Gazete Vatan Logo
Magazin Yasemin Sakallıoğlu: Yaşayın Allah aşkına... Ben dayanamıyorum!

Yasemin Sakallıoğlu: Yaşayın Allah aşkına... Ben dayanamıyorum!

Kahramanmaraş'taki deprem felaketinde sahada enkaz altındakiler için canla başla mücadele devam ediyor. Ünlüler de afet bölgesine yardım ulaştırmak için ilk andan itibaren seferber olmuş durumda. AFAD ile koordineli olarak bölgeye yardım TIR'ı gönderen Yasemin Sakallıoğlu, duygularını sosyal medyada dile getirdi.

Yasemin Sakallıoğlu: Yaşayın Allah aşkına... Ben dayanamıyorum!

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat Pazartesi günü saat 04.17’de meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin yarattığı yıkım, saat 13.24’te Elbistan ilçesinde yaşanan 7.6 büyüklüğündeki ikinci depremle arttı. Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa’da da büyük yıkıma neden olan depremlarin ardından yedi günlük milli yas ve üç ay OHAL ilan edildi.

Türkiye'yi hüzne boğan depremler sonrası Aralarında Demet Özdemir, Murat Boz, Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak, Ali Biçim ve Yasemin Sakallıoğlu'nun da bulunduğu ünlü isimler, afet bölgesine AFAD ile koordineli şekilde yardım TIR'ı gönderdi.

"KAHROLUYORUM YEMİN EDERİM"

Sosyal medyada yayınladığı videolarla adını duyuran, daha sonra kariyerine oyuncu olarak devam eden Sakallıoğlu, yardım çağrılarına devam ettiği Instagram hesabından, "Yaşayın Allah aşkına. Ben dayanamıyorum" başlığı ile duygu yüklü bir paylaşıma imza attı.

İnsan elini sabunla yıkarken bile 'Acaba şu an hiç hijyenik bir alan bulabilmişler midir' diye düşünüp utanır mı? Kendimi bilerek hayatımı zorlaştırırken buluyorum. Üşümeme rağmen üzerime kalın bir şey örtmüyorum. Sıcak su varken elimi sıcak suyla yıkamıyorum. Ne yediğimden bir şey anlıyorum ne içtiğimden. Gücüm herkesi kurtarmaya yetmedikçe öfkelenip, kendi hayatımı zorlaştırıyorum .Kendime devamlı 'güçlü dur' diyorum. Şimdi dur sonra kendini bırakırsın. Ve bu anlar çoğu zaman ağlama krizleriyle son buluyor .Sizi hissediyorum. Sizi düşünmediğim bir tek an yok. Karşımdakinin sorularına cevap verirken bile kafamın içinde size dua ediyorum. Kahroluyorum yemin ederim. Ve bu acıda yalnız olmadığımı biliyorum. Koca bir ülkeyle aynı şeye ağlıyorum. Sizi Allah için çok seviyorum. Ve yaşayın istiyorum. Yaşayın.