Dörtyol

Dörtyol

Son dakika dörtyol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dörtyol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dörtyol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dörtyol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dörtyol gelişmeleri de dahil olmak üzere 807 dörtyol haberi bulunmuştur. Tüm dörtyol haberleri aşağıda listelenmiştir.
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Siirt'in merkez ilçesinde Meşelidere-1 petrol kuyusu açarak petrol arayacak.
15.04.2024 Ekonomi
Ev sahibinden dehşete düşüren hareket: Tartıştığı kiracısına asitle saldırdı!
Ev sahibinden dehşete düşüren hareket: Tartıştığı kiracısına asitle saldırdı! HATAY'da Oğuzhan Lök, ev sahibi olan Fatih S.'nin asitli saldırısına uğradı. Demokrat Parti Genel Sekreteri Ertan Küçükay, Hatay Dörtyol Belediye Meclisi üyesi adayları Oğuzhan Lök’ün hastanede tedaviye alındığını belirterek, saldırıya tepki gösterdi.
31.03.2024 Yaşam
Ev sahibi dehşeti: Kiracısının yüzüne asit döktü!
Ev sahibi dehşeti: Kiracısının yüzüne asit döktü! Hatay'da Oğuzhan Lök, ev sahibi olan Fatih S.'nin asitli saldırısına uğradı. Demokrat Parti Genel Sekreteri Ertan Küçükay, Hatay Dörtyol Belediye Meclisi üyesi adayları Oğuzhan Lök’ün hastanede tedaviye alındığını belirterek, saldırıya tepki gösterdi.
31.03.2024 Gündem
Hatay yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? Hatay'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Hatay belediyesi hangi partiye geçti?
Hatay yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? Hatay'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Hatay belediyesi hangi partiye geçti? Hatay yerel seçim sonuçları 2024: Türkiye 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için sandık başına gitti. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı yerel seçimler 81 ilde devam etti. YSK'nın seçim takvimi işledi ve partilar adaylarıyla birlikte belediye başkanlıkları için yarıştı. Deprem bölgesi seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından merakla takip edildi. Özellikle kızgın bir yarışınn hakim olduğu Hatay'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Hatay Büyükşehir Belediye başkanlığı hangi partiye geçti? İşte 2024 Hatay yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Hatay Havalimanı'nda uçak seferleri yeniden başlıyor! ilk sefer cuma günü
Hatay Havalimanı'nda uçak seferleri yeniden başlıyor! ilk sefer cuma günü Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hatay Havalimanı’nın depremlere dayanıklı hale getirilmesi amacıyla başlatılan çalışmaların 2026 yılı başında tamamlanacağını belirterek, “Benzer depremler yaşanması halinde dahi altyapı hasar görmeyecek şekilde yapılıyor” dedi.
27.03.2024 Adana
Hatay’da karşı şeride geçen TIR’a otomobil çarptı; 6 ölü, 1 yaralı
Hatay’da karşı şeride geçen TIR’a otomobil çarptı; 6 ölü, 1 yaralı Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, otomobille TIR’ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 6 kişi hayatını kaybetti 1 kişi de yaralandı.
26.03.2024 Vatan TV
Hatay'da katliam gibi kaza! Tır, otomobile çarptı: 6 ölü
Hatay'da katliam gibi kaza! Tır, otomobile çarptı: 6 ölü Hatay’ın Dörtyol ilçesinde, otomobille tırın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, ilk belirlemelere göre aynı aileden 6 kişi hayatını kaybetti.
26.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Dörtyol Kavşağı'ndaki Ağrı mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi birileri yine çıkmış tek parti faşizmini hortlatmak için CHP ile bir olup sizlerin iradesine ipotek koymaya çalışıyor. Dün silahla yaptıklarını bugün gizli ittifaklar kurarak gerçekleştirmenin gayreti içindeler. Bu uğurda baskıların sembolü olan CHP’ye bile yedek tekerlek yapacak duruma düştüler" dedi.
14.03.2024 Gündem
ÇÜTAM’da tarihe yolculuk! Fransız işgali ile ilgili bilinmeyen detaylar
ÇÜTAM’da tarihe yolculuk! Fransız işgali ile ilgili bilinmeyen detaylar Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi ve Türk Tarih Kurumu Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Nejla Günay Adana’da verdiği konferansta, “1919-1922 yılları arasında yaşanan Çukurova ve Çevresinde Türklerin Fransız-Ermeni İşgaline Karşı Mücadelesi”ni anlattı.
25.02.2024 Adana
Suzan Şahin kimdir? CHP Hatay Belediye Başkan adayı Suzan Şahin mi olacak, teklif gitti mi, Lütfü Savaş aday mı?
