Dezenfekte

Dezenfekte

Son dakika DEZENFEKTE haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan DEZENFEKTE ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını DEZENFEKTE haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dezenfekte

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dezenfekte gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.002 dezenfekte haberi bulunmuştur. Tüm dezenfekte haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yüreğir Belediye Başkanı Kocaispir açıkladı! "Sokakları deterjanla yıkanan tek ilçe Yüreğir"
Yüreğir Belediye Başkanı Kocaispir açıkladı! "Sokakları deterjanla yıkanan tek ilçe Yüreğir" Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, CHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Ali Demirçalı’nın Yüreğir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün çalışmaları ile ilgili iddialarına cevap verdi. Kocaispir, “Sayın Demirçalı asılsız ve talihsiz bir açıklama yapmıştır. Adana’da sokakları deterjanla yıkanan tek ilçe Yüreğir’dir. Temizlik ekiplerimiz görevinin başındadır” dedi.
27.03.2024 Adana
Çocuklarda nezle, grip ve soğuk algınlığı için ‘önlem’ uyarısı
Çocuklarda nezle, grip ve soğuk algınlığı için ‘önlem’ uyarısı Ara tatilin sona ermesi ile özellikle nezle, grip, soğuk algınlığı gibi hastalıkların çocuklarda artmasını beklediklerini belirten uzmanlar, mutlaka önlem alınması gerektiğine dikkat çekti.
13.02.2024 Sağlık
Bor Kullanım Alanları Nelerdir? Borun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Bor Kullanım Alanları Nelerdir? Borun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Bor elementi, çeşitli birçok alanda ve farklı sektörlerde kullanılmakta olan bir elementtir. Yeryüzünde bor madeni çok fazla miktarda bulunmamaktadır. Ancak dünya üzerinde özellikle bazı bölgelerde bor madeninin yoğun bir şekilde bulunduğu bilinmektedir. Bor elementi doğada doğal bir şekilde bulunmamaktadır. Özellikle saf bor endüstri alanında üretilmektedir. Dünyada yer alan en önemli bor kaynakları ise Türkiye, Rusya, ABD ve Güney Amerika'da bulunmaktadır. 
27.01.2024 Yaşam
Bit Nasıl Geçer? Bit Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Bit Nasıl Geçer? Bit Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Bit kan emen parazit bir böcektir ve bulaşıcı olduğundan insandan insana bulaşabilir. Genellikle saç ve kafa bölgesinde olan bit kaşıntıya neden olur. 
28.12.2023 Sağlık
Lekeden ve mikroptan eser bırakmıyor! Muhteşem karışım
Lekeden ve mikroptan eser bırakmıyor! Muhteşem karışım Bazen inatçı zemin lekeleri evinizin pis görünmesine neden olabilir. Bu sebeple zemine göre kullanacağınız temizlik ürünü hayati bir önem taşır. İşte inatçı lekeleri söküp atan ve dezenfekte eden temizleyiciler.
22.11.2023 Yaşam
Bülent Ersoy, stüdyoyu dezenfekte ettirdi!
Bülent Ersoy, stüdyoyu dezenfekte ettirdi! Bülent Ersoy önceki akşam Maslak'ta bir mekanda sahneye çıktı. Geçtiğimiz günlerde Cem Adrian’dan aldığı iki şarkıyı okumak için stüdyoya giren Bülent Ersoy’un tüm ekipmanları dezenfekte ettirdiği iddia edildi.
6.11.2023 Magazin
İpek Tuzcuoğlu kahvesini dezenfekte etti! Görenler büyük bir şaşkınlık yaşadı
İpek Tuzcuoğlu kahvesini dezenfekte etti! Görenler büyük bir şaşkınlık yaşadı 'Asmalı Konak' dizisindeki Dicle karakteri ile büyük bir çıkış yakalayan oyuncu İpek Tuzcuoğlu, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Çantasından çıkardığı bir cihazla kahvesini dezenfekte ettiği görülen Tuzcuoğlu, "Temizlik hastası oldum çıktım" açıklamasında bulundu.
