Ekran Görüntüsü

Ekran Görüntüsü

Son dakika ekran görüntüsü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ekran görüntüsü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ekran görüntüsü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ekran Görüntüsü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ekran görüntüsü gelişmeleri de dahil olmak üzere 281 ekran görüntüsü haberi bulunmuştur. Tüm ekran görüntüsü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Evli çiftleri ilgilendiriyor! Birçok kişi bilmeden yapıyor, suç sayılıyor
Evli çiftleri ilgilendiriyor! Birçok kişi bilmeden yapıyor, suç sayılıyor Şiddetli geçimsizlik ve aldatma, boşanma davalarında tarafları akılalmaz bir hırsa sevk edebiliyor. Delil bulma amacıyla hareket eden eşler, birbirlerinin telefonunu karıştırıp ekran görüntüleri aldığı gibi, karşı tarafın cihazına casus yazılımlar da yüklüyor. Hatta dedektif tutup takip ettirenler bile var. Bu durumda özel hayatın gizliliğinin ihlali ve suç unsurları devreye giriyor. Uzman isim konu ile ilgili önemli detaylara dikkat çekti...
20.10.2023 Gündem
EPDK'dan şirketlere dikkat çeken uyarı!
EPDK'dan şirketlere dikkat çeken uyarı! Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan (EPDK) yapılan yazılı açıklamada, afet bölgesinde yaşayan ve depremden etkilenen vatandaşların, ister deprem bölgesinde ikametini sürdürsün, ister başka bir şehirde ikamet etmeye başlasın, elektrik ve doğalgaz için yeni abonelik yaptırırken OHAL süresi boyunca güvence bedeli ödemeyeceğinin geçen hafta karara bağlandığı anımsatıldı.
26.02.2023 Ekonomi
EPDK'dan elektrik ve doğal gaz için 'güvence bedeli' uyarısı!
EPDK'dan elektrik ve doğal gaz için 'güvence bedeli' uyarısı! Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) afet bölgesinde yaşayan ve depremden etkilenen vatandaşlarımızın-ister deprem bölgesinde ikametini sürdürsün, ister başka bir şehirde ikamet etmeye başlasın-elektrik ve doğal gaz için yeni abonelik yaptırırken olağanüstü hal süresi boyunca güvence bedeli ödemeyeceğini geçtiğimiz hafta karara bağlamıştı.
25.02.2023 Ekonomi
Evlilik ile ilgili dikkat çeken detay! Ziynet eşyalarıyla ilgili kritik uyarı
Evlilik ile ilgili dikkat çeken detay! Ziynet eşyalarıyla ilgili kritik uyarı Kayseri Baro Avukatı Gizem Uzun, dini nikahlarda kadına verilen mehirin senedi varsa mahkemeden talep edilebileceğini söyleyerek, “Senet olmadan talep edilen mehirde tanıkların 2 tarafta da kabul edilmesi gerekiyor” dedi.
29.12.2022 Gündem
Evli tüm çiftleri kapsıyor, bunu gizlice yapan yandı! Suç sayılıyor
Evli tüm çiftleri kapsıyor, bunu gizlice yapan yandı! Suç sayılıyor Şiddetli geçimsizlik ve aldatma, boşanma davalarında tarafları akılalmaz bir hırsa sevk edebiliyor. Delil bulma amacıyla hareket eden eşler, birbirlerinin telefonunu karıştırıp ekran görüntüleri aldığı gibi, karşı tarafın cihazına casus yazılımlar da yüklüyor. Hatta dedektif tutup takip ettirenler bile var. Bu durumda özel hayatın gizliliğinin ihlali ve suç unsurları devreye giriyor. Uzman isim konu ile ilgili önemli detaylara dikkat çekti...
29.12.2022 Gündem
Borcu olanlar dikkat! Avukat görünümü verip varınızı yoğunuzu alıyorlar
Borcu olanlar dikkat! Avukat görünümü verip varınızı yoğunuzu alıyorlar Fırsatçılar bu kez de avukatları kullanarak vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor. Fotoğrafı kullanılarak pek çok kişiye mesaj gönderildiğini fark eden Avukat Mustafa Karakum, yaşadıklarını anlattı ve bu gibi durumda neler yapılması gerektiği ile ilgili bilgi verdi.
