Doğalgaz Faturası

Doğalgaz Faturası

Son dakika doğalgaz faturası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan doğalgaz faturası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını doğalgaz faturası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğalgaz Faturası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğalgaz faturası gelişmeleri de dahil olmak üzere 271 doğalgaz faturası haberi bulunmuştur. Tüm doğalgaz faturası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doğalgaz bedava ama fatura yüksekse bu 3 yolu deneyin! Kışı daha sıcak geçireceksiniz
Doğalgaz bedava ama fatura yüksekse bu 3 yolu deneyin! Kışı daha sıcak geçireceksiniz Türkiye'nin neredeyse tamamı kötü hava koşullarına teslim oldu. Öyle ki pek çok ilde yoğun kar yağışları başladı. Böyle olunca eller titreyerek kombiye uzandı. Doğalgazın ülkemizde 25 metreküpe kadar bedava olması bir yana gelen yüksek faturalar, kişiyi tasarrufa yönlendiriyor. Biz de doğalgaz faturasını düşürmenin 3 basit yolunu araştırıp bulduk. Faturası yüksek gelen geniş aileler için doğalgaz faturası nasıl düşürülür? Detaylar haberimizde.
20.11.2023 Yaşam
Bedava doğal gaz müjdesi! Faturalara yansıyacak, para iadesi yapılacak
Bedava doğal gaz müjdesi! Faturalara yansıyacak, para iadesi yapılacak Her eve bedava doğal gaz müjdesi. Milyonlarca aboneyi yakından ilgilendiriyor. Faturalara yansıyacak. Mayısta hiç doğalgaz faturası ödemeyen vatandaş 11 ay boyunca da mutfak ve sıcak suda kullandığı 25 metreküp gaz için ücret ödemeyecek. Ön ödemeli kullanıcıların da hak kaybı olmayacak. Peki vatandaşlar bedava doğal gazdan nasıl yararlanacak? İşte detaylar...
20.05.2023 Ekonomi
Doğalgaz faturası bu ay gelecek mi, doğalgaz indirimi ne zaman başlayacak? Doğalgaz faturası hangi ay ücretsiz olacak, doğalgaz ne zaman bedava olacak?
Doğalgaz faturası bu ay gelecek mi, doğalgaz indirimi ne zaman başlayacak? Doğalgaz faturası hangi ay ücretsiz olacak, doğalgaz ne zaman bedava olacak? Doğalgaz indirimi ne zaman başlayacak, ücretsiz doğalgaz faturalara hangi ay yansıyacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Şimdi sizlerle ülkemizin her bir hanesindeki doğalgaz faturasını düşürecek iki müjdeyi paylaşmak istiyorum." sözleriyle fatura desteğini duyurdu. Erdoğan’ın açıklamasının ardından "Doğalgaz hangi ay ücretsiz olacak?” sorusuna yanıt aramaya başlandı. Peki, doğalgaz ne zaman bedava, ücretsiz doğalgaz faturası bu ay mı gelecek?
24.04.2023 Ekonomi
Karadeniz gazı dünya medyasında! 'Erdoğan'ın kampanyası bir güç gösterisi'
Karadeniz gazı dünya medyasında! 'Erdoğan'ın kampanyası bir güç gösterisi' Karadeniz gazının karaya ulaşması ABD'den Fransa'ya, Almanya'dan Rusya'ya, Çin'den Yunanistan'a, Hindistan'dan Azerbaycan'a dünyanın her yerinde yankı buldu, uluslararası medya 'Türkiye'nin en önemli projesi' dedi.
21.04.2023 Gündem
Karadeniz gazı devreye alındı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Konutlarda 1 ay, sıcak su için de 1 yıl ücretsiz doğal gaz
Karadeniz gazı devreye alındı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Konutlarda 1 ay, sıcak su için de 1 yıl ücretsiz doğal gaz Türkiye tarihinin en önemli enerji projelerinden Karadeniz gazı, Filyos Doğalgaz İşleme Tesisi'nde ilk kez karaya ulaştırılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın törende müjdeleri açıkladı. Erdoğan, birinci müjdeyi, "Vatandaşlarımızın evlerinde ve mutfaklarında sıcak su tüketimindeki doğalgazı bir yıl ücretsiz veriyoruz. Aylık ortalama 25 metreküpe gelen doğalgaz tüketimi harcaması bir yıl boyunca faturalardan düşecek." dedi. İkinci müjdede ise "Bir ay süreyle de tüm kullanımlarda doğalgaz evlerde ücretsiz olacak." ifadelerini kullandı.
