Cüneyt Çakır

Cüneyt Çakır

Son dakika Cüneyt Çakır haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cüneyt Çakır ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cüneyt Çakır haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cüneyt Çakır

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cüneyt çakır gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.004 cüneyt çakır haberi bulunmuştur. Tüm cüneyt çakır haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cüneyt Çakır, Gürcistan Futbol Federasyonu Hakem Departmanı Başkanı oldu
Cüneyt Çakır, Gürcistan Futbol Federasyonu Hakem Departmanı Başkanı oldu Eski FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, Gürcistan Futbol Federasyonu Hakem Departmanı Başkanlığı görevine getirildi.
9.08.2023 Futbol
Bakan Kurum, depremzede çocuklarla maç yaptı; dostluk kazandı
Bakan Kurum, depremzede çocuklarla maç yaptı; dostluk kazandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Türkiye Futbol Federasyonu'nun ev sahipliğinde Riva'da depremzede çocuklar ile maç yaptı. 'Yükselen Anadolu Beyaz ve Kırmızı Takımların teknik direktörlüğünü Arda Turan ve depremi Hatay'da yaşayan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'in yaptığı maç 3-3 beraberlikle bitti. Dostluğun kazandığı maçta futbolculara sahaya depremden etkilenen 11 ilin isimlerinin yazılı olduğu formayla çıktı.
3.05.2023 Gündem
Türk futbol ailesi depremzedeler için 'Omuz Omuza'
Türk futbol ailesi depremzedeler için 'Omuz Omuza' Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu'nun deprem felaketi nedeniyle, dayanışma ve yardım amacıyla düzenlediği "Omuz Omuza" kampanyası ortak canlı yayını gerçekleştirildi. 15 Haziran’a kadar sürecek kampanya çerçevesinde elde edilecek gelir, deprem bölgesindeki vatandaşların barınma ihtiyaçları için kullanılacak.
1.03.2023 Gündem
MHK'nin yeni başkanı Lale Orta oluyor
MHK'nin yeni başkanı Lale Orta oluyor FIFA kokartlı eski hakem Lale Orta, 4 aylığına MHK başkanlığı görevini kabul etti
28.01.2023 Futbol
MHK'den 3 hakeme 'Düdüğünüzü asın VAR'a geçin' teklifi
MHK'den 3 hakeme 'Düdüğünüzü asın VAR'a geçin' teklifi Merkez Hakem Kurulu; tecrübeli isimlerden Hüseyin Göçek, Suat Arslanboğa ve Burak Şeker'e Video Asistan Hakemliğine geçmelerini teklif etti.
12.12.2022 Süper Lig
Cüneyt Çakır yeşil sahalara veda etti! Türkiye-Çekya maçının ilk 5 dakikasını yönetti...
Cüneyt Çakır yeşil sahalara veda etti! Türkiye-Çekya maçının ilk 5 dakikasını yönetti... FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, Türkiye ile Çekya arasında oynanan maçta jübilesini yaptı. 28 yıllık hakemlik kariyerinde 385 Süper Lig, 204 Uluslararası maç, 29 derbi, 54 Şampiyonlar Ligi maçına çıkan Cüneyt Çakır, karşılaşmanın ilk 5 dakikasını yönettikten sonrü düdüğünü İskoç hakem William Sean Collum'a devretti. 
19.11.2022 Futbol
A Milli Takımımız Çekya'yı 2-1 mağlup etti
A Milli Takımımız Çekya'yı 2-1 mağlup etti A Milli Takımımız hazırlık maçında Çekya'yı konuk etti. Mücadeleyi A Milli Takımımız Enes Ünal ve Hakan Çalhanoğlu'nun golleriyle 2-1 kazandı
19.11.2022 Futbol
Stefan Kuntz'a Emre Mor şoku! Kadrodan çıkarıldı
Stefan Kuntz'a Emre Mor şoku! Kadrodan çıkarıldı Fenerbahçe'nin tecrübeli orta saha oyuncularından Emre Mor sağ ayak bileğinden sakatlanarak Milli Takım kadrosunda çıkarıldı.
13.11.2022 Fenerbahçe
Galatasaraylı futbolcu Lucas Torreira'nın transferiyle ilgili Muslera itirafı
Galatasaraylı futbolcu Lucas Torreira'nın transferiyle ilgili Muslera itirafı Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira, GS TV'ye özel açıklamalarda bulundu. Torreira, sarı kırmızılı takımın tek amacının şampiyonluk olduğunu ve buna odaklandıklarını söyledi.
15.09.2022 Galatasaray
Zorbay Küçük'e UEFA şoku! Cüneyt Çakır'ın yerine kim geçecek?
Zorbay Küçük'e UEFA şoku! Cüneyt Çakır'ın yerine kim geçecek? FIFA listesine bu yıl giren Zorbay Küçük önce 8-11 Mayıs’ta Nyon’da yapılan testleri ve kural sınavını geçemedi. Son olarak yabancı dili de kapsayan telafi sınavında başarısız olan Küçük için UEFA'daki yol haritası belli oldu. Öte yandan Cüneyt Çakır'ın vedası sonrası yerine geçecek isimler otaya çıktı.
15.09.2022 Futbol
Fırat Aydınus'tan Cüneyt Çakır için flaş sözler: Artık imkansız!
