Oğuzhan Koç

Oğuzhan Koç

Son dakika Oğuzhan Koç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Oğuzhan Koç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Oğuzhan Koç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oğuzhan Koç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oğuzhan koç gelişmeleri de dahil olmak üzere 653 oğuzhan koç haberi bulunmuştur. Tüm oğuzhan koç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demet Özdemir güzellik merkezi çıkışı göründü
Demet Özdemir güzellik merkezi çıkışı göründü Oğuzhan Koç ile sekiz aylık evliliğini geçtiğimiz mayıs ayında sonlandıran Demet Özdemir, önceki gün Arnavutköy’de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, “Saçlarınızda kırıklar var” diyerek espri yapan muhabirlere verdiği yanıtla dikkat çekti.
4.04.2024 Magazin
Demet Özdemir tatile doymadı
Demet Özdemir tatile doymadı Demet Özdemir Oğuzhan Koç ile evliliğini bitirdikten sonra kendini işine ve yollara vermişti. Ayrılık sonrası sık sık tatil pozlarıyla gündeme gelen Demet Özdemir şimdi ise Macaristan'ın başkenti Budapeşte’ye uçtu.
28.10.2023 Magazin
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamalarında ünlü isimler Türkiye’nin dört bir yanında sahne alıyor. 29 Ekim’de meydanlarda ve stadyumlarda kurulan sahnelerde halkla bütünleşecek yıldızlar unutulmayacak bir geceye imza atacaklar.
27.10.2023 Magazin
Mustafa Sandal'ın ayakkabıları gündem oldu! 40 bin TL, “Ayakkabı diye kandırmışlar”
Mustafa Sandal'ın ayakkabıları gündem oldu! 40 bin TL, “Ayakkabı diye kandırmışlar” Erkekler arasında popüler olan topuklu spor ayakkabı akımına Oğuzhan Koç'un ardından Mustafa Sandal da uydu. Pop müziğin efsane ismi Sandal'ın son konserinde giydiği ve dünyaca ünlü bir markaya ait beyaz ayakkabılar sosyal medya kullanıcılarının diline düştü.
10.10.2023 Magazin
Oğuzhan Koç iddialara yanıt verdi! Demet Özdemir ile barışmak mı istiyor?
Oğuzhan Koç iddialara yanıt verdi! Demet Özdemir ile barışmak mı istiyor? Şarkıcı Oğuzhan Koç ile oyuncu Demet Özdemir, geçtiğimiz mayıs ayında tek celsede boşanmıştı. Koç, eski eşi ile barışmak için Seda Sayan’dan yardım istediği iddiasına yanıt verdi.
30.09.2023 Magazin
Demet Özdemir DJ Sergio ile aşk yaşıyor mu? Bu kez net konuştu
Demet Özdemir DJ Sergio ile aşk yaşıyor mu? Bu kez net konuştu Demet Özdemir, geçtiğimiz akşam Küçükçiftlik Park'ta gerçekleşen bir etkinliğe katıldı. Şarkıcı Oğuzhan Koç'la evliliği kısa süren güzel oyuncu, DJ Sergio ile aşk yaşadığı iddialarına açıklık getirirken, "Aşka küstünüz mü?" sorusunu da cevapladı.
10.09.2023 Magazin
Oğuzhan Koç'tan Dilan Çiçek Deniz'e yanıt gecikmedi! Tanımıyorum' göndermesi
Oğuzhan Koç'tan Dilan Çiçek Deniz'e yanıt gecikmedi! Tanımıyorum' göndermesi Dilan Çiçek Deniz ve Oğuzhan Koç, aynı mekanda görüntülendiği Koç ile ilgili kendisini tanımadığını söyledi. Oğuzhan Koç’tan gönderme gecikemedi, Koç yaptığı paylaşımda “Beni tanıyanlara şarkılar söylediğim bir akşam” dedi.
2.09.2023 Magazin
Oğuzhan Koç ile aşk mı yaşıyor? Dilan Çiçek Deniz sessizliğini bozdu
Oğuzhan Koç ile aşk mı yaşıyor? Dilan Çiçek Deniz sessizliğini bozdu Mert Yazıcıoğlu ile sürpriz bir şekilde ilişkiye başlayan ve sessiz sedasız ayrılan Dilan Çiçek Deniz'in adı bir süredir Oğuzhan Koç ile anılıyordu. Ünlü güzel, hakkında çıkan haberlere sosyal medya hesabından isyan etti.
1.09.2023 Magazin
Oğuzhan Koç'tan ayrılık sonrası Demet Özdemir itirafı!
