Elektrikli Araba

Elektrikli Araba

Son dakika elektrikli araba haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan elektrikli araba ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını elektrikli araba haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elektrikli Araba

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elektrikli araba gelişmeleri de dahil olmak üzere 307 elektrikli araba haberi bulunmuştur. Tüm elektrikli araba haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elektrikli arabalarda talep patlaması yaşandı!  150 TL'ye 350 km menzil! İşte piyasada en çok talep gören modeller
Elektrikli arabalarda talep patlaması yaşandı! 150 TL'ye 350 km menzil! İşte piyasada en çok talep gören modeller Elektrikli araba almak isteyen vatandaşların merak ettiği tüm detaylar ortaya çıktı. Elektrikli araçlar dünyada ve Türkiye’de her geçen sürede daha da yayınlaşmaya devam ediyor. Bu satış rakamlarına da yansıyor. Elektrikli araç satışları bu yılın ocak-mart döneminde geçen senenin aynı dönemine göre 3,5 kat artış gösterdi. Peki piyasada fiyatı en düşük elektrikli araçlar hangileri? En çok tercih edilen modeller neler? Şu anda ortalama bir araç ne kadar sürede şarj oluyor? Şarj süreleri daha da kısalır mı? İşte detaylar...
16.04.2024 Ekonomi
12 ilde e-ticaret dolandırıcılığına operasyonda 43 gözaltı
12 ilde e-ticaret dolandırıcılığına operasyonda 43 gözaltı Kocaeli'de, e-ticaret sitelerine koydukları sahte ilanlarla, aralarında 1 depremzedenin de olduğu 30 kişiyi dolandıran çete çökertildi. 12 ilde eş zamanlı yapılan operasyonda 43 şüpheli gözaltına alındı.
9.01.2024 Gündem
Elektrikli araçların batarya ömrü ne kadar? Dikkat çeken 8 yıl detayı
Elektrikli araçların batarya ömrü ne kadar? Dikkat çeken 8 yıl detayı Elektrikli araçların batarya ömrünü, yıllar sonra değerinin düşüp düşmeyeceğini ve arıza halinde neler olacağını uzmanlara sorduk. Buna göre, elektrikli araçların bataryaları yılda ortalama yüzde 2 verim kaybına uğruyor. Yani 8 yıl sonra batarya verimliliği yüzde 100’den yüzde 80’e gerileyebiliyor. Verim kaybı ve arıza halinde komple batarya yerine uygun fiyatlı modül değişimi yapılabiliyor. Araçlar 1.5-2 milyon km’ye kadar sorunsuz kullanılabiliyor.
18.08.2023 Ekonomi
A101 30 Mart aktüel katalog 2023 yayınlandı! Elektrikli araba da var bisiklet de!
A101 30 Mart aktüel katalog 2023 yayınlandı! Elektrikli araba da var bisiklet de! A101 30 Mart aktüel katalog 2023 yayınlandı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin uğrak yeri A101 market güncel katalogunu araştıranlar indirimli ürünler listesinde pek çok indirim fırsatı yakalıyor. Ev aletlerinden kahvaltılıklara kadar birçok ürün indirimli fiyatla raflardaki yerini aldı. Elektrikli arabanın yanısıra bisikletin de katalogda yer aldığı yeni ürünler de var. İşte 30 Mart 2023 A101 aktüel katalog ve indirimli ürünler listesi....
30.03.2023 Ekonomi
Volta ev 1 elektrikli araba fiyatları ne kadar, 2023 A101 elektrikli araba kaç kişilik, Volta Ev 1 aracın özellikleri neler? A101 Volta elektrikli araç ehliyet ister mi?
Volta ev 1 elektrikli araba fiyatları ne kadar, 2023 A101 elektrikli araba kaç kişilik, Volta Ev 1 aracın özellikleri neler? A101 Volta elektrikli araç ehliyet ister mi? A101 bu kez de elektrikli araba satıyor. Yat satarak Türkiye'nin gündemine oturan A101 aktüel ürünler kataloğunda şimdi de ucuz elektrikli araba satışı yapılıyor. Elektrikli bisiklet, elektrikli motosiklet, elektrikli scooter ardından Volta EV1 elektrikli araç satışa sunuldu. 9 Mart 2023 tarihli A101 kataloğunda yer alan elektrikli araba fiyatı ve özellikleri merak konusu oldu. Sınırlı sayıda satışa sunulan Volta EV1 marka elektrikli araç fiyatı ve özellikleri sorgulanmaya başlandı. Peki, A101 elektrikli araba nasıl satın alınır, ön sipariş var mı?
