SDTTR halka arz ne zaman, fiyatı ne? SDT Uzay halka arz hangi bankalarda var?
SDTTR halka arz ne zaman, fiyatı ne? SDT Uzay halka arz hangi bankalarda var? SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri halka arz oluyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halka arzı onaylanan SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri talep toplayacak. Yatırımcı, SDT halka arz ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, SDTTR halka arz ne zaman, fiyatı ne? SDT Uzay halka arz hangi bankalarda var? İşte SDT Uzay hisse fiyatı ve talep toplama tarihleri!
28.12.2022 Ekonomi
Halka arz takvimi 2022-2023! Yeni halka arzlar hangileri? Hangi şirketler halka arz olacak? Yeni halka arz olacak hisseler, fiyatlar ve hisse kodları
Halka arz takvimi 2022-2023! Yeni halka arzlar hangileri? Hangi şirketler halka arz olacak? Yeni halka arz olacak hisseler, fiyatlar ve hisse kodları 2022 yılı halka arz süreci açısından yoğun bir yıl oldu. Yılın sonuna yaklaşılırken son haftada ve 2023 ocak ayının ilk haftasında yeni halka arz olacak şirketler belli oldu. Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvuran şirketlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Başta enerji piyasası olmak üzere, gıda, sağlık, gayrimenkul ve savunma sanayi sektörleri halka arz takvimini açıkladı. Astor Enerji, Söke Değirmencilik, SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri ve Oncosem Onkolojik Sistemler halka arz edilecek. Peki, Yeni halka arzlar hangileri? Hangi şirketler halka arz olacak? Yeni halka arz olacak hisseler, fiyatlar ve hisse kodları!
26.12.2022 Ekonomi
SDT Savunma (SDTTR) halka arz ne zaman, talep toplama tarihi ne? SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri halka arz fiyatı ne?  SDT Uzay hisse kodu ve fiyatı!
SDT Savunma (SDTTR) halka arz ne zaman, talep toplama tarihi ne? SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri halka arz fiyatı ne? SDT Uzay hisse kodu ve fiyatı! SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri halka arz ediliyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halka arzı onaylanan SDT UZAY ve Savunma Teknolojileri’nin talep toplayacağı tarihler belli oldu. Gözler halka arz tarihlerine çevrilirken yatırımcı, SDT Savunma (SDTTR) halka arz bilgilerini merak ediyor. Peki, SDT Savunma (SDTTR) halka arz ne zaman, talep toplama tarihi ne? SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri halka arz fiyatı ne? SDT Uzay hisse kodu ve fiyatı!
26.12.2022 Ekonomi