Yasemin Sakallıoğlu

Yasemin Sakallıoğlu

Son dakika Yasemin Sakallıoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yasemin Sakallıoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yasemin Sakallıoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yasemin Sakallıoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yasemin sakallıoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 39 yasemin sakallıoğlu haberi bulunmuştur. Tüm yasemin sakallıoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yasemin Sakallıoğlu'nun yaş günü pastası tepki çekti! Açıklama geldi...
Yasemin Sakallıoğlu'nun yaş günü pastası tepki çekti! Açıklama geldi... Yasemin Sakallıoğlu, 36’ncı yaşını önceki gün eşi Burak Yırtar’ın hazırlattığı pastayla kutladı.
25.04.2024 Magazin
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı?
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 bilet fiyatları için araştırmalar yoğunlaştı. TV8’in O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı bu yıl da renkli görüntülere sahne ve birbirinden güzel performanslara sahne olacak. Bu yıl jüri koltuğunda oturacak olan isimler de sahne alacak isimler de netleşti. Programa seyirci olarak katılmak isteyen vatandaşlar ise O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, 2024 O Ses Türkiye yılbaşı başvuruları başladı mı? Sorularına yanıt arıyor. İşte O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 ve diğer detaylara ilişkin merak edilenler…
19.12.2023 Televizyon
İrem Derici'den İbrahim Büyükak'a tehdit: Güzel oğlunu kaçırırım
İrem Derici'den İbrahim Büyükak'a tehdit: Güzel oğlunu kaçırırım Şarkıcı İrem Derici, oyuncu ve senarist İbrahim Büyükak'ın 'Mutluyuz' adlı yeni filminde oynamak istediğini söyleyip, yakın arkadaşına yönelik esprili sözleriyle dikkat çekti. Büyükak'tan ise Derici'ye cevap geldi.
29.06.2023 Magazin
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu Ali Sunal ve Doğa Rutkay’ın başrollerini paylaştıkları, cuma günü vizyona girecek 'Hava Muhalefeti' filminin galası, dün akşam Kanyon'da gerçekleşti. Murat Kepez'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin galasına katılan merhum sanatçı Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal ile ilgili basın mensuplarının yönelttiği soruları cevapladı.
11.04.2023 Magazin
Yasemin Sakallıoğlu: Bu süreç çok mücadele ettiğim anksiyetemi tetikledi
Yasemin Sakallıoğlu: Bu süreç çok mücadele ettiğim anksiyetemi tetikledi Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat Pazartesi günü saat 04.17’de meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin yarattığı yıkım, saat 13.24’te Elbistan ilçesinde yaşanan 7.6 büyüklüğündeki ikinci depremle arttı. 20 Şubat'ta ise Hatay iki depremle sallandı. Felaketlerin ilk gününden beri depremzedelere destek olan Yasemin Sakallıoğlu, son olarak yaşananlara ilgili hislerini paylaşarak; takipçileriyle dertleşti.
25.02.2023 Magazin
Yasemin Sakallıoğlu: Yaşayın Allah aşkına... Ben dayanamıyorum!
Yasemin Sakallıoğlu: Yaşayın Allah aşkına... Ben dayanamıyorum! Kahramanmaraş'taki deprem felaketinde sahada enkaz altındakiler için canla başla mücadele devam ediyor. Ünlüler de afet bölgesine yardım ulaştırmak için ilk andan itibaren seferber olmuş durumda. AFAD ile koordineli olarak bölgeye yardım TIR'ı gönderen Yasemin Sakallıoğlu, duygularını sosyal medyada dile getirdi.
11.02.2023 Magazin
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 48’inci kez sahiplerini buldu.
4.12.2022 Magazin
Ünlü isimlerden deprem sonrası mesajlar!
Ünlü isimlerden deprem sonrası mesajlar! Düzce'nin Gölyaka ilçesinde saat 04.08'de 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem başta İstanbul olmak üzere Bolu, Ankara, Eskişehir, Kütahya, Bursa, Kocaeli, Edirne, Çankırı, Zonguldak ve Sakarya'da hissedildi. Depreme evde ve uykuda yakalanan birçok ünlü isim, sosyal medya hesaplarında 'geçmiş olsun' mesajı yayınladı.
