Doğalgaz İndirim

Doğalgaz İndirim

Son dakika doğalgaz indirim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan doğalgaz indirim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını doğalgaz indirim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğalgaz İndirim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğalgaz indirim gelişmeleri de dahil olmak üzere 402 doğalgaz indirim haberi bulunmuştur. Tüm doğalgaz indirim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elektriğe zam yapılacak mı? Doğalgaz indirimi yapılacak mı? Elektrik indirimi var mı?
Elektriğe zam yapılacak mı? Doğalgaz indirimi yapılacak mı? Elektrik indirimi var mı? Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), 1 Temmuz’dan geçerli 3 ay boyunca uygulamada olacak yeni elektrik tarifelerini belirlemek üzere “özel” olarak toplandı. Toplantıda alınan karara göre, elektriğe 3 ay zam yapılmayacak. Doğalgaz fiyatlarında konut hariç indirim yapıldı. Peki, Elektriğe zam yapılacak mı? Doğalgaz indirimi yapılacak mı? Elektrik indiriminden kimler yararlanacak? İşte EPDK açıklaması...
30.06.2020 Ekonomi
Bakan müjdeyi vermişti! İndirim oranı belli oldu
Bakan müjdeyi vermişti! İndirim oranı belli oldu Enerji Bakanı Fatih Dönmez’in ‘doğalgazda indirim’ gelebilir açıklaması vatandaşı heyecanlandırdı. Uzmanlara göre, akaryakıtta olduğu gibi elektrikte ve doğalgazda indirim yapılacak. Enerji Ekonomisi Derneği Başkanı Prof. Dr. Gürkan Kumbaroğlu, indirim en az yüzde 10 olacağını açıkladı.
10.11.2018 Ekonomi
Doğalgaz faturaları yüzde 35 düşecek
Doğalgaz faturaları yüzde 35 düşecek Nisanda yürürlüğe girecek Avrupa Birliği Enerji Verimliliği Direktifi ile kombi ve kazanlarda artık sadece enerji verimli yoğuşmalı ürünlerin satılacağını söyleyen Baymak CEO’su Ender Çolak, “Türkiye’de evlerde yakılan doğalgaza yıllık 4.5 milyar dolar ödeniyor. Düzenleme ile her yıl 1.5 milyar dolar tasarruf imkânı olacak” dedi
14.02.2018 Ekonomi
Kış biter gaz ucuzlar
Kış biter gaz ucuzlar Doğalgaz fiyatındaki değişimin petrolden 9 ay sonra geldiğini belirten BOTAŞ eski Genel Müdürü Gökhan Yardım, “Bu demektir ki Nisan ayından önce gazda indirim olmaz” dedi.
19.12.2015 Ekonomi
"Doğalgazda bahardan önce indirim zor''
"Doğalgazda bahardan önce indirim zor'' Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi'nin (BOTAŞ) eski Genel Müdürü Gökhan Yardım, doğalgazda indirim konusunun Nisan 2016'dan önce gündeme alınamayacağını belirtti...
18.12.2015 Ekonomi
Türkiye için önemli açıklama!
Türkiye için önemli açıklama! BOTAŞ ile Rus enerji şirketi Gazprom arasında yüzde 10,25'lik doğalgaz indirim anlaşmasında yaşanan pürüzlerin, Rusların, "Türk Akımı" olarak nitelendirilen doğalgaz boru hattı projesinde bazı tavizler istemesi nedeniyle ortaya çıktığı belirtildi.
18.03.2015 Ekonomi
Doğalgazda büyük indirim!
Doğalgazda büyük indirim! Rusya'dan talep edilen doğalgaz indirim talebinin faturalara etkisi büyük olacak...
12.02.2015 Ekonomi
Doğalgazda yüzde 20 indirim müjdesi!
Doğalgazda yüzde 20 indirim müjdesi! GAZBİR Başkanı Arslan, vatandaşın kullandığı doğalgazda 2015'in Ekim ayından itibaren yüzde 20'ye varan indirim olacağını belirtti...
3.12.2014 Ekonomi
İran'ın Türkiye'ye şartı!
İran'ın Türkiye'ye şartı! Çankaya 18 yıl sonra İran Cumhurbaşkanı’na ev sahipliği yaparken, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün huzurunda iki ülke arasında 10 anlaşmaya imza atıldı...
29.09.2021 Gündem
Rus gazına indirim talebi!
Rus gazına indirim talebi! Başbakan Erdoğan, İran’dan sonra Rusya’dan da doğalgaz fiyatlarında indirim yapmasını istedi...
7.02.2014 Ekonomi
Erdoğan, Putin'den ne isteyecek?
