Düğmeye Basıldı

Düğmeye Basıldı

Son dakika düğmeye basıldı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan düğmeye basıldı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını düğmeye basıldı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Düğmeye Basıldı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan düğmeye basıldı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.091 düğmeye basıldı haberi bulunmuştur. Tüm düğmeye basıldı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Turizmde yeni dönem için düğmeye basıldı! Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan 5 yıllık yol haritası
Turizmde yeni dönem için düğmeye basıldı! Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan 5 yıllık yol haritası İklime uyumlu turizm gelişim mevzuatı için harekete geçen Kültür ve Turizm Bakanlığı bu çerçevede “Türkiye” üst markası altında yerel markalar oluşturulacak, her ile özel hesap oluşturulacak. 77 milyon ziyaretçi hedefi için tanıtımlarda yapay zeka kullanılacak.
2.04.2024 Gündem
Galatasaray'da Rafa Silva bombası patladı! Okan Buruk ağzından kaçırdı
Galatasaray'da Rafa Silva bombası patladı! Okan Buruk ağzından kaçırdı Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sezonu şampiyon tamamlama hedefinde olan Galatasaray'da gelecek sezonun transfer çalışmaları için de düğmeye basıldı. Sarı-kırmızılılar, Benfica'daki performansıyla dikkat çeken ve takımdan ayrılma kararı alan Rafa Silva'nın peşine düştü. Cimbom'da teknik direktör Okan Buruk, transfer gündemlerinde yer alan Rafa Silva hakkında açıklamalarda bulundu.
29.03.2024 Galatasaray
Emeklilere indirim ve avantajlı kampanyalar geliyor! Çalışmalar başladı
Emeklilere indirim ve avantajlı kampanyalar geliyor! Çalışmalar başladı Emekli Yılı ilan edilen 2024'te emeklilerin hayatını rahatlatacak özel kampanyalar için düğmeye basıldı. Ulaşımdan gıdaya, kargodan telefona kadar pek çok alanda indirimler devreye alınıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada emeklilerin yaşam kalitesini artıracak, fiziksel ve ruhsal sağlık, sosyal ve kültürel yönden zenginleştirecek birçok çalışmayı, emekliler yılı kapsamında hayata geçireceklerini söyledi.
27.03.2024 Ekonomi
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Barzan Hesenzade öldürüldü
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Barzan Hesenzade öldürüldü Milli İstihbarat Teşkilatı, PKK İran Gençlik Koordinasyonu sözde Sorumlusu Tolhildan Kandil kod Barzan Hesenzade’yi Irak/Kandil’de etkisiz hale getirdi.
21.03.2024 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Emine Seyid Ahmed etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Emine Seyid Ahmed etkisiz hale getirildi MİT, terör örgütü YPG-YPJ'nin sözde sorumlularından Suriye uyruklu Emine Seyid Ahmed'i, Kamışlı'da etkisiz hale getirdi.
27.02.2024 Gündem
Galatasaray'da Muslera alarmı! İşte görüşmenin detayları
Galatasaray'da Muslera alarmı! İşte görüşmenin detayları Galatasaray'da 13 yıldır forma giyen ve Sparta Prag maçında yaptığı kurtarışla değerini bir kez daha kanıtlayan Muslera ile yeni sözleşme görüşmeleri devam ediyor. Talepler arasında ciddi bir fark var.
18.02.2024 Şampiy10
Emekliye 10 bin lira bayram ikramiyesi, fatura ve kira desteği! Milyonları ilgilendiren gelişme
Emekliye 10 bin lira bayram ikramiyesi, fatura ve kira desteği! Milyonları ilgilendiren gelişme Emekliye bayram ikramiyesi, elektrik, doğalgaz ve kira desteği müjdesi geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2024'ü "Emekliler Yılı" ilan etmesi sonrasında milyonlarca emeklinin refah düzeyini artırmak için düğmeye basıldı. Emeklilerin Ramazan ve Kurban bayramı ikramiyelerinin arttırılmasından, elektrik, doğalgaz, toplu taşıma ve suyu indirimli kullanmaları hatta kira desteği verilmesine kadar birçok iyileştirme gündemde. İşte emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
9.02.2024 Çalışma Hayatı
Risk varsa ev sahibinin hissesi satılabilecek! Düğmeye basıldı
Risk varsa ev sahibinin hissesi satılabilecek! Düğmeye basıldı Marmara Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğü, olası bir deprem beklenen İstanbul’un da yer aldığı Marmara Bölgesi genelinde rezerv yapı alanlarının belirlenmesini sağlayacak.
