Delik

Delik

Son dakika delik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan delik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını delik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Delik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan delik gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.599 delik haberi bulunmuştur. Tüm delik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Döviz bürosunun kasasına duvarları dele dele ulaştılar!
Döviz bürosunun kasasına duvarları dele dele ulaştılar! İstanbul'un Bağcılar İlçesinde binanın duvarında açtıkları delikten önce kasap dükkanına sonra döviz bürosunun kasasına ulaşan hırsızlar, oksijen tüpü ile döviz bürosunun kasasını eritmeye çalışırken, alarm sistemi devreye girdi. Hırsızlar ise yanlarında getirdikleri malzemeleri bırakıp olay yerinden kaçtı. Döviz bürosu sahibi Çağlar Kaya, "İçeride 5-6 saatlik bir zaman geçirmişler ve kaza kaza gelmişler" ifadelerini kullandı.
7.04.2024 Gündem
Bakara suresinde geçen kudret helvası nedir? Kudret helvası faydaları neler?
Bakara suresinde geçen kudret helvası nedir? Kudret helvası faydaları neler? Bakara suresinde kendilerine bıldırcın eti ve kudret helvası verilmesine rağmen İsrailoğulları "Biz bir çeşit yemeğe asla katlanamayız" diyerek Hz Musa'dan "Rabb'ine dua et de versin" diyerek istedikleri arsında hangisi yoktur? Sorusunun Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon TL'lik soru olduğunun ortaya çıkmasının ardından Bakara suresinde geçen kudret helvası nedir? Sorusuna yoğun bir şekilde yanıt aranmaya başlandı.
26.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan ve AK Parti değil Türkiye'dir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan ve AK Parti değil Türkiye'dir Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Tokat mitinginde açıklamalarda bulundu. 'Türkiye'nin gücünü hazmedemeyenler pusuda bekliyor' diyen Erdoğan, " Daha büyük hedeflere gözümüzü dikmişken birileri tökezlememizi bekliyor. Akıl izan sahibi herkes biliyor ki mesele Erdoğan değil, AK Parti değil, Cumhur ittifakı değil doğrudan Türkiye'dir." ifadelerini kullandı. Erdoğan, Tokat'ın ardından Çorum’da düzenlenen mitingde konuşma yaptı.
25.03.2024 Gündem
Özel hastanede yanlış sünnet bebeğin hayatını kararttı! "Hastane doktoru işten çıkardı"
Özel hastanede yanlış sünnet bebeğin hayatını kararttı! "Hastane doktoru işten çıkardı" Adana'da yanlış sünnet edildiği için ameliyat edilen ve yine hatalı ameliyat yapılan minik çocuğun hayatı karardı. İki kez yanlış ameliyat yapan doktorun ise aileye, "Ben elimden geleni yaptım" savunmasında bulunduğu iddia edildi.
5.03.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler: Kim kime borçlu muamma, rezilli diz boyu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler: Kim kime borçlu muamma, rezilli diz boyu! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de düzenlenen mitingde, "Birileri Balıkesir üzerinden birbirlerine borçlanmışlar. Şimdi de bunu televizyon ekranlarından ulu orta dillendirmeye, hatta açıkça ödenmesini istemeye başlamışlar. Anlaşılan birilerinin ödemek zorunda oldukları diyet borcu hiç bitmiyor ve bitmeyecek. Tabii muhalefet cenahında her şey gizli kapaklı olduğu için kimin kiminle yürüdüğü, kimin kime borçlandığı da tam bir muamma. Siyasetin acemi genel başkanlar elinde adeta bir kabzımal hesabına dönüştürülmesi gerçekten utanç verici" dedi.
23.02.2024 Gündem
Hatay'da geri dönüş başladı! Büyük acıların izlerini silmek için yoğun çalışma
Hatay'da geri dönüş başladı! Büyük acıların izlerini silmek için yoğun çalışma 6 Şubat depreminin hemen ardından Hatay’da yüzyılın afetiyle yüzleşmiştik. Bir yıl sonra bu kez “büyük acıların” izlerini silmek için yoğun bir çalışmaya tanık oluyoruz. Şehrin birçok yerinde enkaz kaldırma ve kalıcı konut çalışmaları sürüyor. Kent, büyük bir şantiye görünümünde... Hataylılar her geri dönüşü ve açılan her yeni işyerini sevinçle karşılıyor.