23.09.2023 Magazin
Arabası olanlar dikkat! Aşırı sıcaklar zarar veriyor
Arabası olanlar dikkat! Aşırı sıcaklar zarar veriyor Uzmanlar, yaz aylarında aşırı sıcaklardan araçların da korunması gerektiğini belirtiyor. Aşırı sıcakların ve güneş ışınlarının aracın boyasına zarar verebildiğini belirten uzmanlar, boya koruma folyolarının ise aracın boyasını koruyabileceğini ifade ediyor.
20.07.2023 Otomobil
Türkiye Bolu'daki olayı günlerce konuşmuştu! 1 kişinin öldü, 148 kişi zehirlenmişti: İddianame kabul edildi, işte istenen cezalar...
Türkiye Bolu'daki olayı günlerce konuşmuştu! 1 kişinin öldü, 148 kişi zehirlenmişti: İddianame kabul edildi, işte istenen cezalar... Bolu'nun Yuva köyünde, geçen yıl Kurban Bayramında sudan kaynaklı bir kişinin öldüğü, 148 kişinin de zehirlendiği olayla ilgili hazırlanan iddianame kabul edildi. İddianamede İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü M.A.A. (48), İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Ü.B. (60) ve köy muhtarı M.E. (60) hakkında 'taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma' suçlamasıyla 15 yıl hapis istenirken, 2 hemşire hakkında ise 'görevi kötüye kullanma' suçlamasıyla dava açıldı.
14.07.2023 Gündem
Havuza girmeden mutlaka bunu yapmalısınız! Uzman isim uyardı
Havuza girmeden mutlaka bunu yapmalısınız! Uzman isim uyardı Yazın gelmesiyle birlikte havuz ve deniz sezonu açıldı. Sıcaktan bunalıp serinlemek isteyen herkes havuzlara koşuyor. Çoğunlukla çocukların tercih ettiği havuzlar göründüğü kadar masum değil. Havuzdaki klorun çocuklara zararları nelerdir?, Havuzdaki tehlikeler neler olabilir gibi birçok soru akla geliyor. Uzman isim bu soruların yanıtladı. İşte detaylar...
8.07.2023 Sağlık
Uzmandan uyarı geldi! Havuz ve deniz keyfini kabusa çeviriyor
Uzmandan uyarı geldi! Havuz ve deniz keyfini kabusa çeviriyor Yazın sık görülen kulak ve burun hastalıklarına dikkat çeken Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Hüsamettin Olgun, hastaların özellikle şiddetli kulak ağrısı, kulakta şişlik ve akıntı, kulak çınlaması, işitme kaybı, baş dönmesi gibi şikayetlerle doktora müracaat ettiğini söyleyerek, “Havuz ve denizlerden alınan mikroplu su, dış kulak yolunda hızla yayılmakta ve zarı da etkileyerek şiddetli ağrı, tıkanıklık ve işitme kaybına yol açmaktadır." dedi.
5.07.2023 Sağlık
Bakan Koca: Deprem bölgesinde şu ana kadar herhangi bir bulaşıcı hastalık salgını saptanmadı
Bakan Koca: Deprem bölgesinde şu ana kadar herhangi bir bulaşıcı hastalık salgını saptanmadı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, deprem bölgesinde şu ana kadar herhangi bir bulaşıcı hastalık salgınına rastlanmadığını belirterek, "Valilik ya da Kaymakamlıkların ‘musluk suyu içilebilir’ duyurusuna kadar içme ve diş fırçalama için ambalajlı sular tercih edilmeli, şebeke suyu temizlik vs. için kullanılmalıdır" dedi.
19.02.2023 Gündem
Bağışıklığı güçlendiriyor, bakterileri öldürüyor! Grip ve soğuk algınlığına karşı doğal savaşçı
Bağışıklığı güçlendiriyor, bakterileri öldürüyor! Grip ve soğuk algınlığına karşı doğal savaşçı Daha önce yararlarını hiç duymadığınız, hastalıklara karşı etkisi azımsanamayacak kadar güçlü besinler bulunuyor. Kış aylarında bunları tüketerek hastalıklardan ilaçla değil doğal yollarla korunmanız mümkün. Grip ve soğuk algınlığına karşı savaşıyor, bağışıklığı güçlendirip bakterileri öldürüyor. Aynı zamanda doğrudan antiviral etkiye sahip olup doğal ağrı kesici görevi görüyor. Detaylarıyla uzman isim tek tek açıkladı…
23.10.2022 Sağlık
Bolu'da zehirlenmelerin yaşandığı köyde yeni vakalar çıktı! Ekipler sudan yeniden numune aldı
Bolu'da zehirlenmelerin yaşandığı köyde yeni vakalar çıktı! Ekipler sudan yeniden numune aldı Bolu merkeze bağlı Yuva köyünde, Kurban Bayramı'nda zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırılanlarla aynı belirtileri gösteren kişi sayısının artması endişeye neden oldu. Zehirlenme şüphesiyle daha önce 2 genç entübe edilirken, Cansu A.(17) da kanlı ishal görüldü. İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, köydeki içme sularından yeniden numune aldı.
