Doğu Akdeniz

Doğu Akdeniz

Son dakika doğu akdeniz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan doğu akdeniz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını doğu akdeniz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğu Akdeniz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğu akdeniz gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.474 doğu akdeniz haberi bulunmuştur. Tüm doğu akdeniz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da kentsel dönüşüm ve imar çalışmaları hız kazanıyor
Adana'da kentsel dönüşüm ve imar çalışmaları hız kazanıyor Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, öncelikli hedeflerinin kentsel dönüşüm, yerinde dönüşüm ve imar çalışmaları olduğunu söyledi.
23.04.2024 Adana
AB'den Türkiye'ye sıcak mesaj! 3 ülke baskı yaptı: Ankara'ya somut bir şeyler sunulmalı
AB'den Türkiye'ye sıcak mesaj! 3 ülke baskı yaptı: Ankara'ya somut bir şeyler sunulmalı Avrupa Birliği ilişkilerdeki uzun duraklamanın ardından Türkiye'ye sıcak bir mesaj gönderirken, Avrupa medyası da Türkiye'nin 'kilit bir aktör' olduğunu yazdı. Euractiv'in ulaştığı AB'li kaynaklar ise Brüksel'de devam eden görüşmeler sırasında Almanya, İtalya ve İspanya'nın Türkiye'ye "somut" bir şeyler sunulması için baskı yaptığını yazdı.
18.04.2024 Dünya
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verileri paylaştı! Adana, sarı kategoride yer aldı: Toza dikkat
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verileri paylaştı! Adana, sarı kategoride yer aldı: Toza dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün internet sitesinde yayınlanan 19 Nisan tarihli Günlük Ortalama Yüzey Toz Konsantrasyonu Tahmini verilerine göre, Adana için orta seviyede toz konsantrasyonu tahmini yapıldı.
17.04.2024 Adana
AOSB'de 5 sanayi parseli açık artırma ile satışa sunulacak! 10 Mayıs'ta başlıyor
AOSB'de 5 sanayi parseli açık artırma ile satışa sunulacak! 10 Mayıs'ta başlıyor Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi, sınırları dahilinde bulunan 5 sanayi parselini tahsis/satış ihalesini açık artırma usulü ile yapılacak.
4.04.2024 Adana
Adana'da sıcaklıklar düşüyor mu? İşte haftalık hava tahminleri
Adana'da sıcaklıklar düşüyor mu? İşte haftalık hava tahminleri Meteoroloji Müdürlüğü 6. Bölge Müdürlüğü haftalık hava tahminlerini duyurdu. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava yeniden soğuyacak mı? İşte detaylar...
2.04.2024 Gündem
Akdeniz'de büyük tehlike! Balıkçı ağlarını yırtıp geçiyor, balık sayısı azaldı
Akdeniz'de büyük tehlike! Balıkçı ağlarını yırtıp geçiyor, balık sayısı azaldı Akdeniz'de son günlerde geçişleri devam eden, yüksek popülasyona sahip denizanaları, doldurdukları balıkçı ağlarını ağırlıkları nedeniyle yırtıyor. Akdeniz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, "Denizanaları için ortam oluşmuş durumda. Bu bir uyarıdır. Nasıl Marmara müsilaj ile bizi uyardı, bu olay da Akdeniz için bir uyarı" dedi.
30.03.2024 Gündem
ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret
ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın mayıs ayında planlan ABD’yi ziyareti öncesinde iki ülke arasında son günlerde yoğun bir diplomasi trafiği yaşanıyor. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nden bir heyet dün Ankara’da bir dizi kritik temaslarda bulundu.
30.03.2024 Gündem
Koruyucu aileler ve çocukları iftarda buluştu! "Ne kadar çok teşekkür etsek azdır"
Koruyucu aileler ve çocukları iftarda buluştu! "Ne kadar çok teşekkür etsek azdır" Adana’da koruyucu aileler ve çocukları Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonunun (DAİMFED) düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde buluştu.
