Deniz Harp Okulu

Deniz Harp Okulu

Son dakika deniz harp okulu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan deniz harp okulu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını deniz harp okulu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deniz Harp Okulu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deniz harp okulu gelişmeleri de dahil olmak üzere 402 deniz harp okulu haberi bulunmuştur. Tüm deniz harp okulu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Atatürk'ün gezi teknesi, Çanakkale Deniz Müzesinde sergileniyor
Atatürk'ün gezi teknesi, Çanakkale Deniz Müzesinde sergileniyor Çanakkale Boğaz Komutanlığı'na bağlı Deniz Müzesi Komutanlığı'nın bahçesine deniz yoluyla getirilen, Mustafa Kemal Atatürk'ün gezi teknesi olarak kullandığı 'M/G Acar', müze olarak sergileniyor. Müze gemi de, yemek yediği salon ile kamarası yer alıyor.
15.03.2024 Gündem
8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı! TCG Nusret ile seyir yaptı
8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı! TCG Nusret ile seyir yaptı Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu mensubu kadın harbiyelilerle Türkiye'nin ilk kadın amirali Gökçen Fırat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında TCG Nusret Mayın Gemisi ile seyir yaptı.Fırat,"Türk milleti buna çok aşina. Kurtuluş Savaşı'nda kendi canı pahasına, çocukları pahasına kurtuluş mücadelesine destek veren, bizzat katılan tarihi kadın kahramanlarımızla dolu" dedi.
8.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıkladı! Depremzede balıkçılara destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıkladı! Depremzede balıkçılara destek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu Komutanlığı ile Hava Harp Okulu Komutanlığı'nın diploma ve sancak devir teslim töreninde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhurla cumhuriyeti buluşturan ve kaynaştıran bir yönetim olarak 2023 senesini hak ettiği şekilde idrak etmenin gayretindeyiz" dedi. Erdoğan, "Ordumuz ile halkımızın arasını açmayı hedefleyen 15 Temmuz ihaneti, bu açıdan da başarısız olmuştur. İnşallah bundan sonra da sinsi niyetleri boşa düşürmeye devam edeceğiz" diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Hava Harp Okulu Komutanlığı Diploma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde yaptığı açıklamada, "Kendi savaş uçaklarını geliştiren üretebilen ülke haline geldik." dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beykoz'da 2023-2024 yılı Su Ürünleri Av Sezonu Açılışı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Yarın itibarıyla gemi başına 3 bin 500 ila 60 bin lira arasında desteği depremzede balıkçılarımızın hesaplarına yatırıyoruz." ifadelerini kullandı.
31.08.2023 Gündem
Türkiye'nin ilk kadın amirali Gökçen Fırat'ın yeni görevi belli oldu
Türkiye'nin ilk kadın amirali Gökçen Fırat'ın yeni görevi belli oldu Yüksek Askeri Şura kararıyla Tuğamiral rütbesine terfi ettirilerek Türk Deniz Kuvvetleri tarihinin ilk kadın amirali olan Gökçen Fırat'ın görev yeri 11 Ağustos 2023 Cuma tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararıyla belli oldu. Fırat, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Savunma Planlama ve Proje Yönetimi Başkanı görevine atandı.
11.08.2023 Gündem
Komutanları ve arkadaşları Amiral Gökçen Fırat'ı anlattı: Gerçek bir denizci
Komutanları ve arkadaşları Amiral Gökçen Fırat'ı anlattı: Gerçek bir denizci 'Mavi Vatan’da devrim niteliği taşıyan YAŞ kararıyla Kurmay Albay Gökçen Fırat, TSK’nın ilk kadın amirali oldu. Fırat’ı teğmenliğinden beri tanıyan emekli Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı, “Gökçen Amiral gerçek bir denizci” dedi. Devreleri de onu “Tam bir asker” diye anlattı.
5.08.2023 Gündem
Genelkurmay Başkanı Org. Metin Gürak oldu! İşte dikkat çeken üç özelliği
Genelkurmay Başkanı Org. Metin Gürak oldu! İşte dikkat çeken üç özelliği Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan Yüksek Askeri Şura toplantısında Genelkurmay Başkanlığı’na 2. Ordu Komutanı Org. Metin Gürak, Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na Org. Selçuk Bayraktaroğlu, Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na ise Org. Ziya Cemal Kadıoğlu getirildi.
4.08.2023 Gündem
Amiral Kurmay Gökçen Fırat kimdir? YAŞ kararı ile terfi eden ilk kadın amiral Kurmay Albay Gökçen Fırat kaç yaşında, aslen nereli, hangi görevlerde yer aldı?
