'Daire fiyatları yüzde 50 düşsün, bedava veririz'
'Daire fiyatları yüzde 50 düşsün, bedava veririz'Müteahhitlerin fahiş fiyatlı ürün satmakla suçladığı çimento üreticileri, “Dünyadaki en ucuz çimento Türkiye’de. Müteahhitler daire fiyatlarını yüzde 50 düşürürse çimentoyu bedava veririz” iddiasında bulundu.
16.09.2021Ekonomi
Ev alacak herkesi ilgilendiriyor! Fiyatlar arttı, süre uzadı
Ev alacak herkesi ilgilendiriyor! Fiyatlar arttı, süre uzadıEvi olan ya da ev almayı planlayan herkesi ilgilendiriyor. Fiyatlar yükseldi. Ev fiyatlarında görülen artış kiraya yansımadı. Ev fiyatlarının artışında koronavirüs salgını ve deprem etkisi görülüyor. Konut fiyatlarında talep etkisiyle görülen hızlı artışın, kira piyasasına henüz tam anlamıyla yansımadığını belirten TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, amortisman süresinin uzadığını dile getirdi.
4.04.2021Ekonomi
MEB'den ek ders ücretiyle ilgili açıklama geldi
MEB'den ek ders ücretiyle ilgili açıklama geldiMEB'den yönetici ve öğretmenlerin idari tatil günlerinde ders ve ek ders saatlerine ilişkin açıklama yapıldı.
8.02.2019Eğitim
TEOG Ek Yerleştirme Ne Zaman Başlıyor?
TEOG Ek Yerleştirme Ne Zaman Başlıyor?Teog'da 14-22 Temmuz tarihleri arasında başlayan tercih süreci için heyecanlı bekleyiş 7 Ağustos'da sonuçların açıklanması ile sona ermişti. Bir ortaöğretim kurumuna yerleşemeyen adaylar için ek tercihlerin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ek tercih için başvuru tarihleri yayınlandı.
11.08.2017Eğitim

Benzer Haber Etiketleri