8.08.2022 Yaşam
Bolu içme suyu zehirlenmesi! Bolu zehirlenme vakası nedir, içme suyu zehirlenesi sonucu kaç kişi hastalandı, ölen var mı?
Bolu içme suyu zehirlenmesi! Bolu zehirlenme vakası nedir, içme suyu zehirlenesi sonucu kaç kişi hastalandı, ölen var mı? Bolu Çaydurt ilçesi Yuva köyünde Kurban Bayramı'nın son gününde çok sayıda kişi, karın ağrısı, mide bulantısı ve kanlı ishal şikayetleriyle hastaneye başvurdu. Çoğunluğu çocuk olan hastaların son durumu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından paylaşıldı. Bolu'da içme suyu zehirlenesi sonucu kaç kişi hastalandı, ölen var mı? İşte Bolu zehirlenme olayında son durum…
21.07.2022 Yaşam
Bir il diken üstünde! 98 kişi hastaneye kaldırıldı! Bakan Koca açıklama yaptı
Bir il diken üstünde! 98 kişi hastaneye kaldırıldı! Bakan Koca açıklama yaptı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bolu Çaydurt Yuva köyü bölgesinde içme suyundan etkilenenlerin sayısının 45’i yetişkin, 53’ü çocuk olmak üzere 98’e ulaştığını açıkladı.14’ü yoğun bakımda olan 43 hastanın tedavisinin devam ettiğini belirten Bakan Koca, "17 hasta başka şehirlerdeki hastanelere sevk edilmiş durumdadır. Şu ana dek olayda can kaybı olmadı" dedi.
21.07.2022 Gündem
Bolu'da çocukların da aralarında olduğu onlarca kişi zehirlendi! 32 kişinin tedavisi sürüyor: Hastaneden flaş açıklama!
Bolu'da çocukların da aralarında olduğu onlarca kişi zehirlendi! 32 kişinin tedavisi sürüyor: Hastaneden flaş açıklama! Bolu'nun Yuva köyünde içme suyundan zehirlendiği düşünülen 63 kişiden 31'i taburcu edildi. 7'si yoğun bakımda olmak üzere 32 kişinin tedavisinin sürdüğünü belirten Bolu Valisi Erkan Kılıç, "Su kaynaklı olarak düşünüyoruz. Ama tam olarak netleşmedi. Sonuçların çıkması, birkaç gün sürer" dedi. Konuya ilişkin Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimliği'nden de açıklama geldi.
20.07.2022 Yaşam
İngiliz turistler, severken yaralı olduğunu fark ettikleri köpeği tedavi ettirdi
İngiliz turistler, severken yaralı olduğunu fark ettikleri köpeği tedavi ettirdi Aydın'ın Kuşadası ilçesine tatile gelen İngiliz turistler Harry Rollins ve Kallie Shillaw, severken yaralı olduğunu fark ettikleri sokak köpeğinin tedavisini yaptırdı. Turistler, tedavisi bitene kadar köpeğin yanında bekledi.
19.07.2022 Yaşam
Yunanistan'da tehlikeli madde yüklü uçak paniği! Sır 38 dakika...
Yunanistan'da tehlikeli madde yüklü uçak paniği! Sır 38 dakika... Sırbistan'dan Bangladeş'e giden kargo uçağı Yunanistan'da düşmüştü. Kavala kırsalına düşen tehlikeli madde yüklü Ukrayna kargo uçağı ile ilgili soru işaretleri devam ediyor. Uçağın Yunan hava sahasında geçirdiği son 38 dakika mercek altında.
