Domuz

Domuz

Son dakika domuz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan domuz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını domuz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Domuz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan domuz gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.195 domuz haberi bulunmuştur. Tüm domuz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zonguldak’ta Madenciler Anıtı'nda anma etkinliği düzenlendi
Zonguldak’ta Madenciler Anıtı'nda anma etkinliği düzenlendi  Zonguldak’ta 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Demokrasi Platformu ile deprem bölgesindeki çalışmalarıyla akıllara kazınan maden işçileri anma programı düzenledi. Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Hakan Yeşil, depremin yıkıma yol açtığı bölgelerde 4 bin madencinin bölgede görev yaptığını belirterek, "Türkiye bir deprem bölgesi. Tekrar bu acılar yaşanabilir, bunlara da hazırlıklı olmak lazım. 2 bin maden işçisiyle beraber arama kurtarma çalışmalarına katılacak tam teçhizatlı projenin bir an önce hayata geçmesini istiyoruz." dedi.
6.02.2024 Gündem
Deneme Yazı Türü Özellikleri Nelerdir? En Bilinen Deneme Örnekleri Nelerdir?
Deneme Yazı Türü Özellikleri Nelerdir? En Bilinen Deneme Örnekleri Nelerdir? Eski bir tarihe dayanan köklü yazı türleri içerisinde deneme yazıları gelmektedir. Sağlamış olduğu özellikleri ile birlikte günümüze kadar ulaşan pek çok önemli deneme yazısı olduğunu ifade etmek mümkün. Bu yazılar genel çerçevede yazarın kişisel görüşleri doğrultusunda ele alınan, kesin bir yargıya varmadan düşüncelerin aktarılması olarak ifade edilir.
24.01.2024 Eğitim
Yağ İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Yağ Barındıran Gıdalar Listesi...
Yağ İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Yağ Barındıran Gıdalar Listesi... Sağlıklı beslenme ve diyet söz konusu olduğunda önemli olan beslenme listesinde bulunan yağın türüdür. Yeni yapılan araştırmalar az yağlı diyetler yerine sağlıklı yağlardan zengin beslenme listelerinin uygulanmasını tavsiye etmektedir.
3.01.2024 Sağlık
Uzman isimden riskli gruptaki kişiler ve yılbaşı kutlaması uyarısı: Maske takmak için en ideal dönemdeyiz
Uzman isimden riskli gruptaki kişiler ve yılbaşı kutlaması uyarısı: Maske takmak için en ideal dönemdeyiz Türk Klinik Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları Derneği (KLİMİK) Başkanı Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, şu an Kovid dahil onlarca virüsün dolaşımda olduğunu ancak 2008'de büyük bir salgın yapan ve halk arasında Domuz gribi olarak bilinen H1N1'in baskın göründüğünü söyledi. Maske kullanmanın önemine dikkat çeken Prof. Dr. Yavuz, “Şu anda bile grip açısından riskli olan gruplar henüz aşılarını olmamışsa grip aşısı yaptırabilir. Henüz hastalanmamış olanlar açısından aşı olmanın yanı sıra maske takmak için de en iyi zaman. Yılbaşı kutlamaları toplanmalarında da hastalık belirtisi taşıyanların riskli gruptaki kişilerle aynı ortama girmemesi gerekli" dedi.
27.12.2023 Sağlık
Nilgün Belgün hastanelik oldu
Nilgün Belgün hastanelik oldu Tiyatro oyunu için Denizli'de olan Nilgün Belgün Instagram hesabından domuz gribine yakalandığını duyurdu.
22.12.2023 Magazin
Hayvan Çiftliği Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Hayvan Çiftliği Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Hayvan Çiftliği Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Hayvan Çiftliği Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Hayvan çiftliği kitabının yazarı George Orwell'dır. Toplamda 152 sayfadan oluşan bu kitap mecazi bir dille yazılmıştır ve ilk olarak İngiltere'de yayınlanmıştır. 
17.12.2023 Eğitim
Gürültü tartışmasında 5 kişiyi öldüren koşunun ifadesi şok etti
Gürültü tartışmasında 5 kişiyi öldüren koşunun ifadesi şok etti Ankara'da çocukları gürültü yaptığı için tartıştığı üst kat komşusu ailenin 5 üyesini av tüfeği ile vurarak öldüren Tahsin Ünsür (72), olay sırasında çocukların balkona kaçtığını söyleyerek, "Balkona gidip çocuklara ateş edip etmediğimi bilemiyorum. Çocukların ölümü de muhtemelen benim eylemim sonucu gerçekleşmiştir. Çünkü eve geliş sebebim çocukların çıkarmış oldukları gürültü nedeniyleydi. Eşimin ölümünden seslere tahammül edemez hale geldim" dedi.
