Dora

Dora

Son dakika Dora haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dora ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dora haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dora

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dora gelişmeleri de dahil olmak üzere 415 dora haberi bulunmuştur. Tüm dora haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Survivor'da Batuhan gelir gelmez olay çıktı: 24 Şubat eleme adayı belli oldu!
Survivor'da Batuhan gelir gelmez olay çıktı: 24 Şubat eleme adayı belli oldu! Survivor All Star'da heyecan dorukta. Geçtiğimiz hafta eleme düllosu gerçekleştirilmiş ve adaya veda eden ise mavi takımdan Dora olmuştu. Batuhan daha geldiği ilk dakikada Poyraz ile tartışma yaşadı. Dokunulmazlık oyununu kazanan takım ve haftanın ilk eleme adayı da belli oldu.
25.02.2024 Magazin
'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın kara kutusu tahliye edildi! 'Cezamı çektim'
'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın kara kutusu tahliye edildi! 'Cezamı çektim' Çiftlik Bank ana davasında 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın ve ağabeyi Fatih Aydın'ın da aralarında bulunduğu 20 sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada Uruguay'dan getirilen ve Aydın'ın 'kara kutusu' olarak gösterilen Osman Naim Kaya tahliye edildi. Duruşmada savunma yapan Mehmet Aydın, "Kayyumlar tarafından şirketler yönetilirken ödemeler yapılabilirdi. Biz suçlu olsak bile ödemeler yapılacak" dedi.
14.02.2024 Gündem
Murat Dalkılıç ile Eda Dora ilk kez birlikte görüntülendi!
Murat Dalkılıç ile Eda Dora ilk kez birlikte görüntülendi! Londra’da yaşayan Eda Dora ile yeni bir aşka yelken açan Murat Dalkılıç Suadiye’de bir mekân açtı. Dalkılıç ve sevgilisi önceki gece kulüpten çıkarken görüntülendi.
1.12.2023 Magazin
Aşkları kalıcı oldu! Murat Dalkılıç sevgilisiyle birlikte dövme yaptırdı
Aşkları kalıcı oldu! Murat Dalkılıç sevgilisiyle birlikte dövme yaptırdı Sosyal medya platformları üzerinden Eda Dora ile aşk yaşadığını duyuran ünlü popçu Murat Dalkılıç, sevgilisiyle birlikte dövme yaptırdı. İkilinin dövmelerini ve bu dövmelerin anlamlarını paylaşan Dora, bu özel anıyı Instagram sayfasının hikayeler bölümünde takipçileriyle paylaştı.
26.11.2023 Magazin
'Piyanonun Kadınları'na özel albüm
'Piyanonun Kadınları'na özel albüm Sanatçı Dengin Ceyhan, değerli bestelere sahip olan fakat klasik müziğin popüler isimleri arasında yer alamamış 13 farklı kadın bestecinin eserlerini, 'Piyano’nun Kadınları' adlı albümde bir araya getirdi.
20.11.2023 Kültür Sanat
Murat Dalkılıç paylaştı! Eda Dora sosyal medyadan tam not aldı
Murat Dalkılıç paylaştı! Eda Dora sosyal medyadan tam not aldı Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç yaptığı son açıklamada sevgilisi için ülke değiştirdiğini dile getirmişti. Dalkılıç'ın sevgilisi Eda'nın geçtiğimiz yaz çok ünlü bir isimle aşk yaşadığı ortaya çıktı.
14.11.2023 Magazin
Pes etmeyen Potanın Perileri geriden gelerek Macaristan'ı mağlup etti
Pes etmeyen Potanın Perileri geriden gelerek Macaristan'ı mağlup etti A Milli Kadın Basketbol Takımı, EuroBasket D Grubu'nda Macaristan ile karşı karşıya geldi. Potanın Perileri heyecan dolu maçta rakibini 69-68 mağlup etmeyi başardı.
16.06.2023 Basketbol
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler 14 Mayıs seçimleri sonucunda AK Parti’den 48, CHP’den 26, MHP’den 4, İYİ Parti’den 5, TİP’ten 1 ve Yeşil Sol’dan 30 kadın milletvekili olarak TBMM’ye girdi.
16.05.2023 Gündem
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Güzel Günler Ayşim'i kim oynuyor? Dora Dalgıç kimdir, hangi dizilerde oynadı?
