Doğu Akdeniz

Doğu Akdeniz

Son dakika doğu akdeniz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan doğu akdeniz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını doğu akdeniz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğu Akdeniz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğu akdeniz gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.491 doğu akdeniz haberi bulunmuştur. Tüm doğu akdeniz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika sağanak yağış uyarısı Meteororloji'den geldi! 18 il için sel, su baskını ve kuvvetli rüzgar uyarısı...
Son dakika sağanak yağış uyarısı Meteororloji'den geldi! 18 il için sel, su baskını ve kuvvetli rüzgar uyarısı...Sağanak yağışlar yurdun birçok bölgesinde etkili olmaya devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Ankara, Kayseri, Niğde, Nevşehir çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Karadeniz ile Çankırı, Kars ve Ardahan çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
26.07.2024Gündem
Adana'da depremin ardından inşa edilen TOKİ konutlarına taşınanalar deprem korkusu yaşamıyor
Adana'da depremin ardından inşa edilen TOKİ konutlarına taşınanalar deprem korkusu yaşamıyorAdana’da depremzedeler için yapılan TOKİ konutlarında yaşam sürerken evlerde oturanlar konutlardan memnun olduklarını ve artık deprem korkusu yaşamadıklarını söyledi.
25.07.2024Adana
Vali Köşger: Adana’dan dünyaya yeni bir kapı açılacak
Vali Köşger: Adana’dan dünyaya yeni bir kapı açılacakAdana Valisi Yavuz Selim Köşger, Doğu Akdeniz Konteyner Limanı projesi için, "Bu proje Adana'nın konumunu bir kere daha uluslararası alanda üst seviyelere getirecek. Dünya ticaretine alternatif bir rota olacak" dedi.
25.07.2024Adana
18 şehirde sağanak yağışlar etkili olacak! Meteoroloji sel ve su taşkınlarına karşı uyardı
18 şehirde sağanak yağışlar etkili olacak! Meteoroloji sel ve su taşkınlarına karşı uyardıGök gürültülü sağanak yağışlar yurdun birçok bölgesinde etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın batısı, İç Ege'nin doğusu, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri ve İskenderun Körfezi, İç Anadolu'nun batı ve güneyi, (Samsun hariç) Batı ve Orta Karadeniz kıyı illeri ve Bolu ile Doğu Anadolu'nun doğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Trakya'nın kuzeyi, İç Ege'nin doğusu, Akdeniz'in iç kesimleri ve İç Anadolu'nun batısında yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
24.07.2024Gündem
“ADASO Avrupa Dijital İnovasyon Merkezleri ağına dahil oldu”
“ADASO Avrupa Dijital İnovasyon Merkezleri ağına dahil oldu”Adana Sanayi Odası (ADASO) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Avrupa Birliği (AB) çapındaki 151 merkezden oluşan Avrupa Dijital İnovasyon Merkezleri ağına Türkiye'den 5 konsorsiyumun dahil olmaya hak kazandığını belirterek, “Adana Sanayi Odası olarak ADİM ağına dahil olmayı hak kazandık” dedi.
24.07.2024Adana
İstanbul'da yağmur başladı! Meteoroloji'den çok sayıda il için kuvvetli yağış alarmı verildi
İstanbul'da yağmur başladı! Meteoroloji'den çok sayıda il için kuvvetli yağış alarmı verildiMeteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Orta Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, İstanbul, Konya, Karaman, Niğde, Kayseri, Çankırı, Sivas, Artvin, Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı çevreleri ile Balıkesir'in kuzey, Erzurum ve Van’ın kuzey ve doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Doğu Akdeniz’de yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
24.07.2024Gündem
Son meteoroloji raporu yayınlandı 15 şehir için kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapıldı
Son meteoroloji raporu yayınlandı 15 şehir için kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapıldıAşırı sıcaklara sağanak yağış arası verilecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Orta Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, İstanbul, Isparta, Konya, Karaman, Niğde, Kayseri, Çankırı, Artvin, Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı çevreleri ile Balıkesir'in kuzey, Erzurum ve Van’ın kuzey ve doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Doğu Akdeniz’de yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
23.07.2024Gündem
Havalar ne zaman serinleyecek, neden bu kadar sıcak? Sıcaklıklar ne zaman düşecek 2024, havalar normale ne zaman dönecek?
Havalar ne zaman serinleyecek, neden bu kadar sıcak? Sıcaklıklar ne zaman düşecek 2024, havalar normale ne zaman dönecek?Türkiye genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar, hafta sonuna doğru özellikle iç kesimlerde 7-8 derece düşecek ve yağışlı hava hakim olacak. Peki, Havalar ne zaman serinleyecek, neden bu kadar sıcak? Sıcaklıklar ne zaman düşecek 2024, havalar normale ne zaman dönecek?
