Dere Yatağı

Dere Yatağı

Son dakika dere yatağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dere yatağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dere yatağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dere Yatağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dere yatağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 185 dere yatağı haberi bulunmuştur. Tüm dere yatağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İğneada'da selde 6 kişinin öldüğü tesisin sahibine, 22,5 yıl hapis istemi
İğneada'da selde 6 kişinin öldüğü tesisin sahibine, 22,5 yıl hapis istemi Kırklareli’nin Demirköy ilçesi İğneada beldesindeki selde 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişinin ölümüne ilişkin tutuklanan tesis sahibi Bülent Bayrak (53) ile tutuksuz 3 sanık hakkında 'Bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya sebep olma' suçundan 3 yıldan 22 yıl 6’şar aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. İddianamede ifadesine yer verilen selde ölen işletme müdürü Ümit Solmaz'ın ablası Yasemin Demir, olaydan birkaç gün önce telefonla kardeşiyle görüştüğünü belirterek, "Bana, sel uyarısı yapıldığını, işletmedeki müşterilerin paralarını iade edip göndermek istediğini, Bülent Bayrak ile görüştüğünü, Bülent Bey'in bağırıp çağırıp 'Şimdiye kadar bir şey olmadı' dediğini söyledi" dedi.
31.01.2024 Gündem
Akik Taşı Özellikleri Nelerdir? Akik Taşının En Bilinen Faydaları...
Akik Taşı Özellikleri Nelerdir? Akik Taşının En Bilinen Faydaları... Akik taşı kuvars ve kalsedon minerallerinin bir araya gelmesi ile oluşan bir taştır. Bu nedenle de kalsedon kuvarsı olarak da adlandırılabilir.
27.01.2024 Yaşam
İstanbul depremi için en kötü senaryo! Uzman isimlerden CNN TÜRK'te açıkladı, işte risk haritası
İstanbul depremi için en kötü senaryo! Uzman isimlerden CNN TÜRK'te açıkladı, işte risk haritası Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener ile Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, CNN TÜRK canlı yayınında soruları yanıtlıyor. Prof. Dr. Şükrü Ersoy, "Türkiye'nin yüzde 92'si deprem bölgesi diye bir ifade var bunu sevmiyorum. Herkes kendini yüzde 8'de kabul ediyor. Türkiye'nin yüzde 100'ü deprem bölgesi" ifadelerini kullandı. Özener ile Ersoy olası İstanbul depremine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.
12.08.2023 Gündem
‘Kata kat imkanı’ sağlayan plan yargıya taşındı
‘Kata kat imkanı’ sağlayan plan yargıya taşındı Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından İstanbul'da deprem tedirginliği başladı. Pek çok kişi yaşadığı konutun risk taşıdığını düşüyor. Yerel yönetimler ise kentsel dönüşüm faaliyetlerine hız veriyor. Fatih’in Belediye Başkanı Turan “Tarihi ilçede kat sınırlaması söz konusu. ‘Kata kat imkanı’ sağlayan plan notu getirdik. Depremden 15 gün önce bu çözüm mahkemeye taşındı. Fatih’te şu an bir insan gelip de, ‘Ben yasal evimi yıkıp aynısını yapacağım’ dese biz ona ruhsat veremiyoruz” dedi.
29.03.2023 Gündem
İstanbul'un göbeğinde risk büyük! Sıvılaşma tehlikesi
İstanbul'un göbeğinde risk büyük! Sıvılaşma tehlikesi Son depremlerde dere yataklarına kurulan binaların yerle bir olduğunu bir kez daha gördük. İstanbul’da da eski dere yataklarına kurulan semtler var. Ayamama, Kurbağalıdere, Ortaköy, Dolapdere... Olası Marmara depremi bu bölgeler için büyük risk oluşturuyor.
27.03.2023 Ekonomi
Talep yüzde 200 arttı! İşte en çok tercih edilen ilçeler
Talep yüzde 200 arttı! İşte en çok tercih edilen ilçeler Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Trakya bölgesinde arsalara ilgi yüzde 200'e varan oranlarda artarken, uzmanlar yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Peki arsa talebi en çok hangi bölgelerde yoğunlukta? İşte detaylar...
