Destek Başvuru

Destek Başvuru

Son dakika destek başvuru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan destek başvuru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını destek başvuru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Destek Başvuru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan destek başvuru gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.888 destek başvuru haberi bulunmuştur. Tüm destek başvuru haberleri aşağıda listelenmiştir.
Büyükşehir'den kadınlara önemli eğitim
Büyükşehir'den kadınlara önemli eğitim 17 Şubat 1926’da Türk Medeni Kanunu’nun kabulünün yıldönümünde, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Adana Barosu iş birliği ile “Medeni Kanun ve Kadın Hakları” konulu eğitim düzenlendi.
19.02.2024 Adana
2.500 TL destek ödemesi yapılıyor!
2.500 TL destek ödemesi yapılıyor! Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, merkez ve ilçelerde bu yıl üniversiteye ilk defa yerleşen ve kayıt yaptıran Diyarbakırlı gençlere 2 bin 500 lira katkı vereceklerini açıkladı.
21.09.2022 Ekonomi
Dev destek! Başvurular pazartesi başlıyor, ödemeler bayramdan önce, 7.200 TL...
Dev destek! Başvurular pazartesi başlıyor, ödemeler bayramdan önce, 7.200 TL... Destek ödemeleri ile ilgili son dakika açıklaması! Başvurular pazartesi başlıyor, ödemeler bayramdan önce yapılacak. Türkiye Aile Destek Programı ve doğal gaz yardımında hedefler de belli oldu. Bakan duyurdu, tek tek tespit edildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Sosyal yardıma muhtaç olan ailelerin, çocuklarını anaokulan ya da kreşe giderken maddi açıdan zorlandıklarını tespit ettik. Anaokulu desteğimiz eğitime ulaşımı kolaylaştıracak. Ailelerimizin yapacaklarını tek şey, çocuklarını okula kaydettirmek olacak” dedi.
24.06.2022 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Resmen başladı, faturalar değişiyor, 450 lira ve...
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Resmen başladı, faturalar değişiyor, 450 lira ve... Doğal gaz ile ilgili son dakika gelişmesi. Sevindiren haber geldi. Bakan resmen duyurdu. Ve ödemeler başladı. Doğalgaz yardımı yattı mı? sorusu yanıt buldu. Doğal gaz tüketim desteği ödemeleri ilk taksiti başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi hanelere yönelik hayata geçirilen Doğal gaz Tüketim Desteği'nde ödemelerin başladığını açıkladı. Ödemeler iki taksit halinde yapılıyor. Doğal gaz yardımı ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara yıllık 450 lira ile 1150 lira arasında ödenecek. Doğal gaz yardımı başvurusu e-Devlet sistemi üzerinden devam ediyor. Peki Peki, doğal gaz desteği nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Doğal gaz yardımı yattı mı? İşte son dakika haberinin detayları...
23.03.2022 Ekonomi
SGK'dan karşılıksız para desteği! Bugün başladı, ayda 3.984 TL ödenecek, başvurular e-Devlet'ten...
SGK'dan karşılıksız para desteği! Bugün başladı, ayda 3.984 TL ödenecek, başvurular e-Devlet'ten... Sosyal Güvenlik Kurumu harekete geçti. Karşılıksız para desteği sağlanıyor. SGK tarafından yapılan son dakika açıklamasında hibe başvurularının bugün başladığı duyuruldu. Ayda 3.984 TL olarak ödenecek hibe desteğinden yararlanmak isteyenler başvurularını e-Devlet üzerinden yapmaya başladı. Vatandaşlara 20 ay boyunca destek sağlanacak. SGK hibe desteği ile ilgili detaylar ise vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konular arasına girdi. Kimler SGK'dan karşılıksız para desteği alabilir? Hibe desteği ödemeleri ne zaman yapılmaya başlayacak? SGK tarafından Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi projesi kapsamında hibe desteği fırsatı sunuluyor. Kadın işverenlere aylık net asgari ücrete kadar destek veren “Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi (Women-Up) 7 ilde başladı.