7.02.2024 Gündem
Kredi kartlarında yeni dönem başladı! Düğmeye basıldı kredi kartları kapatılabilecek
Kredi kartlarında yeni dönem başladı! Düğmeye basıldı kredi kartları kapatılabilecek Kredi kartı kullanan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Başta konut ve otomobil olmak üzere kredilerde frene basılırken, kredi kartı harcamalarındaki artış sürüyor. Enflasyonla mücadele kapsamında kredi kartı kullanımının azaltılması için kredi kartı limitleri ve taksit sayılarında bir dizi düzenleme hayata geçirilirken, bankaların son tedbiri, kartların kullanım alanları konusunda oldu. Bankalardan kredi kartı müşterilerine yapılan uyarıda, kredi kartıyla döviz, altın, kripto varlık alımı yapılması, vadesi gelmemiş kredilerin kapatılması, “makul gerekçesi olmayan transferler” gerçekleştirilmesi nedeniyle kartların kullanıma kapatılabileceği bildirildi.
30.01.2024 Ekonomi
MİT'ten kritik nokta operasyonu! PKK'lı Hülya Mercen etkisiz hale getirildi
MİT'ten kritik nokta operasyonu! PKK'lı Hülya Mercen etkisiz hale getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesinde gerçekleştirdiği operasyonla, terör örgütü PKK'nın sözde sorumlularından Hülya Mercen'i etkisiz hale getirdi.
15.01.2024 Gündem
MİT’ten Süleymaniye’de nokta operasyon!
MİT’ten Süleymaniye’de nokta operasyon! MİT, Türkiye'ye için istihbarat toplama, keşif ve gözetleme faaliyeti yürüttüğü tespit edilen terör örgütü PKK/KCK mensubu Hasan Seburi'yi, Süleymaniye'de etkisiz hale getirdi.
14.01.2024 Gündem
MİT'ten nokta operasyon: Terörist Faik Aydın etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon: Terörist Faik Aydın etkisiz hale getirildi MİT, terör örgütü PKK/KCK'ya Avrupa'dan eleman temin eden Renas Raperin kod adlı terörist Faik Aydın'ı, Irak sınırından yaklaşık 160 kilometre derinlikte düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.
13.01.2024 Gündem
Emekliye refah payı müjdesi! Hesaba yatıyor, tarih verildi
Emekliye refah payı müjdesi! Hesaba yatıyor, tarih verildi Emekliye refah payı için düğmeye basıldı. Yüzde 37,57 SSK ve Bağ-Kur emekli zammı için iyileştirme yapılacak. 7500 TL olarak uygulanan en düşük emekli maaşı da 2024 yılı için yeniden belirlenecek. Hazine ve Maliye ile Çalışma Bakanlığı bürokratları emekliye zam düzenlemeleri için teknik ve bütçe çalışmayı tamamladı. Emekliye ek zam için 3 formül masada.
9.01.2024 Çalışma Hayatı
Erken emeklilik müjdesi! 4 A / 4 B / 4 C mensubu tüm çalışanları kapsıyor, tarihler belli oldu
Erken emeklilik müjdesi! 4 A / 4 B / 4 C mensubu tüm çalışanları kapsıyor, tarihler belli oldu Erken emeklilikte yeni düzenleme için düğmeye basıldı. 2000- 2008 arası SGK girişi olanlar torba yasa maddelerinde erken emeklilik teklifi olup olmadığını merak ediyor. Erken emeklilik için yeni formüller masada. Peki kademeli erken emeklilik ne zaman yürürlüğe girecek, erken emeklilikten kimler faydalanacak? İşte son dakika haberin detayları...
7.01.2024 Çalışma Hayatı
Erken emeklilikte yeni düzenleme! 1999 sonrası SGK girişi olanlar dikkat, işte yaş ve prim gün şartları
Erken emeklilikte yeni düzenleme! 1999 sonrası SGK girişi olanlar dikkat, işte yaş ve prim gün şartları Erken emeklilikte yeni düzenleme için düğmeye basıldı. 2000- 2008 arası SGK girişi olanlar torba yasa maddelerinde erken emeklilik teklifi olup olmadığını merak ediyor. Erken emeklilik için yeni formüller masada. Peki kademeli erken emeklilik ne zaman yürürlüğe girecek, erken emeklilikten kimler faydalanacak? İşte son dakika haberin detayları...
8.01.2024 Çalışma Hayatı
Yerel seçim için takvim işlemeye başladı! Partiler açıklanacak
Yerel seçim için takvim işlemeye başladı! Partiler açıklanacak YSK’nın 31 Mart 2024 yerel seçimleri için açıkladığı takvim dün itibarıyla işlemeye başladı.