10.03.2023 Ekonomi
Elektrikli araba alacaklara uyarı geldi! Büyük tehlike
Elektrikli araba alacaklara uyarı geldi! Büyük tehlike Prof. Dr. Ahmet Koltuksuz, elektrikli otomobil kullanıcılarının siber tehditlere karşı önlem alması gerektiğini, aksi takdirde can güvenliğini bile riske atacak sorunlarla karşılaşabileceklerini söyledi.
20.11.2022 Gündem
Elektrikli araçlara özel lastik
Elektrikli araçlara özel lastik Yuvarlanma direnci, kilometre performansı ve araç içi gürültüyü merkezine alan e-mobilite, lastik üreticilerinin lastik geliştirme faaliyetlerini de dönüştürüyor.
20.07.2022 Otomobil
Elektrikli arabaların fiyatı resmen değişti! İşte Türkiye'de satılan elektrikli araçlar ve güncel liste fiyatları...
Elektrikli arabaların fiyatı resmen değişti! İşte Türkiye'de satılan elektrikli araçlar ve güncel liste fiyatları... Elektrikli arabaların fiyatlarında flaş değişiklik! Elektrikli otomobillerden alınan ÖTV oranları yeniden belirlendi. Buna göre orta segmentte satışta ya da satışa çıkacak olan elektrikli otomobillerin büyük bir bölümü yüzde 10'luk vergi dilimine girecek. Türkiye’de satılan elektrikli otomobil modellerinin güncel fiyatları belli oldu. Yapılan düzenlemeyle birlikte daha çok orta segmentteki araçlarda fiyat indirimleri gerçekleşti. İşte güncel fiyatlar ve elektrikli araba modelleri...
19.07.2022 Ekonomi
TEKNOFEST için ikinci elektrikli arabayı tasarladı
TEKNOFEST için ikinci elektrikli arabayı tasarladı Karabük’te Meslek Eğitim Merkezi öğrencileri tasarladıkları ‘Kara Şimşek’ isimli elektrikli araçla TEKNOFEST’te derece elde edebilmek için mücadele edecek.
18.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Rusya'dan flaş karar! Otomobil devleri tek tek çekilirken Sovyet efsanesi Moskvich geri dönüyor
Rusya'dan flaş karar! Otomobil devleri tek tek çekilirken Sovyet efsanesi Moskvich geri dönüyor Uluslararası araç üretim firmalarının ülkeden çekilmesinin ardından Rusya Sovyet döneminden kalma Moskvich otomobil markasını faal hale getireceğini açıkladı.
18.05.2022 Dünya
Araba kiralamada talep patladı! Yüzde 30 arttı
Araba kiralamada talep patladı! Yüzde 30 arttı Pandemi tüketicilerin mobilite tercihlerini önemli ölçüde etkiledi. Toplu ulaşımı tercih etmeyen bireyler, ulaşım ihtiyaçlarını özel araçları veya kiralama yöntemi ile çözüyor. Yüksek fiyatlar nedeniyle otomobil sahipliğinin zorlaşması günlük ve saatlik kiralama seçeneğini öne çıkarıyor.
2.05.2022 Ekonomi
Elektrikli arabalar ile ilgili flaş gelişme! Destek veriliyor, yüzde 75...
Elektrikli arabalar ile ilgili flaş gelişme! Destek veriliyor, yüzde 75... Elektrikli arabası olanları ilgilendiren gelişme! Artık değişti, 20 milyon liraya kadar destek veriliyor. Devredememe süresi 1 yıla indirildi, yaşanacak sorunlar içinse bir defaya mahsus 6 aylık ek süre tanındı. Resmi Gazete'de yayımlanan pakete göre, elektrikli şarj istasyonu kurmak isteyen yatırımcılara, yatırım bedelinin yüzde 75’ine ve 20 milyon liraya kadar geri ödemesiz destek sağlanacak.
22.03.2022 Otomobil
SGK resmen duyurdu ve değişti! En geç 30 gün içinde...
