Deniz Yücel

Deniz Yücel

Son dakika Deniz Yücel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Deniz Yücel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Deniz Yücel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deniz Yücel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deniz yücel gelişmeleri de dahil olmak üzere 461 deniz yücel haberi bulunmuştur. Tüm deniz yücel haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP’de affedilen isimler || CHP affedilen 13 kişi kim?
CHP’de affedilen isimler || CHP affedilen 13 kişi kim? CHP Parti Meclisi, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan dahil olmak üzere 13 üyenin 'bağışlanma' talebini onayladı. Affedilen 13 ismin CHP'ye geri döneceği belirtildi. Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Tüzük Kurultayı'nın planlanan takvim dahilinde, 6-7-8-9 Eylül 2024 tarihlerinde gerçekleşeceğini duyurdu. Peki, CHP affedilen 13 kişi kim? İşte CHP’de affedilen isimler…
28.11.2023 Gündem
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP),14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Seçimleri aday listesini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edildi. CHP'nin milletvekili aday listesinde İstanbul 1. bölge ilk sıradan Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul 2. bölge ilk sıradan Namık Tan, İstanbul 3. bölge ilk sıradan ise Engin Altay yer alıyor. Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ise Erzincan birinci sıradan aday gösterildi.
9.04.2023 Gündem
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi CHP’de milletvekili adayları listesi şekillenmeye başladı. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
9.04.2023 Gündem
Camilerdeki korsan müzik yayınını paylaşan Özdemir ile ilgili flaş gelişme
Camilerdeki korsan müzik yayınını paylaşan Özdemir ile ilgili flaş gelişme İzmir'de bazı camilerden yapılan korsan müzik yayınını sosyal medya hesabından paylaşan eski CHP İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir, İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 12'nci Ceza Dairesi'nin beraat kararını bozması üzerine yeniden yargılandığı davada bir kez daha beraat etti.
28.06.2022 Gündem
CHP lideri Kılıçdaroğlu: CHP'li olmak sıradan bir olay değildir
CHP lideri Kılıçdaroğlu: CHP'li olmak sıradan bir olay değildir İzmir'de 'Üye Katılım Töreni'nde konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "CHP'ye katılmak yeni sorumluluklar üstlenmek demektir. Artık CHP üyesi sıradan bir kişi değildir. CHP'li partisini, halkı bilecek. Her sorunun nasıl çözüleceğini büyük bir sabır, dikkat ve bilgiyle karşısına aktaracak. CHP'li olmak sıradan bir olay değildir. CHP'li olmak Mustafa Kemal ve arkadaşlarının verdiği Kurtuluş Savaşı'nın, bağımsızlığın arkasında durmak demektir" dedi.
18.06.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Taban fiyat uygulamasıyla çiftçiye zarar ettirmeyeceğiz
Kılıçdaroğlu: Taban fiyat uygulamasıyla çiftçiye zarar ettirmeyeceğiz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çiftçilere iktidara geldiklerinde 'taban fiyat' uygulaması hayata geçireceklerini belirterek, "Diyelim ki; 100 TL'ye ürettiniz, yüzde 25 kar eklenecek. 125 TL'ye alıcı buluyorsan, istediğine sat. Fakat altına düştüğü zaman devlet satın alacak. Size asla zarar ettirmeyeceğiz. Buna 'taban fiyat" diyoruz" dedi.
17.06.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu, İzmir'de partisinin il binasının açılışını yaptı
Kılıçdaroğlu, İzmir'de partisinin il binasının açılışını yaptı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi programa katılmak için geldiği İzmir’de partisinin il binasının açılışını gerçekleştirdi.
14.02.2022 Siyaset
Çorlulu öğrenciler dünya birincisi oldu
Çorlulu öğrenciler dünya birincisi oldu Uluslararası Caribou Matematik Yarışmasında dünya birincisi Çorlulu öğrenciler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan'ı makamında ziyaret ederek başarılarını paylaştı.