20.04.2023 Ekonomi
Yeni sosyal yardım paketi ne? Sosyal yardım başvuruları ne zaman başlayacak? Eğitim, fatura, nakit yardımlar geliyor!
Yeni sosyal yardım paketi ne? Sosyal yardım başvuruları ne zaman başlayacak? Eğitim, fatura, nakit yardımlar geliyor! Yeni sosyal yardım paketi geliyor. Hükümet çalışmalara başladı. Kapsam genişletiliyor. Devlet tarafından vatandaşa verilen sosyal yardımların miktarı arttırılıyor. Ayrıntılar belli oldu. Eğitim, fatura, nakit yardımlar kapsamı genişletilerek uygulamaya konulacak. Peki, Yeni sosyal yardım paketi ne? Yeni sosyal yardım paketi ne zaman açıklanacak? Sosyal yardım paketinde neler var? Sosyal yardım başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar…
8.09.2022 Ekonomi
Kredide yeni fırsat! Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank...
Kredide yeni fırsat! Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank... Kredi ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Kredi ile ilgili yeni fırsat. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı ‘Konutlarda Isı Yalıtım Kredi Paketi’ dün itibarıyla devreye girdi. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'tan kredi kullanılabilecek. Bu sayede ayda 194 lira yılda da 2330 liraya varan tasarruf sağlanabilecek. Krediden yararlanmak isteyenler, ilk olarak yalıtım firmalarıyla Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği’ne uygun olarak yalıtım sözleşmesi yapacak. Krediyi Ziraat Katılım, Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank kullandıracak. Kredinin yüzde 60’ı yalıtım sözleşmesinin ibrazıyla, kalan yüzde 40’ı da proje tamamlanıp enerji kimlik belgesi alınmasıyla kullanılabilecek.
2.07.2022 Ekonomi
Doğal gaz yakmayanlar da fatura ödüyor! Doğal gaz faturasıyla ilgili flaş açıklama! Para cezası var
Doğal gaz yakmayanlar da fatura ödüyor! Doğal gaz faturasıyla ilgili flaş açıklama! Para cezası var Doğal gaz yakmayanlar da fatura ödeyecek! Doğal gaz faturasıyla ilgili flaş açıklama! Para cezası var. Pay ölçerli merkezi ısıtma sisteminin bulunduğu sitelerde, bazı daire sahiplerinin kullanmadıkları halde yüksek 'ısınma faturası' ödemesi, tartışmaları da beraberinde getirdi. Doğal gaz faturasıyla ilgili flaş gelişme! Doğal gaz yakmayanlar da doğal gaz faturası ödüyor. Üstelik para cezası kesiliyor. Doğalgazı yakmayan, peteklerini kapatan kat malikleri, emsal uygulandığı için yakanlar kadar fatura ödemekle yükümlü oluyorlar. Yakmaları, hem hakkaniyet açısından hem de kendilerine, yaksalar daha az fatura geleceği için yakmazlarsa zararlı çıkabilirler. Merkezi ısıtma sistemi olmayan ana gayrimenkullerde yakmayabilirler. Sitelerde bu uygulamanın faturalandırılması da, metrekare oranındaki dairelerin tüketim oranı kadar yakmayana fatura edilir.
26.02.2022 Ekonomi
Doğalgaz fatura bedeli iade edildi!
Doğalgaz fatura bedeli iade edildi! Kış ayları ile birlikte doğalgaz faturaları da yüksek geliyor. Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK), fazla alınan doğalgaz fatura bedeli için İstanbul’dan başvuruda bulunan bir vatandaşın yaşadığı durumu değerlendirerek, fazla fatura miktarının geri ödenmesi için ilgili kuruma tavsiye kararı verdi.
19.02.2022 Yaşam
Elektrik faturalarında yüzde 25 indirim ve belli oldu! 1 Mart...