24.11.2022 Gündem
WhatsApp güncellemesi kabusları oldu! Kullanıcılar ikiye bölündü... 'Aldatmalar ve kavgalar artacak'
WhatsApp güncellemesi kabusları oldu! Kullanıcılar ikiye bölündü... 'Aldatmalar ve kavgalar artacak' WhatsApp, birkaç gün önce çevrimiçi olma özelliğini gizleyen yeni bir güncelleme yayınladı. Buna göre karşı taraf istemezseniz sizi 'online' göremeyecek. Bu özellik sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Bazı kullanıcılar durumdan memnun ancak bazıları için ise güncelleme tam anlamıyla 'kabus'...
7.11.2022 Yaşam
Whatsapp ekran görüntüsü engelleme nasıl yapılır? Whatsapp ekran görüntüsü almayı engelleme adımları…
Whatsapp ekran görüntüsü engelleme nasıl yapılır? Whatsapp ekran görüntüsü almayı engelleme adımları… WhatsApp geçtiğimiz aylarda ekran görüntüsü gizlilik özelliğini kullanıma sundu. Güncelleme ile kullanıcılar WhatsApp’ta ekran görüntüsü alamayacak. Video formatındaki ekran görüntü kaydına da izin verilmeyecek. Peki WhatsApp ekran görüntüsü engelleme nasıl yapılır, ekran görüntüsü almak neden engellendi?
2.11.2022 Bilim ve Teknoloji
İş arayan herkesi ilgilendiren uyarı! ‘Haberiniz olmadan suç işleyebilirsiniz’
İş arayan herkesi ilgilendiren uyarı! ‘Haberiniz olmadan suç işleyebilirsiniz’ Sosyal medya üzerinden yapılan dolandırıcılık olayları her geçen gün artıyor. Mersin'den gelen son haberde, internet üzerinden ve sosyal medyada ürün satışı yapılan dijital platformlardan iş vaadinde bulunarak, dolandırıcılık yapan 32 kişi operasyonla gözaltına alındı. Defalarca yaşanmasına rağmen bu kişilerin hala kendine kurban bulması tartışma konusu olurken, uzmanlardan kritik açıklamalar geldi. Bilgiler çalındığında hemen suç duyurusunda bulunulmamasının kişilere büyük zararları olacağına dikkati çeken Adli Bilişim Uzmanı Mustafa Sansar, ‘haberiniz olmadan suç işleyebilirsiniz’ uyarısında bulundu.
2.11.2022 Gündem
Milli sistemle ilk kez yapıldı! Mavi Vatan için hayati önemde
Milli sistemle ilk kez yapıldı! Mavi Vatan için hayati önemde Türkiye’nin yerli ve milli savunma sanayii sistemlerle imza attığı ilklere bir yenisi daha eklendi. Türkiye ilk kez insansız bir deniz aracından atılan sonobuoy ile su altındaki hedefi buldu. Bu alanda ithal edilen sistemler yerine milli çözümler üretilmesi Mavi Vatan için de son derece kritik.
28.10.2022 Gündem
Ukrayna'dan sürpriz saldırı! Rus Wagner grubunun sır gibi saklanan üssü böyle deşifre oldu...
Ukrayna'dan sürpriz saldırı! Rus Wagner grubunun sır gibi saklanan üssü böyle deşifre oldu... Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş son sürat devam ederken Ukrayna'dan dünya gündemine birinci sıradan giriş yapan bir haber geldi. Ukrayna ordusu ülkenin doğusunda Rus Wagner grubunun karargahını vurdu. Söz konusu karargahın yerinin ise sosyal medya paylaşımı ile deşifre olduğu ortaya çıktı. İşte Ukrayna savaşından son gelişmeler...
16.08.2022 Dünya
ÖSYM sayfasına giremiyorum! ÖSYM AİS çöktü mü 2022, giriş ve AİS'e erişim sorunu ne zaman düzelir? ÖSYM sayfası neden açılmıyor?
ÖSYM sayfasına giremiyorum! ÖSYM AİS çöktü mü 2022, giriş ve AİS'e erişim sorunu ne zaman düzelir? ÖSYM sayfası neden açılmıyor? ÖSYM AİS çöktü mü, ÖSYM sayfası neden açılmıyor? Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS 2022) yerleştirme sonuçları açıklandı. Sonuçlara "sonuc.osym.gov.tr" adresinden ulaşılabilecek. Ancak tercih sonuçlarını öğrenmeye çalışan adaylar, sayfada giremiyor. Peki, ÖSYM sayfası neden açılmıyor, çöktü mü?