Güzel Günler Ayşim'i kim oynuyor? Dora Dalgıç kimdir, hangi dizilerde oynadı? Güzel Günler Ayşim kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Pazar akşamları ekrana gelen Güzel Günler dizisinde Ayşim karakterini Dora Dalgıç oynuyor. Peki Dora Dalgıç kimdir, hangi dizilerde oynadı?
26.03.2023 Televizyon
Halka arz takvimi 2022-2023! Yeni halka arzlar hangileri? Hangi şirketler halka arz olacak? Yeni halka arz olacak hisseler, fiyatlar ve hisse kodları
Halka arz takvimi 2022-2023! Yeni halka arzlar hangileri? Hangi şirketler halka arz olacak? Yeni halka arz olacak hisseler, fiyatlar ve hisse kodları 2022 yılı halka arz süreci açısından yoğun bir yıl oldu. Yılın sonuna yaklaşılırken son haftada ve 2023 ocak ayının ilk haftasında yeni halka arz olacak şirketler belli oldu. Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvuran şirketlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Başta enerji piyasası olmak üzere, gıda, sağlık, gayrimenkul ve savunma sanayi sektörleri halka arz takvimini açıkladı. Astor Enerji, Söke Değirmencilik, SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri ve Oncosem Onkolojik Sistemler halka arz edilecek. Peki, Yeni halka arzlar hangileri? Hangi şirketler halka arz olacak? Yeni halka arz olacak hisseler, fiyatlar ve hisse kodları!
26.12.2022 Ekonomi
SDT Savunma (SDTTR) halka arz ne zaman, talep toplama tarihi ne? SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri halka arz fiyatı ne?  SDT Uzay hisse kodu ve fiyatı!
SDT Savunma (SDTTR) halka arz ne zaman, talep toplama tarihi ne? SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri halka arz fiyatı ne? SDT Uzay hisse kodu ve fiyatı! SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri halka arz ediliyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halka arzı onaylanan SDT UZAY ve Savunma Teknolojileri’nin talep toplayacağı tarihler belli oldu. Gözler halka arz tarihlerine çevrilirken yatırımcı, SDT Savunma (SDTTR) halka arz bilgilerini merak ediyor. Peki, SDT Savunma (SDTTR) halka arz ne zaman, talep toplama tarihi ne? SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri halka arz fiyatı ne? SDT Uzay hisse kodu ve fiyatı!
26.12.2022 Ekonomi
Çiftlik Bank davasında yeni gelişme! ‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın'ın 'kayınpeder' detayı ortaya çıktı
Çiftlik Bank davasında yeni gelişme! ‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın'ın 'kayınpeder' detayı ortaya çıktı ‘Çiftlik Bank’ adıyla kurduğu şirketle yüksek gelir getirme vaadiyle çok sayıda vatandaşın mağdur olmasına yol açan sistemin kurucusu Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın, Türkiye'nin talebi üzerine Brezilya tarafından sınır dışı edildikten sonra tutuklanmıştı. Davada tutuklu yargılanan Mehmet Aydın ve ağabeyi Fatih Aydın’ın da aralarında bulunduğu 20 sanığın yargılanmasına devam edilirken ilginç ayrıntılar ortaya çıktı.
24.12.2022 Yaşam
Mike Novogratz kimdir? Luna coin dövmesi yaptırmıştı, 5 gündür sessiz!
Mike Novogratz kimdir? Luna coin dövmesi yaptırmıştı, 5 gündür sessiz! Kripto para yatırımcıları arasında oldukça popüler olan milyarder fon yöneticisi Mike Novogratz LUNA ve UST'nin çöküşü sonrası sesliliğe gömüldü. Projeye olan inancı nedeniyle 5 Ocak'ta koluna LUNA dövmesi yaptıran Novogratz 5 gündür sessizliğini koruyor. Dövme ise başta ünlü ekonomist Nouriel Roubini olmak üzere binlerce kişi tarafından yeniden paylaşıldı. Söz konusu gelişmelerin ardından Mike Novogratz kimdir, sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
13.05.2022 Ekonomi
Survivor'da 'Anlat Bakalım Özel'e Mustafa Topaloğlu ile Yasin damga vurdu!