Oğuzhan Koç'tan ayrılık sonrası Demet Özdemir itirafı! Demet Özdemir ile 8 aylık evliliklerini 3 ay önce noktalayan Koç ayrılık sonrası ilk kez konuştu. Uzun süredir sessizliğini koruyan Koç, katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarla magazin gündemini hareketlendirdi.
19.08.2023 Magazin
Demet Özdemir'e aşk yaradı: Tatil pozları kasıp kavurdu
Demet Özdemir'e aşk yaradı: Tatil pozları kasıp kavurdu Oğuzhan Koç'tan geçtiğimiz mayıs ayından anlaşmalı olarak boşandıktan sonra Yunan DJ Sergio ile yeni bir aşkan yelken açan Demet Özdemir, tatilin tadını çıkarıyor.
13.08.2023 Magazin
Demet Özdemir'in 15 saniyelik reklamdan kazandığı ücret dudak uçuklattı
Demet Özdemir'in 15 saniyelik reklamdan kazandığı ücret dudak uçuklattı Oğuzhan Koç ile boşanmasının ardından DJ Sergio ile yeni bir aşka yelken açan Demet Özdemir, dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Şu sıralar tatilin tadını çıkaran Özdemir'in, 24 saatlik bir story için aldığı ücret ağızları açık bıraktı.
7.08.2023 Magazin
Demet Özdemir'den asansör paylaşımı!
Demet Özdemir'den asansör paylaşımı! Şarkıcı Oğuzhan Koç ile 8 Mayıs'ta boşanan oyuncu Demet Özdemir özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Demet Özdemir'in son olarak Yunan DJ Sergio ile aşk yaşadığı iddia edildi. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından Yunan sevgilisini paylaşmıştı. Özdemir son olarak asansör pozunu sosyal medyadan paylaştı.
3.08.2023 Magazin
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere iki yıl önce Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’yle başlayan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bu yıl Nevşehir, Trabzon, Erzurum, Çanakkale, Gaziantep, Ankara, Konya, Diyarbakır, İstanbul, İzmir ve Antalya olmak üzere 11 şehirde düzenlenecek. Festivallerin ilk durağı, Kapadokya olacak. Türkiye Kültür Yolu Festivalleri 5 Ağustos’ta “Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali” ile başlayacak.
2.08.2023 Kültür Sanat
Demet Özdemir'den Yunan sevgilisi Sergio ile ilk paylaşım!
Demet Özdemir'den Yunan sevgilisi Sergio ile ilk paylaşım! Şarkıcı Oğuzhan Koç ile 8 Mayıs'ta boşanan oyuncu Demet Özdemir özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Demet Özdemir'in son olarak Yunan DJ Sergio ile aşk yaşadığı iddia edildi. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından Yunan sevgilisini paylaştı.
1.08.2023 Magazin
Berkay konserinde sürpriz isim!
Berkay konserinde sürpriz isim! Berkay Şahin, Turkcell Vadi'de müzikseverlerle buluştu. Yakın arkadaşları Oğuzhan Koç, Umut Kurt, Danla Biliç ve Defne Samyeli de ünlü popçuyu izlemeye gelenler arasında yer aldı.
31.07.2023 Magazin
Oğuzhan Koç’tan ayrılan Demet Özdemir’den dekolteli cesur pozlar! Kombinin fiyatı dudak uçuklattı
Oğuzhan Koç’tan ayrılan Demet Özdemir’den dekolteli cesur pozlar! Kombinin fiyatı dudak uçuklattı Demet Özdemir, Oğuzhan Koç ile yollarını ayırmasının ardından DJ Sergio ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. The Weeknd konseri için İtalya'ya giden güzel oyuncu, konser tarzıyla büyük beğeni topladı. Özdemir'in kombinin bedeli ise dudak uçuklattı.
29.07.2023 Magazin
Demet Özdemir ve DJ Sergio'dan ilk fotoğraf geldi!
Demet Özdemir ve DJ Sergio'dan ilk fotoğraf geldi! Şarkıcı Oğuzhan Koç ile 8 Mayıs'ta boşanan oyuncu Demet Özdemir özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Demet Özdemir'in son olarak Yunan DJ Sergio ile aşk yaşadığı iddia edildi. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından adı aşk dedikodularına karışan Sergio'yu paylaşmıştı. Bu kez çift yan yana görüntülendi. DJ Sergio ve Demet Özdemir nasıl tanıştıkları da ortaya çıktı.
26.07.2023 Magazin
Demet Özdemir ve DJ Sergio ilk kez birlikte görüntülendi!
Demet Özdemir ve DJ Sergio ilk kez birlikte görüntülendi! Şarkıcı Oğuzhan Koç ile 8 Mayıs'ta boşanan oyuncu Demet Özdemir özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Demet Özdemir'in son olarak Yunan DJ Sergio ile aşk yaşadığı iddia edildi. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından adı aşk dedikodularına karışan Sergio'yu paylaşmıştı. Bu kez çift yan yana görüntülendi.