15.08.2022 Eğitim
WhatsApp yeni gizlilik özelliklerini duyurdu: Artık gruplardan sessizce çıkılabilecek
WhatsApp yeni gizlilik özelliklerini duyurdu: Artık gruplardan sessizce çıkılabilecek Popüler uygulamada artık 'bir kez görüntüle' mesajlarında ekran görüntüsü engellenebilecek, ayrıca 'son görülme' ayarlarından platformda çevrimiçi olunduğunu görecek insanlar seçilebilecek.
9.08.2022 Dünya
vivo, V23 5G ile ilklere imza atmaya devam ediyor
vivo, V23 5G ile ilklere imza atmaya devam ediyor  vivo V23 5G çift selfie kamerası, yüksek performans, 5G deneyimi ve renk değiştiren tasarımıyla Türkiye’de birçok ilke imza attı. Biz de bu yazımızda vivo’nun V serisi ailesine katılan yeni modeli V23 5G’nin dikkat çeken özelliklerini sizler için sıraladık.
8.05.2022 Bilim ve Teknoloji
Tatile çıkacaklara flaş uyarı! Kiralık yazlık ve villa...
Tatile çıkacaklara flaş uyarı! Kiralık yazlık ve villa... Tatil sezonu öncesi villa ve yazlıklara talep artarken, emlakçılar ise dolandırıcılık olaylarına karşı uyarılarda bulundu. İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün, özellikle kira sözleşmelerine dikkat edilmesi gerektiğini belirterek, "Vatandaşlar şehir dışından Çeşme, Antalya gibi yerlerde fotoğraflarını görüp, beğendikleri evleri sezonluk olarak kiralıyor. Bu fotoğraflar, farklı bir villanın olabiliyor. Görmediğiniz yazlığı kiralamayın" dedi.
20.04.2022 Ekonomi
Sosyal medyada bu kelimeleri kullanırken bir daha düşünün! Hapis cezası...
Sosyal medyada bu kelimeleri kullanırken bir daha düşünün! Hapis cezası... Kahramanmaraş'ta Avukat Serpil Yabanoğlu, sosyal medyada kendisine 'aptal, tatlı su sazanı' yazan mimar E.A. hakkında suç duyurusunda bulundu. Savcı, 'aptal' ve 'sazan' kelimelerini hakaret kabul ederek E.A.'nın, 2 yıl 4 aya kadar hapisle cezalandırılması için dava açtı.
19.03.2022 Yaşam
Rusya bombalanan hastaneden kurtulan kadını hedefe koydu! Mariana Vishegirskaya tek fotoğrafla savaşın sembolü olmuştu...
Rusya bombalanan hastaneden kurtulan kadını hedefe koydu! Mariana Vishegirskaya tek fotoğrafla savaşın sembolü olmuştu... Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaş tüm şiddetiyle sürüyor. Cephede sıcak çatışmalar sürerken insani koridor ve sivillerin tahliye çalışmaları da devam ediyor. Mariupol’deki doğum hastanesine düşen bombalardan kurtulan ve fotoğrafları tüm dünyada paylaşılan Mariana Vishegirskaya’dan savaş şartlarında yüzleri gülümseten, umut dolu bir haber geldi.
12.03.2022 Dünya
'İphone'un gizli tuşu'nu dünyaya duyurdu sosyal medyada viral oldu
'İphone'un gizli tuşu'nu dünyaya duyurdu sosyal medyada viral oldu Sosyal medya kullanıcı iPhone’daki gizli tuşu buldu. Iphone telefonlarda aslında uzun süredir olan ancak pek çok kullanıcı tarafından bilinmeyen bir özelliği 'İphone'un gizli tuşu' olarak duyuran TİKTOK kullanıcısının videosu bir milyondan fazla kez izlendi.
28.01.2022 Bilim ve Teknoloji
Kripto parada büyük tehlike! Hesapları boşaltıyorlar
Kripto parada büyük tehlike! Hesapları boşaltıyorlar Kripto para birimi girişimlerinin hesaplarını boşaltan yeni bir tehdit ortaya çıkarıldı. SnatchCrypto adı verilen tehdit, kripto para birimlerini, akıllı sözleşmeleri, DeFi, Blockchain ve FinTech endüstrisini ve bunlarla ilgilenen şirketleri hedef alıyor.
