Amiral

Amiral

Son dakika amiral haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan amiral ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını amiral haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Amiral

haberleri sayfasında son dakika yaşanan amiral gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.525 amiral haberi bulunmuştur. Tüm amiral haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere mesajı: Sıkıntılarını çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere mesajı: Sıkıntılarını çözeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Karabük mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Önümüzdeki en büyük problem olan enflasyon yılın ikinci yarısından itibaren düşmeye başlayacak. Türkiye'yi geçen 21 yılda nasıl 3 kat büyüttüysek inşallah önümüzdeki dönemde 2 kat daha büyüterek bunu başaracağız. Refah kaybını telafi edeceğiz." ifadelerini kullandı. Erdoğan, Karabük'ün ardından Çankırı'da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. "Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız." diyen Erdoğan, "Donanmamızın amiral gemisi Anadolu'dan ardından daha büyük bir uçak gemisi yapmak için şu anda hazırlıklara başladık." ifadelerini kullandı.
22.03.2024 Gündem
Kızılay'dan Adanalılara kan bağışı çağrısı! "Kardeşlerimiz bağış yapmayı ötelemesin"
Kızılay'dan Adanalılara kan bağışı çağrısı! "Kardeşlerimiz bağış yapmayı ötelemesin" Türk Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı, ramazan ayında yaz aylarında olduğu gibi bağışların aşağı yönlü düştüğü zamanlar olduğundan herkesi kan bağışı yapmaya davet ederek, tüm bağış noktalarının iftar sonrasından gece 24.00'a kadar açık tuttuklarını belirtti.
15.03.2024 Adana
8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı! TCG Nusret ile seyir yaptı
8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı! TCG Nusret ile seyir yaptı Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu mensubu kadın harbiyelilerle Türkiye'nin ilk kadın amirali Gökçen Fırat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında TCG Nusret Mayın Gemisi ile seyir yaptı.Fırat,"Türk milleti buna çok aşina. Kurtuluş Savaşı'nda kendi canı pahasına, çocukları pahasına kurtuluş mücadelesine destek veren, bizzat katılan tarihi kadın kahramanlarımızla dolu" dedi.
8.03.2024 Gündem
Bitcoin yıllar sonra kritik seviyeyi geçti
Bitcoin yıllar sonra kritik seviyeyi geçti Dolaşımdaki tüm Bitcoin’in değerine karşılık gelen Bitcoin piyasa değeri 2021′in sonlarından bu yana ilk kez 1 trilyon doların üzerine çıktı. Bitcoin ayrıca 52.000 dolar seviyesini de geçerek Aralık 2021′den bu yana ilk kez bu fiyata ulaştı.
15.02.2024 Ekonomi
realme GT5 Pro İncelemesi
realme GT5 Pro İncelemesi Herkese merhaba. Bugün realme GT 5 Pro konuğum… Telefonun özelliklerine bakınca bu cihaz Türkiye’de satışa sunulmalı dedim. Neden mi? İşte o sorunun yanıtı için sizleri daha fazla bekletmek istemiyorum. Gelin birlikte inceleyelim…
25.01.2024 Advertorial
Kripto paralarda yaprak dökümü
Kripto paralarda yaprak dökümü Kripto para piyasalarında kayıplar hızlandı. Uzun süre beklenen spot ETF onayı rağmen Bitcoin, 39 bin doların altına geriledi. BTC'deki kayıplar yaklaşık 2 haftada yüzde 20'yi gördü.
23.01.2024 Ekonomi
realme'nin Kurucusu ve CEO'su Sky Li'den Açık Mektup: “Make It Real”
realme'nin Kurucusu ve CEO'su Sky Li'den Açık Mektup: “Make It Real” realme'nin kurucusu ve CEO'su Sky Li, 2024 yılının başında açık bir mektup yayınlayarak bu yılın realme için marka değişim yılı olacağını duyurdu. Mektup, realme'nin yeni misyonunu, marka konumlandırmasındaki ve marka ruhundaki dönüşümü açıklığa kavuşturdu. Sky Li, realme'nin stratejik gelişimi temelinde, “fırsat odaklı” bir marka olmaktan ziyade “marka odaklı” olmaya evrileceğini söyledi.
5.01.2024 Advertorial
Togg için tarih verildi! İsteyen herkes kurasız satın alabilecek
Togg için tarih verildi! İsteyen herkes kurasız satın alabilecek Togg satışlarında kurasız dönemin 2024’te başlayacağı belirtildi. Togg'un günlük üretim kapasitesi ekimde 280 adede çıktı. Yıllık banttan inen araç sayısı önümüzdeki yıl 80 bini aşacak. Ayrıca 2024'te sedan model için de düğmeye basılacak.