16.03.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Önümüzde 5 ay var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Önümüzde 5 ay var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kumluca'da açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Karşımızda kendimiz ve evlatlarımız için geleceğimize umutla bakabileceğimiz bir Türkiye tablosu olduğuna inanıyorum. İnşallah yeni dönemin adına da Türkiye Yüzyılı diyoruz. Kumluca Türkiye Yüzyılı'nın evelallah önemli bir adımı olacak, Finike, Manavgat öyle olacak. 19 ilçesiyle Antalya öyle olacak." diye konuştu. Antalya'da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhalefeti eleştirerek, “Milletimizi vesayetin cenderesinden kurtarmış olmakla övünüyoruz. Bunlar kendi vesayetlerini inşa etmeye çalışıyorlar. Bu defaki vesayetin adı ne biliyor musunuz, 6'lı masadaki vesayetin adı, siyasi vesayet" dedi. "Türkiye'nin her meselesini çözdük, sadece işte bu muhalefet sorununu halledemedik" diyen Erdoğan, "Maşallah şu anda bugün karşımda gördüğüm muhteşem katılım Antalya'nın nereye doğru yürüdüğünü gösteriyor, fazla değil, 5 ayımız var. 5 ay durmak yok, sandıkları gümbür gümbür patlatmaya hazır mıyız?" diye konuştu.
7.01.2023 Gündem
Araklı'da 8 kişinin hayatını kaybettiği sel ile ilgili şoke eden rapor! Felaketi hafriyat tetiklemiş
Araklı'da 8 kişinin hayatını kaybettiği sel ile ilgili şoke eden rapor! Felaketi hafriyat tetiklemiş Trabzon'un Araklı ilçesinde, 3 yıl önce 8 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin kaybolduğu, aralarında 4 katlı okulun da yer aldığı 13 binanın yıkıldığı sel felaketine yönelik rapor ortaya çıktı. Raporda dere yatağındaki hafriyatla ilgili detaylar şoke etti.
26.11.2022 Gündem
Vali Yerlikaya: İstanbul'un su ile imtihanı artarak devam ediyor
Vali Yerlikaya: İstanbul'un su ile imtihanı artarak devam ediyor İklim Değişikliği ve Su Kaynakları Çalıştayı'nda konuşan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "İstanbul'un tarih boyunca fakirlik çektiği çok önemli bir gerçeği var. O da su. Bugüne gelindiğinde görüyoruz ki, İstanbul'un su ile imtihanı artarak devam ediyor. Su konusundaki her olumsuzluk gıda ve sanayi üretimimize de yansıyor ve yansımakta. Geçtiğimiz 19 yıla baktığımızda, İstanbul'umuzda sadece su alanında günümüz rakamlarıyla yapılan yatırım miktarı yaklaşık 19 milyar lira" dedi.
23.09.2022 Siyaset
Dere yatağına devrilen tırın sürücüsü hayatını kaybetti
Dere yatağına devrilen tırın sürücüsü hayatını kaybetti Eskişehir’de virajı alamayarak dere yatağına devrilen tırın sürücüsü hayatını kaybetti.
19.08.2022 Yaşam
Bakan Kurum: Adeta siyasi buhrana yakalandılar, tabiri caizse raydan çıktılar
Bakan Kurum: Adeta siyasi buhrana yakalandılar, tabiri caizse raydan çıktılar Bitlis'te yatırım değeri 1 milyar 232 milyon lira olan 21 ayrı yatırımın toplu açılış töreninde konuşan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, muhalefeti eleştirerek, "Muhalefet, bir türlü iktidara gelemeyince son 20 yıldır da milletimiz Sayın Cumhurbaşkanımıza iktidarı verince adeta siyasi bir buhrana yakalandılar. Tabiri caizse raydan çıktılar, zaten bozuk olan ayarları, sinirleri, dengeleri daha da bozuldu" dedi.
