Demir Yumruk Operasyonu

Demir Yumruk Operasyonu

Son dakika Demir Yumruk operasyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Demir Yumruk operasyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Demir Yumruk operasyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Demir Yumruk Operasyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan demir yumruk operasyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 23 demir yumruk operasyonu haberi bulunmuştur. Tüm demir yumruk operasyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
“Demir Yumruk” operasyonu davasında 8 sanık tahliye edildi
“Demir Yumruk” operasyonu davasında 8 sanık tahliye edildi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kamuyu zarara uğrattığı iddia edilen şirketlere yönelik “Demir Yumruk” operasyonu kapsamında açıklan 8’i tutuklu 46 sanığın yargılandığı ikinci davada aralarında Fenerbahçeli eski yöneticilerden Hulusi Belgü ve örgüt lideri olduğu iddia edilen Hüseyin Eryılmaz’ın da bulunduğu 8 sanık tahliye edildi.
10.01.2023 Gündem
'Demir Yumruk' soruşturmasında 4 kişiye tahliye
'Demir Yumruk' soruşturmasında 4 kişiye tahliye Ankara merkezli 29 ilde düzenlenen 'Demir Yumruk' operasyonunda tutuklanan Hulusi Belgu, Serdal Güler, Mehmet Akif Çetin ve Murat Yeşilbaş, adli kontrol şartıyla tahliye edildi.
10.08.2022 Gündem
'Demir Yumruk' operasyonunda kayyım atanan şirketlerin mal varlığı üzerindeki tedbir kaldırıldı
'Demir Yumruk' operasyonunda kayyım atanan şirketlerin mal varlığı üzerindeki tedbir kaldırıldı Savcılığın talebi üzerine "Demir Yumruk" soruşturmasında kayyım atanan 39 şirketin mal varlığı üzerindeki tedbir kararı kaldırıldı.
26.07.2022 Gündem
'Demir Yumruk' operasyonunda 'cirolu çek' detayı
'Demir Yumruk' operasyonunda 'cirolu çek' detayı Ankara merkezli 29 ilde gerçekleştirilen 'Demir Yumruk' operasyonunda tutuklanan Melih Karabacak'ın liderliğini yaptığı suç örgütü bünyesindeki şüphelilerin, telefon görüşmelerinde teknik takibe takılmamak için 'cirolu çek' için 'Kur'an' diye şifre kullandıkları ortaya çıktı.
9.07.2022 Yaşam
'Demir Yumruk' operasyonunda, tutuklu sayısı 29'a yükseldi
'Demir Yumruk' operasyonunda, tutuklu sayısı 29'a yükseldi Ankara merkezli 29 ilde düzenlenen 'Demir Yumruk' operasyonunda adliyeye sevk edilen şüphelilerden 14'ü daha tutuklandı. Daha önce aralarında Erol Evcil, Hüseyin Eryılmaz ve Hulusi Belgü’nün bulunduğu 15 kişinin tutuklandığı soruşturmada toplam tutuklu sayısı 29 oldu.
8.07.2022 Yaşam
Demir Yumruk operasyonunda flaş gelişme! Örgüt liderlerinden Hüseyin Eryılmaz dahil 10 kişi tutuklandı
Demir Yumruk operasyonunda flaş gelişme! Örgüt liderlerinden Hüseyin Eryılmaz dahil 10 kişi tutuklandı Demir Yumruk Operasyonu kapsamında aralarında örgüt liderlerinden Hüseyin Eryılmaz’ın da bulunduğu 10 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Böylece tutuklu sayısı 15'e yükseldi. 
6.07.2022 Gündem
Erol Evcil'in ifadesi ortaya çıktı! 'Devleti dolandırma niyetim yok, 3 milyar 9 milyon lira vergi borcum var'
Erol Evcil'in ifadesi ortaya çıktı! 'Devleti dolandırma niyetim yok, 3 milyar 9 milyon lira vergi borcum var' Ankara'da 'Demir Yumruk' operasyonu kapsamında tutuklanan ve suç örgütü lideri olduğu iddia edilen Erol Evcil'in, ifadesi ortaya çıktı. Evcil ifadesinde, 3 milyar 9 milyon lira vergi borcu olduğunu belirterek, "Devleti dolandırma gibi bir niyetim yoktur. Benim sadece vergi borcum vardır" dedi.
5.07.2022 Gündem
Demir Yumruk Operasyonu kapsamında tutuklama kararı!
Demir Yumruk Operasyonu kapsamında tutuklama kararı! ANKARA merkezli 29 ilde gerçekleştirilen 'Demir Yumruk' operasyonunda gözaltına alınan, aralarında suç örgütü lideri Erol Evcil'in (Eşrefoğlu) de bulunduğu 5 kişi tutuklandı.
