Deprem Tehlikesi

Deprem Tehlikesi

Son dakika Deprem tehlikesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Deprem tehlikesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Deprem tehlikesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deprem Tehlikesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deprem tehlikesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 355 deprem tehlikesi haberi bulunmuştur. Tüm deprem tehlikesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy İstanbul depremi için uyardı! Yeni fay hattı tespit edildi
Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy İstanbul depremi için uyardı! Yeni fay hattı tespit edildi Büyük Marmara depremi için ne kadar süre kaldı? İstanbul’da beklenen 7 üzeri depremi tetikler mi? Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Bursa'da tespit edilen yeni fay hattını CNN Türk’te değerlendirdi. Ersoy, "yerleşim alanlarındaki tüm yerlerin önemli bir deprem riski daha var” dedi.
18.03.2024 Gündem
12 noktaya deprem erken uyarı sistemi geliyor! Artık önceden öğrenilebilecek
12 noktaya deprem erken uyarı sistemi geliyor! Artık önceden öğrenilebilecek Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Genel Jeoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, 3 yıl önce İzmir için başlattıkları deprem erken uyarı sistemi projesinin sonuna geldiklerini belirtti. Sözbilir, "Hem yazılı hem tasarım hem de mekanizma açısından tamamen yerli, yeni bir deprem uyarı sistemi geliştirdik. Geliştirdiğimiz sistemi önümüzdeki aydan itibaren 6 aylık bir deneme sürecine sokacağız. İzmir'de farklı lokasyonlardaki 12 istasyona yerleştireceğimiz bu sistem oluşacak depremlerle ilgili saniye saniye bize bilgi aktaracak" dedi.
16.03.2024 Gündem
Marmara için endişelendiren uyarı: 2000 yıllık suskun fay uyandı mı?
Marmara için endişelendiren uyarı: 2000 yıllık suskun fay uyandı mı? Maden Tetkik Arama'nın güncel fay haritasına birkaç yıl önce eklenen ve tahmini olarak 2 bin yıldır deprem üretmediği tespit edilen Gökçeyazı Fayı'na çok yakın bir noktada önceki dün meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki deprem akıllarda soru işareti bıraktı. Jeoloji Mühendisi Aysun Aykan, Balıkesir il merkezinin de içinden geçen Gökçeyazı Fayı'nın her an kırılabileceğine işaret ederken, Balıkesir'in deprem riskinin İstanbul'dan daha fazla olduğunu vurguladı.
21.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kentsel dönüşüm beka meselesidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kentsel dönüşüm beka meselesidir Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Kentsel dönüşümün siyaset üstü bir konu olduğunu dile getiren Erdoğan, "Kentsel dönüşümün siyasi çıkarlar için istismarına yönelmek ülkemize ihanet etmektir. Kentsel dönüşüm konusu beka meselesidir" şeklinde konuştu.
6.12.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve emekli ikramiyesi açıklaması: Kayıpları giderecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve emekli ikramiyesi açıklaması: Kayıpları giderecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, kritik Kabine toplantısının sona ermesinin ardından açıklamalarda bulundu. Asgari ücret ve maaş zamları ile ilgili konuşan Erdoğan, "Yılbaşında ekonomik dengeyi sarsmayacak, çalışanların kayıplarını giderecek bir asgari ücret belirleyeceğiz." dedi. Erdoğan ayrıca, enflasyonla ilgili önemli mesajlar vererek, "İnsanımızı günlük hayatta sıkıntıya sokan meseleleri bire birer çözüme kavuşturuyoruz. En zoru geride kaldı. İnşallah bundan sonra hep birlikte daha iyiye gideceğiz. Enflasyonu yavaş yavaş kontrol altına alıyoruz." ifadelerine kullandı.
6.12.2023 Gündem
Balıkesir depremini uzman isimler yorumladı: Tehlike çok yakın ve son derece yüksek...
Balıkesir depremini uzman isimler yorumladı: Tehlike çok yakın ve son derece yüksek... Balıkesir açıklarında meydana gelen depremi uzman isimler yorumladı. Marmara Denizi Balıkesir açıklarında 4,1 büyüklüğünde olan deprem, beklenen büyük bir depremi yeniden hatırlattı. CNN TÜRK canlı yayınına konuk olan Deprem Uzmanı Prof. Dr. Süleyman Pampal, riskli illeri tek tek sayıp uyardı. "Deprem tehlikesi son derece yüksek ve de çok yakın" dedi. Prof. Dr. Naci Görür ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Deprem, deprem beklediğimiz KAF’ın kuzey kolunda olmadı. Aksine Erdek kuzeyinden geçen mormal atım bileşeni olan güney kolu üzerinde oldu. " ifadelerine yer verdi.