5.02.2024 Gündem
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı, Diyarbakırlı öğrencilerin sorularını yanıtladı: Eğer önceden neler olacağını bilmiyor olsam korkabilirdim
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı, Diyarbakırlı öğrencilerin sorularını yanıtladı: Eğer önceden neler olacağını bilmiyor olsam korkabilirdim Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Diyarbakırlı öğrencilerin sorularını yanıtladı. Uluslararası Uzay İstasyonu’nda bulunan ilk Türk astronot Alper Gezeravcı, uzay meraklısı öğrencilerle görüntülü görüşmede, soruları cevapladı. Uzaylı görüp görmediğinin sorulması üzerine Gezeravcı, 'Uzaylı henüz görmedim ama görseydim, 'Sana Furkan’ın selamını getirdim' derdim herhalde. Herhangi bir uzaylı ile karşılaşmadım ama ben de merak ediyorum. Varlıklarını öğrenirsem farklı bir şey dönüşte seninle de paylaşacağım muhakkak.' şeklinde yanıt verdi.
31.01.2024 Gündem
Çift Yarık Deneyi Nedir? Çift Yarık Deneyi Ne Zaman Yapıldı, Bize Ne Anlatıyor?
Çift Yarık Deneyi Nedir? Çift Yarık Deneyi Ne Zaman Yapıldı, Bize Ne Anlatıyor? Çift yarık deneyi, aynı zamanda Young deneyi olarak da bilinmektedir. Işığın dalga özelliğine sahip olduğunu gösteren bir deney olduğunun söylenmesi de mümkün olmaktadır. Çift yarık deneyinin uygulanmasıyla parçacıklara dair yapılan yorumlarda ciddi değişiklikler olduğunu söylemekte mümkündür. Elektron ve proton gibi parçacıkların bazen dalga bazen ise madde olarak davrandığı bilinmektedir. Bu durum ise maddenin ikili doğası olarak adlandırılabilmektedir. 
24.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Boeing hatasını kabul etti! THY inceleme başlattı
Boeing hatasını kabul etti! THY inceleme başlattı Boeing şirketi, uçuş sırasında gövdesinden parça kopan 737 Max 9 tipi uçakla ilgili hatalarını kabul ettiklerini açıkladı.
10.01.2024 Gündem
5. Sınıf Kartondan Dinamometre Nasıl Yapılır? Karton Dinamometre Yapılışı
5. Sınıf Kartondan Dinamometre Nasıl Yapılır? Karton Dinamometre Yapılışı Cisimlerin kuvvetini ölçmede olan yardımcı alet dinamometre olarak bilinir. Aynı zamanda fiziksel güçlerin kuvvetini ölçme konusundaki genel isim olarak da anlatmak mümkündür. Günlük hayatım birçok farklı yerinde kullanılır ve cisimlerin kuvvetinin ne kadar olduğuna dair bilgi elde edilir.
25.12.2023 Eğitim
Bulgaristan İçişleri Bakanı Stoyanov: Türk savcılara ve adaletine inanıyorum
Bulgaristan İçişleri Bakanı Stoyanov: Türk savcılara ve adaletine inanıyorum Edirne'nin Hamzadere Sınır Kapısı yakınlarında, sınır bölgesinde ateş açıp, Bulgar polisi Petır Dimitrov Bıçvarov'u (33) öldüren Engin Erguvan (36), tutuklu yargılandığı davanın duruşmasında olay günü içkili olduklarını öne sürdü. Davayı izlemek için kente gelen Bulgaristan İçişleri Bakanı Kalin Stoyanov, “Türkiye'deki savcılara ve adalete inanıyorum. Sonuçta bu uluslararası bir olayın araştırmasıydı ve suçlular çok çabuk adalete teslim edildi. Türkiye ve Bulgaristan arasında bu konularda güzel ortak çalışmalar oluyor" dedi.