4.07.2022 Gündem
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı: Haziran ayında 16 terör eylemi engellenmiştir
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı: Haziran ayında 16 terör eylemi engellenmiştir Terör örgütlerine yönelik Haziran ayında düzenlenen operasyonlarda 142 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıklayan İçişleri Bakanlığı Sözcüsü ve Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, “Terör örgütlerinin şehirlerde faaliyet yürüten hücre yapılanması ve iş birlikçilerine yönelik bin 421 operasyon yapılmıştır. Bu operasyonlarda aralarında 1’i liste dışı, 1’i gri 2’si turuncu, 2’si mavi, kategoride aranan teröristlerin de bulunduğu toplam 142 terörist etkisiz hale getirilmiştir” dedi.
4.07.2022 Gündem
Üzerine milyonluk şirket kurulan İbrahim D.'nin cebinden otobüs parası çıkmadı
Üzerine milyonluk şirket kurulan İbrahim D.'nin cebinden otobüs parası çıkmadı Ankara merkezli 29 ilde gerçekleştirilen 'Demir Yumruk' operasyonunda gözaltına alınan ve üzerine kayıtlı şirketin 4 ayda 210 milyon TL'lik işlem yaptığı saptanan İbrahim D., akli dengesinin yerinde olmadığı belirlenerek serbest bırakıldı. Gözaltında bulunduğu süre içerisinde emniyette dengesiz hareketlerde bulunan ve cebinde memleketine gidecek parası bulunmadığı anlaşılan İbrahim D. için polisler aralarında para toplayarak otobüs bileti aldı. 
4.07.2022 Yaşam
Ankara merkezli 29 ilde 'Demir Yumruk' operasyonu: 250 gözaltı!
Ankara merkezli 29 ilde 'Demir Yumruk' operasyonu: 250 gözaltı! Ankara merkezli 29 ilde, demir- çelik fiyatlarını manipüle eden, 105 milyar liralık sahte faturayla kamuyu 25 milyar lira zarara uğratan şirketlere yönelik düzenlenen 'Demir Yumruk' operasyonunda yaklaşık 4 kamyonu dolduran belge ve ziynet eşyaları ile bavullar içinde 500 milyon lira ele geçirildi. Vergi denetime takılmamak için demirleri, şehir içindeki depolarda gezdirdiği belirlenen şüphelilerin, şehirler arasında Plaka Tanıma Sistemi'nde usulsüzlüğe yakalanmamak için de boş kamyonetleri ülke genelinde gezdirdiği saptandı.
28.06.2022 Gündem
Demir Yumruk Operasyonu'ndaki detaylar şok etti! Erol Evcil kaçmaya çalışırken yakalandı
Demir Yumruk Operasyonu'ndaki detaylar şok etti! Erol Evcil kaçmaya çalışırken yakalandı Ankara merkezli 29 ilde, demir çelik fiyatlarını manipüle eden, 105 milyar liralık sahte faturayla kamuyu 25 milyar zarara uğratan şirketlere yönelik düzenlenen 'Demir Yumruk' operasyonunda aralarında Erol Eşrefoğlu’nun (Evcil) da bulunduğu 3 ayrı suç örgütünün lideri ile birlikte 250 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan operasyonda gözaltına alınan Erol Eşrefoğlu'nun (Evcil), İskenderun'da kaldığı rezidansta kaçmaya çalışırken gözaltına alındığı belirtildi. Ayrıca operasyonda 500 milyon liranın ele geçirildiği belirtildi.
28.06.2022 Dünya
Demir Yumruk operasyonunda hangi fabrikalar var, hangi firmalara operasyon yapıldı? Gözaltına alınanlar belli mi?
Demir Yumruk operasyonunda hangi fabrikalar var, hangi firmalara operasyon yapıldı? Gözaltına alınanlar belli mi? Demir-Çelik fiyatlarını manipüle eden, şirketlere Demir Yumruk operasyonu düzenlendi. Operasyonda şu ana kadar Erol Eşrefoğlu (Evcil), aralarında olduğu 3 ayrı suç örgütünün lideri ile birlikte 250 şahıs gözaltına alındı, gözaltı işlemleri devam ediyor. Peki, Demir Yumruk operasyonunda hangi fabrikalar var, hangi firmalara operasyon yapıldı? Gözaltına alınanlar belli mi?
28.06.2022 Ekonomi
Erol Eşrefoğlu kimdir? Erol Eşrefoğlu (Evcil) Demir Yumruk operasyonunda gözaltına alındı mı?
