Buldan

Buldan

Son dakika buldan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan buldan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını buldan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Buldan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan buldan gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.170 buldan haberi bulunmuştur. Tüm buldan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erik üreticisini fırtına vurdu! Satılma ihtimali yok
Erik üreticisini fırtına vurdu! Satılma ihtimali yok Denizli’nin önemli tarım ürünlerinden olan Papaz eriği üreticilerini fırtına vurdu. Hasada sayılı günler kala etkili olan şiddetli fırtına ve yağış nedeniyle erik rekoltesi ve kalitesinde büyük zarar oluştu.
23.04.2024 Ekonomi
Defineciler tarihi eser bulma hayaliyle 30 metre kuyu kazdı
Defineciler tarihi eser bulma hayaliyle 30 metre kuyu kazdı Denizli’de define bulma hayali ile kaçak kazı yapan define avcıları 30 metre derinliğinde kazdıkları kuyuda suçüstü yakalandılar.
25.02.2024 Gündem
Kolay EYT vaadiyle dolandırdı! SGK uzmanı tutuklandı
Kolay EYT vaadiyle dolandırdı! SGK uzmanı tutuklandı Denizli’nin Buldan ilçesinde, EYT işlemlerinde kolaylık sağlama vaadiyle mağdurlardan para aldığı iddia edilen SGK uzmanı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
18.01.2024 Gündem
Pençe Kilit şehitlerine acı veda... Gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandılar
Pençe Kilit şehitlerine acı veda... Gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandılar Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit operasyon bölgesinde PKK’lı teröristlerin taciz ateşinde 6 asker şehit olmuştu. Şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mahmut Üçdağ (24), Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş (27), Piyade Uzman Onbaşı Uğur Özdemir'in (30) son yolculuklarına uğurlandı. Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Özkan Lale'nin (27) cenazesi memleketi Sivas'a, Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer’in cenazesi memleketi Zonguldak'a, İstihkam Uzman Çavuş Kemal Özek’in (26) cenazesi Denizli'ye getirildi.
11.08.2023 Gündem
HDP'den Ümit Özdağ çıkışı: Önemli olan Kılıçdaroğlu'nun verdiği sözler
HDP'den Ümit Özdağ çıkışı: Önemli olan Kılıçdaroğlu'nun verdiği sözler Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın Kemal Kılıçdaroğlu‘na desteğinin açıklamasının ardından gözlerin çevirildiği HDP vermeden Kılıçdaroğlu’na desteğini duyurmuştu. Tartışmalar devam ederken bugün HDP'den dikkat çeken bir açıklama daha geldi.
26.05.2023 Gündem
HDP'nin ikinci tur kararına ilişkin AK Parti'den ilk açıklama: Kandil'in talimatını beklediler
HDP'nin ikinci tur kararına ilişkin AK Parti'den ilk açıklama: Kandil'in talimatını beklediler AK Parti Sözcüsü Çelik, isim vermeden Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıklayan HDP ve YSP'nin ikinci tur kararını değerlendirdi.
25.05.2023 Gündem
Yeşil Sol Parti'den ikinci tur kararı
Yeşil Sol Parti'den ikinci tur kararı Yeşil Sol Parti, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında imzalanan protokol sonrası bugün basın toplantısı düzenleyerek ikinci tur kararını açıkladı.
25.05.2023 Gündem
Sağlıkçı ailenin yeni yaşam hayali yarım kaldı: 4 ölü, 1 yaralı
Sağlıkçı ailenin yeni yaşam hayali yarım kaldı: 4 ölü, 1 yaralı Muğla'da aynı hastanede görev yaptığı karısını, yeni görev yeri olan Manisa'ya götürmek üzere yola çıkan sağlıkçının otomobili, kontrolden çıkan tırın altında ezildi. Sağlıkçı anne - baba ve iki kızlarının hayatını kaybettiği kazanın ardından, kendilerine yeni bir yaşam kurmayı planlayan ailenin hayalleri yarım kaldı.
24.05.2023 Yaşam
Tır çarptığı otomobili metrelerce sürükledi: 3 ölü, 2 yaralı!
