Eğitime Ara Verildi

Eğitime Ara Verildi

Son dakika eğitime ara verildi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eğitime ara verildi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eğitime ara verildi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eğitime Ara Verildi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eğitime ara verildi gelişmeleri de dahil olmak üzere 788 eğitime ara verildi haberi bulunmuştur. Tüm eğitime ara verildi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eğitime kar engeli!  İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden açıklama geldi
Eğitime kar engeli! İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden açıklama geldi Hakkari merkez ile Yüksekova ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime ara verildi.
15.02.2024 Gündem
Samsun’da cadde ve sokaklar göle döndü
Samsun’da cadde ve sokaklar göle döndü Samsun'da bu sabah etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü, bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Dün akşam selde 1 kişinin yaşamını yitirdiği Ladik ilçesinde ise eğitime 1 gün ara verildi.
5.06.2023 Gündem
İspanya'da sel felaketi: Cadde ve sokaklar sular altında kaldı, okullar tatil edildi
İspanya'da sel felaketi: Cadde ve sokaklar sular altında kaldı, okullar tatil edildi İspanya'nın güneyinde etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketi nedeniyle cadde ve sokaklar sular altında kalırken, okullarda eğitime ara verildi.
24.05.2023 Dünya
Yağmur nedeniyle 2 ilde eğitime ara verildi
Yağmur nedeniyle 2 ilde eğitime ara verildi Hakkari il genelinde etkili olan yoğun sağanak yağış nedeniyle yarın ilk ve orta dereceli eğitim-öğretim kurumları tatil edildi. Şırnak’ta etkili olan yoğun sağanak yağış nedeniyle yarın eğitim ve öğretime ara verildi.
12.04.2023 Gündem
Yoğun kar yağışı nedeniyle 9 ilde eğitime ara verildi
Yoğun kar yağışı nedeniyle 9 ilde eğitime ara verildi Baharı beklerken yurdu kar vurdu. Türkiye'nin birçok ilinde kar yağışı etkili olunca peş peşe eğitime kar engeli haberleri de geldi.
29.03.2023 Gündem
Bakan Özer 10 ilde 1 Mart'a kadar eğitime ara verildi
Bakan Özer 10 ilde 1 Mart'a kadar eğitime ara verildi Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 4 eğitim sendikasının temsilcileri ile bir araya geldi. Toplantının ardından Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği 10 il ve 71 ilde eğitim öğretim süreçlerinin nasıl yürütüleceğine ilişkin açıklamalarda bulunan Özer, depremden etkilenen 10 ilde eğitim öğretime 1 Mart'a kadar ara verildiğini, 1 Mart'tan sonra da ilçe ve okul temelli kararlar alınacağını duyurdu. Bakan Özer, 71 ilde ise eğitim öğretime 20 Şubat'ta başlanacağını belirtti.
12.02.2023 Eğitim
Memurlara kar tatili var mı? 10 Şubat İstanbul'da kamuda kar tatili (idari izin) yapıldı mı?
Memurlara kar tatili var mı? 10 Şubat İstanbul'da kamuda kar tatili (idari izin) yapıldı mı? Türkiye genelinde etkili olan kar yağışı devam ediyor. İstanbul dahil pek çok ilde eğitime ara verildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre kar yağışı 9 Şubat Perşembe gününe kadar devam edecek. Peki memurlara kar tatili olacak mı? 10 Şubat kamuda kar tatili/idari izin yapıldı mı?
9.02.2023 Gündem
Deprem bölgesinde okullar tatil edildi! Hangi illerde okullar tatildi?
Deprem bölgesinde okullar tatil edildi! Hangi illerde okullar tatildi? Okullar 1 hafta tatil mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Türkiye'nin doğu illerini vuran 7.7 büyüklüğündeki deprem eğitimin ara verilmesine neden oldu. Peki okullarda 1 hafta tatil zaman başlıyor? Hangi illerde okullar tatil edildi?
6.02.2023 Gündem
Deprem bölgesinde eğitime ara verildi
Deprem bölgesinde eğitime ara verildi Sabah saat 4.17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı birçok kentte hissedildi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay depremde can kaybının olduğunu duyurdu. Öte yandan deprem bölgesinde eğitime bir hafta ara verildi.
6.02.2023 Gündem
Kırıkkale okullar tatil mi? 6 Şubat Kırıkkale kar tatili var mı?
