Doğalgaz Fiyatları

Doğalgaz Fiyatları

Son dakika doğalgaz fiyatları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan doğalgaz fiyatları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını doğalgaz fiyatları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğalgaz Fiyatları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğalgaz fiyatları gelişmeleri de dahil olmak üzere 674 doğalgaz fiyatları haberi bulunmuştur. Tüm doğalgaz fiyatları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doğal gaz fiyatları değişti! İstanbul'da tablo belli oldu
Doğal gaz fiyatları değişti! İstanbul'da tablo belli oldu İstanbul’da Ocak ayında doğal gaz fiyatı yüzde 11,85 gerileme göstererek fiyatı en fazla azalan ürün oldu.
2.02.2023 Ekonomi
Türkiye'de 'gaz merkezi' ile ilgili tarih verdi!
Türkiye'de 'gaz merkezi' ile ilgili tarih verdi! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye'nin bölgesinde bir enerji merkezi olma stratejisi üzerinde çalıştıklarını belirterek, Önümüzdeki yıldan itibaren çalışmalarımızı tamamlayacağız. Türkiye'de bir gaz merkezi oluşturmanın adımlarını atıyoruz. Yıl sonuna kadar yol haritamızı netleştireceğiz dedi.
5.11.2022 Ekonomi
Avrupa için korkutan doğal gaz senaryosu: Ocak ayında tamamen tükenebilir
Avrupa için korkutan doğal gaz senaryosu: Ocak ayında tamamen tükenebilir Rusya-Ukrayna savaşı sonrası yaşanan enerji kriziyle birlikte Avrupa'da bu kış çetin geçecek. Rusya'nın, Avrupa'ya doğal gaz akışını kesmesi krizi iyice derinleştirdi. Enerji Uzmanları kış şartlarında ciddi tasarruflar yapılmazsa Ocak ayında Avrupa’nın depolarında doğalgaz kalmayacağını söyledi.
16.09.2022 Dünya
Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! Büyük düşüş sonrası indirim beklentisi
Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! Büyük düşüş sonrası indirim beklentisi Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Akaryakıtta yeni indirim beklentisi oluştu. Brent petrol 90 doların altına geriledi. 87 doları gören brent petrol, son 9 ayın en düşük seviyesine indi. Zam sonrası 26 lirayı bulan motorine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere indirim geldi. Yapılan indirim ile birlikte İstanbul, İzmir ve Ankara'da motorinin litre fiyatı 25 liranın altına düştü. Brent petrolün varil fiyatında bugün de süren düşüş ile birlikte 88 dolar bandına seyir etmesi yeni indirim beklentisi oluştu. İşte akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...
8.09.2022 Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! ABD'de rekor kırdı
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! ABD'de rekor kırdı Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. ABD’de doğal gaz fiyatları 2008 yılından sonra ilk kez 1 MMBtu için 10 dolar seviyesini aştı. Ülkede doğal gaz vadeli fiyatları, 2 ayda yüzde 70 arttı.
23.08.2022 Dünya
Doğal gaz fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması!
Doğal gaz fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Gelen son dakika haberine göre doğal gaz fiyatlarıyla ilgili merak edilen veri ortaya çıktı. Avrupa başkentleri arasında konutlarda en ucuz gazı 4,68 metreküp/lira ile Türkiye kullanıyor, en yüksek fiyatı Hollandalı ödüyor.
22.08.2022 Ekonomi
Bakan Nebati: Sayın Öztrak sorumsuzca yaptığınız açıklamalara, partinizin siyaset çizgisini bildiğimiz için artık hiç şaşırmıyoruz
Bakan Nebati: Sayın Öztrak sorumsuzca yaptığınız açıklamalara, partinizin siyaset çizgisini bildiğimiz için artık hiç şaşırmıyoruz Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “Sayın Faik Öztrak, sorumsuzca yaptığınız açıklamalara partinizin siyaset çizgisini bildiğimiz için artık hiç şaşırmıyoruz” dedi.
