Doğalgaz Desteği

Doğalgaz Desteği

Son dakika Doğalgaz desteği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Doğalgaz desteği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Doğalgaz desteği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğalgaz Desteği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğalgaz desteği gelişmeleri de dahil olmak üzere 368 doğalgaz desteği haberi bulunmuştur. Tüm doğalgaz desteği haberleri aşağıda listelenmiştir.
İBB Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek
İBB Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul projeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Murat Kurum, anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere destek, girişimci gençlere hibe gibi birçok konuda peş peşe müjdeleri açıkladı
7.03.2024 Gündem
AK Parti İBB başkan adayı Murat Kurum: Yeniden yükseliş dönemini başlatacağız
AK Parti İBB başkan adayı Murat Kurum: Yeniden yükseliş dönemini başlatacağız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Kağıthane Belediyesi Gençlik Meclisi binasında gençlerle bir araya geldi. İstanbul’da gençlerin söz sahibi olacağını belirten Kurum, “Belediye istihdamlarında yüzde 25 gençlik ve yüzde 25 kadın kotası koyacağız.” dedi. Gençler için bir dizi müjde açıklayan Kurum, toplu ulaşımda yüzde 40 indirim ve öğrenci evlerinde kalan gençlere 25 metreküp doğalgaz desteği verileceğini belirtti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde kurulacak olan ‘Gençlik Meclisi’ ile ilgili konuşan Kurum, “31 Mart akşamı inşallah gençlik kazanacak ve hep birlikte fetret dönemini bitireceğiz. Yeniden yükseliş dönemini başlatacağız. Kuracağımız gençlik meclisinde her alandan, her meslek dalından sizleri temsil edecek genç arkadaşlarımız olacak.” dedi.
28.01.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, CNN Türk yayınında Ahmet Hakan ve Fulya Öztürk’ün sorularını yanıtladı. Kurum, "Aylardır ziyaretlerimizi yapıyoruz. İstanbullular büyükşehirden neler bekliyor? Onları dinliyoruz. Gittiğimiz her yerde büyük bir sevgiyle coşkuyla karşılanıyoruz. Herkes şunu söylüyor 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir'" dedi.
26.01.2024 Gündem
Karadeniz gazından ekonomiye dev katkı
Karadeniz gazından ekonomiye dev katkı Karadeniz'de son 3 ayda üretilen doğalgaz 284 milyon metreküpü aşarken, ekonomiye katkısı 4.3 milyar TL oldu. Günlük 1.5 milyon hanenin ihtiyacı karşılandı.
29.11.2023 Ekonomi
25 metreküp doğalgaz ne zamana kadar bedava? 25 metreküp doğalgaz kaç litre, ne kadar?
25 metreküp doğalgaz ne zamana kadar bedava? 25 metreküp doğalgaz kaç litre, ne kadar? 24 Nisan 2023 tarihinde başlayan bedava doğalgaz uygulaması 31 Mayıs 2023'te sona erdi. Yeni kararla 1 Mayıs 2024 tarihine kadar gelecek olan faturalarının 25 metreküp kısmı vatandaşlara ücretsiz olarak verilecek. Peki, 25 metreküp doğalgaz kaç litre, 25 metreküp doğalgaz ne kadar?
21.11.2023 Ekonomi
Çalışanlara 1000 TL doğalgaz yardımı başvurusu e devlet ekranı! Doğalgaz yardımı desteği ne zaman verilecek 2022, 1000 TL Doğalgaz desteği başvurusu nasıl yapılır, şartları neler, kimlere veriliyor?
Çalışanlara 1000 TL doğalgaz yardımı başvurusu e devlet ekranı! Doğalgaz yardımı desteği ne zaman verilecek 2022, 1000 TL Doğalgaz desteği başvurusu nasıl yapılır, şartları neler, kimlere veriliyor? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere hane bazlı verilecek olan doğalgaz desteği ödemelerinin başladığını duyurdu. Başvuruda bulunmayanlar vatandaşlar "Doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları neler?" sorularına yanıt aramaya başladı. İşte 1000 TL doğalgaz desteği hakkında merak edilenler…
19.11.2022 Ekonomi
Doğalgaz yardımı nasıl alınır, ne zaman verilecek? 1000 TL doğalgaz yardımı kimlere verilir?
