Denizli Deprem

Denizli Deprem

Son dakika denizli deprem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan denizli deprem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını denizli deprem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Denizli Deprem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan denizli deprem gelişmeleri de dahil olmak üzere 337 denizli deprem haberi bulunmuştur. Tüm denizli deprem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Akdeniz’de yaşanan deprem Denizli’de de hissedildi mi? Denizli’de deprem mi oldu?
Akdeniz’de yaşanan deprem Denizli’de de hissedildi mi? Denizli’de deprem mi oldu? EMSC’nin geçtiği verilere göre Akdeniz açıklarında 5.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Denizli’de de hissedilen depremin ardından vatandaşlar arama motorları üzerinden ‘’Denizli’de deprem mi oldu?’’ sorusunu sormaya başladı.
30.01.2020 Gündem
Denizli'de deprem sırasında yükselen toz bulutunun nedeni belli oldu
Denizli'de deprem sırasında yükselen toz bulutunun nedeni belli oldu Denizli'de dün merkez üssü Bozkurt ilçesi olan Richter ölçeğine göre 6.0 büyüklüğündeki deprem sırasında Çardak ilçesindeki Maymun Dağları'nda yükselen toz bulutunun nedeni belli oldu. Toz bulutuna depremle birlikte yaşanan heyelanın neden olduğu tespit edildi.
9.08.2019 Gündem
Denizli'de şiddetli deprem! Birçok ilde hissedildi
Denizli'de şiddetli deprem! Birçok ilde hissedildi Denizli'de saat 14.19'da şiddetli bir deprem meydana geldi. Deprem Aydın, Antalya, Muğla, Burdur, Uşak ve Isparta'da da hissedildi. AFAD depremin büyüklüğünü 6 olarak açıkladı. Deprem büyük paniğe neden oldu. Denizli Valisi Karahan, can kaybının olmadığı bilgisini verdi ve bu gece artçı sarsıntıların devam edebileceği bu nedenle evlere girilmemesi uyarısı yaptı. AFAD, 23 kişinin hastanelere başvurduğunu duyurdu. Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik yaptığı açıklamada, "Son durum can kaybı yok. Birkaç ufak yaralanma var, çöken evler var. Çöken evlerin altında kalanlar oldu” ifadelerini kullandı.
8.08.2019 Gündem
İki kentte korkutan deprem!
İki kentte korkutan deprem! Denizli'nin Acıpayam ilçesinde Richter ölçeğine göre 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Öte yandan saat 14.41'de ise merkez üssü Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem yaşandı.
31.03.2019 Gündem
Denizli'deki deprem anı saniye saniye kamerada!
Denizli'deki deprem anı saniye saniye kamerada! Denizli'nin Acıpayam ilçesinde önceki gün meydana gelen Richter ölçeğine göre 5.5 büyüklüğündeki deprem anına ilişkin yeni güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. İki besi çiftliğindeki görüntülerde, tonlarca ağırlıktaki süt tankerinin sarsıntıyla birlikte sallanması ve sağım yapan çalışanların yaşadığı korku ile ineklerin sağa sola kaçışmaları yer aldı.
22.03.2019 Gündem
Denizli'de şiddetli deprem! Çok sayıda ilde hissedildi
Denizli'de şiddetli deprem! Çok sayıda ilde hissedildi Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 5.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 09.34'te meydana gelen deprem İzmir, Isparta, Burdur ve Antalya gibi birçok ilde hissedildi. Halk panik halinde sokaklara çıktı. Depremin ardından art arda açıklamalar geldi. Denizli Valisi Hasan Karahan yaptığı açıklamada depremde can kaybı olmadığını söyledi. Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer ise ilçede okulların tatil edildiğini açıkladı. Denizli'nin Acıpayam ilçesindeki 5,5 büyüklüğündeki deprem sonrasında ilk saatte 28 artçı deprem meydana geldi. Depremin en fazla hasar verdiği mahallelerden Karahöyük'te camilerden "evlere girilmemesi, elektrik kullanılmaması" konusunda uyarılar yapıldı.
20.03.2019 Gündem
Deprem Yunanistan'ı da vurdu! Ölenlerden biri...
Deprem Yunanistan'ı da vurdu! Ölenlerden biri... Ege Denizi'nin Gökova Körfezi'nde meydana gelen 6,3 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden iki kişiden birinin Türk olduğu bildirildi.
21.07.2017 Dünya
Denizli'de deprem!