14.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin beşinci toplantısı kapsamında resmi ziyarette bulunduğu Yunanistan'da ikili görüşmelerde bulundu. Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ege'yi barış ve işbirliği denizi haline getirelim istiyoruz. Türkiye ve Yunanistan olarak atacağımız ortak adımlarla dünyaya örnek olalım arzusundayız" ifadelerine yer verdi. Erdoğan kritik ziyaret sonrası uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
8.12.2023 Gündem
Türkiye’nin gündemine oturan dolandırıcılık olayında elden para verenler için dikkat çeken iddia
Türkiye’nin gündemine oturan dolandırıcılık olayında elden para verenler için dikkat çeken iddia Yüksek kar getirili özel ve güvenilir fon vaadiyle, aralarında Fatih Terim, Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan’ın yargılandığı dava ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Yeminli Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi Ali Osman Kurtcu, “Bir ponzi sistemi. Bu bilgilere göre, bu durum bizim hukuk boyutumuzun dışarısında, vergi kaçağına sebebiyet veren bir sistem olabileceği kanaati var. Tabii ki hukuk noktasında değerlendirilecek ama elden para verilmesi de sorumluluk kapsamında” dedi.
29.11.2023 Gündem
Milli muharip uçakta geri sayım başladı! İşte Kaan'ın uçuş tarihi
Milli muharip uçakta geri sayım başladı! İşte Kaan'ın uçuş tarihi Bartın Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen ve Anadolu’nun en büyük teknoloji festivali olarak bilinen Arge Proje Pazarı’nın ödül törenine katılan TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, Türk mühendislerinin başarısındaki sırrı açıklayarak, milli muharip uçağı Kaan’ın yıl sonuna kadar ilk uçuşunu gerçekleştireceğini duyurdu.
4.11.2023 Gündem
Su ararken buldukları şey köyü ayağa kaldırdı! 'Yetkililerin önlem almasını istiyoruz"
Su ararken buldukları şey köyü ayağa kaldırdı! 'Yetkililerin önlem almasını istiyoruz" Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde Kuzey Anadolu Fay Hattının Ganos Segmenti üzerinde bulunan Gaziköy Mahallesi'nde sondaj çalışmaları sırasında gaz çıktı. Bölgeye giden mahalle muhtarı Altıntaş, kuyudan çıkan gazı poşete doldurarak test yaptı.
30.10.2023 Yaşam
Milyonda bir görülüyor! Türk doktorlar sayesinde hayata tutundu
Milyonda bir görülüyor! Türk doktorlar sayesinde hayata tutundu Kahramanmaraş'ta milyondan bir görülen, kirli ve temiz kanı kalbinde birbirine karışan Hasan Hüseyin Daşçı (19), kalp zarından yapılan tünelle sağlığına kavuştu. 4 saat süren operasyonu gerçekleştiren Sütçü İmam Üniversitesi'nden Doç. Dr. Mehmet Kirişci, normalde bu tür hastalıklarda kalpte delik olması gerektiğini, delik olmamasının milyonda bir görüldüğü ama yapılan müdahale ile hastanın sağlığına kavuştuğunu söyledi.
15.10.2023 Yaşam
Güneş'ten 25 kat daha büyük bir yıldız kayboldu
Güneş'ten 25 kat daha büyük bir yıldız kayboldu Güneş'ten 25 kat daha büyük bir yıldız, 2009 yılında aniden ortadan kayboldu.Güneş'ten 25 kat daha büyük bir yıldız, 2009 yılında aniden ortadan kayboldu.
10.10.2023 Bilim ve Teknoloji
Rusya'ya bir şok daha! Bu kez tankeri vurdular
Rusya'ya bir şok daha! Bu kez tankeri vurdular Dün Rus donanmasına saldırı düzenleyen Ukrayna Kuvvetleri bugün de insansız hava araçları ile Rusya'ya ait kimyasal bir tankeri vurdu. Rusya tankerde maddi hasar meydana geldiğini duyururken Kırım Köprüsü'nde trafik bir süre durdu.