25.07.2023 Magazin
Demet Özdemir aşk dedikodularını doğruladı! DJ aşkını paylaştı
Demet Özdemir aşk dedikodularını doğruladı! DJ aşkını paylaştı Şarkıcı Oğuzhan Koç ile 8 Mayıs'ta boşanan oyuncu Demet Özdemir özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Demet Özdemir'in son olarak Yunan DJ Sergio ile aşk yaşadığı iddia edildi. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından adı aşk dedikodularına karışan Sergio'yu paylaştı.
24.07.2023 Magazin
Oğuzhan Koç’un yeni gözdesi Kübrasu Türkeri! Eski hali ortaya çıktı
Oğuzhan Koç’un yeni gözdesi Kübrasu Türkeri! Eski hali ortaya çıktı Demet Özdemir ile evliliği sadece 8 ay süren Oğuzhan Koç, ayrılığın ardından müzik çalışmalarına yoğunlaştı. Yeni klibinde birlikte kamera karşısına geçtiği dansçının Demet Özdemir’e benzerliği ise gündem oldu. Oğuzhan Koç, geçtiğimiz günlerde ise Alaçatı'da fenomen Ala Tokel’le görüntülenmişti. Öte yandan Kübrasu Türkeri’nin geçtiğimiz yılların sevilen bir yapımında rol aldığı ortaya çıktı. Kübrasu Türkeri'nin eski hali ortaya çıktı.
23.07.2023 Magazin
Oğuzhan Koç’un yeni gözdesi Kübrasu Türkeri! Demet Özdemir’e benzerliği ve ortak özelliği gündem oldu
Oğuzhan Koç’un yeni gözdesi Kübrasu Türkeri! Demet Özdemir’e benzerliği ve ortak özelliği gündem oldu Demet Özdemir ile evliliği sadece 8 ay süren Oğuzhan Koç, ayrılığın ardından müzik çalışmalarına yoğunlaştı. Yeni klibinde birlikte kamera karşısına geçtiği dansçının Demet Özdemir’e benzerliği ise gündem oldu. Oğuzhan Koç, geçtiğimiz günlerde ise Alaçatı'da fenomen Ala Tokel’le görüntülenmişti. Öte yandan Kübrasu Türkeri’nin geçtiğimiz yılların sevilen bir yapımında rol aldığı ortaya çıktı.
22.07.2023 Magazin
Demet Özdemir pembe elbiseli pozlarıyla sosyal medyayı salladı!
Demet Özdemir pembe elbiseli pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Oğuzhan Koç ile boşanmasının ardından magazin gündeminden düşmeyen ünlü oyuncu Demet Özdemir, son olarak yeni paylaştığı fotoğraflarıyla adından söz ettirdi. Özdemir'in mini pembe elbiseli pozlarına yorum yağdı.
10.07.2023 Magazin
Demet Özdemir'in tatil karelerine beğeni yağdı!
Demet Özdemir'in tatil karelerine beğeni yağdı! Oğuzhan Koç ile boşanmasının ardından magazin gündeminden düşmeyen ünlü oyuncu Demet Özdemir, son olarak yeni paylaştığı fotoğraflarıyla adından söz ettirdi. Özdemir'in tatil karelerine beğeni yağdı.
7.07.2023 Magazin
Oğuzhan Koç Demet Özdemir'i çabuk unuttu! Fenomen isimle görüntülendi
Oğuzhan Koç Demet Özdemir'i çabuk unuttu! Fenomen isimle görüntülendi Oyuncu Demet Özdemir'den boşanan Oğuzhan Koç Alaçatı'da fenomen isimle görüntülendi.
3.07.2023 Magazin
Oğuzhan Koç ile Murat Dalkılıç arasında kahkahaya boğan diyalog: Ya terk et ya da hemen gel
Oğuzhan Koç ile Murat Dalkılıç arasında kahkahaya boğan diyalog: Ya terk et ya da hemen gel Demet Özdemir'le yaşadığı kısa süreli evlilikle gündemden düşmeyen Oğuzhan Koç, konser maratonuna hız kesmeden devam ediyor. Bayramın üçüncü günü Çeşme'de sahne alan ünlü şarkıcıyı yakın arkadaşları İbrahim Büyükak ile Murat Dalkılıç da dinlemeye gelenler arasındaydı. Koç ile Murat Dalkılıç arasında geçen esprili diyalog herkesi kahkahaya boğdu.
2.07.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Oğuzhan Koç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oğuzhan koç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.