23.07.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Türkiye Kıbrıs’tan vazgeçmez
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Türkiye Kıbrıs’tan vazgeçmezTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İstanbul Üniversitesi'nde "Kıbrıs Barış Harekâtı'nın 50. Yılında Uluslararası Kıbrıs Sempozyumu"nda konuştu. Numan Kurtulmuş, 'Barış Harekatı özgürlük mücadelesidir. Türkiye olarak her zaman Kıbrıs halkının yanında olacağız.' ifadelerini kullandı.
23.07.2024Gündem
Baharat sektörünün kalbi Gaziantep'te attı! 'Gastronomideki gizli lezzet sırrımız'
Baharat sektörünün kalbi Gaziantep'te attı! 'Gastronomideki gizli lezzet sırrımız'Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) ile Aromatik Bitkiler ve Baharat Üreticileri Derneği (ABÜDER) iş birliğinde, Gaziantep'te ‘Baharat Sektörü Değerlendirme' toplantısı düzenlendi.
22.07.2024Gaziantep
Yunan bakandan televizyonda skandal cümleler:  F-35'lerle bir gece ansızın Ankara'ya gelebiliriz
Yunan bakandan televizyonda skandal cümleler: F-35'lerle bir gece ansızın Ankara'ya gelebilirizYunan basını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kıbrıs'tan yaptığı açıklamalarla hop oturup hop kalkarken, bir televizyona çıkan sağlık bakanı skandal cümleler kurdu.
22.07.2024Gündem
KKTC'den dünyaya mesaj! 50. yılda 50 gemi ile gövde gösterisi
KKTC'den dünyaya mesaj! 50. yılda 50 gemi ile gövde gösterisiKıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü kutlama törenleri dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC'ye gidecek. KKTC'deki kutlama törenlerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katılacak. Törenlerde Türkiye 50 gemiyle geçit töreni yapacak. Türk Yıldızları Akrobasi Timi de törenlerde uçuş yapacak.
20.07.2024Gündem
Adana'da dikkat çeken çalıştay: İklim krizi önlenemezse Doğu Akdeniz çölleşecek
Adana'da dikkat çeken çalıştay: İklim krizi önlenemezse Doğu Akdeniz çölleşecekAdana Çevre Mühendisleri Odası (ÇMO) Başkanı Deniz Orhan, "Yapılan bilimsel araştırmalara göre iklim krizinin önüne geçilmezse uzun vadede Doğu Akdeniz Bölgesi çölleşecek. Bu nedenle uzun vadede Doğu Akdeniz turizm bölgesi olmaktan çıkacak. Turizm bölgeleri ekvatorun kuzey bölgelerine doğru kayacak ve buralarda maalesef çölleşme yaşanmaya başlayacak" dedi.
19.07.2024Adana
Adana Doğu Akdeniz Ana Konteyner Limanı müjdesi sanayicileri sevindirdi! "Hayırlı olsun"
Adana Doğu Akdeniz Ana Konteyner Limanı müjdesi sanayicileri sevindirdi! "Hayırlı olsun"Adana Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Yönetim Kurulu Başkanı ve OSBÜK Başkan Vekili Bekir Sütcü, Çukurova’yı sanayi ve ticaret alanında çok daha güçlü bir konuma getirecek olan Adana Doğu Akdeniz Ana Konteynır Limanı’nın, hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.
18.07.2024Adana
Adana'da kuvvetli sağanak yağış uyarısı! MGM'den sel baskınlarına 'dikkatli olun' çağrısı
Adana'da kuvvetli sağanak yağış uyarısı! MGM'den sel baskınlarına 'dikkatli olun' çağrısıMeteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Doğu Akdeniz'de bugün görülecek gök gürültülü sağanak öğle saatlerinden sonra Adana'nın kuzey çevreleri öğle saatlerinden sonra yer yer çok bulutlu yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği belirtiliyor.
17.07.2024Adana
Adana'da DAİMFED'in verdiği sertifikalarla onlarca can kurtarıldı
Adana'da DAİMFED'in verdiği sertifikalarla onlarca can kurtarıldıDoğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri (DAİMFED) Federasyon Başkanı Mustafa Karslıoğlu, “Hükümlü ve denetimli serbestlik iş makinesi operatörlüğü eğitiminden sonra sertifika alan operatörler deprem bölgesinde onlarca hayat kurtardı” dedi.
10.07.2024Adana
Resmi Gazete'de yayımlandı! 5 ile yeni vali
Resmi Gazete'de yayımlandı! 5 ile yeni valiResmi Gazete'de yayımlanan kararla birlikte birçok ile vali atamaları yapıldı. Buna göre Diyarbakır Valiliğine, Vali-Mülkiye Başmüfettişi Murat Zorluoğlu, Vali-Mülkiye Başmüfettişliğine, Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Malatya Valiliğine Seddar Yavuz, Kocaeli Valiliğine İlhami Aktaş, Çanakkale Valiliğine Ömer Toraman, Elazığ Valiliğine Numan Hatipoğlu atandı.