21.01.2022 Ekonomi
Kadınlara bu mesajı atmaya başladılar! 'Başkasının kocasıyla flört ettin, hakkınızda şikayet var'
Kadınlara bu mesajı atmaya başladılar! 'Başkasının kocasıyla flört ettin, hakkınızda şikayet var' Dolandırıcılar, sosyal medyada 'başkasının kocasıyla flört ettiğiniz için hakkınızda şikayet var' diyerek korkuttukları kadınların gönderdikleri linklerle hesaplarını çalıyor. Bu yöntemle son dönemde binlerce kadının hesabını ele geçiren dolandırıcılara karşı sosyal medya hesaplarında çift yönlü kimlik doğrulama kullanılması gerektiğini ifade eden Prof. Dr. Aykut Arıkan, "Önemli olan tıklamamak, çünkü her tık bir tuzak. Bütün sosyal medya özelinde hesaplarımızı çift faktörlü doğrulama ile koruma altına almamız lazım" dedi.
2.01.2022 Gündem
e-Devlet'ten son dakika açıklaması! Böyle bir mail aldıysanız...
e-Devlet'ten son dakika açıklaması! Böyle bir mail aldıysanız... e-Devlet'ten son dakika uyarısı! Sosyal yardım adı altında bir mail gönderildiyse sakın dikkate almayın e-Devlet'ten sahte e-posta açıklaması yapıldı. e-Devlet kapısının resmi sosyal medya hesaplarından internette dolaşan sahte e-postaya karşı vatandaş uyarıldı. e-Devlet'in Twitter hesabından yapılan açıklamada “Böyle bir e-posta aldıysanız dikkate almayın! e-Devlet Kapısı size asla herhangi bir hizmete başvuru amacıyla e-posta göndermez. Oltalama saldırıları ile verilerinizin çalınmaması için ulaşmak istediğiniz resmî internet sayfasını adres çubuğuna elle girin.” ifadelerine yer verildi.
11.12.2021 Ekonomi
O öğretmen hakkında flaş açıklama! Gerçek ortaya çıktı, arkadaşlarına şaka yapmak istemiş
O öğretmen hakkında flaş açıklama! Gerçek ortaya çıktı, arkadaşlarına şaka yapmak istemiş Trabzon’un Ortahisar ilçesinde Tevfik Serdar Anadolu Lisesinde öğrenciler arasında sınavda notlarını kırdığı iddiasıyla şaka amaçlı okulun fizik öğretmeni Osman Bayrak için hazırlanan paylaşım sosyal medyada yayılınca gerçek yapılan inceleme sonucunda ortaya çıktı. Ekran görüntüsünü hazırlayan lise öğrencisi genç, fizik öğretmeni ile ilgili şaka için hazırladığı paylaşım sosyal medyada yayılınca gerçeği açıkladı.
26.11.2021 Gündem
AÖL sınav tarihleri! AÖL1. dönem online sınavlar ne zaman başlıyor, sınavlar nasıl olacak?
AÖL sınav tarihleri! AÖL1. dönem online sınavlar ne zaman başlıyor, sınavlar nasıl olacak? AÖL 1. dönem online sınavları tarihi duyurusu yapıldı. Açık Öğretim Kurumları (Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Açık Öğretim Ortaokulu), 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı 1. dönem Online (Çevrim İçi) Sınavları Açık öğretim kurumları 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılı 1. dönem sınavları için online sınav sistemi 04.12.2021 (saat 09.30’dan) - 10.12.2021 (saat 23.59’a kadar) tarihleri arasında açılacak.
25.11.2021 Eğitim
İnternetteki utanç verici yorum siber zorbalık!
İnternetteki utanç verici yorum siber zorbalık! Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Koç, internet üzerinden gerçekleştirilen linç, karalama, şantaj, özel hayat ifşası ve çocuk tacizi ve profil taklidi gibi eylemlerin siber zorbalık kapsamında bulunduğunu ve suç olduğunu bildirdi.
4.11.2021 Bilim ve Teknoloji
'Hırsızlık yazılımı, arama motorunda ilk sayfada gösteriliyor'
'Hırsızlık yazılımı, arama motorunda ilk sayfada gösteriliyor' Kaspersky araştırmacıları, "Swarez" isimli kampanyada, siber suçluların, web sitelerini belirli anahtar kelimeler için optimize ettiğini ve bazı durumlarda kötü amaçlı sitelerini popüler arama motorlarının ilk üç sonucu arasına sokmayı başardığını tespit etti.
9.09.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Ekran Görüntüsü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ekran görüntüsü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.