8.11.2023 Gündem
Deprem sonrası İstanbul'da kaos olacak! Prof. Dr. Celal Şengör'ün iddiasına Kandilli Rasathanesi'nden yanıt geldi
Deprem sonrası İstanbul'da kaos olacak! Prof. Dr. Celal Şengör'ün iddiasına Kandilli Rasathanesi'nden yanıt geldi İstanbul'da meydana gelecek olası bir deprem için açıklamalar gelmeye devam ederken, Prof. Dr. Celal Şengör'ün iddiasına Kandilli Rasathanesi'nden yanıt geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, son günlerdeki deprem tartışmalarını değerlendirdi. Özener, "Deprem olmaz denilen Konya'da bile deprem oluyor. Onun için bulunduğunuz yeri terk etmek değil, bulunduğunuz yeri depreme hazır hale getirmek lazım. Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanması lazım ve deprem güvenlikli konutlarda oturuyor olmamız lazım" dedi. Özener, "Türkiye Afet Müdahale Planı'ndan, İl Risk Azaltma Planı'na ve Türkiye Afet Risk Azaltma Planı'na geçtik. Yani deprem olduktan sonra müdahale etmektense depremden önce riskleri azaltma yönünde girişimlerimiz var. Tüm Türkiye için, 81 il için, AFAD tarafından yapılan çalışmalar var. Yapılacak işler belli aslında. Önemli olan yetkili ve sorumlu kuruluşların yapılacak planlamaları harfiyen uygulayıp riskleri azaltması" diye konuştu.
9.08.2023 Gündem
Bakan Özhaseki: 1 buçuk milyon evimizi yenilemek durumundayız
Bakan Özhaseki: 1 buçuk milyon evimizi yenilemek durumundayız  Gaziosmanpaşa'da Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Töreni'ne katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Kentsel dönüşüm her babayiğidin işi değil. Nice belediye başkanları görmüşsünüzdür. Dışarıda çiçekle, böcekle, geceler konserler düzenleyerek vakit geçirmişlerdir ama İstanbul için en elzem olan ama zor olan kentsel dönüşüm işine başlamamışlardır. Allah korusun bir deprem olursa, başımıza bir felaket gelmemesi için neredeyse 1 buçuk milyon evimizi yenilemek durumundayız. Bunların içinde özellikle 600 bini çok acil gözüküyor" dedi.
8.07.2023 Gündem
99 öncesi yapılara risk analizi zorunlu oluyor! 15 yıla varan finans desteği
99 öncesi yapılara risk analizi zorunlu oluyor! 15 yıla varan finans desteği AK Parti, 2023 seçim beyannamesini açıkladı. Seçim beyannamesinde kentsel dönüşüm için atılacak adımlar ve afetlere yönelik alınacak önlemler dikkat çekti. Beyannameye göre; kentsel dönüşümde vatandaşa 15 yıla varan finans desteği sunulacak ve 99 öncesi yapılarda risk analizi zorunlu olacak
11.04.2023 Ekonomi
Olası Marmara depremi nedeniyle gözler İstanbul'a çevrilmişken korkutan uyarı geldi: O ilde her an deprem olabilir!
Olası Marmara depremi nedeniyle gözler İstanbul'a çevrilmişken korkutan uyarı geldi: O ilde her an deprem olabilir! Kahramanmaraş merkezli depremlerin Türkiye'yi sarsmasının ardından olası Marmara depremi nedeniyle gözler İstanbul'a çevrilirken, Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, deniz tabanından geçen Karadeniz fayının, deprem riski taşıdığına dikkati çekti. Bektaş, "1996'da yayınlanan haritada deprem tehlikesi, göz ardı ediliyor. İstanbul'da beklerken, o ilimizde her an bir deprem oluşabilir. 'Deprem bölgesi değildir' algısı, bugüne kadar herkesin de kabul ettiği sağlıksız yapılaşmaya neden oldu" dedi.
22.03.2023 Gündem
500’ün üzerinde aktif fay var! MTA yenilenmiş diri fay hattı haritası ile hangi iller deprem bölgesi, fay hatları nelerden geçiyor? Son diri fay haritası güncellenecek!