11.08.2022 Siyaset
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati: OECD içinde akaryakıttan en az vergi alan ülkeyiz
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati: OECD içinde akaryakıttan en az vergi alan ülkeyiz  Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Yüz Yüze 100 Gün programı çerçevesinde ‘Buluşma ve İstişare Toplantısı’na katıldı. Programda konuşan Bakan Nebati, “Son iki ayda dünyada petrol fiyatları yükselirken ana haberlerin manşetleriydi. Benzine, motorine zam sabah akşam manşetti. Dünyadaki fiyatlar arttı. OECD içinde akaryakıttan en az vergi alan ülkeyiz. Biz yüzde 24’lerde vergi alıyoruz.“ dedi
10.08.2022 Ekonomi
Yunanistan ilk Avrupa ülkesi oldu! Veliaht Prens Selman Atina'da...
Yunanistan ilk Avrupa ülkesi oldu! Veliaht Prens Selman Atina'da... Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın Yunanistan ziyareti Avrupa'da geniş yankı buldu. Dört yıllık tecritin ardından ilk kez bir AB üyesine ayak basan Muhammed bin Selman, atılan imzaları 'tarihi bir fırsat' olarak niteleyip tüm bölgede oyunun kurallarını değiştirmekten söz etti. Yunan medyası 'Suudi Prens'in büyük planı', 'Yunanistan enerji merkezi' gibi başlıklar atarken, Alman gazetesi Atina'nın adımlarını Türkiye'nin belirlediğini yazdı.
27.07.2022 Dünya
Ucuz doğal gaz açıklaması! GAZ-BİR duyurdu
Ucuz doğal gaz açıklaması! GAZ-BİR duyurdu GAZ-BİR’in Avrupa ülkelerini kapsayan sektör raporuna göre Avrupa başkentlerinde en pahalı doğalgazı kullanan şehir Amsterdam oldu. Aynı raporda en ucuz doğalgazı kullanan başkent ise Ankara olarak kayıtlara geçti.
19.07.2022 Ekonomi
Bakan Nebati'den önemli açıklamalar: Cumhuriyet tarihinin en yüksek seviyesine ulaştı
Bakan Nebati'den önemli açıklamalar: Cumhuriyet tarihinin en yüksek seviyesine ulaştı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Meclis'teki ek bütçe görüşmelerinde önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati 'Kamu maliyemiz dünyada yaşanan tüm olumsuz gelişmelere rağmen ekonomimizin en güçlü taraflarından biri olmaya devam ediyor.' ifadelerini kullandı. Nebati, "2022 yılı Mayıs ayında ihracatımız yıllık 242,6 milyar dolar ile Cumhuriyet tarihinin en yüksek seviyesine ulaşmıştır." dedi.
28.06.2022 Siyaset
Elektrik ve doğalgaza zam geldi mi? Elektrik zammı ne kadar? İşte elektrik ve doğalgaz fiyat tarifeleri!
Elektrik ve doğalgaza zam geldi mi? Elektrik zammı ne kadar? İşte elektrik ve doğalgaz fiyat tarifeleri! Elektrik ve doğalgaz fiyatlarına zam! 1 Haziran 2022 itibarıyla geçerli olacak! Doğalgazda fiyatlar konutta yüzde 30, sanayide yüzde 10 arttı. Sanayi ve ticarethanelerde kullanılan elektiğe yüzde 25, konut ve tarımsal faaliyetlerde kullanılan elektriğe ise yüzde 15 zam geldi. Peki, Elektrik zammı ne kadar? Elektrik ve doğalgaz fiyatları ne kadar oldu. İşte elektrik ve doğalgaz fiyat tarifeleri!
1.06.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sonuna kadar sahip çıkacağız, asla kovmayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sonuna kadar sahip çıkacağız, asla kovmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MÜSİAD'ın 32. Kuruluş Yıl Dönümü Programı ve Geleneksel MÜSİAD Türkiye'nin Gücü Ödülleri Töreni'nde konuşma yaptı. Erdoğan, "Savaştan gelip ülkemize sığınan bu kardeşlerimize sonuna kadar sahip çıkacağız Bay Kemal. Siz ne derseniz deyin biz oradayız. Biz bu konutları da bunun için yapıyoruz, kendileri isterlerse gidebilirler ama biz onları asla kovmayacağız." dedi.