27.11.2023 Gündem
Şehrin göbeğinde domuz saldırısı! Kameralara yansıdı
Şehrin göbeğinde domuz saldırısı! Kameralara yansıdı Giresun'un Espiye ilçesinde kabristandan geçen yolda yürüyen bir kişi, mahalleye inen yaban domuzunun saldırısından son anda kurtuldu. O anlar, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
26.11.2023 Vatan TV
Vatandaşlara korku yaşattı avcılar yakaladı: Tam 459 kilo ağırlığında
Vatandaşlara korku yaşattı avcılar yakaladı: Tam 459 kilo ağırlığında Vatandaşlara korku dolu anlar yaşatan yaban domuzu avcıları şaşkınlığa uğrattı.
15.11.2023 Gündem
Sucuk, kaymak, baklava, helva, pestil gibi gıdalar için yönetmelik açıklandı! Tarih verildi
Sucuk, kaymak, baklava, helva, pestil gibi gıdalar için yönetmelik açıklandı! Tarih verildi Türk Gıda Kodeksi Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği açıklandı. Tüketici ve insan sağlığını, tüketici haklarını, gıda satışında adaletin sağlanmasını ve çevrenin korunmasını da göz önünde bulundurarak gıda katkı maddelerinin listesi, gıdalarda, gıda katkı maddelerinde, gıda enzimlerinde ve gıda aroma vericilerinde kullanılan gıda katkı maddelerinin kullanım koşullarını, gıda katkı maddelerinin etiketleme kuralları belirlendi.
13.10.2023 Gündem
'Bitcoin Safiye'ye 81 yıl hapis ve 394 bin TL para cezası, eşine beraat
'Bitcoin Safiye'ye 81 yıl hapis ve 394 bin TL para cezası, eşine beraat Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla tutuklanıp serbest bırakıldıktan sonra 135 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan Safiye Gökçe Yüce (43) 81 yıl hapis ile 394 bin 300 TL para cezasına çarptırıldı, eşi Oğuzhan Yüce'nin (48) beraatine karar verildi.
3.10.2023 Gündem
Palu ailesi ve damatları Tuncer Ustael hakkında karar çıktı! Mahkeme heyetine beddua
Palu ailesi ve damatları Tuncer Ustael hakkında karar çıktı! Mahkeme heyetine beddua Kocaeli'de Meryem Tahnal'ın öldürülmesi olayıyla ilgili yargılanan Palu ailesi ve damatları Tuncer Ustael hakkında karar çıktı. Son sözleri sorulan Tuncer ve Emine Ustael ise mahkeme heyetine beddua etti.
3.10.2023 Gündem
Av tüfeği ile katlettiği eşi için "intihar etti" diyen sanığın cezası açıklandı!
Av tüfeği ile katlettiği eşi için "intihar etti" diyen sanığın cezası açıklandı! Gaziantep'in Nizip ilçesinde yaklaşık 2 yıl önce eşi Dilan Palamut'u av tüfeği ile öldürdükten sonra intihar ettiğini iddia eden Ökkeş Palamut'a ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.
3.10.2023 Gündem
Yalnız yaşayan kadını domuz bağıyla boğarak öldürdüler! 3 sanık için istenen cezalar belli oldu
Yalnız yaşayan kadını domuz bağıyla boğarak öldürdüler! 3 sanık için istenen cezalar belli oldu Beyoğlu'nda yalnız yaşayan kadını darbedip parasını aldıktan sonra domuz bağı yöntemiyle boğarak öldürdükleri iddiasıyla yargılanan 2'si yaşı küçük 3 sanıkla ilgili savcı mütalaasını açıkladı. Mütalaada, sanık Mehmet Solmaz'ın ağırlaştırılmış müebbet ve 15 yıla kadar hapsi istenirken; olay tarihinde 16 yaşında olan 2 sanığın ise toplam 29'ar yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılmaları talep edildi.
3.10.2023 Gündem
Türkiye'nin hayvan varlığında dikkat çeken yükseliş!
Türkiye'nin hayvan varlığında dikkat çeken yükseliş! Türkiye'de istatistiklere göre 30 yılda at, eşek, katır, deve, domuz, manda, yerli sığır, tiftik keçisi ile ördek sayısı azaldı, kültür ırkı sığır, koyun, keçi ve tavuk sayısı arttı. 1993'te 245 milyon 833 bin 780 olan hayvan sayısı, 2023'te 194 milyon dolayında artışla 440 milyon 56 bin 30 oldu.