Elektrik faturalarında yüzde 25 indirim ve belli oldu! 1 Mart... Elektrik faturaları ve doğalgaz desteği ile ilgili son dakika açıklamaları geliyor. Türkiye'de milyonlarca kişi bekliyordu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Elektrikte kademeli tarife hakkında konuşan Erdoğan "Elektrikte 210 kilowatt saate kadarki düşük tarife ve 210 kilowatt saatin üzerindeki yüksek tarife rakamları, vatandaşımız lehine yeniden değerlendirilecektir. Küçük esnaf ve sanatkarı koruyacak şekilde benzer kademelendirme yapılacaktır. Sivil toplum kuruluşlarının elektrik aboneliği, ticarethane statüsünden konut statüsüne dönüştürülecektir. Dernekler, vakıflar, cemevleri dahil ticarethane statüsünden fatura ödeyen kuruluşların elektrik bedelleri önemli oranda düşecektir. Doğalgaz tüketim desteği ile ilgili hazırlıklar tamamlandı. Elektrik desteğinde 4 milyon haneye çıkartıyoruz. Sosyal güvenlik şemsiyemizin kapsama alanını, etkisini geliştirecek yeni sosyal destek paketi ile hazırlıklara başlanması talimatını verdik" dedi. Doğalgaz desteği 450 ile 1150 lira arasında değişecek. İhtiyaç sahiplerine de 206 liraya kadar elektrik desteği ödemesi yapılıyor. Detayları Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez açıkladı. Bakan Dönmez yaptığı son dakika açıklamasında "Esnaflar için indirimli tarifede yüzde 25 gibi indirim söz konusu olacak. Amacımız tüm değişiklikleri 1 Mart'a kadar tamamlayabilmek" dedi.  
17.02.2022 Ekonomi
Doğal gaz faturası desteği ile ilgili son dakika gelişmesi! Paralar hesaplara yatıyor! Tarih belli oldu. 450-1.1150 lira...
Doğal gaz faturası desteği ile ilgili son dakika gelişmesi! Paralar hesaplara yatıyor! Tarih belli oldu. 450-1.1150 lira... Doğal gaz faturası desteğiyle ilgili son dakika gelişmesi! 2022 doğalgaz faturası desteği ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı nasıl alınır? soruları cevabını buldu. Doğal faturası ödemeleri hesaba yatıyor. Doğal gaz faturası desteklerinin hesaba yatma tarihi belli oldu. Isınma yardımı başlığı altında verilen kömür yardımlarının 2022 yılı ile birlikte doğalgaz faturası desteği olarak da verileceği açıklanmıştı. Müjdeli haberin verilmesinin ardından destek ödemelerinin ne zaman yapılacağı ve kimlerin alacağı araştırılmaya başlandı. Doğalgaz faturası desteğine ilişkin merak edilen detaylar belli oldu. Destek 6 aylık kış dönemini kapsayacak. Ödemeler, iki eşit taksit ile yapılacak. Buna göre taksit dönemleri ise mart ve ekim ayları şeklinde belirlendi. Ödeme, hak sahibi kişinin PTT Kartı'na yatırılacak. Böylece doğrudan doğruya kişinin hesabına geçecek. Kişi faturasını götürerek PTT'de bulunan hakkı ile ödemesini geri almış olacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın açıklamalarına göre, ısıl haritaya göre değişen şekilde hane başına ödeme yapılacak. Çünkü Erzurum'da ısınma ihtiyacı ile Ege'de ısınma ihtiyacı aynı değil. Buna göre; hane başına 450 lira ile 1.150 lira arası destek sağlanacak.
31.01.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB yönetimine sert tepki: Tam anlamıyla basiretsizliktir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB yönetimine sert tepki: Tam anlamıyla basiretsizliktir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı canlı yayında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. İstanbul'da kar yağışı sonrası yaşananların basiretsizlik olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Siz kar yağdıktan sonra tedbir alamazsınız, kış mevsimine girerken bütün tedbirlerinizi almalısınız. Biz İstanbul'umuzu kaderine terk edemeyiz. Çalışmaları koordine etmeleri için ben bakanlarımı o gece İstanbul'a gönderdim." dedi. CHP'li belediyelerin 'engelleniyoruz' iddiasının yalan olduğunu belirten Erdoğan, İstanbul, Ankara, İzmir'in bütçelerinin artırıldığını ve İBB'nin borç batağına sokulduğunu söyledi. Rusya ile Ukrayna arasındaki mevcut gerilimin yeni bir krize dönüşmeden çözülmesi gerektiğini vurgulayan Erdoğan'ın sözleri şöyle;"Ukrayna'nın toprak bütünlüğü ve egemenliğine en başından beri destek verdi. Bu tutumumuzun değişmesi söz konusu değildir. Rusya'nın Ukrayna'ya silahlı bir saldırı ve işgal yoluna gitmeyeceğini temenni ediyorum."