22.07.2022 Siyaset
Selden etkilenen bölgelere bakanlıktan 2,5 milyon TL destek
Selden etkilenen bölgelere bakanlıktan 2,5 milyon TL destek Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, selin vurduğu Bartın, Kastamonu, Sinop, Zonguldak ve Karabük'e ilk aşamada toplam 2,5 milyon TL destek verdiklerini söyledi.
28.06.2022 Ekonomi
Valilikten o iller için son dakika kararı! İzinli sayılacaklar
Valilikten o iller için son dakika kararı! İzinli sayılacaklar Bartın ve Zonguldak'ta etkisini arttırması beklenen yağmur yağışı nedeniyle yarın hamile ve engelli kamu çalışanlara idari izin verildi. İşte son dakika haberinin detayları...
26.06.2022 Gündem
Ankara'da sele kapılan kişi için ekipler seferber oldu
Ankara'da sele kapılan kişi için ekipler seferber oldu Ankara'nın Altındağ ilçesinde etkili olan sağanak sonrası yaşanan selde kaybolan Mehmet G.'yi arama çalışmaları sürüyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi de 4 günlük bilançoyu açıklayarak 'yoğun yağış' uyarısında bulundu. 
12.06.2022 Yaşam
Dere yatağında erkek cesedi bulundu
Dere yatağında erkek cesedi bulundu Koceli'nin Başiskele ilçesinde R.Ç. adlı erkeğin derede cesedi bulundu. R.Ç.’nin ölüm nedeni otopsi sonucu belli olacak.
19.02.2022 Yaşam
Halil Falyalı cinayetinde flaş gelişme! Silahlar bulundu
Halil Falyalı cinayetinde flaş gelişme! Silahlar bulundu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) kumarhane işletmecisi Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş’ın öldürüldüğü silahlı saldırıyla ilgili açıklama yapan polis, saldırıda kullanılan 2 AK-47 Kalaşnikof piyade tüfeği ve 9 milimetrelik bir tabancanın olay yerine 1 kilometre mesafede bulunduğunu duyurdu.
13.02.2022 Gündem
Düzce'de şoke eden olay! Oyun oynayan çocuklar buldu!
Düzce'de şoke eden olay! Oyun oynayan çocuklar buldu! Düzce’de dere kenarında oyun oynayan çocuklar bir ceset buldu...
7.02.2022 Yaşam
O illerde yaşayanlar dikkat! Erdoğan imzaladı, resmen değişti
O illerde yaşayanlar dikkat! Erdoğan imzaladı, resmen değişti Ankara, Konya, Trabzon ve Bitlis'te bazı taşınmazların acele kamulaştırılması ile Konya'nın Beyşehir ilçesinde sınır ve koordinatları belirlenen bölgenin "yenileme alanı" olarak belirlenmesine ilişkin Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
4.11.2021 Gündem
Bilsen Pirpor cinayeti! Bilsen Pirpor’u kim öldürdü, Bilsen Pirpor nasıl öldü?
Bilsen Pirpor cinayeti! Bilsen Pirpor’u kim öldürdü, Bilsen Pirpor nasıl öldü? Bilsen Pirpor bulundu mu? Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranan Bilsen Pirpor olayında yeni gelişme yaşandı. Kırklareli'nde 69 gün önce kaybolan 58 yaşındaki kadının, evine 17 kilometre uzaklıkta bulunan bir dere kenarında cesedinin bulunduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatırken vatandaşlar, Bilsen Pirpor’un katili kim? Bilsen Pirpor kimdir, nasıl öldü, Pilpor’u kim öldürdü? Sorularına yanıt arıyor.
1.11.2021 Gündem
Yoldan geçenler ters dönmüş şekilde buldu: 2 kişi hayatını kaybetti
Yoldan geçenler ters dönmüş şekilde buldu: 2 kişi hayatını kaybetti Bolu'nun Gerede ilçesinde, otomobilin dere yatağına düşmesi sonucu sürücü Kübra Dikmen (24) ile yanındaki Ozan Güder (28) hayatını kaybetti.