23.11.2022 Magazin
Metin Hara: Benimle ilgili bir şey yazma
Metin Hara: Benimle ilgili bir şey yazma Yaklaşık bir yıldır gözlerden uzak aşk yaşayan oyuncu Hilal Altınbilek ile yazar Metin Hara'dan geçtiğimiz aylarda ayrılık haberi gelmişti. Evliliğe giden ilişkilerini sessiz sedasız bitiren ikiliden Hara, önceki akşam Bebek'te arkadaşları ile kahve içerken objektiflere yansıdı. Basın mensupları, 40 yaşındaki ünlü isme, Altınbilek ile ayrılıkları hakkında sorular yöneltti.
27.10.2022 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava'da Uğur Aslan ile şarkılar ve anılar bir arada!
Kuruçeşme Açıkhava'da Uğur Aslan ile şarkılar ve anılar bir arada! Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, dün akşam altıncı kez ‘Afara Bir Arabesk Müzikali’ ile başarılı sanatçı Uğur Aslan’ı ağırladı. Örneğine az rastlanan müzikal ile hem anılarla derinden etkilenen hem de şarkılarla doyasıya eğlenen dinleyiciler unutulmaz bir gece yaşadı.
20.10.2022 Magazin
Şehit Yusuf Ataş'ın sözleri üzerine ünlüler harekete geçti!
Şehit Yusuf Ataş'ın sözleri üzerine ünlüler harekete geçti! Türkiye, Pençe-Kilit operasyonunda şehit düşen Yusuf Ataş'ın vasiyetini konuşuyor. Ataş’ın çektiği görüntüde, “Eğer ölürsem bir tane lösemili kız çocuğunun hayatı boyunca tüm masraflarını karşılayın. Benim vasiyetim budur" ifadeleri yer aldı. Haluk Levent, Oğuzhan Uğur, Çelik, Yasemin Sakallıoğlu, İzzet Çapa gibi birçok ünlü isimden art arda paylaşım geldi.
3.10.2022 Magazin
Yasemin Sakallıoğlu ile boğazda kahkaha tufanı!
Yasemin Sakallıoğlu ile boğazda kahkaha tufanı! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ile Türkiye’nin en değerli sanatçılarını müzikseverler ile buluşturan Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, önceki akşam stand-up gösterisiyle başarılı komedyen Yasemin Sakallıoğlu’nu ağırladı.
23.09.2022 Televizyon
Hilal Altınbilek ve Metin Hara aşkı bitti!
Hilal Altınbilek ve Metin Hara aşkı bitti! Bir yıldır mutlu birliktelikleri olan Hilal Altınbilek ile Metin Hara, ilişkilerini gözlerden uzak yaşıyordu. Zaman zaman mutluluklarını sosyal medyadan takipçileriyle de paylaşan ünlü çiftin nikah masasına oturması bekleniyordu. Ancak ikiliden kötü haber geldi. Güzel oyuncu, Metin Hara’yla ilişkisini noktaladı.
25.08.2022 Magazin
Afara'da Burcu Kıratlı’nın Bihter Ziyagil taklidi geceye damga vurdu!
Afara'da Burcu Kıratlı’nın Bihter Ziyagil taklidi geceye damga vurdu! Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ve yorumladığı birbirinden güzel şarkılarla ekrana gelen programı “Afara”, canlı yayınlanan yedinci bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Burcu Kıratlı’nın Aşk-ı Memnu dizisinin iz bırakan karakterlerinden Bihter Ziyagil taklidi ise geceye damga vurdu. Kıratlı, Bihter Ziyagil’in, “Gözlerimin önünde birbirlerini seviyorlar” replikleriyle hatırlanan o sahnesini alkışlar eşliğinde canlandırdı.
28.05.2022 Televizyon
Yasemin Sakallıoğlu: Donanımınız olmadığında sosyal medya yeterli olmuyor
Yasemin Sakallıoğlu: Donanımınız olmadığında sosyal medya yeterli olmuyor Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, 'En'lerini belirledi. Komedyen ve oyuncu Yasemin Sakallıoğlu da, gecede ödül alan ünlüler arasındaydı. Ödül töreni sonrası soruları yanıtlayan Sakallıoğlu, "Donanımınız olmadığında ve hikayeyi karşı tarafa hissettiremediğinizde sosyal medya yeterli olmuyor." dedi.
28.05.2022 Magazin
'Afara'da Yılmaz Vural'a sürpriz hediye
'Afara'da Yılmaz Vural'a sürpriz hediye Kanal D’nin; yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ve yorumladığı birbirinden güzel şarkılarla dikkat çeken programı 'Afara', canlı yayınlanan altıncı bölümüyle izleyicisiyle buluştu.