Tır çarptığı otomobili metrelerce sürükledi: 3 ölü, 2 yaralı! Denizli’nin Buldan ilçesinde kontrolden çıkan tırın, çaptığı otomobili metrelerce sürüklediği kazada 1’isi bebek 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
23.05.2023 Yaşam
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler 14 Mayıs seçimleri sonucunda AK Parti’den 48, CHP’den 26, MHP’den 4, İYİ Parti’den 5, TİP’ten 1 ve Yeşil Sol’dan 30 kadın milletvekili olarak TBMM’ye girdi.
16.05.2023 Gündem
Pervin Buldan, oyunu Van'da kullandı
Pervin Buldan, oyunu Van'da kullandı Van'da, Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 28'inci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için 706 bin 445 seçmen oy kullanacak. Kent genelindeki okullarda kurulan 2 bin 294 sandıkta seçmenler saat 08.00 itibariyle oy kullanmaya başladı. HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan da, oyunu Cumhuriyet Anadolu Lisesi'ndeki 1106 nolu sandıkta  kullandı.
14.05.2023 Gündem
Bahçeli: Terörizmin Kürt kökenli kardeşlerimle ilişkilendirilmesi ihanettir
Bahçeli: Terörizmin Kürt kökenli kardeşlerimle ilişkilendirilmesi ihanettir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Terörizmin Kürt kökenli kardeşlerimle ilişkilendirilmesi hakarettir, ihanettir. Şu hususun özellikle bilinmesini isterim. Kürt kökenli kardeşlerimle bölücü terör örgütü PKK'nın en küçük bağı ve bağlantısı yoktur. Kürt kökenli kardeşlerim, Türk milletinin şerefli mensuplarıdır" dedi.
13.05.2023 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Bu yoldan derhal dönmelidir
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Bu yoldan derhal dönmelidir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Eskişehir'de '14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende' temalı açık hava toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu'nun etnik ve mezhep temelli kimlik siyaseti çok tehlikelidir. Sonu uçurum olan bu yoldan derhal dönmelidir" dedi.
29.04.2023 Gündem
HDP kararını verdi: Seçimde aday çıkarmıyoruz
HDP kararını verdi: Seçimde aday çıkarmıyoruz Emek ve Özgürlük İttifakı, 14 Mayıs seçimlerine ilişkin kararını açıkladı. HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday çıkarmayacağımızı duyuruyoruz." dedi.
22.03.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu - HDP görüşmesine ilk tepki MHP'den geldi: Pazarlıkların en çirkini
Kılıçdaroğlu - HDP görüşmesine ilk tepki MHP'den geldi: Pazarlıkların en çirkini  CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde HDP'den Mithat Sancar ve Pervin Buldan ile bir görüşme gerçekleştirdi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın , Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM'de HDP'li Buldan ve Sancar ile görüşmesiyle ilgili açıklama yaptı.
21.03.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu - HDP heyeti ile görüştü
Kılıçdaroğlu - HDP heyeti ile görüştü Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP Eş Genel Başkanları Mithat Sancar ve Pervin Buldan ile Meclis'te görüştü.
20.03.2023 Gündem
Honaz Tüneli nerede (harita), güzergahı ne? Denizli Honaz Tüneli açılışı ne zaman, kaç km?
Honaz Tüneli nerede (harita), güzergahı ne? Denizli Honaz Tüneli açılışı ne zaman, kaç km? Denizli Çevre Yolu ve Honaz Tüneli açılışı yapıyor. Açılışta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kurdeleyi kesecek. Yapılan hizmet ile birlikte seyahat süresi 45 dakikadan 10 dakikaya düşecek. Peki, Honaz Tüneli ne zaman açılacak? Honaz Tüneli nerede, güzergahı ne, kaç km?
28.01.2023 Gündem
18 milletvekili hakkında 26 yeni dokunulmazlık dosyası TBMM'de
18 milletvekili hakkında 26 yeni dokunulmazlık dosyası TBMM'de Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Salihe Aydeniz dahil 18 vekil hakkında 26 yeni dokunulmazlık dosyası TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
27.01.2023 Gündem
TOKİ Denizli kura sonuçları! Denizli kura sonuçları açıklandı mı? 27 Ocak 2023 Denizli TOKİ kura çekimi sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ Denizli kura çekimi canlı izle!