Denizli'de deprem! Merkez başta olmak üzere yakın ilçelerde de hissedildi
29.09.2021 Gündem
Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy İstanbul depremi için uyardı! Yeni fay hattı tespit edildi
Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy İstanbul depremi için uyardı! Yeni fay hattı tespit edildi Büyük Marmara depremi için ne kadar süre kaldı? İstanbul’da beklenen 7 üzeri depremi tetikler mi? Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Bursa'da tespit edilen yeni fay hattını CNN Türk’te değerlendirdi. Ersoy, "yerleşim alanlarındaki tüm yerlerin önemli bir deprem riski daha var” dedi.
18.03.2024 Gündem
Muğla’da 3.4 şiddetinde deprem meydana geldi
Muğla’da 3.4 şiddetinde deprem meydana geldi Muğla’nın Köyceğiz ilçesine bağlı Denizli sınırındaki Otmanlar Mahallesi merkez üslü saat 15.49’da 3.4 şiddetinde deprem meydana geldi.
6.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki açıkladı: Önümüzdeki ay 75 bin konut yapacağız
Bakan Özhaseki açıkladı: Önümüzdeki ay 75 bin konut yapacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Malatya’nın Doğanşehir ve Akçadağ ilçelerini ziyaret ederek TOKİ tarafından deprem sonrası yapılan çalışmaları inceledi. Bakan Özhaseki, önümüzdeki ay itibariyle yapacakları konut sayısının 75 bini bulacağını söyledi.
27.02.2024 Ekonomi
Türkiye haritası || (İller ve bölgeler) Şehir isimleri ile detaylı renkli büyük boy Türkiye Siyasi İller Haritası ile Deprem Risk Haritası
Türkiye haritası || (İller ve bölgeler) Şehir isimleri ile detaylı renkli büyük boy Türkiye Siyasi İller Haritası ile Deprem Risk Haritası Türkiye Siyasi Haritası kuşbakışı bir düzlem üzerinden ülke sınırlarını, sınırlar dahilinde var olan askeri bloklaşmayı, kıta düzeylerini görmek isteyenlerin sık araştırdıkları konulardan birini oluşturuyor. Kullanım amaçlarına göre haritalar siyasi ölçekli harita, idari sınır ve kıta düzlemini belirtmek için kullanılır. Türkiye haritasını öğrenmek için ise öncelikle siyasi haritalar, özellikleri, neleri gösterir gibi detayları bilmek gerektiğinden haberimiz Türkiye İller Haritası ve haritalara yönelik merak edilenleri derledik.
25.01.2024 Gündem
İstanbul Havalimanı'nda yarıyıl tatili yoğunluğu
İstanbul Havalimanı'nda yarıyıl tatili yoğunluğu İki hafta sürecek yarıyıl tatili nedeniyle İstanbul Havalimanı'nda öğle saatlerinden itibaren yolcu yoğunluğu yaşandı.
19.01.2024 Gündem
Darüşşafaka başvuruları başladı
Darüşşafaka başvuruları başladı Annesi veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz ilkokul 4’üncü sınıf öğrencilerinin katılabildiği Darüşşafaka Eğitim Kurumları Giriş Sınavı için başvurular başladı. 26 Mayıs Pazar günü 41 ilde düzenlenecek sınavın son başvuru tarihi 20 Mayıs.
5.01.2024 Eğitim
AK Parti'nin 'İstanbul' planı belli oldu! Sloganlar ortaya çıktı
AK Parti'nin 'İstanbul' planı belli oldu! Sloganlar ortaya çıktı AK Parti’de aday yoklamaları dün de Gaziantep, Ordu, Malatya ve Trabzon için devam etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aday tanıtımını ve seçim beyannamesini 15 Ocak’ta yapması bekleniyor. Erdoğan ocak sonuna doğru da meydanlara inecek.
22.12.2023 Gündem
Türkiye'nin diri fay haritası güncellendi! Büyük risk oluşturuyor, il il açıklandı
Türkiye'nin diri fay haritası güncellendi! Büyük risk oluşturuyor, il il açıklandı Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde depremler olmaya devam ederken, MTA tarafından Türkiye'nin diri fay haritası da güncellendi. Yapılan araştırmada 45 ilde 5,5 ve üzeri deprem üretebilecek 485 diri fay bulunurken, birinci derece risk altında olan şehirler; İzmir, Balıkesir, Manisa, Muğla, Aydın, Denizli, Isparta, Uşak, Bursa, Bilecik, Yalova, Sakarya, Düzce, Kocaeli, Kırşehir, Bolu, Karabük, Hatay, Bartın, Çankırı, Tokat, Amasya, Çanakkale, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Muş, Hakkari, Osmaniye, Kırıkkale ve Siirt oldu. Jeolog Prof. Dr. Okan Tüysüz Türkiye'deki deprem üretebilen fayları anlatarak risk haritasını yorumladı.
