Demet Özdemir Sevgilisi

Demet Özdemir Sevgilisi

Son dakika Demet Özdemir sevgilisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Demet Özdemir sevgilisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Demet Özdemir sevgilisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Demet Özdemir Sevgilisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan demet özdemir sevgilisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 52 demet özdemir sevgilisi haberi bulunmuştur. Tüm demet özdemir sevgilisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demet Özdemir'e aşk yaradı: Tatil pozları kasıp kavurdu
Demet Özdemir'e aşk yaradı: Tatil pozları kasıp kavurdu Oğuzhan Koç'tan geçtiğimiz mayıs ayından anlaşmalı olarak boşandıktan sonra Yunan DJ Sergio ile yeni bir aşkan yelken açan Demet Özdemir, tatilin tadını çıkarıyor.
13.08.2023 Magazin
Demet Özdemir'in 15 saniyelik reklamdan kazandığı ücret dudak uçuklattı
Demet Özdemir'in 15 saniyelik reklamdan kazandığı ücret dudak uçuklattı Oğuzhan Koç ile boşanmasının ardından DJ Sergio ile yeni bir aşka yelken açan Demet Özdemir, dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Şu sıralar tatilin tadını çıkaran Özdemir'in, 24 saatlik bir story için aldığı ücret ağızları açık bıraktı.
7.08.2023 Magazin
Oğuzhan Koç'un Demet Özdemir paniği! Yaptığı şey şaşkınlık yarattı
Oğuzhan Koç'un Demet Özdemir paniği! Yaptığı şey şaşkınlık yarattı Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, 2021 yılının son günlerinde ayrılık kararı aldı. Hayranlarını şoke eden ünlü çift, biten ilişkileri hakkında sessizliğini koruyor. Bu yöndeki sorularla karşılaşmak istemeyen 36 yaşındaki şarkıcı, basın mensuplarına yakalanmamak için Sarıyer'de görenlere şaşkınlık yaşatan bir yöntemle başvurdu. İşte detaylar...
18.01.2022 Magazin
Demet Özdemir sorusuna Oğuzhan Koç'tan fotoğraflı cevap!
Demet Özdemir sorusuna Oğuzhan Koç'tan fotoğraflı cevap! Bir süredir oyuncu Demet Özdemir ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen Oğuzhan Koç, önceki gün sosyal medya hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcı, sevgilisiyle ilgili soruyu el ele verdikleri pozla yanıtladı.
23.07.2021 Magazin
Demet Özdemir aşk iddialarına noktayı koydu! 'Erkek arkadaşım...'
Demet Özdemir aşk iddialarına noktayı koydu! 'Erkek arkadaşım...' Oyuncu Demet Özdemir, önceki gün reklam yüzü olduğu markanın yeni ürün tanıtımında, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kariyeriyle ilgili planlarından bahseden Özdemir, aşk hayatıyla ilgili iddialara da noktayı koydu.
24.10.2020 Magazin
Demet Özdemir kimdir? Demet Özdemir kaç yaşında ve nereli? Demet Özdemir Survivor'da!
Demet Özdemir kimdir? Demet Özdemir kaç yaşında ve nereli? Demet Özdemir Survivor'da! Survivor 2020'nin bugünkü yeni bölümünde Anlat Bakalım oyunu oynanacak. Survivor yarışmacılarına bu sefer izleyenlerinde isteğiyle ünlü isimler eşlik edecek. Survivor Cemal Can'a Anlat Bakalım'da eşlik eden isim ise dizilerin sevilen oyuncusu Demet Özdemir oldu. Peki, Demet Özdemir kimdir? Demet Özdemir kaç yaşında ve nereli? Demet Özdemir'in hayatı hakkında merak edilenler...
17.06.2020 Gündem
Evliliğe kapımız açık
Evliliğe kapımız açık Demet Özdemir kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Seçkin Özdemir ile önceki gün Bebek’te objektiflere takıldı.
6.07.2018 Magazin
Demet Özdemir'den Yunan sevgilisi Sergio ile ilk paylaşım!
Demet Özdemir'den Yunan sevgilisi Sergio ile ilk paylaşım! Şarkıcı Oğuzhan Koç ile 8 Mayıs'ta boşanan oyuncu Demet Özdemir özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Demet Özdemir'in son olarak Yunan DJ Sergio ile aşk yaşadığı iddia edildi. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından Yunan sevgilisini paylaştı.
