Gazete Vatan Logo
Magazin Demet Özdemir kira ücretini fazla bulunca tekne almaya karar verdi!

Demet Özdemir kira ücretini fazla bulunca tekne almaya karar verdi!

Oyuncu Demet Özdemir ile eşi Oğuzhan Koç, geçen yaz Muğla tekne tatiline çıkmıştı. Göcek’te ön balayı yapan ikili, bu yıl da tekne tatiline gitmek istedi ancak kira ücretini fazla geldi. Özdemir de çareyi tekne almakta buldu.

Demet Özdemir kira ücretini fazla bulunca tekne almaya karar verdi!

Haziran 2022'de aile arasında düzenlenen törenle Oğuzhan Koç ile nişanlanan Demet Özdemir, ardından soluğu sevgilisi ile Muğla'da almıştı. Göcek'te tatilin tadını çıkaran oyuncu, teknenin ön kısmında hem kitap okumuş hem de güneşlenmişti. Sevgilisinin yanına gelen Koç ise Özdemir'i kahkahalara boğmuştu.

TELEFONLARI SUSMADI

Aşk dolu bakışları dikkatlerden kaçmayan ünlü çiftin telefonları hiç susmamıştı. Özdemir ve Koç, nişan tebriği nedeniyle yakınlarından gelen telefonları cevaplamıştı. Şarkıcının kendisini görüntüleyen muhabirleri fark etmesi ise eğlenceli anlara sahne olmuştu.Oyuncu Demet Özdemir ile eşi Oğuzhan Koç, geçen yaz Muğla tekne tatiline çıkmıştı. Göcek’te ön balayı yapan ikili, bu yıl da tekne tatiline gitmek istedi ancak kira ücretini fazla geldi. Özdemir de çareyi tekne almakta buldu.

ZAFER İŞARETİ YAPTI

Teknenin güvertesinden dürbünle baktığı sırada gazetecileri fark eden ve sevgilisine gösteren Oğuzhan Koç, ellerini yana doğru açarak tebessüm etmişti. Daha sonra dürbünü alan Demet Özdemir, basın mensuplarına zafer işareti yaparak selam vermişti.

Haberin Devamı

 

FİT DEMET

Özdemir, mor bikinisi ve güzelliği ile dikkat çekmişti. Oğuzhan Koç'un sosyal medyada yayınladığı karın kasları ise tescillenmişti. Neşelerinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen sevgililer, rüzgarlı hava nedeniyle denize girmeyi tercih etmemişti.

 

BU YIL DA MAVİ TURA ÇIKACAK

Geçtiğimiz yaz eşi Oğuzhan Koç ile kiraladıkları tekne ile mavi tura çıkan Demet Özdemir, bu tatilin tadı damağında kalınca bu yıl yeniden tura çıkmak istedi.

TEKNE KİRALARI YÜKSEK GELDİ

Posta gazetesinde yer alan habere göre; tekne kiralarını çok yüksek bulan Özdemir, tekne almaya karar verdi. 30 yaşındaki güzel, şu sıralar yakın arkadaşları aracılığıyla tekne arayışına girdi.