9.05.2022 Siyaset
Bakan Nebati'den flaş döviz ve Türk Lirası açıklaması: İstikrar sağladık
Bakan Nebati'den flaş döviz ve Türk Lirası açıklaması: İstikrar sağladık Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İstanbul Sanayi Odası nisan ayı olağan meclis toplantısında konuştu. Bakan Nebati, "Yatırım yapana, istihdam oluşturana kaynaklarımız açık." dedi. Bakan Nebati enflasyonla mücadele mesajı verdi "Fırsatçılara acımayacağız. Enflasyonla mücadele timleri denetimlere devam ediyor." ifadelerini kullandı. Bakan Nebati, döviz kurunda istikrar sağladıklarının altını çizerek 'dövizde yüksek oynaklıklar gündemimizden çıktı. Önümüzü görüyoruz' dedi.
27.04.2022 Ekonomi
Avrupa Birliği, Rusya'ya yeni yaptırımları duyurdu! Hepsine yasak geliyor...
Avrupa Birliği, Rusya'ya yeni yaptırımları duyurdu! Hepsine yasak geliyor... Avrupa Birliği Komisyonu Başkanı Ursula von der Layen, bugün Rusya’ya karşı uygulanması planlanan 5’inci yaptırım paketinin içeriğini açıkladı. AB tarafından açıklanan 4 yaptırım paketinin siyasi ve ekonomik sonuçlarının Rusya’yı sert biçimde etkilediğini vurgulayan Von der Leyen, “Olaylar karşısında baskımızı daha da artırmamız gerektiği açık. Bugün, yaptırımlarımızı bir adım daha ileri götürmeyi teklif ediyoruz” dedi.
5.04.2022 Dünya
Doğalgaz zammı ne zaman geçerli olacak? Doğalgaz m3 fiyatı ne kadar oldu? İşte dünya doğalgaz fiyatları!
Doğalgaz zammı ne zaman geçerli olacak? Doğalgaz m3 fiyatı ne kadar oldu? İşte dünya doğalgaz fiyatları! Doğalgaz zammı! 1 Nisan 2022 itibariyle doğalgaza zam geldi. Konutlarda kullanılan doğalgazın birim fiyatında zam yapıldı. Bunun yanında elektrik üretimi ve elektrik üretimi dışında kullanılan doğalgazın fiyatına da zam geldi. Pek çok kişi doğalgaz zammının ardından doğalgaz m3 fiyatını ve zammın ne zaman geçerli olacağını merak ediyor. Peki, Doğalgaz zammı ne zaman geçerli olacak? Doğalgaz m3 fiyatı ne kadar oldu? Dünya doğalgaz fiyatları ne kadar? Dünyada kim ne kadar doğalgaz ödüyor? İşte doğalgazın birim fiyatı…
1.04.2022 Ekonomi
Avrupa'da doğal gaza rekor zam! Doğal gaz fiyatları yüzde 160 arttı
Avrupa'da doğal gaza rekor zam! Doğal gaz fiyatları yüzde 160 arttı Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin doğalgaz arzında kesintiye yol açacağı endişesi Avrupa'da doğalgaz fiyatlarını rekor seviyeye taşıdı. Avrupa'da derinliği en fazla olan Hollanda merkezli sanal doğalgaz ticaret noktası TTF'de işlem gören nisan vadeli kontratların cuma günü megavatsaat başına 192.5 euro olan fiyatı, dün yüzde 80'e yakın yükselerek 345 euroya çıkarak tarihinin en yüksek seviyesini gördü. Geçen hafta yüzde 25'e yakın artışla 118 doların üzerini test eden Brent petrolün varil fiyatı, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın Avrupalı müttefikleriyle Rusya'dan petrol ithalatını durdurmayı görüştüklerini açıklamasının ardından dün yüzde 10'dan fazla artarak son 13.5 yılın en yüksek seviyesi olan 130 doları geçti.
8.03.2022 Ekonomi
Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Ve değişiyor, yeni dönem başlıyor, faturalar artık...
Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Ve değişiyor, yeni dönem başlıyor, faturalar artık... Elektrik fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi. Resmen düğmeye basıldı. Ve değişiyor. Yeni dönem başlıyor. 6 ay sürecek. Güneş, rüzgar, hidroelektrik, doğal gaz, ithal ve yerli kömür gibi elektrik üretimi yapılan tüm alanları ilgilendiriyor, enerji yönetimi kararı verdi. EPDK’ye elektrik fiyatları ile ilgili yetki verildi, çok yakında Meclis’e de geliyor. Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle artan enerji fiyatlarına çözüm olarak ‘olağanüstü dönemler, olağanüstü müdahaleleri gerektirir’ anlayışıyla EPDK'ya elektrik alım fiyatlarına müdahalede bulunma yetkisi veriliyor. Karara göre; EPDK, EPİAŞ tarafından işletilen, enerji borsası olarak bilinen Piyasa Takas Fiyatı'ndaki (PTF) elektrik alım fiyatlarına müdahalede bulunacak. Elektrik üretimi yapan tüm alanları kapsayacak kararla birlikte EPDK, üreticilere tavan fiyat uygulayabilecek ve ürün bazında PTF belirleme yetkisine sahip olacak. İşte son dakika haberinin detayları...
6.03.2022 Ekonomi
Elektrik fiyatları ile ilgili son dakika kararı! Yeni dönem başlıyor, fiyat artışı...
Elektrik fiyatları ile ilgili son dakika kararı! Yeni dönem başlıyor, fiyat artışı... Elektrik fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! Hükümet düğmeye bastı, yeni dönem başlıyor ve 6 ay sürecek. Güneş, rüzgar, hidroelektrik, doğal gaz, ithal ve yerli kömür gibi elektrik üretimi yapılan tüm alanları ilgilendiriyor, enerji yönetimi kararı verdi. EPDK’ye elektrik fiyatları ile ilgili yetki verildi, çok yakında Meclis’e de geliyor. Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle artan enerji fiyatlarına çözüm olarak ‘olağanüstü dönemler, olağanüstü müdahaleleri gerektirir’ anlayışıyla EPDK'ya elektrik alım fiyatlarına müdahalede bulunma yetkisi veriliyor. Karara göre; EPDK, EPİAŞ tarafından işletilen, enerji borsası olarak bilinen Piyasa Takas Fiyatı'ndaki (PTF) elektrik alım fiyatlarına müdahalede bulunacak. Elektrik üretimi yapan tüm alanları kapsayacak kararla birlikte EPDK, üreticilere tavan fiyat uygulayabilecek ve ürün bazında PTF belirleme yetkisine sahip olacak.
6.03.2022 Ekonomi
Rusya-Ukrayna krizi tırmanırken Avrupa’yı doğal gaz korkusu sardı!
Rusya-Ukrayna krizi tırmanırken Avrupa’yı doğal gaz korkusu sardı! Dünyayı savaş korkusu sarsarken Avrupa'da enerji paniği başladı. Büyük oranda Rus doğal gazına bağımlı Avrupa ülkeleri, Kremlin’in gazı kesme tehlikesi veya fiyatları tırmandırması ihtimaliyle karşı karşıya. Uzmanlar Rusya’nın tam bir kesintiye gitmeyeceğini düşünse de Avrupa, ABD’nin de desteğiyle gaz arayışına girdi
23.02.2022 Dünya
Elektrik faturalarında yeni formül! Enerji uzmanları tek tek anlattı, yüzde 30...