Survivor'da 'Anlat Bakalım Özel'e Mustafa Topaloğlu ile Yasin damga vurdu! Survivor All Star formatıyla ekranlara gelen yarışmada birleşme partisi öncesi, 'anlat bakalım özel' oyunu oynandı. Eski yarışmacılarla yapılan bağlantılarda en çok kelimeyi bilen kişi, takımıyla birlikte ödül kazandı. Sonrasında da Acun Medya ile Survivor All Star takımları arasında kıyasıya futbol maçı mücadelesi düzenlendi. İşte Survivor All Star'ın son bölümünde yaşananlar...
28.03.2022 Magazin
Miçotakis kimdir? Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis Türkiye’ye neden geldi?
Miçotakis kimdir? Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis Türkiye’ye neden geldi? Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, resmi temaslar için İstanbul'a geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğle saatlerinde Yunanistan Başbakanı'nı kabul edecek.
13.03.2022 Siyaset
Manukyan'ın dairelerine çöktü! Kaymakamlık müdüründen görülmemiş olay
Manukyan'ın dairelerine çöktü! Kaymakamlık müdüründen görülmemiş olay Beyoğlu Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü İkbal O. hakkında, genelev patroniçesi merhum Matild Manukyan'ın sahibi olduğu Şişli'deki 3 daireyi sahte kontrat hazırlayarak aylık sadece 150 TL'ye kendisine ve akrabalarına kiraladığı gerekçesiyle soruşturma başlatıldı.
14.02.2022 Yaşam
Servetinin boyutu halen bilinmeyen genelev patroniçesi Matild Manukyan’ın arşivi çöpe gitti
Servetinin boyutu halen bilinmeyen genelev patroniçesi Matild Manukyan’ın arşivi çöpe gitti İstanbul’un en güzel yerlerinden biri Galata’nın hemen altındaki Zürafa Sokak yaklaşık 100 yıl boyunca genelevlerin mekânı oldu. Zürafa Sokak’ı kapatan dev demir kapıdan girenler genelevlerin ışıklı camekanlarını görseler de, içeride ne acılar yaşandığını bilmediler.
22.12.2021 Gündem
'Sadakatsiz' dizisinin büyük başarısı! 65 ülkede...
'Sadakatsiz' dizisinin büyük başarısı! 65 ülkede... Her çarşamba akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen ve büyük bir ilgiyle izlenen Kanal D dizisi 'Sadakatsiz', Türkiye’de olduğu kadar dünyada da büyük ilgi görüyor. Medyapım ve Mednova imzalı dizinin ikinci sezonu 65 ülkede yayınlanıyor.
30.11.2021 Televizyon
'Sadakatsiz' çarşamba gününe damga vurdu
'Sadakatsiz' çarşamba gününe damga vurdu Kanal D’nin, yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yayınlanan her bölümü ile ekrana damgasını vuran dizisi Sadakatsiz, yeni bölümü ile ekrana geldi.
4.11.2021 Televizyon
Golf Federasyonu'nun yeni başkanı Yıldırım Demirören oldu
Golf Federasyonu'nun yeni başkanı Yıldırım Demirören oldu Golf Federasyonu başkanlığına seçilen Yıldırım Demirören "En büyük hedefimiz olimpiyatlarda yarışan, madalya kovalayan sporcular yetiştirmek" dedi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Sadakatsiz yeni bölümü ile yine çok izlendi!
Sadakatsiz yeni bölümü ile yine çok izlendi! Kanal D’nin, yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yayınlanan her bölümü ile ekrana damgasını vuran dizisi Sadakatsiz, önceki akşam (27 Ekim) yeni bölümü ile ekrana geldi.
28.10.2021 Televizyon
'Sadakatsiz' yeni bölümü ile yine çok izlendi
'Sadakatsiz' yeni bölümü ile yine çok izlendi Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği Kanal D'nin sevilen dizisi 'Sadakatsiz, 20 Ekim Çarşamba akşamı yeni bölümü ile ekrana geldi.
21.10.2021 Televizyon
Sadakatsiz yeni bölümü ile yine çok izlendi!
Sadakatsiz yeni bölümü ile yine çok izlendi! Kanal D’nin, yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yayınlanan her bölümü ile ekrana damgasını vuran dizisi Sadakatsiz dün akşam yeni bölümü ile ekrana geldi.
7.10.2021 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Dora ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dora haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.