1.08.2023 Magazin
Zeynep Koçak, Oğuzhan ve Demet'e göndermede mi bulundu? Açıklama geldi
Zeynep Koçak, Oğuzhan ve Demet'e göndermede mi bulundu? Açıklama geldi Oyuncu Demet Özdemir ile oyuncu Oğuzhan Koç geçtiğimiz günlerde boşanma kararı aldı. Haberin yayıldığı sıralarda Koç'un eski sevgilisi Zeynep Koçak'ın son paylaşımı gönderme olarak düşünüldü. Sosyal medyada gündeme gelen Koçak, isyan etti.
16.04.2023 Magazin
Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un boşanma kararının ardından Zeynep Koçak'tan dikkat çeken paylaşım!
Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un boşanma kararının ardından Zeynep Koçak'tan dikkat çeken paylaşım! 28 Ağustos'da Sarıyer'de bir otelde nikâh masasına oturan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç anlaşmalı boşanma kararı aldı. Boşanma açıklaması herkesi şaşırtan çiftten Koç'un eski sevgilisi Zeynep Koçak'ın imalı paylaşımı ise gözlerden kaçmadı.
14.04.2023 Magazin
Yasemin Sakallıoğlu: Yaşayın Allah aşkına... Ben dayanamıyorum!
Yasemin Sakallıoğlu: Yaşayın Allah aşkına... Ben dayanamıyorum! Kahramanmaraş'taki deprem felaketinde sahada enkaz altındakiler için canla başla mücadele devam ediyor. Ünlüler de afet bölgesine yardım ulaştırmak için ilk andan itibaren seferber olmuş durumda. AFAD ile koordineli olarak bölgeye yardım TIR'ı gönderen Yasemin Sakallıoğlu, duygularını sosyal medyada dile getirdi.
11.02.2023 Magazin
Demet Özdemir kira ücretini fazla bulunca tekne almaya karar verdi!
Demet Özdemir kira ücretini fazla bulunca tekne almaya karar verdi! Oyuncu Demet Özdemir ile eşi Oğuzhan Koç, geçen yaz Muğla tekne tatiline çıkmıştı. Göcek’te ön balayı yapan ikili, bu yıl da tekne tatiline gitmek istedi ancak kira ücretini fazla geldi. Özdemir de çareyi tekne almakta buldu.
1.02.2023 Magazin
5 yıllık aşk sona erdi! Hazar Ergüçlü'den flaş hamle
5 yıllık aşk sona erdi! Hazar Ergüçlü'den flaş hamle Aralarındaki yaş farkı ile magazin gündeminden düşmeyen Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü çiftinin 5 yıllık ilişkisi sona erdi. Evlenmeleri beklenirken herkesi şaşırtan ünlü çiftin fikir ayrılıkları yaşadıkları için bu kararı aldıkları öğrenildi.
14.12.2022 Magazin
Demet Özdemir'in otomobilinin fiyatı dudak uçuklattı!
Demet Özdemir'in otomobilinin fiyatı dudak uçuklattı! Birçok başarılı projesinin ardından Demet Özdemir kendisine hediye aldı. Güzel oyuncu, 2.5 milyon liraya bir otomobil alarak hem akıllı bir yatırım yaptı hem de kendini ödüllendirdi.
7.11.2022 Magazin
Demet Özdemir ve Oğuzhan çiftinden kötü haber!
Demet Özdemir ve Oğuzhan çiftinden kötü haber! Son bekar tatilini yapan Demet Özdemir'in tatili kötü bitti. Oğuzhan Koç ile ağustos ayında evlenecek olan Demet Özdemir koronaya yakalandı. Son dönemde yaptığı bikinili paylaşımlarla ön plana çıkan oyuncunun hastalığa yakalanması film setini erteletti.
14.07.2022 Magazin
Ahmet Mümtaz Taylan'ın gururlu günü! Kızı Florida'daki okulundan mezun oldu
Ahmet Mümtaz Taylan'ın gururlu günü! Kızı Florida'daki okulundan mezun oldu Oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan Florida'daki 'Ringling College of Art and Design'ı bitiren kızının kepli fotoğrafını Instagram'da paylaştı. Usta oyuncu "Mutluluğu tarif etmek çok zor bazen. Misal şu an perişan mutluyum" notunu düştü.
13.05.2022 Magazin
Oğuzhan Koç: Demet’ten gözümü alamıyorum
Oğuzhan Koç: Demet’ten gözümü alamıyorum Oğuzhan Koç, geçtiğimiz aylarda evlilik teklifi ettiği sevgilisi Demet Özdemir ile doludizgin aşk yaşıyor. Ünlü şarkıcı ve oyuncu, Youtube'de yayınlanan 'İbrahim Selim İle Bu Gece' programında evlilik hazırlığı yaptığı oyuncuya hayranlığını dile getirdi.