24.01.2022 Bilim ve Teknoloji
CHP Tire İlçe Başkanı Şenoyar ve yönetimi görevden alındı! 'Yarı çıplak kadın fotoğrafı...'
CHP Tire İlçe Başkanı Şenoyar ve yönetimi görevden alındı! 'Yarı çıplak kadın fotoğrafı...' CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar ve ilçe yönetimi görevden alındı. CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından Şenoyar, hakkında ayrıca disiplin dosyası hazırlandı.
11.10.2021 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Cumhurbaşkanı adayına ittifakla oturup karar vereceğiz
Kılıçdaroğlu: Cumhurbaşkanı adayına ittifakla oturup karar vereceğiz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı adayının kim olacağına ittifakla oturup karar vereceklerini belirterek, "Hem ittifak kurup hem de 'ondan bağımsız karar vereceğim' derseniz olmaz" dedi.
11.09.2021 Siyaset
CHP'ye sert eleştiri! 'HDP'ye dönüşüyor'
CHP'ye sert eleştiri! 'HDP'ye dönüşüyor' İzmir’de düzenlenen ‘Demokrasi için Bir Nefes’ mitingine HDP’lilerle birlikte katılan CHP ekibine yoğun eleştiri geldi.
13.07.2021 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Bölgesinde ve dünyasında saygın olan bir devleti inşa edeceğiz
Kılıçdaroğlu: Bölgesinde ve dünyasında saygın olan bir devleti inşa edeceğiz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı olarak ülkeye demokrasiyi getireceklerini belirterek, “Çiftçi üretecek, sanayici üretecek, Türkiye üretecek, işsizlik son bulacak. Bu sözlerin tamamını yerine getireceğim. Yeter ki destek verin. Bölgesinde ve dünyasında saygın olan bir devleti inşa edeceğiz. Ahlaklı siyaset, düzgün siyaset, herkesin çalıştığı bir Türkiye'yi yeniden inşa edeceğiz" dedi.
25.06.2021 Siyaset
İmamoğlu'ndan Soyer'e geçmiş olsun ziyareti
İmamoğlu'ndan Soyer'e geçmiş olsun ziyareti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 30 Ekimde meydana gelen deprem nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
7.11.2020 Siyaset
Camilerden korsan müzik yayını paylaşımı yapan Banu Özdemir hakim karşısında
Camilerden korsan müzik yayını paylaşımı yapan Banu Özdemir hakim karşısında İzmir'de, merkezi sistemin frekansına girilip bazı camilerden korsan müzik yapıldığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan CHP eski İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir, 'Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme' suçundan hakim karşısına çıktı. Beraatini talep eden Özdemir, "Hakkımda karalama kampanyası başlatıldı ve hedef gösterildim. Bunu kınadığımı da zaten sosyal medyada yaptığım paylaşımda belirtmiştim. Asıl mağdur benim" dedi.
17.09.2020 Gündem
CHP'de Kaftancıoğlu krizi!  Kılıçdaroğlu devreye girdi
CHP'de Kaftancıoğlu krizi! Kılıçdaroğlu devreye girdi Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurucusu Atatürk’ün adını ‘Kategorize edilmesine karşıyım’ diyerek kullanmayan CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu’na parti içinden tepki geldi. Tartışma büyüyünce devreye Kılıçdaroğlu girdi, partililerin yorum yapmamasını istedi.
15.09.2020 Siyaset
Deniz Yücel davasında karar!
Deniz Yücel davasında karar! 'Die Welt' gazetesinin Türkiye temsilcisi Deniz Yücel, "FETÖ propagandası yapmak" ve "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçlarından beraat ederken, "PKK terör örgütü propagandası yapmak" suçundan 2 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.
16.07.2020 Gündem
Makam odasında şehit edilen Savcı Kiraz davasıyla ilgili flaş gelişme!
Makam odasında şehit edilen Savcı Kiraz davasıyla ilgili flaş gelişme! Yargıtay 16. Ceza Dairesi, Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın makam odasında şehit edilmesine ilişkin davada sanıklara verilen hapis cezalarını onadı.