26.01.2022 Siyaset
2022 Doğalgaz desteği nasıl alınır? Doğalgaz yardımı kimlere veriliyor? İşte başvuru tarihi!
2022 Doğalgaz desteği nasıl alınır? Doğalgaz yardımı kimlere veriliyor? İşte başvuru tarihi! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan yakacak yardımı desteği! Uygulama değişti. İhtiyaç sahibi hanelere yapılan ısınma yardımları artık sadece kömür olarak değil doğalgaz faturası desteği olarak yapılacak! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ödemelerin yapılacağı tarihi duyurdu. Peki, Doğalgaz desteğinden kimlere yararlanacak? Doğalgaz desteği başvurusu nasıl yapılır? Doğalgaz yardımı başvurusu e-Devlet ekranı!
12.01.2022 Ekonomi
Kredi kartı, kredi, elektrik, su, doğalgaz faturaları! Herkesi ilgilendiriyor, sakın bunu yapmayın...
Kredi kartı, kredi, elektrik, su, doğalgaz faturaları! Herkesi ilgilendiriyor, sakın bunu yapmayın... Kredi kartı, kredi, elektrik, su, doğalgaz faturaları... Herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Kredi kartı, kredi borcu ya da fatura ödeyecekler, tarihi geçirmemek için otomatik ödeme talimatı veriyor. Ancak hesapta para yoksa, kredili mevduat hesabından ödeme alınıyor. Bu da aylık yüzde 1.98 faiz işlenmesine yol açıyor. Ayrıca avans hesap yoksa ve ödemeler de gecikirse bu durumda aylık yüzde 2.28 gecikme faizi devreye giriyor. Kredi kartının böyle olasılıklar için dikkatli kullanılması ve fatura günlerinin kaçırılmaması büyük önem taşıyor.
23.07.2021 Ekonomi
Doğal gaz, elektrik ve su faturaları ile ilgili flaş detay! 643 lira...
Doğal gaz, elektrik ve su faturaları ile ilgili flaş detay! 643 lira... Doğal gaz, elektrik ve su faturaları ile ilgili herkesi yakından ilgilendiren detay. 643 lira cebinizde kalabilir. Faturayı büyük oranda düşürüyor. Çoğu kişi bilmiyor. Elektrik faturasına klasik ampul yılda 689.4 TL, LED ampul ise 46.08 lira olarak yansıyor. Yani öncelikli olarak evdeki ampulleri değiştirmeniz size yılda 643.43 lira gibi büyük bir kar sağlayacak. Öte yandan doğal gazda düzenli bakımlarla yüzde 30 tasarruf sağlayabilirsiniz. Küçük detaylara dikkat ederek suyu da çok verimli şekilde kullanıp yine faturada olumlu etkisini görebilirsiniz.
14.01.2021 Ekonomi
Yanlış kombi tercihleri faturaları yükseltiyor!
Yanlış kombi tercihleri faturaları yükseltiyor! Türkiye’de hatalı mühendislik hesapları sebebiyle konutların büyük bölümünde yanlış kombi kullanıldığını belirten uzmanlar, 20 kilowatt güce sahip kombinin rahatlıkla yeteceği bir konuta, ısıtma endişesi ve musluktan hızlı sıcak su temin etmek amacıyla 30 kilowattlık kombi takıldığını bunun da gereksiz doğalgaz tüketimine sebep olduğunu söylüyor. Peki, Doğalgaz faturasından nasıl tasarruf edilir? Kombi seçerken nelere dikkat edilmeli? İşte kombi alacaklara tasarruf sağlayacak öneriler...
10.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Doğal gaz faturasında 100 lira tasarruf!