Suzan Şahin kimdir? CHP Hatay Belediye Başkan adayı Suzan Şahin mi olacak, teklif gitti mi, Lütfü Savaş aday mı? Suzan Şahin kimdir, aday mı? CHP Hatay Eski Milletvekili Suzan Şahin’in deprem sonrası Meclis kürsünde yaptığı konuşma sonrası CHP’nin Hatay için Suzan Şahin’e teklif gönderdiği iddia edildi. Söz konusu iddiaların ardından Suzan Şahin kimdir? CHP Hatay Belediye Başkan adayı Suzan Şahin mi olacak, teklif gitti mi, Lütfü Savaş aday mı? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
7.02.2024 Gündem
Katliam gibi kazada bilirkişi raporu ortaya çıktı!
Katliam gibi kazada bilirkişi raporu ortaya çıktı! Trabzon'da bir evin duvarına çarpıp, devrilen yolcu midibüsündeki 1'i çocuk 6 kişinin hayatını kaybettiği, 37 kişinin yaralandığı kazaya ilişkin hazırlanan bilirkişi raporu, ihmaller zincirini ortaya çıkardı. Raporda; yaralı sürücünün, kazadan saatler önce ilk kez teslim aldığı aracın frenlerinin sertleştiğini ilgililere bildirmesine rağmen yola devam ettiği, kronik fren arızasının giderilmediği, kapasitesi üzerinde ayakta yolcu alınan ve arka fren mekanizmasında yağ kaçağı tespit edilen midibüsün rutin bakımların usulüne uygun yapılmadığı belirlendi. Kaza anına dair araç içi görüntüler ortaya çıkarken; belediye bünyesindeki ilgili şirket 'asli', tahliye edilen sürücü 'tali' kusurlu bulundu.
7.02.2024 Gündem
Çevik Kuvvet midibüsü devrildi: 11 polis yaralı
Çevik Kuvvet midibüsü devrildi: 11 polis yaralı Hatay'ın Dörtyol ilçesinde çevik kuvvet polislerini taşıyan midibüs devrildi. Kazada 11 polis yaralandı.
5.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, Hatay'ın ilçe adayları belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, Hatay'ın ilçe adayları belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Hatay İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.
3.02.2024 Gündem
MHP 2 il, 53 ilçede 55 adayını daha açıkladı
MHP 2 il, 53 ilçede 55 adayını daha açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 2'si il 53'ü ilçe olmak üzere 55 adayını daha açıkladı. Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Kara ve Uşak Belediye Başkan adayı Sezer Ateş oldu. İşte MHP'nin açıkladığı isimler...
17.01.2024 Gündem
Bahçede fiyatı 2 TL’ye kadar düşen mandalina dalında çürüyor
Bahçede fiyatı 2 TL’ye kadar düşen mandalina dalında çürüyor Hatay’ın bereketli topraklarında yetişen mandalinanın bahçe fiyatı 2 TL’ye kadar düştü. İşçi maliyetini bile karşılamayan ürünü çiftçiler, dalında çürümeye bıraktı.
9.01.2024 Ekonomi
5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve sözleri! Adana'nın Kurtuluşu ne zaman oldu? Adana'nın Kurtuluşu ile ilgili sözler, mesajlar, görseller ADANA İLE İLGİLİ SÖZLER
5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve sözleri! Adana'nın Kurtuluşu ne zaman oldu? Adana'nın Kurtuluşu ile ilgili sözler, mesajlar, görseller ADANA İLE İLGİLİ SÖZLER Adana'nın kurtuluşunun yıl dönümü, coşkuyla hatırlanmaya devam ediyor. Özellikle Adana şehri olmak üzere, 5 Ocak'ta kutlanan bu anlamlı gün, şehrin düşman işgalinden kurtuluşunu onurlandırmak amacıyla coşkuyla karşılanıyor. Peki, Adana'nın Kurtuluşu ne zaman oldu, nasıl gerçekleşti? 5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve sözleri…
5.01.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: Hatay Havalimanına ilave yeni pist inşa edeceğiz
Bakan Uraloğlu: Hatay Havalimanına ilave yeni pist inşa edeceğiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ”Hatay Havalimanı’nda PAT sahaları çalışmaları 21 Kasım’da başladı, Hatay Havalimanı için yapılan yer tespitinde en uygun yer bulunduğu alan, Hatay Havalimanı’na ilave yeni bir pist inşa edeceğiz, Hatay’ı çok daha güçlü ve gelişmiş bir şekilde ayağa kaldıracağız.” ifadelerine yer verdi. Bakan Uraloğlu ayrıca, İskenderun’u Hatay’a bağlayacak; İskenderun Hatay Otoyolu Projesini hazırladık, 2024’te ihalesini yapacağız ve Dörtyol-Hassa Tünel Yolu Projesi’nin ihalesi de bu yıl yapılacak” dedi.