9.11.2023 Otomobil
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan depremzede esnafa faizsiz kredi müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan depremzede esnafa faizsiz kredi müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. "Gazzeli kardeşlerimiz vahşete maruz bırakılıyor" diyen Erdoğan, " ABD ve Avrupa'nın koşulsuz desteğini alan İsrail insanlık suçu işliyor" şeklinde konuştu. Cumhuriyet'in 100. yılını omuz omuza kutladıklarını belirten Erdoğan, "Cumhuriyeti salonlara, balolara hapsedenlere, cumhuriyeti tapulu mülkü gibi görenlere bu tarihi günü nasıl idrak edilmesi gerektiğini gösterdik" dedi. Erdoğan, 2024 yılı kredi ve burs rakamlarını lisans öğrencileri için 2 bin, yüksek lisans için 4 bin, doktora öğrencileri için 6 bin liraya çıkardıklarını açıkladı. Erdoğan ayrıca, "Deprem bölgesindeki kobilerimize yönelik yeni bir kredi paketini devreye alıyoruz. İşletme başına 200 bin TL ile 700 bin TL arasında faizsiz kredi sağlayacağız." dedi.
31.10.2023 Gündem
TCG Anadolu Gemisinde 29 Ekim töreni
TCG Anadolu Gemisinde 29 Ekim töreni TCG Anadolu Gemisi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi. Törende konuşan Amiral Gökçen Fırat, 'Gemilerimiz geçişleri sırasında denizcliğie özgü bir selamlama şekli olan çimariva ile Vahdettin Köşkü'nde bulunan Sayın Cumhurbaşkanımızı selamlayacaktır.' dedi.
29.10.2023 Gündem
Kanal D'den önemli iş birliği... D Media ile Eagle Films anlaştı
Kanal D'den önemli iş birliği... D Media ile Eagle Films anlaştı Yaratıcı endüstriler sektörünün en görkemli fuarlarından biri olan MIPCOM (International Market of Communications Programmes) 2023, devlerin buluşmasına sahne oldu. Fuarda, Türk televizyonculuğunun amiral gemisi Kanal D ile uluslararası yapım ve dağıtım şirketi Eagle Films önemli bir iş birliğine imza attı. Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, “Birlikte çok iyi işlere imza atacağımızı düşünüyoruz. Türk televizyon tarihine damga vuracak büyük projeler geliyor” ifadelerini kullandı.
22.10.2023 Ekonomi
Realme 11 Pro+ İncelemesi
Realme 11 Pro+ İncelemesi Yeni bir videodan herkese merhaba. Bugünkü konuğum gerek tasarımıyla gerek özellikleriyle oldukça iddialı. Kimden mi bahsediyorum? realme 11 pro plus’dan tabi ki. Tasarım konusunda da oldukça ciddi bir yenilik ile karşımıza çıktı. Sizi daha fazla bekletmek istemiyorum. Gelin bu akıllı cihazı yakından inceleyelim.
17.10.2023 Advertorial
Dünyanın ilk silahlı insansız hava aracı savaş gemisi TCG Anadolu Mersin'de!
Dünyanın ilk silahlı insansız hava aracı savaş gemisi TCG Anadolu Mersin'de! Türk Deniz Kuvvetleri envanterinde bulunan dünyanın ilk silahlı insansız hava aracı (SİHA) savaş gemisi TCG Anadolu, Akdeniz'deki seyri kapsamında Mersin'in Silifke ilçesindeki Taşucu Limanı'na demirledi.
22.09.2023 Gündem
Realme C53 incelemesi
Realme C53 incelemesi Herkese merhaba… Yeni bir telefon incelemesiyle karşınızdayız. Bugün Realme C53 yanımda. Telefon giriş segmentinde pek çok önemli özellikle ortaya çıkıyor. Sizi daha fazla bekletmek istemiyorum. Gelin cihaza yakından bakalım.
21.09.2023 Advertorial
Mondros Ateşkes Antlaşması Özeti Ve Önemi... Mondros Ateşkes Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Mondros Ateşkes Antlaşması Özeti Ve Önemi... Mondros Ateşkes Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Osmanlı İmparatorluğu, Trablusgarp ile 1. Balkan Savaşı'nda kayıplar yaşamıştı. Bu kayıplar özellikle askeri, siyasi ve ekonomik alanında olmuştu. Tabi Rusya, İngiltere ve Fransa gibi ülkelerin gözü Osmanlı'nın üzerinde olmaya devam ediyordu. Almanya ise Osmanlı Devleti'ni yanında görmek istiyordu. Böyle bir ortamda 1. Dünya Savaşı kaçınılmaz olmuştur. 1914 yılında başlayan savaş 1918 yılında Mondros Ateşkes Antlaşması ile son bulmuştur. 