29.03.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına düzenleme sinyali: Temmuz ayında masaya yatıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına düzenleme sinyali: Temmuz ayında masaya yatıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli ve Bursa mitinglerinde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz ne yaptıysak CHP'nin sabotaj siyasetine rağmen yaptık. Ne yaptıysak bu zihniyete rağmen yaptık. Engelleri tek tek aşarak bugünlere kadar geldik" ifadelerini kullanırken, "Avrupa'sından, ABD'sine herkesin kontrol altına almaya çalıştığı enflasyonla biz de mücadele ediyoruz. Emeklilerimizin bayram ikramiyelerini artırdık. Ayrıca 5 bin lira ödemede bulunduk. Temmuzda yılın ilk 6 ayındaki enflasyona göre emekli maaşlarını masaya yatıracağız. Memurlara ek gösterge uygulamasını genişleterek düzenlemenin hazırlıkları tamamlandı. Küçük esnafların prim gün sayısı için de çalışıyoruz." dedi.
28.03.2024 Gündem
Seçim günü hava nasıl olacak? İşte Adana ve çevre illerde 31 Mart hava durumu
Seçim günü hava nasıl olacak? İşte Adana ve çevre illerde 31 Mart hava durumu Mart ayına girmemizle birlikte değişken hava durumu akıllara seçim günü havanın nasıl olacağı sorusunu getirdi. Peki 31 Mart'ta oy verecek vatandaşları nasıl bir hava bekliyor?
29.03.2024 Adana
Evini gören depremzedenin mutluluğu yürekleri ısıttı! "8 bin konut yapımı devam ediyor"
Evini gören depremzedenin mutluluğu yürekleri ısıttı! "8 bin konut yapımı devam ediyor" Adana’da depremzedeler için yapılan TOKİ konutlarının büyük bir bölümü tamamlanırken kurası çekilen konutları da depremzedeler görmeye başladı. Evini gören depremzede kadının mutluluğu görenlerin içini ısıttı.
27.03.2024 Adana
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Adana için kuvvetli fırtına uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Adana için kuvvetli fırtına uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü 6. Bölge Müdürlüğü, Adana ve çevresini kapsayan Doğu Akdeniz'de fırtına beklentisi olduğunu söyledi.
25.03.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen Büyükelçiler İle İftar Programı'nda konuştu. Erdoğan yaptığı açıklamada, "Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar. İsrailli yöneticiler, soykırım gerçeğini saklamaya çalışmak yerine Gazze'de ölen bebeklerin hesabını versin." ifadelerini kullandı.
12.03.2024 Gündem
Türkiye ile ABD'den ortak açıklama: Terörle mücadele istişareleri yeniden başlatıldı
Türkiye ile ABD'den ortak açıklama: Terörle mücadele istişareleri yeniden başlatıldı Türkiye ve ABD'nin terörizme karşı iş birliğini artırmak, organize suç ve uyuşturucu kaçakçılığına karışan şebekeleri ele almak amacıyla Türkiye- ABD terörle mücadele istişarelerinin yeniden başlatılması kararlaştırıldı.
9.03.2024 Gündem
TSYD Adana Şubesi’nin yeni hizmet binası törenle açıldı
TSYD Adana Şubesi’nin yeni hizmet binası törenle açıldı Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi’nin yeni inşa edilen hizmet binası, düzenlenen törenle hizmete açıldı.
8.03.2024 Adana
DAİMFED, vergi denetimini masaya yatırdı
DAİMFED, vergi denetimini masaya yatırdı Adana Vergi Denetim Kurulu Daire Başkanı Serkan Kurt, temel önceliklerinin etkin ve verimli bir vergi denetimi olduğunu söyleyerek, “Vergiyi sevdiremeyiz ama onu kolaylaştırabiliriz” dedi.