Doğalgaz yardımı nasıl alınır, ne zaman verilecek? 1000 TL doğalgaz yardımı kimlere verilir? Çalışan vatandaşları fatura borçlarını silecek yeni düzenleme yürürlüğe girdi. 2023 yılı Haziran ayına kadar çalışanların maaşlarına 1.000 TL ek ödeme yapılacak. 1 Temmuz 2023 tarihine kadar ödeme yapan işverenler için vergi indirimi yapılacağı söylendi. Peki, Doğalgaz yardımı nasıl alınır, ne zaman verilecek? 1000 TL doğalgaz yardımı kimlere verilir?
18.11.2022 Eğitim
1000 TL doğalgaz yardımı kimlere verilecek, herkese mi veriliyor? Çalışanlara doğalgaz yardımı ne zaman yatacak 2022, kaç ay devam edecek?
1000 TL doğalgaz yardımı kimlere verilecek, herkese mi veriliyor? Çalışanlara doğalgaz yardımı ne zaman yatacak 2022, kaç ay devam edecek? Çalışanlara doğalgaz gideri karşılığı nakit olarak aylık 1.000 TL ödenecek. 9 Kasım 2022 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan 7420 sayılı Kanunla yakacak giderleri kısmını işçi maaşlarına eklenecek. Peki, 1000 TL doğalgaz yardımı kimlere verilecek, herkese mi veriliyor? Çalışanlara doğalgaz yardımı şartları nelerdir, ne zamana kadar, kaç ay yatacak?
17.11.2022 Çalışan Hakları
1000 TL doğalgaz yardımı kimlere verilir? Doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir? E devlet doğalgaz desteği başvuru ekranı
1000 TL doğalgaz yardımı kimlere verilir? Doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir? E devlet doğalgaz desteği başvuru ekranı İhtiyaç sahibi ailelere Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilecek olan 'Doğal Gaz Tüketim Desteği' için yapılan aramalar devam ederken Doğalgaz destek paketi detayları netleşti. e-Devlet üzerinden yapılacak başvuruların nasıl yapılacağı, desteğin kimlere verileceği ise merak konusu oldu. Peki, Doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır, 1000 TL doğalgaz yardımı şartları neler? İşte, e-Devlet doğalgaz desteği başvuru ekranı...
16.11.2022 Ekonomi
Doğalgaz yardımı tamamlandı ne demek? Doğalgaz yardımı onaylandı nasıl alınır?
Doğalgaz yardımı tamamlandı ne demek? Doğalgaz yardımı onaylandı nasıl alınır? İşverenler, çalışanlara daha önce vergi ve SGK primi ödeyerek yaptıkları bu ödemelerin aylık 1.000 TL’ye kadar olan kısmı için artık vergi ve SGK primi ödemeyecek, yani işveren bu kadar parayı, 1000 TL’yi 2023 yılı haziran ayına kadar işçinin maaşına ekleyebilecek. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sosyal yardım kapsamında ihtiyaç sahiplerine 900 TL ila 2500 TL arasında doğalgaz yardımı veriliyor. Doğalgaz yardımı başvurusu yapanlar “Doğalgaz yardımı onaylandı nasıl alınır?” ve “Doğalgaz yardımı tamamlandı ne demek?” sorularına yanıt arıyor.
15.11.2022 Ekonomi
Doğalgaz yardımı tamamlandı ne demek? Doğalgaz yardımı nakit mi verilecek 2022, ne kadar sürecek, kaç ay verilecek?
Doğalgaz yardımı tamamlandı ne demek? Doğalgaz yardımı nakit mi verilecek 2022, ne kadar sürecek, kaç ay verilecek? Doğalgaz yardımı destekleri hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine sonrası açıklamada bulunmuş ve tarihlerini açıkladı. Öte yandan destek başvurusunda bulunan vatandaşlar Doğalgaz yardımı tamamlandı ibaresinin olduğunu da sorguluyor. Peki, doğalgaz yardımı nakit mi verilecek, kaç ay verilecek? Doğalgaz yardımı tamamlandı ne demek?
