Botaş

Botaş

Son dakika botaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan botaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını botaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Botaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan botaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 993 botaş haberi bulunmuştur. Tüm botaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Siirt'in merkez ilçesinde Meşelidere-1 petrol kuyusu açarak petrol arayacak.
15.04.2024 Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili yeni karar! 1 Nisan'dan itibaren geçerli olacak
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili yeni karar! 1 Nisan'dan itibaren geçerli olacak Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ), 1 Nisan 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak doğal gaz toptan satış fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmadığını bildirdi.
29.03.2024 Ekonomi
Doğal gaza Şubat'ta zam yok! BOTAŞ'tan açıklama geldi
Doğal gaza Şubat'ta zam yok! BOTAŞ'tan açıklama geldi BOTAŞ, 2024 yılı Şubat ayı doğal gaz toptan satış tarifesine zam yapılmadığını açıkladı.
30.01.2024 Ekonomi
Bakan Bayraktar'dan Karadeniz gazı açıklaması: 40 milyon metreküpe çıkacak
Bakan Bayraktar'dan Karadeniz gazı açıklaması: 40 milyon metreküpe çıkacak Türkiye'nin enerji alanındaki atılımları katlanarak devam ediyor. Petrol, doğal gaz, yenilenebilir enerji alanındaki ivmesi her geçen gün artan yatırımların meyveleri alınmaya başlandı.
29.01.2024 Gündem
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili yeni karar! BOTAŞ açıkladı
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili yeni karar! BOTAŞ açıkladı BOTAŞ, 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak doğal gaz toptan satış fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmadığını açıkladı.
29.12.2023 Ekonomi
Bakan Bayraktar'dan 100 bin varillik petrol müjdesi
Bakan Bayraktar'dan 100 bin varillik petrol müjdesi 'Dünyada Değişen Enerji Jeopolitiği, İklim Krizi & Türkiye' temalı konferansta konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar "Gabar'da 2022 yılında keşfini yaptığımız sahalarda petrol üretmeye başladık. Bugün itibari ile 30 bin varil üzerinde bir petrol üretimimiz var. 100 bin varillik petrol üretimine 2024 yılı sonunda ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.
22.12.2023 Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili açıklama geldi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili açıklama geldi Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ), 1 Aralık'tan itibaren geçerli olan doğal gaz toptan satış fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmadığını duyurdu.
30.11.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu, pılını pırtısını toplayıp gidecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu, pılını pırtısını toplayıp gidecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cezayir dönüşü uçakta gazeteciler tarafından yöneltilen soruları cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Toplantımız kapsamında akdedilen anlaşmalar, ki 13 anlaşma ve ortak bildiri, iş birliğimizi geliştirme yönündeki kararlılığımızı bir kez daha göstermiştir. Kardeşim Tebbun'la imzaladığımız ortak bildiriyle konseyimizin adını, “stratejik” tanımlamasını eklemek suretiyle “Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi” olarak yeniden belirledik." dedi.
22.11.2023 Ekonomi
Anlaşma resmen imzalandı! Türkiye, 1 Ekim'den itibaren Moldova'ya günlük 2 milyon metreküp doğal gaz ihraç edecek
Anlaşma resmen imzalandı! Türkiye, 1 Ekim'den itibaren Moldova'ya günlük 2 milyon metreküp doğal gaz ihraç edecek Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), 1 Ekim'den itibaren Moldova'ya günlük 2 milyon metreküp doğal gaz aktarılacağını duyurdu.
28.09.2023 Ekonomi
Anlaşma resmen duyuruldu! Türkiye, Romanya'ya günlük 4 milyon metreküpe kadar doğal gaz ihraç edecek
Anlaşma resmen duyuruldu! Türkiye, Romanya'ya günlük 4 milyon metreküpe kadar doğal gaz ihraç edecek Türkiye'den Romanya'ya günlük 4 milyon metreküpe kadar doğal gaz ihracatı için iki ülke arasında anlaşma yapıldı.
27.09.2023 Ekonomi
Doğal gazda zamsız faturasız dönem! Rakam 13 milyar TL'ye ulaştı
Doğal gazda zamsız faturasız dönem! Rakam 13 milyar TL'ye ulaştı Doğal gaz faturasıyla ilgili flaş açıklama geldi. 19.8 milyon abone nisanda doğal gaz faturası gelmezken, o tarihten bu yana 2.7 milyar metreküpün bedeli olan 13.4 milyar lirayı Hazine ödedi. Öte yandan BOTAŞ eylülde de zam olmayacağını açıkladı
2.09.2023 Ekonomi
Doğal gaz fiyatları ile ilgili yeni açıklama! BOTAŞ duyurdu
Doğal gaz fiyatları ile ilgili yeni açıklama! BOTAŞ duyurdu Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. doğal gaz toptan satış fiyatlarında değişikliğe gitmediğini açıkladı.
1.09.2023 Ekonomi
Bakan Bayraktar: Gabar’daki keşif 100 bin varillik Cumhuriyet tarihinin en büyük keşfidir
Bakan Bayraktar: Gabar’daki keşif 100 bin varillik Cumhuriyet tarihinin en büyük keşfidir Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, gündeme ilişkin soruları yanıtlıyor. Bakan Bayraktar "Farklı deniz yetki alanları karalarda lokasyonlarda, Hakkari'de, Eylül'de Van'da sondaj yapacağız" dedi.