9.07.2024Gündem
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı: Sıcaklıklar artıyor, gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı: Sıcaklıklar artıyor, gök gürültülü sağanak yağışlar geliyorSon hava durumu raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Ege ve Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz'in Toroslar kesimi ile Kahramanmaraş çevreleri, İç Anadolu, (Sinop hariç) Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve (Bitlis, Hakkari ve Şırnak hariç) Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun kuzey kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeyi ve Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda bu akşam erken saatlerde ve yarın (Çarşamba) görülecek yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
9.07.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Önümüzdeki döneme çok daha güçlü bir şekilde giriyoruz
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Önümüzdeki döneme çok daha güçlü bir şekilde giriyoruzTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Güçlü Türkiye, güçlü toplum anlayışıyla önümüzdeki döneme çok daha güçlü bir şekilde giriyoruz. Türkiye olarak karşımıza çıkan birtakım tehditlerden yılarak ve birtakım gelişmelerden çekilip geri adım atarak değil, önümüzdeki fırsatları değerlendirerek yolumuza devam edeceğiz." dedi.
8.07.2024Gündem
Deniz sıcaklığında korkutan derece: Akdeniz alarm veriyor! Tehlike boyutuna ulaştı
Deniz sıcaklığında korkutan derece: Akdeniz alarm veriyor! Tehlike boyutuna ulaştıİzmir Bakırçay Üniversitesi'nden Prof. Dr. Şermin Tağıl, Akdeniz'de yüzey suyunun şu anda ortalamanın 3 santigrat derece üzerinde olduğunu belirterek, "Akdeniz alarm veriyor, deniz suyu tehlike boyutunda sıcaklığa ulaştı" dedi.
3.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri ve Suriye'de yaşanan provokasyonlara sert tepki: Bayrağa uzanan eli kızarız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri ve Suriye'de yaşanan provokasyonlara sert tepki: Bayrağa uzanan eli kızarızCumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Sona eren Kabine toplantısının ardından Erdoğan, açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada Kayseri ve Suriye'deki provokasyonlara sert tepki göstererek, "Bayrağımıza uzanan mülevves elleri kırmasını bildiğimiz gibi, ülkemize sığınan mazlumlara uzanan elleri de kırmasını biliriz" ifadelerini kullandı.
2.07.2024Gündem
AOSB’de ilk 500’de 17 firma yer aldı! Rakamlar ortaya çıktı
AOSB’de ilk 500’de 17 firma yer aldı! Rakamlar ortaya çıktıİstanbul Sanayi Odası tarafından her yıl gerçekleştirilen “Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2023” araştırmasının sonuçlarına göre, listede Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren 17 firma yer aldı.
1.07.2024Adana
Kuvvet rüzgar ve gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! Meteoroloji'den 11 için yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarı geldi
Kuvvet rüzgar ve gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! Meteoroloji'den 11 için yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarı geldiSıcak havalar etkisini sürdürürken sağanak yağışlar ve kuvvetli rüzgarlar birçok ilde hayatı olumsuz etkiliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Akdeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı, Isparta, Burdur, Sivas, Sinop, Tokat, Van çevreleri ile Antalya'nın iç kesimleri ve Kastamonu’nun kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Bayburt, Erzurum ve Kars çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
29.06.2024Gündem
MSB kaynaklarından 'üçüncü dünya savaşı' sorusuna yanıt: Her türlü senaryoya hazırız
MSB kaynaklarından 'üçüncü dünya savaşı' sorusuna yanıt: Her türlü senaryoya hazırızMilli Savunma Bakanlığı kaynakları, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın üçüncü dünya savaşı ihtimalinin göz ardı edilmemesine dair açıklamalarına yönelik gelen soruya yanıt verdi.
27.06.2024Gündem
Yağmur geliyor, soğuk hava donduracak! Meteoroloji'den Kurban Bayramı için alarm verildi, iller tek tek açıklandı
Yağmur geliyor, soğuk hava donduracak! Meteoroloji'den Kurban Bayramı için alarm verildi, iller tek tek açıklandıMeteoroloji yeni haritayı paylaştı. 4 kent için sarı alarm verildi. Dün İstanbul dahil birçok kentte sağanak, dolu, şiddetli yağmur etkili olmuştu, yetkililer sıcaklıkların 6 derede daha düşeceğini duyurdu. Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı bulutlu, Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz'in kıyı kesimleri, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Erzincan, Tunceli ve Erzurum çevreleri ile Doğu Akdeniz’in Toroslar kesiminin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Güneydoğu Anadolu'nun güneyinde toz taşınımı bekleniyor. Peki arife günü yani bugün ve Kurban Bayramı boyunca hava nasıl olacak? İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
15.06.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Doğu Akdeniz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğu akdeniz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.