Kırıkkale okullar tatil mi? 6 Şubat Kırıkkale kar tatili var mı? Türkiye genelinde etkili olan kar yağışı sonrası peş peşe tatil haberleri gelmeye devam ediyor. İstanbul dahil pek çok ilde eğitime ara verildi. Kırıkkaleli vatandaşlar, "Kırıkkale okullar tatil mi, 6 Şubat Kırıkkale kar tatili var mı" sorularına yanıt arıyor.
5.02.2023 Gündem
Okullar tatil edildi! Eğitime kar engeli
Okullar tatil edildi! Eğitime kar engeli Okullar tatil edildi. Eğitim kar engeline takıldı. kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Hangi illerde okullar tatil edildi? Kar yağışı hayatı felç etti. Birçok ilde eğitime ara verildi. İstanbul'da okullar tatil edildi mi? Ankara'da okullar tatil edildi mi? Valiliklerden peş peşe açıklama geldi. İşte kar tatili verilen iller...
5.02.2023 Gündem
Kayseri'de okullar tatil mi? 6 Şubat Kayseri'de kar tatil var mı?
Kayseri'de okullar tatil mi? 6 Şubat Kayseri'de kar tatil var mı? Kayseri'de okullar tatil mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. 6 Şubat Pazartesi sömestr tatilinin bitişiyle başlayacak ikinci dönem için bekleyiş devam ediyor. Ülke genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle birçok ilde eğitime ara verildi. Peki Kayseri'de kar tatili var mı? İşte detaylar...
5.02.2023 Gündem
10 Ocak kar tatili olan iller hangileri? 10 Ocak kar tatili var mı? MEB Valilik kararıyla kar tatili olan iller ilçeler listesi merak ediliyor! Van, Ağrı, Tunceli, Hakkari, Amasya…
10 Ocak kar tatili olan iller hangileri? 10 Ocak kar tatili var mı? MEB Valilik kararıyla kar tatili olan iller ilçeler listesi merak ediliyor! Van, Ağrı, Tunceli, Hakkari, Amasya… 10 Ocak kar tatili olan iller hangileri? 10 Ocak Salı günü kar nedeniyle okulların tatil olup olmadığı merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı ve Valilik açıklamaları yakından takip ediliyor. 9 Ocak Van ile Artvin’in 2 köyü tatil edilince veliler ve öğrenciler arama motorlarına yönelerek 10 Ocak kar tatili olan iller var mı? sorusuna yanıt arıyor.
9.01.2023 Eğitim
Meksika’da kartel savaşları: Okullar tatil edildi, toplu taşıma durduruldu
Meksika’da kartel savaşları: Okullar tatil edildi, toplu taşıma durduruldu Meksika’nın Nuevo Laredo şehrinde kartel üyeleri ile güvenlik güçleri arasında yaşanan çatışmalar nedeniyle kentte eğitime ara verildi, toplu taşıma hizmeti durduruldu.
28.11.2022 Dünya
Düzce, Sakarya, Bolu ve Zonguldak Ereğli'de deprem nedeniyle eğitime bir gün ara verildi!
Düzce, Sakarya, Bolu ve Zonguldak Ereğli'de deprem nedeniyle eğitime bir gün ara verildi! Düzce Valisi Cevdet Atay, deprem nedeniyle kentte eğitim öğretime bir gün ara verildiğini açıkladı. Bolu Sakarya'da da eğitime 1 gün süreyle ara verildi. Ayrıca Karadeniz Ereğli Kaymakamlığı da tedbir amaçlı ilçe genelinde tüm eğitim kurumlarında okullara bir gün ara verildiğini açıkladı.
23.11.2022 Gündem
7 öğrenci birden aynı gün öldü! Genç kızın doğum günü notu dikkat çekti
7 öğrenci birden aynı gün öldü! Genç kızın doğum günü notu dikkat çekti ABD'de pazar günü iki farklı üniversitede toplamda 7 öğrenci hayatını kaybetti. Idaho Üniversitesi, okulda ölü olarak bulunan öğrencilerin kimliklerini açıklarken kan donduran detaylar da ortaya çıktı...
15.11.2022 Dünya
İtalya’da fırtına! 10 kişi hayatını kaybetti
İtalya’da fırtına! 10 kişi hayatını kaybetti İtalya'nın Marche bölgesinde etkili olan şiddetli yağış ve fırtınada can kaybı sayısı 10'a yükseldi.