500’ün üzerinde aktif fay var! MTA yenilenmiş diri fay hattı haritası ile hangi iller deprem bölgesi, fay hatları nelerden geçiyor? Son diri fay haritası güncellenecek! Gazi Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Kurucu Başkanı Prof. Dr. Süleyman Pampal, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından başlayan göç hareketliliğine yönelik "Türkiye'de deprem tehlikesi olmayan santimetrekare yok. Türkiye'nin tamamı yüksek deprem tehlikesi altında" dedi ve ekledi: "Haritaya bakıp 'Burası daha az koyu' diyerek, göç etme kararı almasınlar. Türkiye'de sarı, beyaz yer yok; bunu yıllardır konuşuyor, bilimsel platformlarda dile getiriyoruz. Türkiye’nin her tarafı birbirinden tehlikeli" Peki, ! MTA diri fay hattı haritası ile hangi iller deprem bölgesi, fay hatları nelerden geçiyor? İşte MTA diri fay hattı haritası güncel veriler ve diri fay hattı sorgulama 2023…
10.03.2023 Gündem
Uzman isimden deprem ve göç uyarısı: Ülke örümcek ağı gibi faylarla örülmüş tehlike olmayan santimetrekare yok
Uzman isimden deprem ve göç uyarısı: Ülke örümcek ağı gibi faylarla örülmüş tehlike olmayan santimetrekare yok Kahramanmaraş merkezli depremlerde binlerce ev ya yıkıldı ya da ağır hasar gördü. Asrın afetinden sonra deprem bölgesinden İstanbul ve Ankara başta olmak üzere bir çok ile deprem göçü başladı. Gazi Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Kurucu Başkanı Prof. Dr. Süleyman Pampal göç hareketliliğine dikkat çekerek, "Türkiye'de deprem tehlikesi olmayan santimetrekare yok. Türkiye'nin tamamı yüksek deprem tehlikesi altında" dedi. Pampal, "Haritaya bakıp 'Burası daha az koyu' diyerek, göç etme kararı almasınlar. Türkiye'de sarı, beyaz yer yok; bunu yıllardır konuşuyor, bilimsel platformlarda dile getiriyoruz. Türkiye’nin her tarafı birbirinden tehlikeli" ifadelerini kullandı.
8.03.2023 Gündem
Türkiye’deki depremler sonrası Ölü Deniz fay zonunun geçtiği ülkeler için uyarı
Türkiye’deki depremler sonrası Ölü Deniz fay zonunun geçtiği ülkeler için uyarı Demirören Haber Ajansı'na (DHA) 2020 yılında verdiği röportajda Hatay, Kahramanmaraş, Malatya ve Elazığ illerindeki fay hatlarının yıkıcı bir deprem açısından sinyal verdiğini belirten Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Jeoloji Mühendisliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Onur Köse, şimdi de Ölü Deniz fay zonunun geçtiği ülkeler için uyarıda bulundu. Bu fay hattının, Akabe Körfezi’nden başlayıp Hatay'a ulaştığını ve Kahramanmaraş'ta Doğu Anadolu fayı ile birleştiğini ifade eden Köse, Ölü Deniz fay zonunun geçtiği İsrail, Ürdün, Lübnan ve Suriye'de de 5- 10 yıl içerisinde büyük depremlerin olabileceğini söyledi.
7.03.2023 Gündem
Prof. Dr. Şükrü Ersoy: Türkiye'de deprem oluşturabilecek fay sayısı 500'ün üzerine çıktı
Prof. Dr. Şükrü Ersoy: Türkiye'de deprem oluşturabilecek fay sayısı 500'ün üzerine çıktı 'Deprem Tehlikesi ve İstanbul' başlıklı panele katılan Prof. Dr. Şükrü Ersoy, "Biz 1992'ye kadar Türkiye'de deprem oluşturabilecek fay sayısını 150 biliyorduk. Şimdilerde bu sayı 500'ün üzerine çıktı. İstanbul çevresindeki alüvyon gibi yumuşak zeminlerin üzerinde bulunan yaklaşık 100 bin binanın derhal yıkılıp yeniden yapılması gerekir" dedi.
