Gazete Vatan Logo

SDTTR halka arz ne zaman, fiyatı ne? SDT Uzay halka arz hangi bankalarda var?

SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri halka arz oluyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halka arzı onaylanan SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri talep toplayacak. Yatırımcı, SDT halka arz ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, SDTTR halka arz ne zaman, fiyatı ne? SDT Uzay halka arz hangi bankalarda var? İşte SDT Uzay hisse fiyatı ve talep toplama tarihleri!

SDTTR halka arz ne zaman, fiyatı ne? SDT Uzay halka arz hangi bankalarda var?

SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri halka ar başlıyor. Pay dağıtımı eşit dağıtım yöntemiyle yapılacak, SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri, halka arz ile 50.000.000 TL olan mevcut sermayesini 8.000.000 TL artırarak 58.000.000 TL’ye çıkarmayı hedefliyor.

SDTTR HALKA ARZ NE ZAMAN, FİYATI NE?

SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri halka arz talep toplama tarihleri 28-29 Aralık 2022 olarak belirlendi. SDT halka arzında hisseler, 32 TL sabit fiyattan satışa sunulacak. 12.250.000 adet payın halka arz edilmesi planlanıyor. Halka Arz Eşit Dağıtım Yöntemi ile yapılacak. Talep toplama 29 Aralık tarihinde sona erecek.

SDT UZAY HALKA ARZ HANGİ BANKALARDA VAR?

SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri, İnfo Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla alınabilecek.

SDT UZAY VE SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ HALKA ARZ NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri (SDTTR) henüz halka arz aşamasında olduğundan ne zaman Borsa İstanbul'da işlem göreceği belli değil. SDT Savunma halka arz hisselerinin BİST100'de işlem görmesi bekleniyor.

Haberin Devamı