Erdoğan, Putin'den ne isteyecek? Rusya'nın Karadaniz'e kıyı şehri Soçi'de başlayacak olan 22. Kış Olimpiyat Oyunları'nın açılış töreni için Rusya'ya giden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüştü.
29.09.2021 Gündem
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
İBB Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek
İBB Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul projeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Murat Kurum, anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere destek, girişimci gençlere hibe gibi birçok konuda peş peşe müjdeleri açıkladı
7.03.2024 Gündem
Yemek yardımında gözden kaçan detay! Maaşa ve prime doğrudan etki ediyor
Yemek yardımında gözden kaçan detay! Maaşa ve prime doğrudan etki ediyor Çalışan herkesi ilgilendiriyor. Şirketlerin gelir vergisinden istisna tutulacağı günlük yemek bedeli belli olmuştu. 2024 yılı günlük yemek bedeline yüzde 54.54 zam yapılmıştı. Konuyla ilgili merak edilen soruların başında 'yemek yardımı için sınır var mı?' geliyor. İşte yemek yardımıyla ilgili kritik detay...
9.02.2024 Çalışma Hayatı
AK Parti İBB başkan adayı Murat Kurum: Yeniden yükseliş dönemini başlatacağız
AK Parti İBB başkan adayı Murat Kurum: Yeniden yükseliş dönemini başlatacağız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Kağıthane Belediyesi Gençlik Meclisi binasında gençlerle bir araya geldi. İstanbul’da gençlerin söz sahibi olacağını belirten Kurum, “Belediye istihdamlarında yüzde 25 gençlik ve yüzde 25 kadın kotası koyacağız.” dedi. Gençler için bir dizi müjde açıklayan Kurum, toplu ulaşımda yüzde 40 indirim ve öğrenci evlerinde kalan gençlere 25 metreküp doğalgaz desteği verileceğini belirtti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde kurulacak olan ‘Gençlik Meclisi’ ile ilgili konuşan Kurum, “31 Mart akşamı inşallah gençlik kazanacak ve hep birlikte fetret dönemini bitireceğiz. Yeniden yükseliş dönemini başlatacağız. Kuracağımız gençlik meclisinde her alandan, her meslek dalından sizleri temsil edecek genç arkadaşlarımız olacak.” dedi.
28.01.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, CNN Türk yayınında Ahmet Hakan ve Fulya Öztürk’ün sorularını yanıtladı. Kurum, "Aylardır ziyaretlerimizi yapıyoruz. İstanbullular büyükşehirden neler bekliyor? Onları dinliyoruz. Gittiğimiz her yerde büyük bir sevgiyle coşkuyla karşılanıyoruz. Herkes şunu söylüyor 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir'" dedi.
26.01.2024 Gündem
25 metreküp doğalgaz ne zamana kadar bedava? 25 metreküp doğalgaz kaç litre, ne kadar?
25 metreküp doğalgaz ne zamana kadar bedava? 25 metreküp doğalgaz kaç litre, ne kadar? 24 Nisan 2023 tarihinde başlayan bedava doğalgaz uygulaması 31 Mayıs 2023'te sona erdi. Yeni kararla 1 Mayıs 2024 tarihine kadar gelecek olan faturalarının 25 metreküp kısmı vatandaşlara ücretsiz olarak verilecek. Peki, 25 metreküp doğalgaz kaç litre, 25 metreküp doğalgaz ne kadar?
21.11.2023 Ekonomi
Elektrik fiyatlarıyla ilgili karar! Zam yerine indirim tasarruf getirdi
Elektrik fiyatlarıyla ilgili karar! Zam yerine indirim tasarruf getirdi Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, geçtiğimiz yıl enerji fiyatlarındaki artışlardan tüketicilerin korunması için devreye alınan Uzlaştırma Fiyat Mekanizması’nın (AUF) katkısı ile 200 milyar TL’yi bulan bir meblağın vatandaşın cebinde kaldığını belirterek, mekanizma sayesinde elektrikle yüzde 110’luk zammın önüne geçildiğini, yüzde 15’lik indirim sağlandığını bildirdi.
31.07.2023 Ekonomi
TÜİK'ten 'ücretsiz doğal gaz' açıklaması: "Sıfır fiyat" yöntemi uygulanacak
TÜİK'ten 'ücretsiz doğal gaz' açıklaması: "Sıfır fiyat" yöntemi uygulanacak Mayıs ayı itibarıyla uygulamaya başlanan bir ay ücretsiz ve bir yıl indirimli doğalgaz kararı enflasyon hesaplamasını değiştirdi. TÜİK, Mayıs ayı TÜFE hesaplanmasında doğalgaz için "sıfır fiyat" yöntemi uygulanacağını açıkladı.