2.12.2023 Ekonomi
İskenderun'da demir çelik fabrikasında korkunç patlama!
İskenderun'da demir çelik fabrikasında korkunç patlama! Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir demir çelik fabrikasında meydana gelen patlamada, 2'si ağır, 13 işçi yaralandı.
8.11.2023 Gündem
İskenderun'da demir çelik fabrikasında patlama: 2'si ağır, 13 işçi yaralı
İskenderun'da demir çelik fabrikasında patlama: 2'si ağır, 13 işçi yaralı Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir demir çelik fabrikasında meydana gelen patlamada, 2'si ağır, 13 işçi yaralandı.
8.11.2023 Gündem
‘Yüz Yıl’ın coşkusu katlanarak artıyor"
‘Yüz Yıl’ın coşkusu katlanarak artıyor" Cumhuriyet’in 100. yaşına girmesine günler kala tüm Türkiye ay yıldıza büründü. Bir asır önce başlayan coşku her geçen gün katlanarak artarken 7’den 70’e 100. Yıl heyecanı yaşanıyor. İşletmeler bayrak siparişlerine yetişemiyor...
27.10.2023 Gündem
İsrail'in hastane katliamı Türkiye'yi ayağa kaldırdı!
İsrail'in hastane katliamı Türkiye'yi ayağa kaldırdı! İsrail'in Gazze'de sivilleri öldürmesine ABD ve Avrupa sessiz kalırken, İsrail savaş uçaklarının bir hastaneyi bombalaması dünyayı şok etti. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar, İsrail'in Gazze'de hastaneye düzenlediği ve 500'den fazla kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı lanetledi. ABD'nin Kürecik Radar Üssü önünde de toplanan vatandaşlar saldırıya tepki gösterdi. İstanbul Valiliği dün akşam İsrail Başkonsolosluğu önünde yapılan protesto eylemleri ile ilgili basın açıklaması yaptı. Yazılı olarak yapılan açıklamada protesto eylemleri sırasında kalp krizi geçiren bir kişinin hayatını kaybettiği, olaylarda taşkınlık çıkaran 5 kişinin ise gözaltına alındığı ifadelerine yer verildi. Açıklamada ayrıca 43'ü polis 63 kişinin de yaralandığı belirtildi.
18.10.2023 Gündem
Ev sahibi emekli öğretmen, kiracısı tarafından öldürüldü
Ev sahibi emekli öğretmen, kiracısı tarafından öldürüldü Tokat'ın Niksar ilçesinde emekli öğretmen Sabit Ülker (68), eski kiracısı M.A.Ş. (40) tarafından çıkan tartışmada bıçaklanarak öldürüldü.
16.09.2023 Yaşam
Yardım kolilerini parça parça satıyorlardı! Depoya baskın yapan polis oyunu bozdu...
Yardım kolilerini parça parça satıyorlardı! Depoya baskın yapan polis oyunu bozdu... Hatay'ın Dörtyol ilçesinde bir depoya baskın yapan polis, depremzedelere ulaştırılması gereken yardım kolilerine el koydu. El konulan yardım kolileri çadır kentteki depremzedelere ulaştırılırken, 4 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.
15.09.2023 Gündem
Mondros Ateşkes Antlaşması Özeti Ve Önemi... Mondros Ateşkes Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Mondros Ateşkes Antlaşması Özeti Ve Önemi... Mondros Ateşkes Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Osmanlı İmparatorluğu, Trablusgarp ile 1. Balkan Savaşı'nda kayıplar yaşamıştı. Bu kayıplar özellikle askeri, siyasi ve ekonomik alanında olmuştu. Tabi Rusya, İngiltere ve Fransa gibi ülkelerin gözü Osmanlı'nın üzerinde olmaya devam ediyordu. Almanya ise Osmanlı Devleti'ni yanında görmek istiyordu. Böyle bir ortamda 1. Dünya Savaşı kaçınılmaz olmuştur. 1914 yılında başlayan savaş 1918 yılında Mondros Ateşkes Antlaşması ile son bulmuştur. 
12.09.2023 Eğitim
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe!
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe! Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Okan Hançer, konuma dayalı verilerle üretilmiş harita üzerinden kent merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta, nüfus yoğunluğu 100 binin üzerinde 67 ilçenin il olma potansiyelinin yüksek olduğunu açıkladı.
29.08.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Dörtyol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dörtyol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.