11.11.2022 Ekonomi
Kiracı ve ev sahiplerini ilgilendiren son dakika uyarısı: 'Alt kiralama'ya dikkat
Kiracı ve ev sahiplerini ilgilendiren son dakika uyarısı: 'Alt kiralama'ya dikkat Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiren son dakika uyarısı! Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, emlakçılar aracılığıyla kiralanan dairelerin, kiracılar tarafından ticaret siteleri üzerinden üçüncü kişilere daha yüksek ücretlerle kiralandığı yönünde şikayetler geldiğini belirterek, “Bu gibi durumlarla sıklıkla karşılaşıyoruz. Bu konuda meslektaşlarıma önerim, kime kiraya veriyorsak mutlaka takibini yapalım” dedi. Olayın hukuki boyutu ile ilgili ise dikkat çeken bir açıklama geldi.
8.11.2022 Ekonomi
Elektrik yardımı, doğalgaz desteği ve Aile Destek Paketi ile ilgili açıklama! Hesaplara yatıyor
Elektrik yardımı, doğalgaz desteği ve Aile Destek Paketi ile ilgili açıklama! Hesaplara yatıyor Elektrik yardımı, doğalgaz desteği ve Aile Destek Paketi ile ilgili açıklama geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Kabine toplantısının ardından açıklamada bulunarak tarihleri tek tek duyurdu. Ödemeler ne zaman yapılacak? Desteklere nasıl başvuruluyor? Ne kadar ödeme yapılacak? İşte detaylar...
8.11.2022 Ekonomi
Doğalgaz yardımı yattı mı, ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı kimlere verilecek?
Doğalgaz yardımı yattı mı, ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı kimlere verilecek? Doğalgaz desteğinin kış dönemi ilk grup ödemesi için tarih belli oldu. Kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan doğalgaz yardımının hesaplara yatırılacağını duyurdu. Peki, Doğalgaz yardımı yattı mı, ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı kimlere verilecek? Doğalgaz yardım başvurusu nasıl yapılır? Doğalgaz yardımı şartları ne? İşte doğalgaz yardımı ile ilgili detaylar…
8.11.2022 Ekonomi
Doğalgaz yardımı nasıl alınır? Doğalgaz desteği başvurusu nasıl yapılır? Doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?
Doğalgaz yardımı nasıl alınır? Doğalgaz desteği başvurusu nasıl yapılır? Doğalgaz yardımı ne zaman yatacak? Soğuk havaların etkisini iyice hissettirdiği bugünlerde binlerce kişi devlet tarafından verilen doğalgaz desteği ile ilgili detayları araştırıyor. Doğalgaz tüketim desteği başvuruları e-Devlet’ten yapılıyor. İhtiyaç sahiplerine verilecek destek için başvuru şartları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Doğalgaz yardımı nasıl alınır? Doğalgaz desteği başvurusu nasıl yapılır? Doğalgaz yardımı ne zaman yatacak? İşte detaylar…
2.11.2022 Ekonomi
KYK faizi, maske cezası, icra borçları silinecek! Torba kanun teklifi Meclis'e geliyor
KYK faizi, maske cezası, icra borçları silinecek! Torba kanun teklifi Meclis'e geliyor Pandemi döneminde 'maske takmayanlara' uygulanan cezaların silineceği torba kanun teklifini AK Parti TBMM'ye sunacak. Öte yandan KYK faizleri silinecek, elektrik, doğalgaz desteği ve 2 bin TL'ye kadar icra borçların silinmesi de torba yasada olacak.
6.10.2022 Ekonomi
Çalışanlara doğalgaz desteği! Çalışanlara 1000 TL doğalgaz desteği ne zaman verilecek, başvurusu nasıl yapılacak, şartlar açıklandı mı, kimler yararlanacak?