Amiral Kurmay Gökçen Fırat kimdir? YAŞ kararı ile terfi eden ilk kadın amiral Kurmay Albay Gökçen Fırat kaç yaşında, aslen nereli, hangi görevlerde yer aldı? Deniz Kuvvetleri Komutanlığında Kurmay Albay Gökçen Fırat amiralliğe terfi etti. TSK’da ilk defa denizci bir kadın çapraz kılıcı apoletlerine takacak. Peki, Kurmay Albay Gökçen Fırat kimdir? YAŞ kararı ile ilk kadın amiral Albay Gökçen Fırat kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde yer aldı?
4.08.2023 Gündem
MSB'den TCG Anadolu töreninde 'Atatürk' açıklaması
MSB'den TCG Anadolu töreninde 'Atatürk' açıklaması Milli Savunma Bakanlığı'nca (MSB), TCG Anadolu'nun hizmete alım törenine ilişkin Twitter'da paylaşılan görüntülerde; törende okunan marşta 'Atatürk' ifadesine sansür uygulandığı iddiasına ilişkin, "Görüntüleri hazırlayan kuruluş söz konusu görüntülerle ilgili soruşturma başlatmış olup, Bakanlığımız tarafından da konu yakından takip edilmektedir" açıklaması yapıldı.
12.04.2023 Gündem
FETÖ'nün TSK'ya sızdıkları kodlama yöntemi ortaya çıkarıldı
FETÖ'nün TSK'ya sızdıkları kodlama yöntemi ortaya çıkarıldı İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, çoğunluğu eski askeri öğrenci olan FETÖ/PDY üyelerine yönelik 14 şüphelinin yakalandığı operasyonda detaylar ortaya çıktı. Örgüt üyelerinin askeri okullara kodlama yöntemiyle girdiği, ODTÜ matematik uzmanlarının çalışmalarıyla ortaya çıkarıldı. Uzmanlar, kodlamanın örgüt üyelerinin aday numaralarındaki rakamların toplanmasıyla yapıldığı belirlendi. 
23.03.2023 Gündem
MSÜ başvuru ücreti ne kadar, MSÜ sınavı ne zaman 2023? MSÜ askeri öğrenci adayı belirleme sınavı başvurusu nasıl yapılır? MSS başvuru ekranı!
MSÜ başvuru ücreti ne kadar, MSÜ sınavı ne zaman 2023? MSÜ askeri öğrenci adayı belirleme sınavı başvurusu nasıl yapılır? MSS başvuru ekranı! Milli Savunma Üniversitesi’nde eğitim almak isteyenler için MSÜ başvuru kılavuzu yayımlandı. MSÜ başvuruları ÖSYM tarafından 13 Ocak 2023 tarihinde başlatıldı. ÖSYM tarafından yayımlanan MSÜ başvuru kılavuzunun yayınlanmasıyla sınava ilişkin detaylar da gündem oldu. 13 Ocak-07 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılacak MSÜ başvuru ücreti ne kadar, MSÜ sınavı ne zaman, MSÜ sınavı başvurusu nasıl yapılır? İşte MSÜ aday belirleme sınavı başvurusu hakkında merak edilen detaylar…
13.01.2023 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Silahlarımızla bize düşman olanların korkulu rüyasıyız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Silahlarımızla bize düşman olanların korkulu rüyasıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Deniz ve Hava Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, " Biz İHA'larımızla, SİHA'larımızla, Akıncı'larımızla varız. Şimdi Gökbeyimizle varız. Şimdi bu silahlarımızla dünyada bize düşman olanların korkulu rüyasıyız." dedi.
31.08.2022 Siyaset
Yaş kararları 2022 atama ve terfi listesi! YAŞ kararları ile emekli edilen albaylar, terfi alanlar ve görev süresi uzatılanlar kimler? TSK YAŞ kararları atama ve terfi listesi!
Yaş kararları 2022 atama ve terfi listesi! YAŞ kararları ile emekli edilen albaylar, terfi alanlar ve görev süresi uzatılanlar kimler? TSK YAŞ kararları atama ve terfi listesi! 2022 Yüksek Askeri Şura (YAŞ), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde toplandı. Yaklaşık 1 saat süren YAŞ toplantısının sona ermesinin ardından atama ve terfi listesi gündem oldu. Peki, YAŞ kararları ile TSK emekliye sevk edilenler, terfi alanlar ve görev süresi uzatılanlar kimler? İşte YAŞ kararları 2022 listesi...