2.01.2024 Gündem
En düşük emekli maaşı için düğmeye basıldı! Rakam verildi
En düşük emekli maaşı için düğmeye basıldı! Rakam verildi TBMM, 2024 yılı bütçesi ile çalışan emekliye 5 bin lira ikramiye verilmesine ilişkin düzenlemenin de içinde bulunduğu Torba Yasa'yı kabul edip 16 Ocak'a kadar tatile girdi. Meclis'in yeni yıldaki ilk gündem maddesi memur ve emekli zammı olacak. 7 bin 500 lira olan en düşük emekli maaşının artırılmasına ilişkin düzenleme yasa teklifi olarak Meclis gündemine gelecek. Teklifin hızla yasalaştırılıp yapılan artışı emeklinin ocak ayı içinde alması planlanıyor.
2.01.2024 Ekonomi
MİT, terör örgütü DEAŞ'ın sözde sorumlusunu Halep'te yakaladı
MİT, terör örgütü DEAŞ'ın sözde sorumlusunu Halep'te yakaladı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekat alanındaki Türk güvenlik güçlerine karşı eylem hazırlığında olan terör örgütü DEAŞ'ın sözde sorumlusu Abdullah El Cündi'yi Suriye'nin Halep kentinde yakaladı.
1.01.2024 Gündem
Süper Lig devinden Elneny bombası! Geri dönüyor
Süper Lig devinden Elneny bombası! Geri dönüyor Ülkemizde bir dönem Beşiktaş forması da giyen Mohamed Elneny için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Süper Lig devi tecrübeli futbolcunun transferi için düğmeye bastı.
28.12.2023 Beşiktaş
MİT, PKK/YPG'nin sözde asayiş sorumlusunu Suriye'de etkisiz hale getirdi
MİT, PKK/YPG'nin sözde asayiş sorumlusunu Suriye'de etkisiz hale getirdi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/YPG'nin sözde asayiş sorumlusu Eymen Coli'yi Suriye'nin kuzeyindeki Kamışlı'da düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.
28.12.2023 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! 50'ye yakın hedef vuruldu
MİT'ten nokta operasyon! 50'ye yakın hedef vuruldu Milli İstihbarat Teşkilatı harekete geçti, PKK’nın Irak/Hakurk ve Metina’da güvenlik güçlerimize yönelik gerçekleştirdiği eylem akabinde Suriye’de bulunan PKK hedeflerini yok etti.
26.12.2023 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! YPG’nin sözde Ayn El Arab eyalet sorumlusu Bahoz Afrin öldürüldü
MİT'ten nokta operasyon! YPG’nin sözde Ayn El Arab eyalet sorumlusu Bahoz Afrin öldürüldü MİT, Suriye sınır hattında konuşlu güvenlik güçlerimize yönelik tacizlerin sürdüğü Ayn El Arab’da, PKK/YPG sözde Ayn El Arab Sorumlusu Bahoz Afrin kod adlı teröristi etkisiz hale getirdi.
24.12.2023 Gündem
Fenerbahçe'de ayrılacak ilk isim belli oldu!
Fenerbahçe'de ayrılacak ilk isim belli oldu! Nordsjaelland karşısında alınan 6-1’lik mağlubiyetin ardından Fenerbahçe’de bazı taşlar yerinden oynattı. Sarı-lacivertli takımda devre arasında ayrılacak ilk isim belli oldu.
3.12.2023 Şampiy10
Fenerbahçe'de 2 ayrılık birden! İsmail Kartal artık dayanamadı, üstünü çizdi
Fenerbahçe'de 2 ayrılık birden! İsmail Kartal artık dayanamadı, üstünü çizdi Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Üst üste alınan kötü sonuçların ardından Fenerbahçe'de transfer için düğmeye basıldı. Şampiyonluk hasretini sonlandırmak isteyen sarı lacivertli yönetim kadrodan ayrılacak isimleri netleştiriyor. İsmail Kartal kadroda verdiği şansı değerlendiremeyen yıldızı gönderiyor. İşte detaylar...
2.12.2023 Fenerbahçe
İstanbul'da rüşvet operasyonunda 46 polis gözaltına alındı! Valilik açıklama yaptı
İstanbul'da rüşvet operasyonunda 46 polis gözaltına alındı! Valilik açıklama yaptı İstanbul'da hafriyat kamyonlarının eksik evraklarına rağmen geçişlerine izin verdikleri öne sürülen şüphelilere yönelik operasyonda 46 polis gözaltına alındı. Polislerin İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş'ın talimatıyla açığa alındığı öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemler sürüyor.
22.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Düğmeye Basıldı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki düğmeye basıldı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.