21.09.2023 Ekonomi
Polonya Bayrağı Anlamı Nedir? Polonya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Polonya Bayrağı Anlamı Nedir? Polonya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Polonya, Orta Doğu'da bulunan bir ülkedir. Polonya'nın bayrağı iki yatay şerit halinde üstte beyaz, altta kırmızı renkten oluşur. 
14.09.2023 Eğitim
30 yıl sonra aynı tarlada aynı dehşet! Babası gibi kardeşini katletti...
30 yıl sonra aynı tarlada aynı dehşet! Babası gibi kardeşini katletti... Kan donduran olay Bursa'nın Kestel ilçesinde yaşamdı. Tefeciden para alan Selami Kurt (55), borucunu ödemek için para istediği, ancak olumsuz yanıt aldığı kardeşi Şaban Kurt'u (54), karşılaştığı tarlada av tüfeğiyle öldürdü.
13.09.2023 Gündem
İstanbul’da yaban domuzu paniği: Şehir merkezine inip sokaklarda dolaştı
İstanbul’da yaban domuzu paniği: Şehir merkezine inip sokaklarda dolaştı Kağıthane’de yaban domuzları, ormanlık alanda yiyecek bulamayınca şehir merkezine kadar indi. Sokak arasında yaban domuzlarını gören vatandaşlar panikten ne yapacaklarını bilemedi. Yaşanan ilginç olay güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
6.09.2023 Yaşam
Kedi Sibirya kurduna saldırdı! Şaşırtan görüntüler
Kedi Sibirya kurduna saldırdı! Şaşırtan görüntüler Bağcılar'da esnafın sahiplendiği 'Duman' isimli kedi, sokakta karşılaştığı köpeklere saldırdı. Aynı gün içinde iki farklı köpeğe saldıran Duman'ı vatandaşlar güçlükle engelledi. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
24.08.2023 Yaşam
Kedi ve domuz birlikte yemek artıklarını yedi
Kedi ve domuz birlikte yemek artıklarını yedi Muğla'nın turistik ilçesi Marmaris'te yiyecek aramak için ilçe merkezine inen bir yaban domuzu, yol kenarında bırakılan yemek artıklarını yiyen kedinin yemeğine ortak oldu. O anlar, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
18.08.2023 Haber
Bilim insanları, kuş gribinin insanlara bulaşmasını engelleyen geni buldu
Bilim insanları, kuş gribinin insanlara bulaşmasını engelleyen geni buldu İskoçya merkezli Glasgow Üniversitesi’nden bilim insanları, kuş gribinin insanlara bulaşmasını engelleyen geni tespit ettiklerini duyurdu.  
29.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Marmarisliler domuz nöbeti tutuyor!
Marmarisliler domuz nöbeti tutuyor! Turizm kenti Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaban domuzları şehir hayatına alışarak korkusuzca irili ufaklı sokak aralarında gezip çöpleri karıştırıp, evlerin bahçelerine giriyor. Evlerinin bahçesinde sebze fidanı diken vatandaşlar sabaha kadar domuz nöbeti tuttuklarını belirtiyor.
27.06.2023 Yaşam
Pide, börek, lahmacundan numune alınmayacak mı? Bakanlık açıkladı
Pide, börek, lahmacundan numune alınmayacak mı? Bakanlık açıkladı Tarım  ve Orman Bakanlığı, bazı basın ve yayın kuruluşlarında yer alan; taşraya gönderilen talimata göre pide, börek, lahmacun gibi ürünlerden artık numune alınmayacağı iddialarını yalanladı.
24.06.2023 Gündem
Bodrum'da plajı domuzlar bastı! O anlar böyle görüntülendi
Bodrum'da plajı domuzlar bastı! O anlar böyle görüntülendi Muğla'nın Bodrum ilçesinde halk plajına inen domuzları gören vatandaşlar şok oldu.
10.06.2023 Yaşam
Bodrum'da sahili domuzlar bastı, o anlar kameralara yansıdı
Bodrum'da sahili domuzlar bastı, o anlar kameralara yansıdı Muğla'nın Bodrum ilçesinde halk plajına inen domuzları gören vatandaşlar şok oldu.
10.06.2023 Vatan TV

Benzer Haber Etiketleri

Domuz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki domuz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.