4.08.2022 Gündem
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
Necip Fazıl Kısakürek ölüm yıldönümünde anılıyor! Necip Fazıl Kısakürek kimdir? İşte Necip Fazıl Kısakürek’in hayatı!
Necip Fazıl Kısakürek ölüm yıldönümünde anılıyor! Necip Fazıl Kısakürek kimdir? İşte Necip Fazıl Kısakürek’in hayatı! Necip Fazıl Kısakürek ölüm yıldönümünde anılıyor! Necip Fazıl Kısakürek’in ölümünün üzerinden 39 yıl geçti. "Çile", "Kaldırımlar", "Örümcek Ağı" adlı şiirleri ile bilinen, Türk edebiyatında Baki'den sonra "Sultanu'ş Şuara" unvanına sahip ikinci kişi olan Necip Fazıl Kısakürek’in hayatı merak ediliyor. Peki, Necip Fazıl Kısakürek kimdir, nereli? İşte Necip Fazıl Kısakürek şiirleri, kitapları ve oyunları!
25.05.2022 Kültür Sanat
MSÜ tercih yapma ekranı! MSÜ tercihleri nasıl yapılır, MSÜ tercihleri ne zaman? MSÜ e- Devlet tercih süreci…
MSÜ tercih yapma ekranı! MSÜ tercihleri nasıl yapılır, MSÜ tercihleri ne zaman? MSÜ e- Devlet tercih süreci… MSÜ sonuçlarının açıklanmasıyla, gözler MSÜ tercihlerine çevrilmişti. Milli Savunma Bakanlığı bugün yaptığı açıklamada "Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca 27 Mart 2022 tarihinde icra edilen 2022 Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'na (2022-MSÜ) katılan ve 2022-YKS başvurusu bulunan adaylar tercih yapabilecektir. Adayların, Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercihlerini 18 Nisan-13 Mayıs 2022 saat 23:59'a kadar yapmaları gerekmektedir. Belirtilen süre içerisinde tercihini yapmayan adaylar, 2'nci seçim aşamalarına çağrılmayacaktır." denildi. Peki, MSÜ tercihleri nasıl yapılır?
18.04.2022 Eğitim
MSÜ taban puanları! 2022 kadın ve erkek astsubay taban puanları açıklandı mı, MSÜ’ye toplam kaç kişi girdi, MSÜ kaç puanla alıyor?
MSÜ taban puanları! 2022 kadın ve erkek astsubay taban puanları açıklandı mı, MSÜ’ye toplam kaç kişi girdi, MSÜ kaç puanla alıyor? MSÜ taban puanları 2022 açıklandı mı? MSÜ sınavı taban puanları, MSÜ sonuçlarının açıklanmasının ardından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Sınava giren adaylar ikinci aşama için olan tercihlerini https://personeltemin.msb.gov.tr adresinden belirleyebilecek. Peki, MSÜ kadın ve erkek astsubay taban puanları açıklandı mı, MSÜ’ye toplam kaç kişi girdi, MSÜ kaç puanla alıyor? İşte MSÜ taban puanları için merak edilenler…
15.04.2022 Eğitim
FETÖ'nün TSK yapılanmasına operasyon! Çok sayıda gözaltı var
FETÖ'nün TSK yapılanmasına operasyon! Çok sayıda gözaltı var Son dakika haberi... Deniz Harp Okulu ve Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu 2011-2016 yılları arasındaki sınavlarında kodlama yaparak FETÖ ile irtibatlı olanların Türk Silahlı Kuvvetlerine sızdırılmasına yönelik aralarında subay ve emekli subayların da olduğu 45 şüpheliye gözaltı kararı verildi. İstanbul merkezli 9 ilde düzenlenen operasyonda 31 şüpheli yakalandı.
25.02.2022 Gündem
Kıyı Emniyeti İŞKUR aracılığıyla sürekli işçi alacak! İşte başvuru şartları!
Kıyı Emniyeti İŞKUR aracılığıyla sürekli işçi alacak! İşte başvuru şartları! Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü duyurdu! Daimi işçi statüsünde 33 işçi alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, Kıyı Emniyeti, İŞKUR üzerinden lisans ve ön lisans mezunu sürekli işçi alacak. Peki, Kıyı Emniyeti işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Kıyı Emniyeti personel alımı şartları!
7.02.2022 Personel Alımı
Yunanistan'da büyük panik! Bakan Akar açıkladı Atina çıldırdı: Eyvah Türkler yüzerek geliyor...
