Edanur

Edanur

Son dakika edanur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan edanur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını edanur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Edanur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan edanur gelişmeleri de dahil olmak üzere 136 edanur haberi bulunmuştur. Tüm edanur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Sukas kimdir, görevden alındı mı, Edanur Gezer olayı nedir?
Ali Sukas kimdir, görevden alındı mı, Edanur Gezer olayı nedir? İstanbul Küçükçekmece'deki sahil parkında yapılan kazı çalışması sonrasında oluşan su birikintisine düşen 5 yaşındaki Edanur Gezer'in hayatını kaybetmesine ilişkin düzenlenen bilirkişi raporunda asli kusurlu bulunan ve yakalama kararıyla aranan İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü Ali Sukas ifade vermek üzere avukatlarıyla birlikte Küçükçekmece Adliyesi'ne geldi.
6.05.2024 Gündem
Edanur'un ölümüyle ilgili soruşturmada 1 kişi tutuklandı
Edanur'un ölümüyle ilgili soruşturmada 1 kişi tutuklandı İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde sahil parkında yapılan kazı çalışması sonrasında oluşan su birikintisine düşen 5 yaşındaki Edanur Gezer'in hayatını kaybetmesine ilişkin gözaltına alınan 3 İBB çalışanından ikisi adli kontrol serbest bırakılırken, 1 kişi ise tutuklandı.
5.05.2024 Gündem
5 yaşındaki Edanur Gezer'in ölümü sonrası 4 gözaltı kararı
5 yaşındaki Edanur Gezer'in ölümü sonrası 4 gözaltı kararı 5 yaşındaki Edanur Gezer'in çukura düşerek ölümünde İBB'de çalışan 2'si kepçe operatörü, 1'i işçi 1'i mühendis toplam 4 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
4.05.2024 Gündem
Edanur'un can verdiği çukur kapatıldı! Aile dramı ortaya çıktı
Edanur'un can verdiği çukur kapatıldı! Aile dramı ortaya çıktı Küçükçekmece Menekşe Sahili'nde 5 yaşındaki Edanur Gezer'in düşerek öldüğü çukur, İBB ekipleri tarafından toprak ile kapatıldı.
2.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Edanur'u tedbirsizlik öldürdü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Edanur'u tedbirsizlik öldürdü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Küçükçekmece'de 5 yaşındaki Edanur Gezer'in kazı çalışması sonrası oluşan su birikintisine düşerek yaşamını yitirmesiyle ilgili konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul'un göbeğindeki parkta 5 yaşındaki evladımız göz göre göre hayatını kaybetti. Parkta basit önlemler alınmadı. Lafa gelince mangalda kül bırakmayanların sesi soluğu çıkmadı." dedi.
29.04.2024 Gündem
5 yaşındaki Edanur feci şekilde can verdi! Cenazesi annesine verilemedi, babadan DNA örneği alınacak
5 yaşındaki Edanur feci şekilde can verdi! Cenazesi annesine verilemedi, babadan DNA örneği alınacak Küçükçekmece’de kazı çalışması sonrasında oluşan su birikintisine düşen 5 yaşındaki Edanur Gezer hayatını kaybetmişti. Küçük kızın cenazesini almak isteyen ailesi ve yakınları Adli Tıp Kurumu Morgu önüne geldi. Edanur Gezer'in cenazesi kimliği olmadığı öğrenilen annesi Nurcan Gezer'e teslim edilmedi. Cenazenin teslim edilebilmesi için, cezaevinde olan babadan DNA örneği alınacağı ve test yapılacağı öğrenildi. Anne Nurcan Gezer, "'Ben çocuğun annesiyim, doğum kağıdım var bana teslim edin' diyorum, vermiyorlar babasının DNA testini bekliyorlar." diye konuştu.
28.04.2024 Gündem
Oylar eşit çıkınca muhtar kura ile belirlendi
Oylar eşit çıkınca muhtar kura ile belirlendi Erzincan merkeze bağlı Girlevik köyünde 2 kadın muhtar adayı eşit oy alınca, muhtar kura ile belirlendi.
1.04.2024 Gündem
Eski sevgilisini sırtından vurarak öldürdü, duruşmada beraatini istedi
Eski sevgilisini sırtından vurarak öldürdü, duruşmada beraatini istedi Kayseri'de eski sevgilisi Edanur Çoban'ı (18) öldüren Gökhan Çatbaş'ın (22) yargılandığı davanın duruşmasında, baba Akın Çoban, "Bu şahıs, 1 saatten fazla sırtındaki çantada tüfek ile kızımı bekliyor. İnsan sevdiğine çiçekle mi gider, tüfekle mi?" dedi.
14.03.2024 Gündem
Eski sevgilisini pompalı tüfekle katletti, istenen ceza belli oldu!
Eski sevgilisini pompalı tüfekle katletti, istenen ceza belli oldu! Kayseri'de eski sevgilisi Edanur Çoban'ı (18) pompalı tüfekle öldüren Gökhan Çatbaş'ın (21) yargılandığı davanın ilk duruşmasında; savcı mütalaasını vererek, sanığın 'tasarlayarak kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsini istedi.
21.12.2023 Gündem
Karadeniz'den Vatikan'a uzanan bir Temel macerası
Karadeniz'den Vatikan'a uzanan bir Temel macerası Hemen herkesin bildiği Temel fıkralarına yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan, ‘Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası’ filmi, izleyenleri kahkahaya boğmak için gün sayıyor.