21.02.2022 Çalışma Hayatı
1.150 TL kira yardımı!  2 yıl geri ödemesiz kredi desteği, başvuran alıyor, 3 ay içerisinde...
1.150 TL kira yardımı! 2 yıl geri ödemesiz kredi desteği, başvuran alıyor, 3 ay içerisinde... Kira desteği ile ilgili son dakika açıklaması! 1.150 TL kira yardımı sağlanıyor. Başvuran alıyor. Sadece kira değil kredi desteği de veriliyor. 400 bin TL 'ye kadar kredi kullanım imkanı bulunuyor. Avantajlı kredi imkanında vatandaşlara faiz desteği, vergi, harç ve ücret muafiyeti de sunuluyor. İki yıl geri ödemesiz kredilerde 10 yıl vade imkanı bulunuyor. 18 banka tüketiciler için devrede. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, bu yıl risk tespiti yapılan 100 bin konutu dönüştürecek. Evi kentsel dönüşüme girecek vatandaşlara büyük şehirlerde bin 150 liraya kadar kira yardımı veriliyor. Ayrıca avantajlı koşullarda kentsel dönüşüm kredisi de devreye alınıyor. Ancak vatandaşların iki seçeneği bulunuyor. Kira yardımı ya da kredi desteğinden sadece birinden yararlanmak mümkün.
18.02.2022 Ekonomi
1.150 TL doğal gaz desteği! Başvuran alıyor, yılda iki kez...
1.150 TL doğal gaz desteği! Başvuran alıyor, yılda iki kez... Doğal gaz desteği ile ilgili son dakika kararı! 1.150 TL ödeme yapılacak. Başvuran vatandaşlar yılda iki kez alabilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan güzel haberin detaylarını paylaştı. 4 milyon hane için 450-1150 TL arasında doğal gaz yardımı yapılacak. Başvurular e-Devlet üzerinden alınmaya devam ediyor. Doğalgaz ödemelerinin üçer aylık dönemler halinde yılda iki kez (mart ve ekim) gerçekleştirilecek. Destek ödemesi, hak sahibinin PTT kartına yatırılacak. Başvuran faturasını götürerek PTT’den ödemesini alabilecek. Peki, doğalgaz desteğine nasıl başvuru yapılır? İşte, doğalgaz desteği ile ilgili tüm detaylar...
16.02.2022 Ekonomi
Doğal gaz desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Tarihler netleşti, başvurular e-Devlet'ten, ödemeler...
Doğal gaz desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Tarihler netleşti, başvurular e-Devlet'ten, ödemeler... Doğal gaz destek ödemeleri ile ilgili yeni bir açıklama geldi. Ödemenin detayları netleşti. Bu kış ilk kez ihtiyaç sahibi vatandaşlara doğal gaz fatura desteği sağlanacak. Kömür desteği olarak yapılan yakacak yardımının kapsamı genişletilerek doğal gaz ödemeleri için de nakit destek verilecek. Birçok vatandaş fatura desteğine nasıl başvurabileceğini merak ediyor. Bakan Yanık son yaptığı açıklamada başvuru tarihi ve destek ödemeleri ile ilgili yeni gelişmeleri paylaştı. Doğal gaz desteği için başvurular e-Devlet üzerinden yapılacak. Şubat ayında başvurular alınmaya başlayacak. Destek ödemeler ise mart ayında yapılacak.
11.01.2022 Ekonomi
Doğal gaz desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Ödemeler martta başlıyor, başvurular e-Devlet'ten...