4.03.2023 Gündem
İstanbul Havalimanı olası depreme hazır mı? İGA'dan açıklama geldi
İstanbul Havalimanı olası depreme hazır mı? İGA'dan açıklama geldi İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'nın Planlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı Polat, İstanbul Havalimanı'nın inşa edildiği zeminin güçlendirildiğini ve tüm tasarım süreçlerinin depreme uygun gerçekleştirildiğini söyledi. Polat, "Beklenen İstanbul depreminin meydana gelmesi halinde, terminal, hava trafik kule, enerji merkezi, ARFF (Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele) istasyonları dahil tüm binalarımız ve hava tarafı 'pist-apron-taksi yollarında operasyonların aksamayacağı şekilde, deprem modellemelerimiz çerçevesinde tasarım ve inşaat çalışmalarımızı gerçekleştirdik" dedi.
25.02.2023 Gündem
Uzman isimden açıklama: Depremin yıkıcılığı sadece depremin büyüklüğüne bağlı değildir
Uzman isimden açıklama: Depremin yıkıcılığı sadece depremin büyüklüğüne bağlı değildir Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Kahramanmaraş merkezli depremin ardından dikkatleri Doğu Karadeniz Bölgesine çekerek “Trabzon, Doğu Karadeniz sahili boyunca uzanan bir il. Sahilimiz gevşek kum, çakıldan oluşuyor. Bu tür yapılar zeminin yapıları depremi büyütme özelliğine sahiptir” dedi.
12.02.2023 Gündem
Akkuyu NGS’den dikkat çeken güvenlik açıklaması geldi!
Akkuyu NGS’den dikkat çeken güvenlik açıklaması geldi! Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.4’lük depremlerin ardından Akkuyu Nükleer A.Ş.'den güvenlik açıklaması yapıldı. Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.4’lük depremler Kilis, Adana ve Hatay’ın yanı sıra Mersin çevresinde de hissedildi. Depremle birlikte akıllara gelen sorulardan biri de Akkuyu Nükleer Güç Santrali (NGS) fay hattına yakın mı, olası bir depremden etkilenir mi?
9.02.2023 Gündem
Doç. Dr. Özmen: Sismik boşluk olduğu birçok haritayla ortaya çıkarıldı
Doç. Dr. Özmen: Sismik boşluk olduğu birçok haritayla ortaya çıkarıldı Doç. Dr. Bülent Özmen, büyük yıkıma yol açan depremlerin meydana geldiği Doğu Anadolu Fayı'nda MTA ve AFAD'ın, bilim insanlarının çalışmaları olduğunu söyleyerek, "Sismik boşluk olduğu birçok haritayla ortaya çıkarıldı. Aslında deprem bu bölgede bekleniyordu; ama bu kadar büyük olması beklenmiyordu" dedi. Marmara'daki olası büyük depremle ilgili de açıklamada bulunan Özmen, "Marmara Denizi’nde de yapılan bütün çalışmalar büyük bir deprem olma olasılığının her geçen gün arttığı yönünde olduğunu bize gösteriyor." ifadelerini kullandı.
8.02.2023 Gündem
Depremde yıkılan binalarla ilgili kritik açıklama! 'Çok acil müdahale gerekiyor'
Depremde yıkılan binalarla ilgili kritik açıklama! 'Çok acil müdahale gerekiyor' Kahramanmaraş'ta dün sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. Akdeniz Üniversitesi Deprem Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ramazan Özçelik ise yıkılan binalarla ilgili dikkat çeken bir gerçeği açıkladı.
7.02.2023 Gündem
Uzman isimden dikkat çeken açıklama: 7’den daha büyük bir deprem olacak!
Uzman isimden dikkat çeken açıklama: 7’den daha büyük bir deprem olacak! Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Jeofizik Mühendisliği Bölümü Sismoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yusuf Bayrak, Düzce’de önceki gün yaşanan 5.9'luk depremde 1999 Düzce depreminde 5-6 kilometrelik kırılmayan kısmın kırıldığını ve enerji boşalımı yaşandığını belirterek "Kalan enerji ise artçı şoklarla boşalacak. Yani bu artçı şoklar büyüklüğü ve sayısı zamanla azalarak birkaç ay içerisinde fay dengeye oturacaktır. Bundan sonra bu bölgede Kuzey Anadolu fayının İzmit ile Düzce arasında çok yakın zamanda büyük bir deprem beklemek doğru değil" dedi.
24.11.2022 Gündem
AFAD Düzce depreminin ön değerlendirme raporunu paylaştı!