5.08.2023 Dünya
Özkan Uğur'un eşin Aysun Aslan Uğur'dan duygulandıran paylaşım!
Özkan Uğur'un eşin Aysun Aslan Uğur'dan duygulandıran paylaşım! MFÖ üyelerinden Özkan Uğur, 8 Temmuz'da hayatını kaybetmiş, 11 Temmuz'da son yolculuğuna uğurlanmıştı. Vefat haberi ile sanat dünyasını yasa boğan 69 yaşındaki sanatçının 34 yıllık eşi Aysun Aslan Uğur'dan duygusal bir paylaşım geldi.
19.07.2023 Magazin
vivo’nun bütçe dostu yeni modeli Y36 satışta
vivo’nun bütçe dostu yeni modeli Y36 satışta  Şık ve zarif tasarımı, güçlü teknolojik özellikleri ve fiyat performans avantajı ile rakiplerini geride bırakan vivo Y36, Türkiye’de satışa sunuldu.
18.07.2023 Advertorial
Uzmandan uyarı geldi! Havuz ve deniz keyfini kabusa çeviriyor
Uzmandan uyarı geldi! Havuz ve deniz keyfini kabusa çeviriyor Yazın sık görülen kulak ve burun hastalıklarına dikkat çeken Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Hüsamettin Olgun, hastaların özellikle şiddetli kulak ağrısı, kulakta şişlik ve akıntı, kulak çınlaması, işitme kaybı, baş dönmesi gibi şikayetlerle doktora müracaat ettiğini söyleyerek, “Havuz ve denizlerden alınan mikroplu su, dış kulak yolunda hızla yayılmakta ve zarı da etkileyerek şiddetli ağrı, tıkanıklık ve işitme kaybına yol açmaktadır." dedi.
5.07.2023 Sağlık
MHP lideri Bahçeli'den asgari ücret mesajı: Üzerimize ne düşüyorsa yapacağımızın sözünü veriyoruz
MHP lideri Bahçeli'den asgari ücret mesajı: Üzerimize ne düşüyorsa yapacağımızın sözünü veriyoruz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 14 Mayıs seçimlerinin ardından gerçekleşen partisinin ilk grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Asgari ücretle geçinen kardeşlerimizin, emeklilerimiz, memurlarımızın ve toplumun her kesiminin, döviz kurundaki dalgalanmalardan korunarak insanca yaşayacakları ücret ve maaşlarının çıkarılmasını destekliyor, üzerimize ne düşüyorsa yapacağımızın sözünü veriyoruz." ifadelerini kullanbdı.
13.06.2023 Gündem
752 gün sonra komadan çıktı, bilgisayarının şifresini unutunca olanlar oldu!
752 gün sonra komadan çıktı, bilgisayarının şifresini unutunca olanlar oldu! Antalya'da, geçirdiği trafik kazası sonrası 752 gün kaldığı komadan, bilinci yerinde olmadan çıkan, doktorların 'Ayağa kalkamaz' sözlerine rağmen 2 yıllık tedavinin ardından yürümeye başlayan Semih Taşdemir (35), şimdilerde mesleğine geri döndü. Taşdemir, şifresini unuttuğu bilgisayarını açtırmak isterken, dolandırıcıya 10 bin liraya yakın para kaptırdı.
1.06.2023 Yaşam
İstanbul’da kafeteryada kurşun yağmuruna tutuldular
İstanbul’da kafeteryada kurşun yağmuruna tutuldular Şişli'de bir hafta önce darp edilen bir kişi, kendisini döven şahısların bulunduğu kafeteryayı arkadaşlarıyla bastı. Şahısların silahla karşılık vermesi üzerine çıkan kavgada, iki kişi ağır şekilde yaralandı. Müşterilerin adeta kaçacak delik aradığı o dehşet anları kameralara yansırken, polis iki saldırganı gözaltına aldı.
20.05.2023 Haber

Benzer Haber Etiketleri

Delik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki delik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.