16.10.2021 Yaşam
Tarihi Taş Köprü, evler arasında kayboldu
Tarihi Taş Köprü, evler arasında kayboldu Edirne'de, tarihi Muradiye Camii'ne geçişleri sağlayan ve halk arasında 'Taş Köprü' olarak bilinen tarihi köprü, yok olma tehlikesiyle karşı karşıya. Zamanla çevresi evlerle kaplanan ve gözden kaybolmaya başlayan köprünün ciddi bakıma ihtiyacı olduğunu söyleyen, Edirneli tarih araştırmacısı Altay Bayatlı, "Aslında bu köprü için Edirne'de 'kayıp köprü' diyebiliriz. Mahalle arasında kalarak kaderine terk edilmiş durumda. Ciddi derecede restorasyon istiyor. Bu tarz yaya köprülerine nadir rastlıyoruz" dedi.
22.09.2021 Yaşam
5 göl kurudu! Büyük tehlike...
5 göl kurudu! Büyük tehlike... Türkiye'nin en yüksek üçüncü dağı olan Süphan'a tırmanış yapan dağcılar ile doğa tutkunları, buradaki 3 krater gölünün kuruduğunu tespit etti. Antalya'nın Kaş ilçesi ile Muğla'nın Seydikemer ilçesi arasında kalan Batı Torosların en yüksek ikinci tepesi olan Akdağ'ın eteklerindeki 2500 rakımlı İkiz Göller tamamıyla kurudu, göl yatakları tarlaya döndü. Yörükler, Kaş Belediyesi'nin yardımı ile kazdıkları kuyudan çıkan suyla otlakları ve hayvanlarını suluyor.
4.09.2021 Gündem
Günler önce kaybolmuştu! Derede bu halde bulundu
Günler önce kaybolmuştu! Derede bu halde bulundu Burdur'un merkeze bağlı Yassıgüme köyünde 3 gündür kayıp olan 80 yaşındaki Hüseyin Şen, dere yatağında ölü bulundu.
2.09.2021 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika Taliban açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika Taliban açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Afganistan'daki gelişmeleri değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İlgili kurumlarımız bir süredir Taliban'la irtibat halindeydiler. Biz de Taliban yöneticilerini kabul edebileceğimizi daha önce ifade etmiştik. Afgan halkının huzuru, ülkemizin çıkarlarının korunması noktasında her türlü işbirliğine hazırız. Taliban yöneticilerinin itidalli ve ılımlı açıklamaları memnuniyetle karşılıyoruz." ifadelerini kullandı.
18.08.2021 Gündem
Kastamonu Bozkurt, Bartın ve Sinop'ta son dakika gelişmesi! Bir acı haber daha...
Kastamonu Bozkurt, Bartın ve Sinop'ta son dakika gelişmesi! Bir acı haber daha... Türkiye yangınların ardından bu kez ciddi bir sel felaketiyle mücadele ediyor. Kastamonu Bozkurt, Bartın ve Sinop'ta meydana gelen sel felaketinden peş peşe haberler gelmeye devam ediyor. AFAD'dan yapılan açıklamada "Yaşanan sel nedeniyle Kastamonu'da 48, Sinop'ta 8, Bartın'da 1 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. 8 vatandaşımızın tedavilerine hastanelerde devam edilmektedir." ifadeleri yer aldı. Bartın'da 4 gün önce selin evini yıkması sonucu sulara kapılarak, kaybolan Arife Ünal’ın cansız bedeni evinin 600 metre uzağında bulundu. Öte yandan Kastamonu Valiliği sel felaketinin yaşandığı bölgede, "250-300 ceset çıkarıldığı ve kimliklerinin tespit edilemediği" yönünde yapılan açıklamaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih dönmez sel felaketinin yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, sel felaketinin etkilediği kişi tarafından çok ağır olduğunu belirterek, "Esnaf açısından, kayıplarımız açısından, altyapı açısından ağır bir tablo var. Etkilediği insan sayısı açısından da ağır bir tablo var. Buranın üzerinden siyaset yapmak ayıptır, insanlık dışıdır" ifadelerini kullandı
14.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dere Yatağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dere yatağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.