16.09.2022 Dünya
O il ve ilçelerimizde okullar kar nedeniyle tatil edildi!
O il ve ilçelerimizde okullar kar nedeniyle tatil edildi! Kar yağışı nedeniyle okullar tatil edilmeye devam ediyor. İşte olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime ara verilen il ve ilçeler...
22.03.2022 Gündem
21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller…
21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller… Türkiye genelinde etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yaşanabilecek olumsuzluklar nedeniyle tedbir amacıyla bazı illerde okullar tatil edildi. İllerin valilikleri tek tek duyurdu. Yapılan açıklamalarda, Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle 21 ilin tamamında veya bazı ilçelerinde 21 Mart Pazartesi günü eğitime ara verildiği duyuruldu. Peki, 21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? Bugün okullar tatil mi? İşte 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller…
21.03.2022 Gündem
İstanbul’da, Sakarya’da, Nevşehir’de Zonguldak’ta 18 Mart okullar tatil mi? Kar nedeniyle bugün hangi illerde okullarda kar tatili var?
İstanbul’da, Sakarya’da, Nevşehir’de Zonguldak’ta 18 Mart okullar tatil mi? Kar nedeniyle bugün hangi illerde okullarda kar tatili var? “Kar nedeniyle 18 Mart Cuma okullar tatil mi?” sorusuna yanıt aranıyor. Kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı il ve ilçelerde bugün eğitim yapılmayacak. Peki, Kar nedeniyle bugün hangi illerde okullarda kar tatili var?
18.03.2022 Eğitim
18 Mart Çanakkale Zaferi resmî tatil mi, bayram mı? 18 Mart 2022 okullar neden tatil, 18 Mart kar tatili mi?
18 Mart Çanakkale Zaferi resmî tatil mi, bayram mı? 18 Mart 2022 okullar neden tatil, 18 Mart kar tatili mi? 18 Mart okullar kar nedeniyle tatil mi, 18 Mart Çanakkale Zaferi resmi tatil mi? 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlanırken okulların kar nedeniyle tatil ilan edilmesi, vatandaşların 18 Mart Çanakkale Zaferi resmi tatil mi, sorusunu sorgulamasına neden oldu. İşte detaylar…
18.03.2022 Eğitim
Samsun'da eğitime kar engeli
Samsun'da eğitime kar engeli Samsun'da olumsuz hava koşulları nedeniyle birçok ilçede okullarda yüz yüze eğitime ara verildi.
16.03.2022 Eğitim
O illerimizde kar nedeniyle okullar tatil edildi!
O illerimizde kar nedeniyle okullar tatil edildi! Kar yağışının etkisini göstermeye devam ettiği illerimizde okullar tatil edildi. İşte kar yağışı nedeniyle okulların tatil edildiği illerimiz...
14.03.2022 Gündem
Hangi illerde okullar tatil? 14 Mart Pazartesi okulları kar nedeniyle tatil edilen iller…
Hangi illerde okullar tatil? 14 Mart Pazartesi okulları kar nedeniyle tatil edilen iller… 14 Mart hangi illerde okullar tatil? 14 Mart 2022 Pazartesi günü 19  ilde eğitime kar engeli geldi. Yoğun kar yağışı don ve buzlanma nedeniyle 18 ilin tamamında veya bazı ilçelerinde 14 Mart Pazartesi günü eğitime ara verildi. Hangi illerde okullar tatil? 14 Mart Pazartesi okulları tatil edilen iller…
14.03.2022 Eğitim
14 Mart pazartesi okullar tatil mi, yarın İstanbul'da okullar tatil olacak mı? Gözler İstanbul Valiliğinde!
14 Mart pazartesi okullar tatil mi, yarın İstanbul'da okullar tatil olacak mı? Gözler İstanbul Valiliğinde! Pazartesi okullar tatil mi? Ülke genelini etkisi altına kar yağışı bugün de devam ediliyor. Öğrenciler ve veliler pazartesi günü okulların olup olmadığını sorguluyor. Birçok il gibi İstanbul'da etkili olan kar yağışının ardından Valilik okulları 2 gün tatil etti. Peki, 14 Mart tatil mi, pazartesi okul var mı? Yarın okullar tatil olur mu?
13.03.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Eğitime Ara Verildi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eğitime ara verildi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.