21.05.2022 Televizyon
Ahu Yağtu: Biz sadece arkadaşız
Ahu Yağtu: Biz sadece arkadaşız Cem Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu, arkadaşı ile sohbet ederken görüntülendi. Yağtu, hakkında çıkacak olası bir haberi önlemek için açıklama yaptı ve 'Sadece arkadaşız' dedi.
21.05.2022 Magazin
Yasemin Sakallıoğlu yıllar önce çekilen fotoğrafını paylaştı! Bakın kime benzettiler...
Yasemin Sakallıoğlu yıllar önce çekilen fotoğrafını paylaştı! Bakın kime benzettiler... Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Yasemin Sakallıoğlu, yıllar önce çekilen fotoğrafını takipçileriyle paylaşarak eski günleri andı. Ünlü isim ardından "Kime benziyorum?" diye sordu.
21.05.2022 Magazin
Neslihan Atagül hamile mi? Kadir Doğulu'dan kafa karıştıran hareket...
Neslihan Atagül hamile mi? Kadir Doğulu'dan kafa karıştıran hareket... Önceki akşam Yasemin Sakallıoğlu'nun tek kişilik gösterisini izlemeye gelen Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, basın mensuplarıyla sohbet etti. Röportaj bitiminde eşinin karnını okşayan Doğulu'ya, "Bu bize bir mesaj mı? Yoksa Neslihan Hanım hamile mi?" sorusu yöneltildi. Ünlü oyuncu, gülerek, "Öyle bir şey olursa mutlulukla haber veririz" açıklamasını yaptı.
19.04.2022 Magazin
'Afara' ilk bölümü ile ekrana geldi
'Afara' ilk bölümü ile ekrana geldi Yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ve birbirinden güzel şarkılarıyla ekrana gelen Kanal D’nin yeni programı 'Afara', ilk bölümüyle izleyicisiyle buluştu.
16.04.2022 Televizyon
Yasemin Sakallıoğlu evliliklerinin birinci yıl dönümünü kutladı!
Yasemin Sakallıoğlu evliliklerinin birinci yıl dönümünü kutladı! Instagram hesabından çekip paylaştığı videolarla adından söz ettiren Yasemin Sakallıoğlu'nun Burak Yırtar ile mutlu evliliği devam ediyor. Zaman zaman eşiyle pozlarını yayınlanan ünlü isim, son olarak evliliklerinin birinci yıl dönümünü kutladı.
11.03.2022 Magazin
Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik: Garsonluk yaptım!
Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik: Garsonluk yaptım! Yasemin Sakallıoğlu önceki akşam Maximum Uniq Hall’de sahne aldı. Sakallıoğlu geceden elde edilen geliri köy okullarına bağışladığını açıkladı ve “Bizimle gülenler başkasını da güldürsün” dedi. Geceyi izlemeye gelenler arasında Burcu Biricik de vardı. Güzel oyuncu butik otel açtığını duyurdu.
21.01.2022 Magazin
Yasemin Sakallıoğlu isyan etti! '35 kişiye birden benzemişim, ben böyle miyim?
Yasemin Sakallıoğlu isyan etti! '35 kişiye birden benzemişim, ben böyle miyim? Komedyen ve oyuncu Yasemin Sakallıoğlu makyaj için bir güzellik merkezinin yolunu tuttu. Makyaj sonrası çalışanlar Sakallıoğlu'ndan fotoğrafını kullanmak için izin istedi. Ancak güzellik merkezinin hesabında paylaşılan photshoplu fotoğraf ünlü komedyeni kızdırdı.
18.11.2021 Magazin
Yasemin Sakallıoğlu'ndan samimi itiraflar: Çocukken çok çirkindim
Yasemin Sakallıoğlu'ndan samimi itiraflar: Çocukken çok çirkindim Yasemin Sakallıoğlu, katıldığı programda neden komedyen olduğunu anlattı.Sakallıoğlu, "Ben çok çirkin bir çocuktum. İnsanlar beni ‘Aman ne tatlı bir çocuk’ diye sevmezdi. Ben de bundan dolayı sürekli taklit ve espri yapardım."
5.11.2021 Magazin
'teve2 Magazin Masası'n da eğlenceli dakikalar!
'teve2 Magazin Masası'n da eğlenceli dakikalar! teve2’nin sunuculuğunu Esin Övet, Ebru Şancı Öztürk ve Timuçin Güner’in yaptığı, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen programı “teve2 Magazin Masası” na bugün sevilen isim Yasemin Sakallıoğlu telefonla bağlandı.
4.11.2021 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Yasemin Sakallıoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yasemin sakallıoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.