Doğal gaz desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Ödemeler martta başlıyor, başvurular e-Devlet'ten... Son dakika haberleri... Doğal gaz desteği geliyor. Bu yıl ilk kez verilecek destek ile ilgili detaylar belli oldu. Doğal gazda fatura desteği ödemeleri mart ayında başlayacak. Bakan Yanık beklenen açıklamayı yaptı. Bugüne kadar kömür yardımı yapılıyordu. Ancak yurdun pek çok bölgesine doğal gazın ulaşması ile doğal gaz fatura ödemelerinde de desteğe ihtiyaç duyan vatandaşlara fatura ödemesi yapılacak.
9.01.2022 Ekonomi
Paralar bugün banka hesaplarına yatırılıyor! 1.259 lira ödenecek, hemen kontrol edin...
Paralar bugün banka hesaplarına yatırılıyor! 1.259 lira ödenecek, hemen kontrol edin... Yüz binlerce kişinin beklediği ödemelerin bugünden itibaren yapılmaya başladığı duyuruldu. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. 1.259 TL'lik ödemeler 15 Aralık tarihine kadar tamamlanacak. Devlet ihtiyaç sahibi kişilere destek sağlamaya devam ediyor. Destek ödemelerinin ocak 2022'de yükselmesi bekleniyor. Bakan Yakın yaptığı açıklamada paralarının ödenmesini bekleyenlere güzel haberi duyurdu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) hizmetimizle bu ay ihtiyaç sahibi ailelerimizin hesaplarına çocukları için toplam 173 milyon TL yatıracağız” dedi. SED ödemesinin çocuk başına ortalama 1259 lira olduğunu belirten Bakan Yanık, ödemelerinin 15 Aralık’a kadar tamamlanacağını duyurdu.
10.12.2021 Ekonomi
Paralar aralık ayında hesaplara yatırılıyor! Flaş destek kararı, Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu
Paralar aralık ayında hesaplara yatırılıyor! Flaş destek kararı, Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu Destek ödemesi ile ilgili flaş karar! Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu. Destek ödemeleri aralık ayı itibarı ile hesaplara yatırılıyor. İşte kuraklık desteği ile ilgili detaylar...
8.12.2021 Ekonomi
Faizsiz kredi verilecek, borçlar ertelenecek
Faizsiz kredi verilecek, borçlar ertelenecek Bakan Varnak açıkladı. Destek ödemeleri ile ilgili detaylar netleşti. Faizsiz acil destek kredisi, vergi ve borçların ertelenmesi, kira yardımı gibi destekler sağlanacak. Zor durumdaki vatandaşa devlet eli uzanıyor. Afet bölgesi ilan edilen yerlerde yaşayan vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi adına önemli adımlar atılıyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, afet bölgelerindeki vatandaşlara destek verileceğini belirterek, “Milletimiz müsterih olsun. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Türkiye Cumhuriyeti olarak, devlet-millet el ele verecek bu zor günleri tez zamanda, hep birlikte atlatacağız” dedi.
1.08.2021 Ekonomi
Faizsiz para desteği! Geri ödemeler 3 yıl sonra başlıyor, 75 bin TL'ye kadar...
Faizsiz para desteği! Geri ödemeler 3 yıl sonra başlıyor, 75 bin TL'ye kadar... Faizsiz olarak para desteği sağlanıyor. 25 bin liradan 75 bin liraya kadar nakit destek veriliyor. Geri ödemeler 3 yıl sonra başlıyor. Başvuru süreci bugün sona eriyor. İsteyenler e-Devlet üzerinden destek başvurusunda bulunabiliyor. 'Mikro Ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı' kapsamında işletmelere 30 bin ila 75 bin TL'ye kadar faizsiz destek sağlanıyor.
9.07.2021 Ekonomi
30 bin lira faizsiz destek! Başvuru için yarın son gün
30 bin lira faizsiz destek! Başvuru için yarın son gün Koronavirüs salgını döneminde ekonomik olarak zor günler geçiren vatandaşlar sağlanan maddi desteklerden yararlandı. Pandemide normalleşme sürecine geçilse de devlet destekleri devam ediyor. 30 bin liradan 75 bin liraya kadar faizsiz para desteği almak mümkün. Destek başvurularında sona gelindi. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar e-Devlet üzerinden para desteğine başvuruda bulunabilirler. 'Mikro Ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı' kapsamında işletmelere 30 bin ila 75 bin TL'ye kadar faizsiz destek sağlanıyor. Başvuru süreci yarın sona eriyor.