TOKİ Denizli kura sonuçları! Denizli kura sonuçları açıklandı mı? 27 Ocak 2023 Denizli TOKİ kura çekimi sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ Denizli kura çekimi canlı izle! TOKİ Denizli kura sonuçları merakla araştırılıyor. TOKİ çekilişlerinde sıra Denizli’de. Denizli Merkez'de 650, Acıpayam’da 508, Çivril’de 100, Honaz’da 150 ve Sarayköy’de 238 olmak üzere toplamda bin 646 konutun çekiliş sonuçları belli oldu, Denizli kuraları yeni ilçelerle bugün de devam ediyor. Peki, TOKİ Denizli kura sonuçları isim listesi belli oldu mu, Denizli kura sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Denizli kurası hakkında merak edilenler…
27.01.2023 Ekonomi
TOKİ Denizli kura sonuçları 2023 isim listesi! Denizli TOKİ kura çekilişi canlı izle ile Denizli TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır, Denizli TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?
TOKİ Denizli kura sonuçları 2023 isim listesi! Denizli TOKİ kura çekilişi canlı izle ile Denizli TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır, Denizli TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? Denizli TOKİ kura sonuçları günün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 26 Ocak 2023 Acıpayam, Çivril, Honaz, Merkez, Sarayköy ilçelerinde yapılacak TOKİ kuralarıyla hak sahipleri belli olacak. 1646 Sosyal Konut TOKİ Denizli kura çekimi canlı izle ekranı üzerinden takip edilecek kura çekilişi saat 10.00’da EGS Kongre ve Kültür Merkezi'nde çekilen kuralar noter huzurunda başladı. Peki, TOKİ Denizli kura sonuçları isim listesi belli oldu mu, Denizli TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?
26.01.2023 Ekonomi
İkizlere hamile Hatice'yi boğarak öldüren eşine ağırlaştırılmış müebbet talebi
İkizlere hamile Hatice'yi boğarak öldüren eşine ağırlaştırılmış müebbet talebi Denizli'de, 2 çocuk annesi ve ikiz bebeklerine 5 aylık hamile olan eşi Hatice Çaltı'yı (43) boğarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan Ramazan Çaltı (37) hakkında iddianame hazırlandı. İddianamede, ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen Çaltı'dan başka kimsenin olay günü eve girip çıkmadığının belirlendiğine yer verildi.
5.01.2023 Yaşam
Araba alım satımlarında senet tuzağı! Bir vatandaş kalp krizi geçirip öldü
Araba alım satımlarında senet tuzağı! Bir vatandaş kalp krizi geçirip öldü Araba alım satımında ve evrak imzalama işlemlerinde akılalmaz dolandırıcılık! Fırsatçılar herkesi başka başka yöntemlerle ağına düşürdü. Araç alım satım işlemlerinde 'sazan balığı', ‘bitki çayı’ ve yemek yedirerek, imza sırasında dolandırılan vatandaşlar, detayları anlattı. ‘Buldan Şebekesi’ olarak bilinen grubun, S plakası imzasıyla kurduğu senet tuzağı ise şoke etti.
12.12.2022 Yaşam
Bakan Soylu: Türkiye'deki terörist sayısı 120'nin altına düştü
Bakan Soylu: Türkiye'deki terörist sayısı 120'nin altına düştü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Türkiye'de terörist sayısı bugün 120'nin altına düştü. Daha aşağıya düştü de onu sonra söyleyeceğim. Rahatsız oluyor birileri. Niye böyle söylüyorsunuz? Niye öyle söylüyorsunuz? Adım atamıyorlar, adım" dedi.
12.11.2022 Gündem
Operatör damat, gelinini kız evinden kepçeyle aldı
Operatör damat, gelinini kız evinden kepçeyle aldı Denizli’nin Buldan ilçesinde kepçe operatörü olan damat İbrahim Açar, hayatını birleştirdiği gelin Merve Gökkaya’yı kız evinden iş makinesinin kepçesiyle alarak düğüne götürdü.
11.10.2022 Yaşam
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Buldan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki buldan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.