SGK resmen duyurdu ve değişti! En geç 30 gün içinde... SGK resmen duyurdu ve değişti! Resmi Gazete'de yayımlandı. Sır saklama yükümlülüğü getirildi. Görev ve yetkiler kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu'nun verilerine erişebilen herkesin sır saklama yükümlülüğü olacak. SGK' ile sözleşmeli sağlık hizmeti sunucuları, işlenen verileri sisteme aktaracak ve bunları sistem dışında hiçbir yere kopyalayıp aktaramayacak. Öğrenilen veriler hiç kimseye açıklanamayacak ve işleme amacı dışında kullanılamayacak. Yükümlülük, görevden ayrılınması halinde de devam edecek. Başkaları tarafından elde edildiği tespiti halinde veri sorumlusu, en geç 72 saat içinde KVKK'ye, ihlalden etkilenen kişilere de en kısa zamanda bildirim yapacak. Vatandaşlar aynı zamanda SGK'ya başvurarak kendisiyle ilgili bilgileri talep edebilecek, silinip yok edilmesini isteyebilecek. Kişilerin verilerinin silinmesi veya yok edilmesi taleplerinde değerlendirme yapılacak. En geç 30 gün içinde ilgili kişiye yazılı olarak veya elektronik tebligat adresine bildirilecek.
19.02.2022 Ekonomi
Elektrikli araba ile büyük tasarruf!  90 TL'ye 200-300 km yol yapıyor
Elektrikli araba ile büyük tasarruf! 90 TL'ye 200-300 km yol yapıyor Elektrikli otomobillerin pazar payı giderek artarken, Türkiye'de de her geçen gün trafiğe daha fazla elektrikli araç katılıyor. Peki elektrikli otomobil kullanıcıları eski araçlarına kıyasla ne gibi avantajlara sahip oluyor ya da en sık hangi sorunlarla karşılaşıyorlar? İstanbul gibi büyükşehirlerde normal şarj ünitelerindeki yetersizliğin ilk sırada olduğunu söyleyen sürücüler, araçlarının performansından ise oldukça memnun ve "Elektrikle tasarruf mümkün" diyor.
19.02.2022 Ekonomi
Tesla sitesinden duyurdu! Türkiye'de 10 ile supercharge istasyonu kurulacak...
Tesla sitesinden duyurdu! Türkiye'de 10 ile supercharge istasyonu kurulacak... Elon Musk'ın sahibi olduğu elektrikli otomobil üreticisi Tesla'dan Türkiye atağı geldi. Türkiye'de faaliyete geçecek olan Tesla, hızlı şarj istasyonları için de kolları sıvadı. Tesla, İstanbul, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Edirne, Hendek (Sakarya), İzmir ve Konya'ya supercharge istasyonları kuracak.
26.01.2022 Ekonomi
Elektrikli otoya binmenin dakikası 1.59 TL!
Elektrikli otoya binmenin dakikası 1.59 TL! İstanbul’da çevre dostu dakikalık elektrikli araba kiralama devri başlıyor
21.01.2022 Otomobil
Kuveyt Türk resmen duyurdu! Tüm müşteriler için geçerli, artık ödemelerde...
Kuveyt Türk resmen duyurdu! Tüm müşteriler için geçerli, artık ödemelerde... Kuveyt Türk harekete geçti ve resmen duyurdu! Dev bankada yeni dönem başladı. Tüm müşterileri yakından ilgilendiriyor. Yeni hizmet hayata geçirildi. 'QR Kod ile Para Transferi' uygulaması müşterilerin kullanımına açıldı. Yeni hizmetle müşteriler, bu yöntemi destekleyen alışveriş sitelerinde para transferlerini ücretsiz gerçekleştirirken hem de Kuveyt Türk Mobil uygulama üzerinden oluşturdukları QR kodu başkalarıyla paylaşarak ödeme alabiliyor. QR kod ile yapılacak olan para transferlerinde havale ve FAST limitleri ise geçerli olacak. Ödemelerin nasıl yapılıp alınacağı adım adım anlatıldı. İşte detaylar...
21.01.2022 Ekonomi
EPDK'dan flaş fiyat açıklaması! Elektrikli araba sahiplerini kapsıyor!
EPDK'dan flaş fiyat açıklaması! Elektrikli araba sahiplerini kapsıyor! Elektrikli araçlara şarj hizmetinde altyapı mevzuatı hazırlandı. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (EPDK) taslak düzenlemesine göre, elektrikli otomobil sahipleri rezervasyonla şarj yapılabilecek, istasyonlarda her türlü araca elektrik verecek altyapı bulunacak. Uygulamayla, elektrikli araç sahipleri, yolculuk öncesinden de fiyatına ve müsaitliğine göre istasyon seçebilecek, rezervasyon yaptırabilecek. Şarj ağı işletmeciliği, EPDK'dan en az 10 yıl, en fazla 49 yıllık verilen lisans kapsamında yapılacak. Lisans alınırken asgari sayıda hızlı şarj ünitesi kurulması şartı aranacak. İşletmeci, lisansının yürürlüğe girdiği tarihten itibaren 6 ay içinde en az 50 adet şarj ünitesi kuracak. Şarj fiyatı, kilovatsaat cinsinden tüketilen birim enerji bedeli üzerinden olacak ve piyasada serbest olarak belirlenecek. Ancak EPDK, bölgesel ve ulusal çapta asgari ve azami fiyat limiti uygulayabilecek, ihtiyaca göre tavan fiyat getirebilecek. Aracını şarj eden sürücüden ilave ücret talep edilemeyecek. İşletmeciler, farklı güçteki şarj üniteleri için farklı fiyat uygulayabilecek. Araç sahipleri farklı bedellerle hızlı veya yavaş şarj tercih edebilecek.