AFAD Düzce depreminin ön değerlendirme raporunu paylaştı! Düzce ilinin Gölyaka ilçesinde meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki bir çok ilde hissedildi. AFAD depreme ilişkin ön değerlendirme raporunu resmi sitesinden yayımladı.
23.11.2022 Gündem
Türkiye deprem haritası 2022! AFAD MTA Sorgulama Ekranı ile Türkiye Fay Hatları ve Deprem Risk Haritası
Türkiye deprem haritası 2022! AFAD MTA Sorgulama Ekranı ile Türkiye Fay Hatları ve Deprem Risk Haritası Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, vatandaşın, AFAD'ın yayımladığı 'Türkiye Deprem Tehlike Haritasını inceleyerek, bölgelerindeki deprem zemin büyütme değerlerini görebileceklerini belirtip, verilere göre binalarını inceletmelerini tavsiye etti. Kutoğlu, "Bu haritada deprem zemin büyütme değeri 0.5g'nin üzerindeyse sarsıntı, binalarda hasar vermeye başlıyor. Kendi seçtiğiniz bölge 0.5g'nin üzerindeyse binanızın depreme ne kadar dayanıklı olduğunu inceletmenizde fayda var" dedi. Söz konusu açıklamaların ve deprem tatbikatının bugün yapılacak olması AFAD MTA fay hattı sorgulama ekranının araştırılmasına neden oldu.
12.11.2022 Gündem
Osmaniye'deki 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından uzman isimden kritik uyarı geldi
Osmaniye'deki 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından uzman isimden kritik uyarı geldi Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde meydana gelen Richter ölçeğine göre 5.1 büyüklüğünde depremle ilgili değerlendirmede bulunan Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, "Toprakkale Fayı 70 kilometre uzunluğa varan bir fay ve 2 fay parçasından oluştuğu düşünülüyor. Fayın maksimum deprem üretme potansiyeli 7.0 olarak kabul ediliyor. Aslantaş barajının varlığıyla olan ilişkisi önemli. Bunun yanında kırsal kesimlerde bazı binalarda hasar gelişmiş olabilir" dedi.
11.10.2022 Gündem
Korkutan deprem sonrası endişelendiren uyarı! Her an olabilir...
Korkutan deprem sonrası endişelendiren uyarı! Her an olabilir... Deprem kuşağında yer alan Türkiye'de sürekli sarsıntılar yaşanıyor. Korkutan depremlerle ilgili uzman isimden uyarı geldi. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Afet Yönetimi ve Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Azad Sağlam Selçuk, kentte dün akşam meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki depremi değerlendirdi. Selçuk, "50 kilometre uzunluğundaki Çaldıran fayı 1976'da 7.3 büyüklüğünde bir deprem üretti. Bölgede 9 bin 200 bina kullanılamaz hale geldi, 4 bin 900 kişi hayatını kaybetti. 2011 yılında yine aynı şeyi yaşadık." dedi. İşte uzman ismin bölgeyle ilgili beklentisi...
13.06.2022 Gündem
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak...
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak... Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geliyor. Büyük Marmara depremi ile ilgili korkutan uyarı! Bir deprem ülkesi olan Türkiye’de neredeyse bütün kentlerde küçük ya da nispeten büyük depremler meydana geliyor. Son olarak Karadeniz’de yaşanan 4.4 büyüklüğündeki depremin, İstanbul’dan da hissedilmesi endişeleri artırdı. Bu deprem ‘İstanbul depremi ne zaman olacak?’ sorusunu yeniden akıllara getirdi. Marmara’da meydana gelecek büyük bir deprem İstanbul gibi bir metropolü derinden etkileyeceği gibi, çevredeki birçok ilde de yıkıcı etki yaratacak. 1999’da meydana gelen depremin ardından başlayan kentsel dönüşüm sürecine rağmen, İstanbul’da eski ve depremde yıkım tehlikesi taşıyan birçok yapıda ise hala oturum devam ediyor. Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada İstanbul için sürenin daraldığının altını çizerek, "İstanbul 7'nin üzerinde bir deprem ile sınanacak." ifadelerini kullandı. Peki İstanbul depremi en çok hangi ilçeleri etkileyecek? İstanbul'da depreme dayanıklı ilçeler hangileri? Tek tek açıklandı. İşte İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamaları ve ilçelere göre depremin yıkıcı etkileri...
14.04.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Deprem Tehlikesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deprem tehlikesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.