12.09.2023 Eğitim
İPhone 15 lansmanı canlı izle: Iphone 15 lansmanı saat kaçta, iPhone 15 tanıtımı nereden izlenir, iphone 15 tanıtım hangi kanalda yayınlanıyor? Apple iPhone 15 tanıtım saati…
İPhone 15 lansmanı canlı izle: Iphone 15 lansmanı saat kaçta, iPhone 15 tanıtımı nereden izlenir, iphone 15 tanıtım hangi kanalda yayınlanıyor? Apple iPhone 15 tanıtım saati… Apple, Amiral Gemisi iPhone’da yeni seriyi bugün tanıtacak. Teknoloji tutkunları merakla yeni modelin tanıtımını bekliyor, canlı takip edip etmeyeceklerini sorguluyor. Peki, Apple iPhone 15 tanıtımı ne zaman, hangi kanalda, nereden izlenir? İPhone 15 lansmanı saat kaçta? İşte iPhone 15 lansmanı canlı yayın bilgileri ile iPhone 15 tanıtım saati…
12.09.2023 Bilim ve Teknoloji
Realme C55 İncelemesi
Realme C55 İncelemesi Herkese selam. Bugün İstanbul’un en tarihi, en eşsiz ve en güzel semtlerinden biri olan Balat’tan merhaba demek istedik. Sizlerle Balat’ı gezmek ve bu tarihi semti birlikte keşfetmek istiyoruz. Bu mini yolculukta Realme’nin amiral gemilerinden olan Realme C55 bize eşlik edecek. E ne duruyoruz? Hadi başlayalım.
22.08.2023 Advertorial
Realme C55 İncelemesi
Realme C55 İncelemesi Herkese selam. Bugün İstanbul’un en tarihi, en eşsiz ve en güzel semtlerinden biri olan Balat’tan merhaba demek istedik. Sizlerle Balat’ı gezmek ve bu tarihi semti birlikte keşfetmek istiyoruz. Bu mini yolculukta Realme’nin amiral gemilerinden olan Realme C55 bize eşlik edecek. E ne duruyoruz? Hadi başlayalım.
22.08.2023 Vatan TV
NATO'dan TSK'nın ilk kadın amirali Gökçen Fırat'a övgü dolu sözler
NATO'dan TSK'nın ilk kadın amirali Gökçen Fırat'a övgü dolu sözler NATO, Türkiye'nin ilk kadın amirali olan Gökçen Fırat için övgü dolu sözler yayınladı. Mesajda "Konumu, ittifakın deniz operasyonlarının ve tatbikatlarının başarısı için kritik öneme sahiptir" denildi.
18.08.2023 Gündem
Türkiye'nin ilk kadın amirali Gökçen Fırat'ın yeni görevi belli oldu
Türkiye'nin ilk kadın amirali Gökçen Fırat'ın yeni görevi belli oldu Yüksek Askeri Şura kararıyla Tuğamiral rütbesine terfi ettirilerek Türk Deniz Kuvvetleri tarihinin ilk kadın amirali olan Gökçen Fırat'ın görev yeri 11 Ağustos 2023 Cuma tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararıyla belli oldu. Fırat, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Savunma Planlama ve Proje Yönetimi Başkanı görevine atandı.
11.08.2023 Gündem
Vivo V29 Lite incelemesi
Vivo V29 Lite incelemesi Herkese merhaba. Son yıllarda akıllı telefon sektöründe yükseliş gösteren Vivo, ürün yelpazesini sürekli genişletiyor. Bugün sizi Vivo V29 ailesinin yeni üyesi Vivo V29 Lite ile tanıştırmak istiyorum. Vivo, diğer akıllı telefonlarında olduğu gibi V29 Lite ile yine tam not alacak gibi duruyor. Çünkü özellikleri sizi oldukça cezbedecek. Peki neler var Vivo V29 Lite da derseniz gelin bu akıllı harikayı yakından inceleyelim.
7.08.2023 Advertorial
Kadın terörist itiraf etti: Türk askeri beni buldu, yaralarımı açıp pansuman yapıyorlar
Kadın terörist itiraf etti: Türk askeri beni buldu, yaralarımı açıp pansuman yapıyorlar MSB, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonunda 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini, Marya Umut kod adlı Şengül Bulut isimli kadın teröristin sağ olarak ele geçirildiğini duyurdu. Kadın terörist, kahraman askerlerin kendisine nasıl davrandığını anlattı: Hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değil
5.08.2023 Gündem
Komutanları ve arkadaşları Amiral Gökçen Fırat'ı anlattı: Gerçek bir denizci
Komutanları ve arkadaşları Amiral Gökçen Fırat'ı anlattı: Gerçek bir denizci 'Mavi Vatan’da devrim niteliği taşıyan YAŞ kararıyla Kurmay Albay Gökçen Fırat, TSK’nın ilk kadın amirali oldu. Fırat’ı teğmenliğinden beri tanıyan emekli Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı, “Gökçen Amiral gerçek bir denizci” dedi. Devreleri de onu “Tam bir asker” diye anlattı.
5.08.2023 Gündem
Genelkurmay Başkanı Org. Metin Gürak oldu! İşte dikkat çeken üç özelliği
Genelkurmay Başkanı Org. Metin Gürak oldu! İşte dikkat çeken üç özelliği Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan Yüksek Askeri Şura toplantısında Genelkurmay Başkanlığı’na 2. Ordu Komutanı Org. Metin Gürak, Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na Org. Selçuk Bayraktaroğlu, Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na ise Org. Ziya Cemal Kadıoğlu getirildi.
4.08.2023 Gündem
YAŞ kararları Resmi Gazete’de
YAŞ kararları Resmi Gazete’de Yüksek Askeri Şura(YAŞ) toplantısında alınan terfi ve atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.
3.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Amiral ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki amiral haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.