Gazete Vatan Logo

SDT Savunma (SDTTR) halka arz ne zaman, talep toplama tarihi ne? SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri halka arz fiyatı ne? SDT Uzay hisse kodu ve fiyatı!

SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri halka arz ediliyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halka arzı onaylanan SDT UZAY ve Savunma Teknolojileri’nin talep toplayacağı tarihler belli oldu. Gözler halka arz tarihlerine çevrilirken yatırımcı, SDT Savunma (SDTTR) halka arz bilgilerini merak ediyor. Peki, SDT Savunma (SDTTR) halka arz ne zaman, talep toplama tarihi ne? SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri halka arz fiyatı ne? SDT Uzay hisse kodu ve fiyatı!

SDT Savunma (SDTTR) halka arz ne zaman, talep toplama tarihi ne? SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri halka arz fiyatı ne?  SDT Uzay hisse kodu ve fiyatı!

SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri halka arz süreci başlıyor. SPK tarafından halkı arzı onaylanan SDT UZAY ve Savunma’nın halka arz süreci ile ilgili tüm detaylar belli oldu.

SDTTR halka arz ne zaman?

SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri halka arz tarihleri 28-29 Aralık 2022 olarak belirlendi.

SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri halka arz fiyatı ne?  

SDT halka arzında hisseler, 32 TL sabit fiyattan satışa sunulacak. Pay dağıtımı eşit dağıtım yöntemiyle yapılacak. SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri, halka arz ile 50.000.000 TL olan mevcut sermayesini 8.000.000 TL artırarak 58.000.000 TL’ye çıkaracak. Aynı zamanda halka arzda mevcut ortaklardan Mehmet Dora'ya ait 4.037.500 TL nominal değerli paylar ile Mustafa Fatih Ünal'a ait 212.500 TL nominal değerli paylar da halka arz edilecek. Böylece SDT, halka arz aşamasında 12.250.000 TL nominal değerli payı satışa sunacak.

SDT Uzay ve Savunma ne zaman işlem görecek?

SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri (SDTTR) henüz halka arz aşamasında olduğundan ne zaman Borsa İstanbul'da işlem göreceği belli değil. SDT Savunma halka arz hisselerinin BİST100'de işlem görmesi bekleniyor.

Haberin Devamı