6.03.2024 Adana
Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyardı: Adana'ya kuvvetli yağış geliyor
Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyardı: Adana'ya kuvvetli yağış geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Adana ve çevresini kapsayan Doğu Akdeniz'de kuvvetli yağış beklentisi olduğunu söyledi.
6.03.2024 Adana
Meteoroloji Adana için alarm verdi! Fırtına bekleniyor
Meteoroloji Adana için alarm verdi! Fırtına bekleniyor Adana ve ilçeleri için güncel hava tahminleri duyuruldu. İşte Adana Seyhan, Saimbeyli, Pozantı ve diğer ilçelerinde beklenen hava sıcaklıkları.
3.03.2024 Adana
Adana İnşaat Fuarı 5 yıl aradan sonra yeniden açıldı: Sektör profesyonelleri buluştu
Adana İnşaat Fuarı 5 yıl aradan sonra yeniden açıldı: Sektör profesyonelleri buluştu Yapı, inşaat, ısıtma, soğutma, havalandırma, klima (IHS) ve güneş enerji sistemleri gibi inşaat sektörünün tüm aktörlerini içine alan 14. Adana İnşaat Fuarı, 5 yıl aradan sonra açıldı.
1.03.2024 Adana
Adana'daki konut sektörü ile ilgili çarpıcı değerlendirme geldi
Adana'daki konut sektörü ile ilgili çarpıcı değerlendirme geldi Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED) Genel Başkan Yardımcısı Nihat Dizman, Adana’da günlerdir konut satılmadığını, sektörün ciddi bir duraklama dönemine girdiğini söyledi.
25.02.2024 Adana
Adana'da kentsel dönüşüm toplantısı! “Devletimiz 1 milyon 500 bin TL destek vermeye başladı”
Adana'da kentsel dönüşüm toplantısı! “Devletimiz 1 milyon 500 bin TL destek vermeye başladı” Adana Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hasan Alan, ağır ve orta hasarlı binaların yerine dönüşümünü sağlayacak konutlara öncelik verdiklerini söyleyerek, “devletimiz 750 bin TL hibe, 750 bin TL ise kredi olmak üzere 1 milyon 500 bin TL destek vermeye başladı” dedi.
19.02.2024 Adana
Erdoğan Arap medyasında manşet! Tarihi ziyareti yakından izleyecek ülkeleri açıkladılar
Erdoğan Arap medyasında manşet! Tarihi ziyareti yakından izleyecek ülkeleri açıkladılar 'Doğu Akdeniz'den Etiyopya'ya kadar Türkiye lideri Erdoğan ve Sisi bölgesel eksen oluşturabilir mi?' sorusu soruldu, Kahire seyahatinin odak noktası başlıklara taşındı. BBC ise, ziyaretin hangi ülkeler tarafından yakın izleneceğini yazdı.
13.02.2024 Dünya
“Halkın Talepleri Platformu” kuruluyor! Sorunlar dinlenecek
“Halkın Talepleri Platformu” kuruluyor! Sorunlar dinlenecek Adana Ticaret Odası (ATO) ve Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED) öncülüğünde ‘Halkın Talepleri Platformu’ kurulması kararlaştırılarak çalışmalara başlandı.
8.02.2024 Adana
Yapı denetim görevlisine saldırmışlardı: İMO'dan olaya kınama geldi
Yapı denetim görevlisine saldırmışlardı: İMO'dan olaya kınama geldi Yapı denetim görevlisi Ömer Toktaş’ın, denetim sırasında silahlı saldırıya uğraması nedeniyle basın açıklaması yapıldı.
2.02.2024 Adana
İnşaat sektörünün kalbi Adana'da atacak
İnşaat sektörünün kalbi Adana'da atacak TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan 14. Adana İnşaat Fuarı, inşaat sektörünün yanı sıra iki önemli alt sektörü de bir araya getirecek.
1.02.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Doğu Akdeniz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğu akdeniz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.