21.01.2022 Ekonomi
Kripto parada son durum! Oklar aşağıyı gösteriyor, Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve alt coinler...
Kripto parada son durum! Oklar aşağıyı gösteriyor, Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve alt coinler... Kripto para piyasası düşüş trendinden çıkamıyor. Kripto paralardaki son durum merak konusu oldu. El Salvador başkanı Bukele Bitcoin'in 2022 yılı içinde 100 bin dolar olacağı iddia etmişti. Ancak rakamlar tersini gösteriyor. Kripto varlıkları FED kararları ve Kazakistan'daki olaylar etkiledi. Peki Bitcoin, Ethereum ve alt coinlerde son durum ne? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu? İşte kripto piyasasında son durum...
16.01.2022 Ekonomi
Araba alacaklara müjde! Yeni modeller yollara çıkıyor! Hibrit ve elektrikli...
Araba alacaklara müjde! Yeni modeller yollara çıkıyor! Hibrit ve elektrikli... Araba alacaklara müjde! 60’dan fazla yeni model satışa çıkıyor, hibrit ve elektrikli araba meraklılarına güzel haber geldi. Bu yıl yola çıkacak marka ve modeller belli oldu. 2022 yılında Türkiye’de toplam araç satışlarının 750 bin adetler civarında oluşması öngörülüyor. Globalde süren hammadde, parça, çip, lojistik problemleri araç üretimi ve ulaşımına sekte vuruyor. Tüm dünyada araç fiyatları nedeniyle araba bulunmazken, yeni modeller piyasaya can suyu olacak...
5.01.2022 Otomobil
TOGG'un en kritik parçası! 10 yıldır bu merkezde üretiliyor
TOGG'un en kritik parçası! 10 yıldır bu merkezde üretiliyor Heyecanla beklenen ve çalışmaları hız kazanan yerli otomobil TOGG’un en kritik parçası olan bataryası yaklaşık 10 yıldır Sakarya Üniversitesi Araştırma-Geliştirme Uygulama Merkezi (SARGEM) tarafından üretiliyor. Yerli ve milli imkanlarla hammaddesinden son hale gelinceye kadar birçok alanda kullanılabilen bataryalar ürettiklerini aktaran Dr. Öğr. Üyesi Mahmud Tokur, “TOGG’un açıklamış olduğu elektrot ve torba batarya teknolojisini aslında biz Sakarya Üniversitesi’nde 10 yıldır üretiyoruz” dedi.
31.12.2021 Ekonomi
Elektrikli CUPRA Türkiye'de
Elektrikli CUPRA Türkiye'de CUPRA markasının ilk yüzde 100 elektrikli modeli CUPRA Born Türkiye’de görücüye çıktı. Aracın resmi satışı 2023’te başlayacak.
28.12.2021 Otomobil
Citroen’den yeni elektrikli yol arkadaşı
Citroen’den yeni elektrikli yol arkadaşı Citroen’in yüzde 100 elektriklisi ve 75 knm menzilli aracı Ami 2022 martta Türkiye’de satışa çıkacak
13.12.2021 Otomobil
Türkiye’de elektrikli ve hibrit araç satışları arttı! Yüzde 325...
Türkiye’de elektrikli ve hibrit araç satışları arttı! Yüzde 325... Türkiye’de 2021 yılı Ocak-Kasım döneminde elektrikli otomobil satışları yüzde 325 artışla 2 bin 415’e, hibrit otomobil satışları yüzde 121,8 artışla 45 bin 190'a ulaştı.
10.12.2021 Ekonomi
Türkiye ile KKTC arasında anlaşma! 'Türkiye'den müjdesini aldık' dedi ve duyurdu
Türkiye ile KKTC arasında anlaşma! 'Türkiye'den müjdesini aldık' dedi ve duyurdu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) enerji arz güvenliğine yönelik ihtiyaç duyduğu projelere destek olmayı sürdüreceklerini belirterek, "Dün olduğu gibi bugün de yarın da KKTC'deki soydaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.
21.11.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Elektrikli Araba ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elektrikli araba haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.