30.05.2023 Ekonomi
Doğal gazda 1 ay faturasız dönem! 'Sıfır' yazacak, okuma yapılmışsa bedel iade edilecek
Doğal gazda 1 ay faturasız dönem! 'Sıfır' yazacak, okuma yapılmışsa bedel iade edilecek Enerji Bakanı Fatih Dönmez, Akkuyu Nükleer Güç Santralı alanında gazetecilere doğalgazda faturasız dönemin detaylarını anlattı. Enerjide yeni yatırımlarla yerli kaynakların payının giderek arttığını vurgulayan Dönmez, “Bunun en güzel örneği Karadeniz’de keşfedilen 710 milyar metreküplük doğalgaz. Bu sayede abonelere fatura gidecek ama ödenecek tutar kısmında ‘sıfır’ yazacak” bilgisini verdi.
2.05.2023 Ekonomi
Tahsil edilen faturalar iptal edilecek! EPDK Başkanı'ndan ücretsiz doğal gaz açıklaması
Tahsil edilen faturalar iptal edilecek! EPDK Başkanı'ndan ücretsiz doğal gaz açıklaması Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, ücretsiz doğal gaz ve indirimli gaz ile ilgili açıklamalarda bulundu.
1.05.2023 Ekonomi
Karadeniz gazı dünya medyasında! 'Erdoğan'ın kampanyası bir güç gösterisi'
Karadeniz gazı dünya medyasında! 'Erdoğan'ın kampanyası bir güç gösterisi' Karadeniz gazının karaya ulaşması ABD'den Fransa'ya, Almanya'dan Rusya'ya, Çin'den Yunanistan'a, Hindistan'dan Azerbaycan'a dünyanın her yerinde yankı buldu, uluslararası medya 'Türkiye'nin en önemli projesi' dedi.
21.04.2023 Gündem
Doğal gaza 25 metreküp indiriminin detayları belli oldu! Faturalara böyle yansıyacak
Doğal gaza 25 metreküp indiriminin detayları belli oldu! Faturalara böyle yansıyacak Cumhurbaşkanı Erdoğan Karadeniz gazındaki tarihi günde yaptığı açıklamada 'Aylık ortalama 25 metreküpe denk gelen mutfak ve sıcak su tüketimi için gereken doğal gazın bedeli bir yıl boyunca faturalardan düşürülecektir' müjdesini vermişti. Peki 25 metreküp ne anlama geliyor? CNN Türk'te Fulya Öztürk konuya dair detayları aktardı.
20.04.2023 Ekonomi
Türkiye günlük, aylık, yıllık kaç metreküp doğalgaz tüketiyor? Karadeniz gazı Türkiye'nin kaç yıllık ihtiyacını karşılıyor?
Türkiye günlük, aylık, yıllık kaç metreküp doğalgaz tüketiyor? Karadeniz gazı Türkiye'nin kaç yıllık ihtiyacını karşılıyor? Türkiye günlük kaç metreküp doğalgaz tüketiyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Karadeniz gazının evlere dağıtımının başlayacağı 20 Nisan 2023 Perşembe günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gazı yakmasıyla başladı. 710 milyar metreküp doğalgaz rezervinin evlere dağıtımıyla doğalgaz faturalarında da indirim yaşanacak. Karadeniz'de başka doğal gaz rezervlerinin de müjdesini verilmeye hazırlanıyor. Peki Karadeniz gazı Türkiye'nin kaç yıllık doğalgaz ihtiyacını karşılıyor?
20.04.2023 Gündem
Karadeniz gazı devreye alındı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Konutlarda 1 ay, sıcak su için de 1 yıl ücretsiz doğal gaz
Karadeniz gazı devreye alındı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Konutlarda 1 ay, sıcak su için de 1 yıl ücretsiz doğal gaz Türkiye tarihinin en önemli enerji projelerinden Karadeniz gazı, Filyos Doğalgaz İşleme Tesisi'nde ilk kez karaya ulaştırılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın törende müjdeleri açıkladı. Erdoğan, birinci müjdeyi, "Vatandaşlarımızın evlerinde ve mutfaklarında sıcak su tüketimindeki doğalgazı bir yıl ücretsiz veriyoruz. Aylık ortalama 25 metreküpe gelen doğalgaz tüketimi harcaması bir yıl boyunca faturalardan düşecek." dedi. İkinci müjdede ise "Bir ay süreyle de tüm kullanımlarda doğalgaz evlerde ücretsiz olacak." ifadelerini kullandı.
20.04.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Doğalgaz İndirim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğalgaz indirim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.