Elektrik faturalarında yeni formül! Enerji uzmanları tek tek anlattı, yüzde 30... Doğal gaz faturaları için yardım, su faturalarına indirimin ardından elektrik faturaları için de destek mesajı geldi. Milyonlarca kişi bekliyordu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Elektrikte kademeli tarife hakkında açıklama yapan Erdoğan, "Elektrikte 210 kilowatt saate kadarki düşük tarife ve 210 kilowatt saatin üzerindeki yüksek tarife rakamları, vatandaşımız lehine yeniden değerlendirilecektir. Küçük esnaf ve sanatkarı koruyacak şekilde benzer kademelendirme yapılacaktır” dedi. Bu gelişmeden sonra enerji uzmanları merak edilenler soruları tek tek yanıtladı. Düzenlemeler faturalara nasıl yansıyacak? Enerji Uzmanı Altuğ Karataş, "210 KW eşik sınır belirlenmişti. Şunu anlıyoruz, bugüne kadar bu düzenleme yapıldığından beri Türkiye’de düzenlenmiş faturalardaki toplam bedeller üzerinden yüzde 64 ödeme, 1.37 TL'den gerçekleşmiş. Benim beklentim 210 KW sabit tutulacak ama Cumhurbaşkanı'nın açıklamasına göre 1.37 TL'lik birinci kademe fiyatlar, 2,06'lık ikinci kademe fiyatta bir düzenleme" dedi.
17.02.2022 Ekonomi
Elektrik faturalarında yüzde 25 indirim ve belli oldu! 1 Mart...
Elektrik faturalarında yüzde 25 indirim ve belli oldu! 1 Mart... Elektrik faturaları ve doğalgaz desteği ile ilgili son dakika açıklamaları geliyor. Türkiye'de milyonlarca kişi bekliyordu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Elektrikte kademeli tarife hakkında konuşan Erdoğan "Elektrikte 210 kilowatt saate kadarki düşük tarife ve 210 kilowatt saatin üzerindeki yüksek tarife rakamları, vatandaşımız lehine yeniden değerlendirilecektir. Küçük esnaf ve sanatkarı koruyacak şekilde benzer kademelendirme yapılacaktır. Sivil toplum kuruluşlarının elektrik aboneliği, ticarethane statüsünden konut statüsüne dönüştürülecektir. Dernekler, vakıflar, cemevleri dahil ticarethane statüsünden fatura ödeyen kuruluşların elektrik bedelleri önemli oranda düşecektir. Doğalgaz tüketim desteği ile ilgili hazırlıklar tamamlandı. Elektrik desteğinde 4 milyon haneye çıkartıyoruz. Sosyal güvenlik şemsiyemizin kapsama alanını, etkisini geliştirecek yeni sosyal destek paketi ile hazırlıklara başlanması talimatını verdik" dedi. Doğalgaz desteği 450 ile 1150 lira arasında değişecek. İhtiyaç sahiplerine de 206 liraya kadar elektrik desteği ödemesi yapılıyor. Detayları Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez açıkladı. Bakan Dönmez yaptığı son dakika açıklamasında "Esnaflar için indirimli tarifede yüzde 25 gibi indirim söz konusu olacak. Amacımız tüm değişiklikleri 1 Mart'a kadar tamamlayabilmek" dedi.  
17.02.2022 Ekonomi
Elektrik faturalarına yeni düzenleme! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı...
Elektrik faturalarına yeni düzenleme! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı... Türkiye'nin gözü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığını yaptığı Kabine toplantısındaydı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından başta elektrik faturaları olmak üzere milyonlarca vatandaşın merakla beklediği müjdeleri tek tek duyurdu.
16.02.2022 Gündem
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Faturaların beşte dördünü...
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Faturaların beşte dördünü... Elektrik ve doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama. Detayları tek tek anlattı. Milyonlarca aboneyi yakından ilgilendiriyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, yeni ekonomi modelini açıkladı. Yastıkaltı altınları konusunda Mart ayından itibaren yeni bir sisteme geçileceğini belirten Nebati, enflasyon mesajı da verdi. Elektrik ve doğal gaz fiyatları hakkında da konuşan Nebati, 'Cam fanusta yaşamıyoruz. Ülkemizdeki elektrik ve doğal faz fiyatları reel fiyatların altındadır.' dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
12.02.2022 Ekonomi
Elektrik faturalarına düzenleme! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!
Elektrik faturalarına düzenleme! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de yapılan kabine toplantısı sona erdi. Toplantının ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, elektrik faturalarına düzenleme ile ilgili kararı açıkladı. Peki, Elektrik tarifeleri yeniden düzenlenecek mi? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları!
31.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Doğalgaz Fiyatları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğalgaz fiyatları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.