Çalışanlara doğalgaz desteği! Çalışanlara 1000 TL doğalgaz desteği ne zaman verilecek, başvurusu nasıl yapılacak, şartlar açıklandı mı, kimler yararlanacak? Kabine Toplantısının ardından “doğalgaz desteği” konusu gündem oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, " 3 milyar liralık doğalgaz desteği vererek vatandaşlarımızı karda, kışta sıcak bir yuvaya kavuşturmakta kararlıyız." ifadelerini kullandı, desteğin hane başı arttığını duyurdu. Öte yandan TBMM'de, AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş başkanlığında bürokratların da katıldığı toplantıda, yeni torba teklif için mesai yapıldı. Düzenleme içinde; şirketlerin, çalışanlarına doğalgaz desteği vermesi de öngörülüyor. Söz konusu gelişmenin ardından Çalışanlara doğalgaz desteği ne zaman verilecek, şartları açıklandı mı, kimler-nasıl yararlanacak? Çalışanlara 1000 TL doğalgaz desteği başvurusu nasıl yapılacak?
30.09.2022 Çalışma Hayatı
Doğal gaz desteği başvuru e-devlet ekranı 2022! Doğal gaz desteği başvurusu nasıl yapılır, doğal gaz şartları neler, kimlere verilir, ne kadar?
Doğal gaz desteği başvuru e-devlet ekranı 2022! Doğal gaz desteği başvurusu nasıl yapılır, doğal gaz şartları neler, kimlere verilir, ne kadar? Doğal gaz ne kadar, doğal gaz desteği başvuru nasıl yapılır? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada doğalgaz destek ödemeleri için ücretin arttığını duyurmuştu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlı Derya Yanık doğal gaz desteği paketini de kapsayan sosyal destek yardımlarına ilişkin detayları aktardı. Söz konusu açıklamaların ardından doğalgaz yardımı başvurusu, ihtiyaç sahibi vatandaşlar tarafından sorgulanmaya başlandı. Peki, Doğal gaz desteği başvurusu nasıl yapılır, doğal gaz şartları neler, kimlere verilir, ne kadar? İşte Doğal gaz desteği başvuru e-devlet ekranı 2022 ve diğer merak edilenler…
28.09.2022 Ekonomi
Yeni sosyal yardım paketi ne? Sosyal yardım başvuruları ne zaman başlayacak? Eğitim, fatura, nakit yardımlar geliyor!
Yeni sosyal yardım paketi ne? Sosyal yardım başvuruları ne zaman başlayacak? Eğitim, fatura, nakit yardımlar geliyor! Yeni sosyal yardım paketi geliyor. Hükümet çalışmalara başladı. Kapsam genişletiliyor. Devlet tarafından vatandaşa verilen sosyal yardımların miktarı arttırılıyor. Ayrıntılar belli oldu. Eğitim, fatura, nakit yardımlar kapsamı genişletilerek uygulamaya konulacak. Peki, Yeni sosyal yardım paketi ne? Yeni sosyal yardım paketi ne zaman açıklanacak? Sosyal yardım paketinde neler var? Sosyal yardım başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar…
8.09.2022 Ekonomi
Doğal gaz tüketim desteği başladı! Başvurular e-Devlet üzerinden alınıyor, ödeme miktarı 1.150 TL
Doğal gaz tüketim desteği başladı! Başvurular e-Devlet üzerinden alınıyor, ödeme miktarı 1.150 TL İhtiyaç sahibi haneler ve kronik hastalar için doğalgaz desteği verilecek. Kabine toplantısının ardından açıklamalardan bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan doğalgaz tüketim desteği başvurularının başladığını duyurdu.
6.09.2022 Ekonomi
Asgari ücret zammı ve Kurban Bayramı tatili! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeleri peş peşe duyurdu...
Asgari ücret zammı ve Kurban Bayramı tatili! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeleri peş peşe duyurdu... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 4 saat süren Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan asgari ücret artışıyla ilgili olarak, "Çalışma Bakanlığımızdan işveren tarafıyla görüşülerek asgari ücretin yeniden değerlendirilmesini istedim. Böylece yapılan artışın istihdam herhangi olumsuz bir etkiye yol açmasına izin verilmeyecektir. İnşallah kısa bir sürede müjde vereceğiz" ifadelerini kullandı.