3.07.2020 Gündem
CHP'li Oğuz'un terör örgütü üyeliğinden cezalandırılması istendi
CHP'li Oğuz'un terör örgütü üyeliğinden cezalandırılması istendi İzmir'de, FETÖ/PDY'nin üst düzey yöneticileriyle telefonda irtibat kurduğu gerekçesiyle tutuklanıp, Urla Belediye Başkanlığı görevinden alınan CHP'li İbrahim Burak Oğuz'un yargılanmasına devam edildi. Duruşmada, Cumhuriyet savcısı, Oğuz'un 'silahlı terör örgütüne üye olma' suçundan cezalandırılmasını istedi.
19.06.2020 Gündem
Muharrem İnce, kurultay öncesi CHP'yi hedef aldı
Muharrem İnce, kurultay öncesi CHP'yi hedef aldı Cumhuriyet Halk Partisi 28-29 Mart tarihleri arasında 37. Olağan Kurultay'ını gerçekleştirecek. CHP'nin geçen seçimde Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, kurultay öncesi partisini hedef alarak, "Kurultay değil demokrasicilik oyunu" ifadelerini kullandı.
25.02.2020 Siyaset
Urla Belediyesi eski Başkanı Oğuz: Afrika hastasıyım
Urla Belediyesi eski Başkanı Oğuz: Afrika hastasıyım İzmir'de, FETÖ/PDY'nin üst düzey yöneticileri ile telefonda irtibat kurduğu suçlamasıyla tutuklanarak, cezaevine gönderilen ve Urla Belediye Başkanlığı görevinden alınan CHP'li İbrahim Burak Oğuz, 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan hakim karşısına çıktı. Geçmiş yıllarda sohbetlere katıldığını belirten Oğuz, 'sohbet hocalığı' iddialarını ise kabul etmedi. Ara verilen duruşma, öğleden sonra devam edecek.
14.02.2020 Siyaset
Deniz Yücel'in 15 yıl 3 ay hapsi istendi
Deniz Yücel'in 15 yıl 3 ay hapsi istendi Almanya'da yaşayan Die Welt gazetesi muhabiri Deniz Yücel'in yargılandığı davada esas hakkındaki mütalaasını açıklayan cumhuriyet savcısı, sanığın, "terör örgütü PKK propagandası yapmak" ve "halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek" suçlarından 2 yıl 3 aydan 15 yıl 3 aya kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti.
13.02.2020 Gündem
Urla Belediye Başkanı İbrahim Burak Oğuz FETÖ'den tutuklandı!
Urla Belediye Başkanı İbrahim Burak Oğuz FETÖ'den tutuklandı! İzmir'in Urla ilçesi Belediye Başkanı CHP'li İbrahim Burak Oğuz, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) üst düzey yöneticileri ile telefonda irtibat kurduğu gerekçesiyle tutuklandı.
17.12.2019 Gündem
29 Ekim kutlamalarında Başkan Sengel'e saldırı
29 Ekim kutlamalarında Başkan Sengel'e saldırı İzmir'in Selçuk Belediye Başkanı CHP'li Filiz Ceritoğlu Sengel ve beraberindekilere, Cumhuriyet'in 96'ncı kuruluş yıl dönümü kutlamaları sırasında sözlü ve fiziki saldırıda bulunduğu ileri sürülen eski başkan Vefa Ülgür ve yanındaki kişi gözaltına alındı. Olayların büyümesini araya giren jandarma ve zabıta ekipleri önledi.
30.10.2019 Gündem
Adaylığı çekilen CHP'li Nezir'den partisine zehir zemberek açıklama
Adaylığı çekilen CHP'li Nezir'den partisine zehir zemberek açıklama İzmir'in Buca ilçesinde, belediye başkan adaylığı geri çekilen CHP'li Suat Nezir seçim ofisinde basın açıklaması yaptı.
21.02.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Deniz Yücel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deniz yücel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.