Doğal gaz faturasında 100 lira tasarruf! Kış etkisini göstermeye başladıkça kombiler de yakılmaya başlandı. Koronavirüs etkisi nedeniyle grip ve nezle olmaktan çekinen vatandaşlar kombilerin ısısını daha da yükseltti. Grip ve nezle olmamak için kombilerin ısısı artınca, herkes faturayı nasıl düşürürüm diye düşünmeye başladı. Doğal gaz faturasında yüzde 20 tasarruf mümkün. Doğal gaz faturası nasıl az gelir? Kombiyi kaçta açmak gerekiyor? İşte doğal gaz faturasını düşürmenin yolları…
23.11.2020 Gündem
Turkcell'den doğal gaz faturası kolaylığı!
Turkcell'den doğal gaz faturası kolaylığı! Turkcell, İzmir Doğalgaz Dağıtım A.Ş (İzmir Gaz) ile hayata geçirdiği uygulama sayesinde İzmirlilerin doğalgaz faturalarını Turkcell mağazalarından ve dijital satış noktalarından kolayca ödeyebileceğini duyurdu.
22.11.2020 Ekonomi
Doğalgaz'da tarihi indirim! Yüzde 50...
Doğalgaz'da tarihi indirim! Yüzde 50... Karadeniz'deki 320 milyar metreküplük doğalgaz keşfi ilk etapta Türkiye'nin doğalgaz faturasında yüzde 50 indirimin kapısını aralayacak. 2021 yılında gaz ithal edilen ülkelerle kontratların yenileceğini ve Türkiye'nin pazarlık masasına eli güçlü bir şekilde oturacağını belirten enerji uzmanları masada Türkiye'nin alacağı büyük indirimlerin vatandaşın faturasına yansımasının önümüzdeki yılının ortasından itibaren gerçekleşebileceğini, indirim oranının ise faturalarda en az yüzde 25 seviyesinde olacağını öngörüyor. Bahsedilen indirimle vatandaşın yıllık doğalgaz faturası 425 TL birden düşmüş olacak.
22.09.2020 Ekonomi
EPDK’nın uyarısı üzerine İGDAŞ faturaları yeniden düzenleyecek
EPDK’nın uyarısı üzerine İGDAŞ faturaları yeniden düzenleyecek Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’nun (EPDK), 30 günden fazla doğalgaz faturası düzenlenemeyeceği uyarısı üzerine İGDAŞ, abonelere gönderdiği 30 günden fazla süreyi kapsayan faturaları yeniden düzenleyecek.
10.05.2020 Ekonomi
Doğalgaz faturası mağdurlarına müjde! Paranızı geri alacaksınız!
Doğalgaz faturası mağdurlarına müjde! Paranızı geri alacaksınız! İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki İGDAŞ, 6.5 milyon haneye usulsüz fatura kesti. Her faturada en az 150 TL’lik oynama İGDAŞ’a milyarlık haksız gelir sağladı.
8.05.2020 Ekonomi
150 bin firma yararlanacak! 3 ay boyunca...
150 bin firma yararlanacak! 3 ay boyunca... Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, faaliyeti İçişleri Bakanlığı genelgesi ile geçici süreyle durdurulan işletmelere yönelik faturalar konusunda son noktayı koydu.
26.04.2020 Ekonomi
EPDK'dan çok önemli açıklama! 'Geçici kapatılan iş yerlerine uygulanmayacak'
EPDK'dan çok önemli açıklama! 'Geçici kapatılan iş yerlerine uygulanmayacak' EPDK'dan yapılan açıklamada, "3 ay geçici sayaç okumadan fatura belirleme, geçici kapatılan iş yerlerine uygulanmayacak." dedi.
3.04.2020 Ekonomi
Evinizi daha tasarruflu ısıtmak için yöntemler
Evinizi daha tasarruflu ısıtmak için yöntemler Kış aylarının gelmesiyle birlikte enerji tüketimi de artıyor. Oysa Alınabilecek basit önlemlerle konutlarda faturalardan yüzde 30’a varan tasarruf sağlamak mümkün.
2.10.2019 Ekonomi
Nüfus müdürlükleri doldu taştı
Nüfus müdürlükleri doldu taştı 24 Haziran seçimlerinde oy kullanabilmek için adres değişikliği bitimine 4 gün kala nüfus müdürlükleri önünde vatandaşlar yoğunluk oluşturdu. Daha önce günlük ortalama 500 işlem yapan müdürlük, günde bin 100 işlem yapmaya başladı.
8.05.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Doğalgaz Faturası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğalgaz faturası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.