8.07.2021 Ekonomi
Kırtasiyelere destek başvuru formu nereden alınacak? Kırtasiyecilere 5 bin destek başvurusu nasıl yapılır?
Kırtasiyelere destek başvuru formu nereden alınacak? Kırtasiyecilere 5 bin destek başvurusu nasıl yapılır? Kırtasiyecilere destek başvuruları başladı. Salgının ekonomik ve sosyal etkilerini azaltmak amacıyla 1200 kırtasiyeci esnafı için toplam 6 milyon TL destek verilecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) Türkiye Ofisi ile ortak yürütülen projeler kapsamında Kırtasiyeci Esnafı Destek Programı desteğinin sağlanacağını belirtti. Kırtasiyelere destek başvuru formu nereden alınacak? Kırtasiyecilere 5 bin destek başvurusu nasıl yapılır?
21.06.2021 Çalışan Hakları
Nakit para desteği! Tek seferde en az 2000 TL yatırılıyor, başvuran alıyor
Nakit para desteği! Tek seferde en az 2000 TL yatırılıyor, başvuran alıyor Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Hesaplara tek seferde en az 2 bin TL yatırılıyor. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılıyor. Süre uzatıldı. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar başvuruda bulunabilecek. Son tarih 31 Mayıs olarak belirlendi. Kovid-19 salgını dolayısıyla hükümetin ticaret erbabının yaşadığı mali kayıpların telafisi için sağladığı ciro kaybı desteğine başvurular 31 Mayıs saat 23.59’a kadar yapılabilecek.
30.04.2021 Ekonomi
Hesaplara bin 500 lira yatırılacak! Nakdi destek...
Hesaplara bin 500 lira yatırılacak! Nakdi destek... Yüz binlerce kişiyi kapsıyor. Hesaplara bin 500 lira yatırılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi. Nakit desteği ile ilgili detaylar belli oldu. İşte 1500 liralık nakit desteği ile ilgili detaylar...
29.03.2021 Ekonomi
Mazot gübre desteği neden yatmadı? Mazot gübre desteği 2021 sorgulama: Çiftçi mazot gübre desteği ne zaman ödenecek?
Mazot gübre desteği neden yatmadı? Mazot gübre desteği 2021 sorgulama: Çiftçi mazot gübre desteği ne zaman ödenecek? 2021 mazot gübre desteği ne zaman yatacak? Mazot gübre desteği ödemeleri günlerdir bekleniyor. Çiftçilerin rahat bir nefes almasını sağlayan tarımsal hayatı destekleme kapsamında verilen mazot gübre desteği aramaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Destek alan çiftçiler, Mazot gübre desteği neden yatmadı sorusuna yanıt arıyor. Peki, mazot gübre desteği ne zaman ödenecek?
17.03.2021 Çalışma Hayatı
2021 mazot gübre desteği sorgulama… 2021 mazot gübre desteği ne zaman ödenecek, ne kadar?
2021 mazot gübre desteği sorgulama… 2021 mazot gübre desteği ne zaman ödenecek, ne kadar? 2021 mazot gübre desteği ne zaman ödenecek? Ziraat Bankası mazot gübre desteği ödemeleri hakkındaki aramalar devam ediyor. Çiftçiler merakla 2021 mazot gübre desteği tarihini sorguluyor. Tarımsal hayatı desteklemek amacıyla yapılan teşviklerden biri olan mazot gübre desteği sorgulama…
15.03.2021 Çalışma Hayatı
Destek ödemesi! Başvuru süreci başladı
Destek ödemesi! Başvuru süreci başladı Yüz binlerce kişi bekliyordu. Güzel haber geldi. Destek ödemeleri için başvuru süreci başladı. En az 2 bin lira ödenecek. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılacak. Bakan Pekcan ciro kaybı desteği için başvuru sürecinin başladığını açıkladı.