21.12.2023 Gündem
Deprem olma ihtimali yüzde 47'ye çıktı! Naci Görür'den çarpıcı uyarı
Deprem olma ihtimali yüzde 47'ye çıktı! Naci Görür'den çarpıcı uyarı Türkiye'nin değişmeyen gündemi olan depremlere ilişkin her gün ayrı uyarılar geliyor. Prof. Dr. Naci Görür, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
8.12.2023 Gündem
Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki kimdir? Deprem uzmanı Türkiye için ne dedi? Yoshinori Moriwaki’nin İstanbul depremi yorumu
Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki kimdir? Deprem uzmanı Türkiye için ne dedi? Yoshinori Moriwaki’nin İstanbul depremi yorumu Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki Türkiye'de depreme yönelik açıklama yaptı. Türkiye'deki fay hatlarının doğudan batıya doğru harekete geçtiğini belirten Moriwaki, Bingöl, Bitlis, Muş ve Van tarafında bir deprem beklenebileceğini söyledi. Peki, Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki kimdir, Türkiye için ne dedi?
30.11.2023 Gündem
Bakan Kacır duyurdu! Yeni nesil füze Kuzgun envantere giriyor
Bakan Kacır duyurdu! Yeni nesil füze Kuzgun envantere giriyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, yeni nesil füze sistemi Kuzgun'a ilişkin önemli bir açıklama yaptı.
7.11.2023 Gündem
Anadolu yaban koyununu avlayan yandı! Cezası büyük
Anadolu yaban koyununu avlayan yandı! Cezası büyük Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü'nce, 2023-2024 av turizmi uygulama talimatı ek kararı kapsamında; ülke genelinde 225 yaban keçisi, 57 kızılgeyik, 17 çengel boynuzlu dağ keçisi, 17 karaca ve 1 Anadolu yaban koyunu avlanmasına izin verildi. Anadolu yaban koyununu avlama ücreti 675 bin lira olarak belirlendi.
12.09.2023 Yaşam
Marketteki videosuyla milyonların kalbine giren Nimet Hocadan 15 gündür haber alınamıyor
Marketteki videosuyla milyonların kalbine giren Nimet Hocadan 15 gündür haber alınamıyor Denizli’de alışveriş yapmak için gittiği markette çalınan sevdiği şarkıyı duyunca bir genç gibi dans şovu yapması ile milyonların kalbine giren emekli öğretmen Nimet İyice’den 15 gündür haber alınamıyor.
26.08.2023 Yaşam
Eşi ve 4 yaşındaki üvey oğlunu katletmişti! Cinayet sebebi ortaya çıktı
Eşi ve 4 yaşındaki üvey oğlunu katletmişti! Cinayet sebebi ortaya çıktı Deprem sonrası Kahramanmaraş'tan gelip yerleştiği Denizli'de, eşi Büşra Akpınar (26) ile üvey oğlu Macit Gül'ü (4) bıçaklayıp öldüren Ümit Mutlu Akpınar (24) tutuklandı. Akpınar'ın, eşiyle, üvey oğlunun velayetini istemediği için çıkan tartışma sonrası olayın yaşandığı belirlendi.
7.08.2023 Yaşam
Denizli'de korkutan deprem
Denizli'de korkutan deprem Denizli'nin Çardak ilçesinde 3,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
10.07.2023 Gündem
Parti liderlerinin miting maratonu nefes kesti!
Parti liderlerinin miting maratonu nefes kesti! 14 Mayıs için yarışan adaylar ve partiler, dünyada örneğine az rastlanan bir siyasi performans gösterdi. Başta cumhurbaşkanı adayları olmak üzere parti liderleri on binlerce kilometre yol kat etti, bazı günler 3 ayrı ili ziyaret etti. İşte bu müthiş maratonun detayları...
10.05.2023 Gündem
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 69. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Görkemli gecede 2022 yılının en başarılı isimleri belli oldu.
3.05.2023 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Denizli Deprem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki denizli deprem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.