. Sınava girenler arasında Alişan'ın eşi Buse Varol da vardı. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan isimler arasında yer alan Varol, dün akşam takipçilerinin sorularını yanıtladı. İki çocuk annesi oyuncu, kazandığı üniversiteyi ve okuyacağı bölümü açıkladı.
17.08.2022 Magazin
Alişan'dan Burak ve Eliz paylaşımı! 'Abisi her zaman öyle bakacak'
Alişan'dan Burak ve Eliz paylaşımı! 'Abisi her zaman öyle bakacak' Oyuncu Buse Varol ile evliliğindeki sorunları halleden Alişan sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerden. Kardeşi Selçuk Tektaş'ın vefatının ardından kendisini ailesine adayan ünlü isim, şimdilerde yaz aylarının tadını çıkarıyor. Eşi ve çocuklarıyla tatilde olan Alişan, oğlu Burak ve kızı Eliz ile objektif karşısına geçti. Bu kareyi takipçilerinin beğenisine sunan ünlü isme binlerce beğeni ve yorum geldi.
15.08.2022 Magazin
Buse Varol ve Alişan eleştirilere yanıt verdi! 'Komik buluyorsanız gülün geçin'
Buse Varol ve Alişan eleştirilere yanıt verdi! 'Komik buluyorsanız gülün geçin' Alişan, çalışmadığı her dakikayı eşi, çocukları ve yeğenleriyle geçiriyor. Geçtiğimiz haftalarda ailesiyle Bodrum'da yorgunluk atan ünlü şarkıcı, eşi Buse Varol ile paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Birlikte stüdyoya giren ünlü çiftten Alişan bateri çaldı, Varol ise şarkı söyledi. Çekilen videoları sosyal medyada gündem olan ikiliden performanslarını eleştirenlere yanıt geldi.
7.08.2022 Magazin
Mihre Mutlu boşanma sonrası moral tatilinde!
Mihre Mutlu boşanma sonrası moral tatilinde! 2017 yılında nikâh masasına oturan Mimar Mihre Mutlu ile oyuncu İbrahim Çelikkol, geçtiğimiz ay evliliklerini sonlandırdı. Mihre Mutlu, boşandıktan sonra kız arkadaşlarıyla tatile çıktı.
23.06.2022 Magazin
Alişan'dan yürek burkan paylaşım! "Benim için son doğum günü..."
Alişan'dan yürek burkan paylaşım! "Benim için son doğum günü..." Şarkıcı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, geçtiğimiz yıl temmuz ayında koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Kardeşinin vefatının ardından zor günler geçiren Alişan, 46. yaşına girdi. Alişan sosyal medya hesabından duygusal mesaj paylaştı. Ünlü şarkıcı, "Benim için son doğum günü kutlaması o seneydi..." dediği paylaşımı ile yine acısını, özlemini haykırdı.
19.06.2022 Magazin
AK Parti Kızılcahamam kampı ne zaman, kaç gün sürecek? AK Parti Kızılcahamam kampı hangi otelde yapılıyor?
AK Parti Kızılcahamam kampı ne zaman, kaç gün sürecek? AK Parti Kızılcahamam kampı hangi otelde yapılıyor? AK Parti kampa giriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık edeceği toplantıda kritik 3600 ek gösterge, dış politika ve ekonomiyle ilgili kararlar alınması bekleniyor. Peki, AK Parti Kızılcahamam kampı ne zaman, kaç gün sürecek? AK Parti Kızılcahamam kampı hangi otelde yapılıyor?
4.06.2022 Gündem
AK Parti, Kızılcahamam'da kampa giriyor
AK Parti, Kızılcahamam'da kampa giriyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak AK Parti 30'uncu İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, cuma günü Kızılcahamam'da başlayacak.
1.06.2022 Siyaset
Melisa Şenolsun : Arkadaşlar panik yok, kalbim boş!
Melisa Şenolsun : Arkadaşlar panik yok, kalbim boş! 'Masumlar Apartmanı' dizisinde Rüya karakterine hayat veren ve diziden geçtiğimiz şubat ayında ayrılan Melisa Şenolsun, Cihangir'de elinde sarı papatyalarla görüntülendi. İşletmeci Umut Evirgen'den ayrılan oyuncu, özel hayatı hakkında yöneltilen soruyu cevapladı.
18.05.2022 Magazin
Alişan ve Buse Varol'dan evlilik yıl dönümü paylaşımı! 'Acısıyla, tatlısıyla 5. yıl...'
Alişan ve Buse Varol'dan evlilik yıl dönümü paylaşımı! 'Acısıyla, tatlısıyla 5. yıl...' Bir dönem ilişkilerinde kriz yaşayan ve boşanacakları konuşulan Alişan-Buse Varol çifti, kötü günleri geride bıraktı. Çift, evliliklerinin 5. yıl dönümünü kutladı.
7.05.2022 Magazin
Buse Varol'dan Alişan'la mutluluk pozu!
Buse Varol'dan Alişan'la mutluluk pozu! Boşanmanın eşiğinden dönen Buse Varol ve Alişan çifti sosyal medya hesabından paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Güzel oyuncu son olarak oğullarının kendisini çektiği fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sundu.
27.04.2022 Magazin
SGK o parayı iade edecek! Flaş karar! Güzel haber geldi
SGK o parayı iade edecek! Flaş karar! Güzel haber geldi Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) o parayı iade edecek. SGK ile ilgili son dakika kararı! Yüzbinlerce vatandaşa güzel haber. Ankara'da akciğer kanseri hastası Z.A., yurt dışından getirilen ve bir kürü 24 bin lira olan 'atezolizumab' etken maddeli ilacı Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) karşılamayınca idare mahkemesine başvurdu. Ankara 4’üncü İdare Mahkemesi, ilacın SGK tarafından karşılanmasına, bu güne kadar hasta tarafından ödenen paranın iadesine hükmederek, SGK’ya da savunma ve ara karara cevap vermesi için 30 gün süre verdi.
15.04.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Eliz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eliz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.