6.05.2022 Magazin
Demet Özdemir'in elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı!
Demet Özdemir'in elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı! Geçtiğimiz gün 30. yaşını arkadaşları ve sevgilisi Oğuzhan Koç ile kutlayan Demet Özdemir'in elbisesinin arkası olay olmuştu. Önü oldukça sade olan ancak arkasında kalça kısmına kadar açık olan elbisenin fiyatı herkesi şoke etti. Özdemir'in takılarıyla birlikte kombinin toplam değeri ise 113 bin TL.
28.02.2022 Magazin
Oğuzhan Koç Demet Özdemir'e aşkını haykırdı!
Oğuzhan Koç Demet Özdemir'e aşkını haykırdı! 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Oğuzhan Koç sevgilisi Demet Özdemir'e evlilik teklifi etmiş,Özdemir'in yanıtı ise 'evet' olmuştu. Son olarak Demet Özdemir ile aşk pozunu paylaşan Oğuzhan Koç'a yorum yağdı.
27.02.2022 Magazin
Oğuzhan Koç öpüşme sahnelerden rahatsız olmuştu! Demet Özdemir paylaşımı şaşırttı....
Oğuzhan Koç öpüşme sahnelerden rahatsız olmuştu! Demet Özdemir paylaşımı şaşırttı.... Şarkıcı Oğuzhan Koç'un sevgilisi Demet Özdemir'in Şükrü Özyıldız ile Aşk Taktikleri filmindeki cesur sahnelerinden rahatsız olduğu iddia ediliyordu. İddiaya göre Koç sevgilisini kıskanmış ve ilişki bitmişti. Olaydan bir süre sonra barışan çift evlilik kararı aldı. Oğuzhan Koç ise ateşli sahneleri konuşulan Aşk Taktikleri filminin başarısını paylaştı.
24.02.2022 Magazin
Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç evleniyor! Oğuzhan'dan romantik teklif....
Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç evleniyor! Oğuzhan'dan romantik teklif.... Şarkıcı Oğuzhan Koç,kısa bir ayrılığın ardından barıştığı sevgilisi oyuncu Demet Özdemir’e evlenme teklif etti. Geçtiğimiz aylarda ayrılan fakat kısa sürede barışan çift dünyaevine giriyor. Oğuzhan Koç'un sürprizinin detayları ortaya çıktı.
16.02.2022 Magazin
Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in ayrılık nedeni ortaya çıktı! İddialı sevişme sahneleri...
Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in ayrılık nedeni ortaya çıktı! İddialı sevişme sahneleri... 2021 yılına aşklarıyla damga vuran çiftlerden Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç kısa süreli ayrılığın ardından ilişkilerine bir şans daha vermişlerdi. Çiftinin ayrılma sebebinin Aşk Taktikleri isimli filmdeki sevişme sahneleri olduğu ortaya çıktı. Oğuzhan Koç'un sevgilisi Demet Özdemir'in Şükrü Özyıldız ile sevişme sahnesini görünce küplere bindiği iddia edildi.
13.02.2022 Magazin
Demet Özdemir'den esprili paylaşım: Bence Oğuzhan'ı seçin
Demet Özdemir'den esprili paylaşım: Bence Oğuzhan'ı seçin Oyuncu Demet Özdemir, şarkıcı sevgilisi Oğuzhan Koç'u 'O Ses Türkiye'de ilk kez izlediğindeki düşündüklerini aktardı, aynı zamanda yarışma hakkında espri yapmayı da ihmal etmedi.
7.10.2021 Magazin
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç birlikte duyurdu! Günlerdir konuşuluyordu...
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç birlikte duyurdu! Günlerdir konuşuluyordu... Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç deniz keyfi yaptı. Haklarında çıkan ayrılık haberlerini jet hızıyla yalanlayan Özdemir’e sevgilisi “Demet ayrılık haberi çıkmaya yakınken daha müdahale ediyor” sözleriyle takılıp güldü.
14.08.2021 Magazin
Demet Özdemir'den ayrılık açıklamasına jet yanıt!
Demet Özdemir'den ayrılık açıklamasına jet yanıt! Magazin dünyasının en çok konuşulan çiftleri arasında yer alan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un ayrıldığı iddia edildi. Özdemir, ayrılık iddialarına yanıt verdi.
9.08.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Demet Özdemir Sevgilisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki demet özdemir sevgilisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.