27.06.2022 Siyaset
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Resmen başladı, faturalar değişiyor, 450 lira ve...
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Resmen başladı, faturalar değişiyor, 450 lira ve... Doğal gaz ile ilgili son dakika gelişmesi. Sevindiren haber geldi. Bakan resmen duyurdu. Ve ödemeler başladı. Doğalgaz yardımı yattı mı? sorusu yanıt buldu. Doğal gaz tüketim desteği ödemeleri ilk taksiti başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi hanelere yönelik hayata geçirilen Doğal gaz Tüketim Desteği'nde ödemelerin başladığını açıkladı. Ödemeler iki taksit halinde yapılıyor. Doğal gaz yardımı ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara yıllık 450 lira ile 1150 lira arasında ödenecek. Doğal gaz yardımı başvurusu e-Devlet sistemi üzerinden devam ediyor. Peki Peki, doğal gaz desteği nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Doğal gaz yardımı yattı mı? İşte son dakika haberinin detayları...
23.03.2022 Ekonomi
Doğalgaz yardımı yattı mı? Doğalgaz tüketim desteği sorgulama: Tüketim desteği tutarı nereden ve nasıl alınacak?
Doğalgaz yardımı yattı mı? Doğalgaz tüketim desteği sorgulama: Tüketim desteği tutarı nereden ve nasıl alınacak? Doğalgaz yardımı yattı mı? sorusu yanıt buldu. Doğal gaz tüketim desteği ödemeleri ilk taksiti başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi hanelere yönelik hayata geçirilen Doğal gaz Tüketim Desteğinde ödemelerin başladığını açıkladı. Ödemeler iki taksit halinde yapılıyor. Peki, Doğalgaz desteği nereden ve nasıl alınacak? İşte Doğalgaz tüketim desteği sorgulama…
23.03.2022 Ekonomi
Doğalgaz yardımı başvurusu ne zaman bitiyor? 4 milyon aileye verilecek doğalgaz yardımı yattı mı, ödemeler ne zaman ve nasıl yapılacak?
Doğalgaz yardımı başvurusu ne zaman bitiyor? 4 milyon aileye verilecek doğalgaz yardımı yattı mı, ödemeler ne zaman ve nasıl yapılacak? Doğalgaz yardımı için başvurular şubat ayında başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından açıklanan doğalgaz yardımı detayları ile ilgili sorgulamalar devam ediyor. 4 milyon aileye verilecek 450 ve 1150 TL arasında değişen yardım, illerin sıcaklıklarına göre belirlenecek. Henüz başvuruda bulunmayanlar Doğalgaz yardımı başvurusu ne zaman bitiyor, sorusuna yanıt ararken başvurusunu yapanlar ise doğalgaz yardımı yattı mı, sorularına yanıt arıyor. Peki, doğalgaz yardımı ödemeleri ne zaman başlayacak? İşte e Devlet doğalgaz yardımı başvuru ve ödeme süreci ile ilgili detaylar…
2.03.2022 Ekonomi
Doğalgaz yardımı ne zaman yatacak? Doğalgaz fatura desteği kimlere veriliyor? Doğalgaz yardım başvurusu 2022 e-devlet ekranı!
Doğalgaz yardımı ne zaman yatacak? Doğalgaz fatura desteği kimlere veriliyor? Doğalgaz yardım başvurusu 2022 e-devlet ekranı! Doğalgaz yardımı başvuruları devam ediyor! İhtiyaç sahibi hanelere verilen destekler 450 ile 1.150 TL arasında değişiyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hayata geçirilen doğalgaz desteği, ihtiyaç sahibi ailelerin rahat nefes almasını sağlayacak. Peki, Doğalgaz desteği ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır? Doğalgaz yardımı ne zaman verilecek? Doğalgaz yardım sorgulama!
1.03.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Doğalgaz Desteği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğalgaz desteği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.