28.08.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu öncesi açıkladı: Yatırım sinyali aldık
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu öncesi açıkladı: Yatırım sinyali aldık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan'a hareketi öncesinde Atatürk Havalimanı’nda basın toplantısında konuştu. Tahıl koridoru ile ilgili açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Putin'in bu insani köprünün devamını istediğine inanıyorum. Seyahatten dönünce Putin ile görüşme yapacağım. Ağustos'ta ülkemizde görüştüğümüzde bu konuları konuşacağız." dedi.
17.07.2023 Gündem
Kalyon Holding'in Romanya yatırımının imzaları atıldı
Kalyon Holding'in Romanya yatırımının imzaları atıldı  Romanya'nın Karadeniz kıyısı - Podişor Doğal Gaz Boru Hattı ihalesini uluslararası rakiplerini geride bırakarak kazanan Kalyon Holding ile SNTGN Transgaz arasında projenin başlaması için imzalar atıldı. Törende, Romanya Başbakan Yardımcısı Marian Neacşu, Romanya Enerji Bakanı Sebastian Burduja ve Kalyon İnşaat İcra Kurulu Üyesi Serdar Över yer aldı. Yapım bedeli yaklaşık 500 milyon Euro olan proje ilgili konuşan Serdar Över, "Hem Romanya'nın hem Avrupa Birliği'nin enerji güvenliği açısından çok kritik bir proje" dedi.
18.06.2023 Ekonomi
BOTAŞ’tan Gazprom açıklaması
BOTAŞ’tan Gazprom açıklaması Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş Genel Müdürlüğü (BOTAŞ), Rus petrol ve doğal gaz şirketi Gazprom tarafından devralınacağına dair sosyal medyada yer alan iddiaların asılsız olduğunu açıkladı.
25.05.2023 Ekonomi
Irak-Türkiye arasındaki petrol ihracatı 13 Mayıs’ta yeniden başlayacak
Irak-Türkiye arasındaki petrol ihracatı 13 Mayıs’ta yeniden başlayacak Irak hükümeti, Türkiye ve Irak arasındaki petrol ihracatının 13 Mayıs’ta Kerkük-Ceyhan boru hattı üzerinden yeniden başlayacağını duyurdu.
11.05.2023 Ekonomi
BOTAŞ'tan doğal gaz açıklaması
BOTAŞ'tan doğal gaz açıklaması BORU Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ), "2022 Ekim ayı esas alındığında, sanayide kullanılan doğal gazın toptan satış fiyatında 1 Mayıs 2023 tarihi itibarıyla yüzde 52,43 ile yüzde 63,63 oranlarında indirim yapılmıştır" açıklaması yaptı.
2.05.2023 Ekonomi
Bakan Dönmez açıkladı, Bloomberg dünyaya duyurdu: Karadeniz gazı mayıs ayında evlerde kullanılacak!
Bakan Dönmez açıkladı, Bloomberg dünyaya duyurdu: Karadeniz gazı mayıs ayında evlerde kullanılacak! Türkiye Karadeniz gazı için geri sayıma geçti. Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in CNN Türk ekranlarında yaptığı açıklamayı sayfasına taşıyan ABD merkezli Bloomberg, bu gelişmeyi 'Türkiye, kendi bulduğu gazı Mayıs ayından itibaren evlere ulaştırmayı hedefliyor' başlığı ile okurlarına duyurdu.
9.04.2023 Ekonomi
Doğal gaza indirim kararı! BOTAŞ açıkladı
Doğal gaza indirim kararı! BOTAŞ açıkladı Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), nisan itibarıyla elektrik üretim amaçlı gazın satış fiyatında yüzde 16,67, sanayi kuruluşlarında ise yüzde 20,01 indirime gidildiğini açıkladı.
31.03.2023 Ekonomi
Batman’da petrol boru hattında sızıntı meydana geldi
Batman’da petrol boru hattında sızıntı meydana geldi BOTAŞ’ın, Batman Çayı üzerinden geçen boru hattında gece saatlerinde sızıntı meydana geldi. Çaya sızan petrolün temizlenmesi için çalışma başlatıldı.
23.03.2023 Gündem
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili indirim kararı
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili indirim kararı BOTAŞ, mart itibarıyla elektrik üretim amaçlı gazın toptan satış fiyatında yüzde 20, sanayi kuruluşlarında ise yüzde 20,95 ila 26,12 arasında indirime gidildiğini açıkladı
28.02.2023 Ekonomi
Kızılay, mobil sağlık araçlarının güncel konumlarını paylaştı
Kızılay, mobil sağlık araçlarının güncel konumlarını paylaştı Kızılay, deprem bölgesinde başlattığı sağlık desteğini mobil araçlar ve mobil diş kliniği hizmetiyle sürdürüyor. Kızılay, kırsal kesimlere de gönderilen mobil sağlık araçlarının güncel listesini paylaştı.
19.02.2023 Gündem
Bakan Dönmez: BOTAŞ onarım işlemlerini tamamladı
Bakan Dönmez: BOTAŞ onarım işlemlerini tamamladı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde Şırnak Valisi Osman Bilgin ile birlikte depremden etkilenen bölgelerde enerji hatlarındaki onarım çalışmalarını inceledi. Bakan Dönmez, "BOTAŞ onarım işlemlerini tamamladı. Artık bu şehirlerimizin girişinde doğalgaz var" dedi.
12.02.2023 Gündem
Bakan Dönmez son durumu paylaştı: Elektrik ve doğal gaz hatlarında hasar var
Bakan Dönmez son durumu paylaştı: Elektrik ve doğal gaz hatlarında hasar var Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 şiddetindeki depremin ardından bölgedeki son durumu değerlendirdi.
6.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Botaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki botaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.