Yunanistan'da büyük panik! Bakan Akar açıkladı Atina çıldırdı: Eyvah Türkler yüzerek geliyor... Doğu Akdeniz ve Ege'de her fırsatta Türkiye'yi kışkırtan adımlar atan ve düşmanca ittifaklar kuran Yunanistan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın, ‘Türkiye’ye 1950 metre mesafede Meis Adası var. Normalde, Harp Okulu öğrencileri yüzerek gider oraya’ sözleriyle Tuzla’da yüzme eğitimi yapan harbiyelilerin görüntülerinin paylaşılması ile büyük bir paniğe kapıldı...
5.01.2022 Dünya
2022 MSÜ sınavı ne zaman yapılacak? 2022 MSÜ sınavı başvuru tarihi ne, MSÜ 2022 sınavı ve başvuru tarihi?
2022 MSÜ sınavı ne zaman yapılacak? 2022 MSÜ sınavı başvuru tarihi ne, MSÜ 2022 sınavı ve başvuru tarihi? MSÜ sınavı ne zaman 2022, MSÜ 2022 başvuru tarihi ne? Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) 2022 tarihi için sorgulamalar başladı. Sınavla öğrenci alan MSÜ için başvuruda bulunacaklar sınav ve başvuru tarihini merak ediliyor. ÖSYM’nin açıkladığı takvime göre; MSÜ sınav tarihi ve MSÜ başvuru tarihleri belli oldu.
13.12.2021 Eğitim
Bakan Akar'dan Yunanistan'a tepki! 'Bunlar beyhude gayretler'
Bakan Akar'dan Yunanistan'a tepki! 'Bunlar beyhude gayretler' Milli Savunma Bakanı Akar, "Yunanistan'daki bazı siyasiler saldırgan söylemlerle gerilimi tırmandırıyor, bunların beyhude gayretler olduğunu bilmeleri gerekiyor." dedi.
8.10.2021 Siyaset
Marmaris'te HDP binasına ateş açılması olayında flaş gelişme
Marmaris'te HDP binasına ateş açılması olayında flaş gelişme Muğla'nın Marmaris ilçesinde HDP ilçe başkanlığı binasına pompalı tüfekle ateş açılması olayının azmettiricisi olduğu değerlendirilen ve FETÖ bağlantıları tespit edilen Ensar A. İstanbul'da gözaltına alındı.
15.07.2021 Gündem
Kıyı Emniyeti İŞKUR aracılığıyla daimi işçi alıyor! İşte Kıyı Emniyeti işçi alımı şartları
Kıyı Emniyeti İŞKUR aracılığıyla daimi işçi alıyor! İşte Kıyı Emniyeti işçi alımı şartları Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 19 daimi işçi alacak. İŞKUR üzerinden alınacak Kıyı Emniyeti işçi ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Kıyı Emniyeti İŞKUR üzerinden daimi işçi alımı şartları ne? Kamu personeli alımı 2021 ve İŞKUR iş ilanı...
31.05.2021 Personel Alımı
MSÜ taban puanları açıklandı mı? Sözel sayısal EA Milli Savunma Üniversitesi MSÜ 2021 taban puanları (Kadın erkek hava deniz kara taban puan)
MSÜ taban puanları açıklandı mı? Sözel sayısal EA Milli Savunma Üniversitesi MSÜ 2021 taban puanları (Kadın erkek hava deniz kara taban puan) MSÜ taban puanları açıklandı mı? MSÜ tercih kılavuzu yayımlandı. MSÜ tercih kılavuzunun yayımlanmasıyla adaylar tercih işlemlerine başladı. Tercihler 19 Mayıs'a kadar sürecekken, MSÜ taban puanları merak ediliyor. Milli Savunma Üniversitesi resmi sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre; tercih işlemleri personeltemin.msb.gov.tr adresi üzerinden yapılacak. İşte MSÜ taban puanları hakkındaki detaylar…
30.04.2021 Eğitim
2021 MSÜ taban puanları ne zaman açıklanacak? ÖSYM MSÜ 2021 taban puanları sorgulanıyor!
2021 MSÜ taban puanları ne zaman açıklanacak? ÖSYM MSÜ 2021 taban puanları sorgulanıyor! Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2021-MSÜ) sonuçları açıklandı. Adaylar öncelik sırasına göre okul tercihlerini https://personeltemin.msb.gov.tr adresinden belirleyebilecekler. Peki, MSÜ taban puanları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? MSÜ astsubay 2021 taban puanları hakkında merak edilenler…
22.04.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Deniz Harp Okulu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deniz harp okulu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.