19.02.2021 Ekonomi
Destek ödemeleri başlıyor! Detaylar belli oldu, en az 2 bin lira...
Destek ödemeleri başlıyor! Detaylar belli oldu, en az 2 bin lira... Destek ödemeleri ile ilgili flaş karar! Yüz binleri ilgilendiriyor. En az 2 bin lira ödenecek. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılacak. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılacak. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Çok sayıda kişi yararlanacak. Destek ödemesi ise koronavirüs salgınından faaliyetlerinin kısıtlanması nedeniyle zarar gören yiyecek ve içecek hizmeti veren işletme sahiplerini ekonomik olarak rahatlayacak. Destek programı başvuru süresi, bir aydan az olmamak üzere Ticaret Bakanlığı'nın internet sitesi üzerinden duyurulacak.
17.02.2021 Ekonomi
Kültür Bakanlığı sinema salonları destek ödemesi başvuru şartları nelerdir, nasıl başvurulur? 2021 sinema salonları destek başvuru formu…
Kültür Bakanlığı sinema salonları destek ödemesi başvuru şartları nelerdir, nasıl başvurulur? 2021 sinema salonları destek başvuru formu… Kültür ve Turizm Bakanlığı, 74 ildeki 159 sinema salonuna 15,9 milyon lira destek sağlayacak. Koronavirüs salgını nedeniyle faaliyetlerini kurduran ve salonlarını kapatmak durumunda kalan sinema salonu işletmecilerine "Yerli Film Gösterim Desteği" kapsamında destek ödemesi yapılacak. Peki, Sinema salonları destek ödemesi başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları neler?
30.01.2021 Çalışma Hayatı
Hibe desteği! 30 bin liradan başlıyor, son gün...
Hibe desteği! 30 bin liradan başlıyor, son gün... Devletten geri ödemesiz para desteği. Başvuranlar alıyor. 5 gün içerisinde onaylanıyor. Alınacak para 30 bin TL'den başlıyor. Hibe desteğinden yararlanmak isteyenler için son başvuru tarihi 22 Ocak olarak belirlendi.
11.01.2021 Ekonomi
Paralar bugün hesaplarda! Kontrol edin...
Paralar bugün hesaplarda! Kontrol edin... Yüz binlerce kişi bekliyordu. Paralar bugün yatırılıyor. Hesabınızı kontrol edin. IBAN bilgisi olmayanların ya da banka bilgilerinde eksiklik bulunanların ödemeleri ise PTT aracılığı ile yapılacak. Nakdi Ücret Desteği ödemelerini bekleyenler için Bakan Selçuk güzel haberi duyurmuştu. 8 Ocak Cuma günü ödemeler tamamlanacak.
8.01.2021 Ekonomi
3. faz pandemi ödemeleri ne zaman yapılacak? 1000 TL 3. faz ödemeleri nereden alabilirim, başvuru sonucu sorgulama…
3. faz pandemi ödemeleri ne zaman yapılacak? 1000 TL 3. faz ödemeleri nereden alabilirim, başvuru sonucu sorgulama… 3. faz ödemeleri ne zaman yapılacak? 3.faz başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yürütülen 3.faz pandemi sosyal destek ödemeleri araştırmaları devam ediyor. Öte yandan 3. faz ödemeleri için başvuru yapanlar ödemelerin ne zaman yapılacağını araştırıyor. Peki; 1000 TL pandemi sosyal destek başvuruları nasıl ve nereden yapılır? 3.faz ödemeleri ne zaman yapılacak? E-devlet 3. faz pandemi sosyal destek başvuru sonuçlarını sorgula…
6.01.2021 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Destek Başvuru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki destek başvuru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.