Erol Eşrefoğlu kimdir? Erol Eşrefoğlu (Evcil) Demir Yumruk operasyonunda gözaltına alındı mı? 29 ilde eş zamanlı “Demir Yumruk” Operasyonu düzenlendi. Operasyon demir Çelik fiyatlarını manipüle eden, 105 milyar liralık sahte faturayla kamuyu 25 milyar zarara uğratan şirketlere düzenlendi. Operasyonda şu ana kadar Erol Eşrefoğlu’nun da aralarında olduğu 3 ayrı suç örgütünün lideri ile birlikte 250 şüpheli gözaltına alındı. Peki, Erol Eşrefoğlu kimdir? Erol Eşrefoğlu (Evcil) neden gözaltına alındı? İşte detaylar…
28.06.2022 Gündem
29 ilde 'Demir Yumruk' Operasyonu! Erol Evcil dahil 3 örgüt lideri ve 250 kişi gözaltında...
29 ilde 'Demir Yumruk' Operasyonu! Erol Evcil dahil 3 örgüt lideri ve 250 kişi gözaltında... Son dakika haberine göre, Ankara Emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Vergi Denetim Kurulu, MASAK, KOM Daire Başkanlığı personelinin katıldığı, Ankara merkezli 29 ilde eş zamanlı “Demir Yumruk” Operasyonu düzenlendi. Operasyonda şu ana kadar Erol Eşrefoğlu’nun (Evcil) da aralarında olduğu 3 ayrı suç örgütünün lideri ile birlikte 250 şüpheli gözaltına alındı
28.06.2022 Gündem
‘Aynı hırsızı defalarca yakalıyoruz’
‘Aynı hırsızı defalarca yakalıyoruz’ 49 kişilik hırsızlık çetesi üyelerinin tutuklandıktan 4 ay sonra serbest bırakılması emniyet camiasında tepkilere yol açtı
24.08.2008 Yaşam
Kaftilik yapma  , jangirik geliyor,   küngülüğe düşeriz
Kaftilik yapma , jangirik geliyor, küngülüğe düşeriz Bu sözler ne anlama geliyor? İstanbul polisi işte bu şifreleri çözdü
1.10.2007 Yaşam
Suç makinesi polisi bile çarpmış
Suç makinesi polisi bile çarpmış 161 ayrı suçtan sabıkalı Hacıhüsrevli genç kız nezarette de rahat durmadı
12.07.2007 Yaşam
Gacılar çetesi!
Gacılar çetesi! İstanbul’da yapılan son 20 yılın en büyük hırsızlık operasyonunda yakalanan 246 kişi, 23 ailenin fertleri çıktı
10.07.2007 Yaşam
Bakan Soylu'dan 'Demir Yumruk' açıklaması: Bütün sektörü pes ettiren bir yapılanma
Bakan Soylu'dan 'Demir Yumruk' açıklaması: Bütün sektörü pes ettiren bir yapılanma İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Erol Evcil'in de aralarından bulunduğu 310 kişinin gözaltına alındığı 'Demir Yumruk' operasyonuyla ilgili, "Demir ticaretinde hem naylon fatura, aynı zamanda manipülasyonu sağlayan neredeyse bütün sektörü pes ettiren bir yapılanmayla karşı karşıyaydık" dedi. Soylu, operasyonda 1'i uçak 328 araca el konulduğunu hatırlatarak, "Uçak, operasyon başlarken Londra’ya kaçırılmış. Ankara Emniyet Müdürlüğümüzün hassas çalışması neticesinde uçak Türkiye’ye 4 saat içerisinde getirildi" dedi.
30.06.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her yerden vuracağımızı ilan ediyorum!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her yerden vuracağımızı ilan ediyorum! AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şubat sonuna kadar rejimi Soçi muhtırası sınırları dışına, gözlem noktalarının gerisine çıkartmakta kararlı olduklarını bildirerek "Bunun için karada ve havada her ne gerekiyorsa çekinmeden, tereddüt etmeden, hiçbir oyalamaya meydan vermeden bunu yapacağız. Bugün itibariyle İdlib'de Soçi anlaşmasına bağlı kalmadan Rejim güçlerini her yerden vuracağımızı buradan ilan ediyorum" dedi.
12.02.2020 Siyaset
Kanser edecek ilaç veriyorlar
Kanser edecek ilaç veriyorlar CHP'li vekilden cezaevleriyle ilgili inanılmaz iddia
13.02.2013 Siyaset
‘Çiçeği koklayıp atmalıydım ama hata yaptım’
‘Çiçeği koklayıp atmalıydım ama hata yaptım’ Rulet Operasyonu kapsamında gözaltına alınan ünlü manken Tuğba Özay’ın sevgilisi Akın Büyükoğlu, tahliye olduktan sonra ilk kez konuştu...
3.05.2008 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Demir Yumruk Operasyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki demir yumruk operasyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.