6.10.2023 Kültür Sanat
Kaçırdılar sonrası kabus! İşkence görüntüleri ortaya çıktı
Kaçırdılar sonrası kabus! İşkence görüntüleri ortaya çıktı Balıkesir'de alacak nedeniyle husumetli oldukları Furkan A.'yı (25), gözlerini bağlayıp otomobille kaçıran, işkenceyle 2 bin 500 lirasıyla cep telefonunu gasbeden Muhammet Ramazan Batır (19) ile Osman Dova (33) tutuklandı. Dava dosyasına giren görüntülerde, elleri arkadan bağlanan ve sesi duyulmasın diye ağzı tişörtle kapatılan Furkan A.'nın, tekme, tokat ve yumrukla dövüldüğü görülüyor.
16.09.2023 Yaşam
Edanur Çoban öldürmüştü! Korkunç gerçeği itiraf etti: İntihar etmek içindi
Edanur Çoban öldürmüştü! Korkunç gerçeği itiraf etti: İntihar etmek içindi Kayseri'de eski sevgilisi Edanur Çoban'ı (18) iş çıkışı pompalı tüfekle vurarak öldüren Gökhan Çatbaş'ın (21), nöbetçi mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı. Şüpheli Çatbaş, cinayeti işlediği pompalı tüfeği çantayla getirdiğini anlatarak, "Olay sırasında alkolün etkisindeydim. Bana hakaret etti. Gözüm döndü ve ateş ettim. Olayı tasarlamadım. Tüfeği yanımda getirmemin sebebi de intihar etmek içindi" dedi.
16.09.2023 Yaşam
Dönence yeni bölümüyle ekrana geliyor…
Dönence yeni bölümüyle ekrana geliyor… Kanal D’nin, yapımcılığını D Media, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği sevilen dizisi Dönence yine çok izlenecek bir bölümle ekrana geliyor.
22.08.2023 Televizyon
'Dönence'nin setinden ilk kareler geldi
'Dönence'nin setinden ilk kareler geldi Kanal D’nin; D Media imzalı, yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu çok izlenen dizisi 'Dönence', her salı akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor.
9.08.2023 Televizyon
'Dönence’nin setinden eğlenceli kareler
'Dönence’nin setinden eğlenceli kareler Kanal D’nin, D Media imzalı, yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu çok izlenen dizisi Dönence her salı akşamı yeni bölümleri ile ekrana geliyor.
30.07.2023 Televizyon
17 yaşındaki kız pencereden düştü
17 yaşındaki kız pencereden düştü Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 17 yaşındaki kız, 8 katlı binanın ikinci katındaki penceresinden dengesini kaybederek yere çakıldı. Yaklaşık 3.5 metre yükseklikten düşen genç kızın durumunun hafif olduğu öğrenildi.
29.07.2023 Gündem
Sümeyye Aydoğan’dan 'Barbie' pozları!
Sümeyye Aydoğan’dan 'Barbie' pozları! Gişe rekorları kıran ve özellikle sosyal medyada büyük ses getiren Barbie filminin ardından dünyada Barbie trendi başladı. Bu akıma Dönence’nin başrol oyuncusu Sümeyye Aydoğan da dahil oldu.
28.07.2023 Magazin
Salı akşamının galibi Dönence bir kez daha zirvede yer aldı!
Salı akşamının galibi Dönence bir kez daha zirvede yer aldı! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği dizisi Dönence yayınlanan 4’üncü bölümü ile salı akşamına bir kez daha damgasını vurdu.
26.07.2023 Magazin
Dönence’nin büyük başarısı! Dizinin Türkiye uyarlamasına kendi ülkesi İsrail’den büyük ilgi
Dönence’nin büyük başarısı! Dizinin Türkiye uyarlamasına kendi ülkesi İsrail’den büyük ilgi Kanal D’nin, İsrail formatlı “Exceptional” isimli diziden Türkiye’ye uyarlanan, yapımcılığını D Media’nin üstlendiği Dönence’nin başarısı ülke sınırlarını aştı. Henüz üç bölümü yayınlanan dizinin ilk yurtdışı satışı gerçekleştirildi.
25.07.2023 Televizyon
Dönence’nin setinden eğlenceli anlar!
Dönence’nin setinden eğlenceli anlar! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, yayınlanan ilk iki bölümü ile izleyiciden tam not alan dizisi Dönence, üçüncü bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.
16.07.2023 Televizyon
Salı akşamının galibi olan Dönence izleyicileri ekran başına kilitledi!
Salı akşamının galibi olan Dönence izleyicileri ekran başına kilitledi! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği yeni dizisi Dönence ikinci bölümü ile ekrana geldi.
12.07.2023 Televizyon
Dönence’nin başrol oyuncuları Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu uyumları ile göz kamaştırıyor!
Dönence’nin başrol oyuncuları Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu uyumları ile göz kamaştırıyor! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği yeni dizisi Dönence ilk bölümüyle geçtiğimiz hafta ekrana geldi. Duygu dolu hikayesiyle izleyiciden tam not alan dizinin başrol oyuncuları uyumları ile şimdiden çok konuşulmaya başladı.
11.07.2023 Televizyon
Dönence yeni bölümü ile ekrana geliyor! Gülce’nin kaybolması nelere yol açacak?
Dönence yeni bölümü ile ekrana geliyor! Gülce’nin kaybolması nelere yol açacak? Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, yayınlanan ilk bölümü ile seyircinin beğenisini kazanan dizisi Dönence yeni bölümü ile ekrana geliyor.
10.07.2023 Televizyon
Berfin Ant, Dönence ile izleyici karşısına çıkıyor!
Berfin Ant, Dönence ile izleyici karşısına çıkıyor! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, yayınlanan birinci bölümü ile izleyiciden tam not alan dizisi Dönence ikinci bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.
7.07.2023 Televizyon
Dönence'nin yeni bölüm tanıtımı yayınlandı!
Dönence'nin yeni bölüm tanıtımı yayınlandı! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği yeni dizisi Dönence ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı.
5.07.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Edanur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki edanur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.