19.07.2022 Dünya
Yaz alerjisine dikkat! Bunları yedikten sonra kızarıklık, kaşıntı ya da ödem oluyorsa...
Yaz alerjisine dikkat! Bunları yedikten sonra kızarıklık, kaşıntı ya da ödem oluyorsa... Yaz mevsiminde görülen böcek, deniz, havuz, güneş ve gıda alerjilerine dikkat çeken Türkiye Ulusal Alerji ve Klinik İmmünoloji Derneği (AİD) Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Demet Can bu alerjilerden korunma yöntemlerini sıraladı.
4.07.2022 Sağlık
Kurbanlıklar ne zaman gelecek 2022, Kurban pazarları ne zaman kurulacak?
Kurbanlıklar ne zaman gelecek 2022, Kurban pazarları ne zaman kurulacak? Kurban pazarları ne zaman kurulacak, kurbanlıklar ne zaman açılacak 2022? Kurban Bayramı’na sayılı gün kala kurban ibadetini yapacaklar kurbanlıkların geleceği günü sorguluyor.
21.06.2022 Gündem
Maymun çiçeği Türkiye’de var mı, Maymun çiçeği hastalığı İstanbul’da görüldü mü?
Maymun çiçeği Türkiye’de var mı, Maymun çiçeği hastalığı İstanbul’da görüldü mü? İstanbul'un Sultangazi ilçesinde ellerindeki yaralar nedeniyle eczaneye gelen Afgan uyruklu iki kişi, maymun çiçeği virüsü şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Avrupa'da 300'ü aşkın kişiye hastalık teşhisi konulurken, 2 Afgan göçmende maymun çiçeği virüsü şüphesi vatandaşların “Maymun çiçeği Türkiye’de var mı, Maymun çiçeği hastalığı İstanbul’da görüldü mü?” sorularına yanıt aramasına neden oldu.
4.06.2022 Sağlık
'Maymun çiçeği ' alarmı! Hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdiler...
'Maymun çiçeği ' alarmı! Hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdiler... Dünyayda hızla yayılan 'Maymun çiçeği' hastalığı İstanbul'un Sultangazi ilçesinde alarma neden oldu. Ellerinde çıkan yaralar nedeniyle yabancı uyruklu 2 kişi eczaneye giderek ilaç istedi. Eczacı, 'Maymun çiçeği' şüphesiyle durumu yetkililere bildirdi. Polis ve sağlık ekipleri, eczaneden çıkarak ilerleyen 2 kişi ile yanlarındaki arkadaşlarını cadde üzerinde durdurdu. 3 kişi ambulansla hastanede götürüldü. Maymun çiçeği şüphesi olan 3 yabancı uyruklunun test sonucu beklenirken yaraların sebebinin 'suçiçeği' olabileceği de kaydedildi.
4.06.2022 Yaşam
Ozon tedavisi nedir? hangi hastalıklarda uygulanabilir?
Ozon tedavisi nedir? hangi hastalıklarda uygulanabilir? Kardiyoloji Uzmanı Dr. Emre Topal, ozon tedavisi nedir, hangi hastalıkların tedavisinde uygulanır tüm ayrıntılarıyla sizler için anlattı.
28.04.2022 Sağlık
Koronavirüs salgını yeniden patladı! Ülkede alarm verildi, çarpıcı uyarı: ‘Bakınca sağlığınızı kaydedebilirsiniz...’
Koronavirüs salgını yeniden patladı! Ülkede alarm verildi, çarpıcı uyarı: ‘Bakınca sağlığınızı kaydedebilirsiniz...’ Koronavirüs salgını Çin’de tüm gücüyle etkisini devam ettiriyor. Ülkenin en büyük ve önemli bir ticaret merkezi olan kenti Şangay'da haftalardır devam eden koronavirüs karantinası düşen vaka sayılarına rağmen sıkılaşarak devam ediyor. Kentten gelen çarpıcı fotoğraflar durumun ciddiyetini tüm çıplaklığıyla gözler önüne serdi. Sosyal medya üzerinden paylaşılan kareler tüm dünyayı tedirgin ederken, “Eğer sağlıklıysanız bu fotoğraflara bakınca sağlığınızı kaydedebilirsiniz" yorumlarına neden oldu.
22.04.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Dezenfekte ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dezenfekte haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.