Fırat Aydınus'tan Cüneyt Çakır için flaş sözler: Artık imkansız! Eski Hakem Fırat Aydınus, Trabzonspor'un İstanbulspor'u 2-0 mağlup ettiği maçın ardından TV8,5'ta açıklamalar yaparken hakemliği bırakan Cüneyt Çakır için çarpıcı yorumlarda bulundu.
6.08.2022 Süper Lig
Cüneyt Çakır kimdir, kaç yaşında ve nereli? Cüneyt Çakır hakemliği bırakıyor!
Cüneyt Çakır kimdir, kaç yaşında ve nereli? Cüneyt Çakır hakemliği bırakıyor! FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır kariyerini noktaladı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Cüneyt Çakır'ın yakın zamanda hakemlerle gerçekleştirilen kampta görevini bırakmayla alakalı Merkez Hakem Kuruluna (MHK) başvurduğunu ifade etti. Ayrıca, Büyükekşi, Cüneyt Çakır’a jübile maçı düzenlemek istediklerini belirtti. Peki, Cüneyt Çakır kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar…
5.08.2022 Futbol
Cüneyt Çakır, resmen hakemliği bıraktı! İşte yeni mesleği
Cüneyt Çakır, resmen hakemliği bıraktı! İşte yeni mesleği Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır'ın aktif hakemliği bırakarak, genç hakemler yetiştirmek için eğitimci olma kararı aldığını açıkladı.
4.08.2022 Futbol
Cüneyt Çakır'ın 'mazereti' var! İşte FIFA Kokartlı hakemin yeni yol haritası
Cüneyt Çakır'ın 'mazereti' var! İşte FIFA Kokartlı hakemin yeni yol haritası Tarık Ongun ve Bahattin Duran'ın 'Türkiye'deki kariyerlerini noktalamasının' ardından geleceği hakkında nasıl bir adım atacağı merak edilen Cüneyt Çakır'ın Almanya'daki UEFA Hakem Seminerine katılacağı ortaya çıktı.
27.07.2022 Süper Lig
2022 Katar Dünya Kupası hakemleri açıklandı! Cüneyt Çakır'a büyük şok...
2022 Katar Dünya Kupası hakemleri açıklandı! Cüneyt Çakır'a büyük şok... FIFA, Katar'da düzenlenecek Dünya Kupası'nda görev yapacak hakemlerin listesini açıkladı. Cüneyt Çakır listede yer almadı. İşte detaylar...
19.05.2022 Futbol
Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu
Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu Pazar günü saat 19:00'da Vodafone Park'ta oynanacak olan Beşiktaş - Fenerbahçe derbisini Arda Kardeşler yönetecek.
5.05.2022 Süper Lig
35.hafta hakemleri açıklandı! 6 hakeme görev yok
35.hafta hakemleri açıklandı! 6 hakeme görev yok Merkez Hakem Kurulu, Süper Lig'de 35. hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemleri açıkladı. 6 hakeme maç yönetmek yasak.
27.04.2022 Süper Lig
Cüneyt Çakır skandalı! Atadılar ama ortada yardımcıları yok!
Cüneyt Çakır skandalı! Atadılar ama ortada yardımcıları yok! 13 hakeme yapılan operasyonda Fırat Aydınus'la birlikte başı çeken Cüneyt Çakır'ın yeni MHK ile sahalara geri dönmesi bir hayli dikkat çekmişti. Antalyaspor - Kayserispor maçına atanan Çakır hakkında ortaya atılan iddia ortalığı karıştırmaya yetti.
23.04.2022 Süper Lig
Cüneyt Çakır geri döndü! Haftanın hakemleri açıklandı
Cüneyt Çakır geri döndü! Haftanın hakemleri açıklandı Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 34'üncü haftasında görev alacak hakemler Merkez Hakem Kurulu tarafından açıklandı. Ferhat Gündoğdu döneminde liste dışı bırakılan Cüneyt Çakır haftalar sonra yeniden göreve aldı. Tecrübeli hakem, Antalyaspor - Kayserispor maçıyla birlikte Süper Lig2de yeniden düdük çalacak.
21.04.2022 Süper Lig
Gittiği ülkeyi açıkladı! 'Cüneyt Çakır'ı aradım havalimanında bekliyordu...'
Gittiği ülkeyi açıkladı! 'Cüneyt Çakır'ı aradım havalimanında bekliyordu...' Duayen spor yazarı Atilla Gökçe 13 hakeme yapılan operasyonun perde arkasını ve daha sonra bu kararın bozulma gerekçelerini açıkladı. İşte Gökçe'nin o yazısı ve Cüneyt Çakır anekdotu...
20.04.2022 Süper Lig
TFF'den yeni MHK Başkanı açıklaması geldi! İşte yeni başkan ve üyeler
TFF'den yeni MHK Başkanı açıklaması geldi! İşte yeni başkan ve üyeler TFF, MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun istifasının ardından yaklaşık 24 saat sonra yeni MHK başkanını açıkladı. Sabri Çelik'in yeni başkan olarak görevlendirildiği MHK'nin üyeleri arasında eski hakemler yer aldı.
18.04.2022 Şampiy10
Önce görevine son verildi şimdi de yeni bir boyuta geçti
Önce görevine son verildi şimdi de yeni bir boyuta geçti Dün MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun istifasının ardından yeniden maç yönetme ihtimali doğan ve kısa sürede sahalara dönmeye hazırlanan Cüneyt Çakır, eğer testlerden geçebilirse 2022 Dünya Kupası'nda düdük çalabilecek.
18.04.2022 Süper Lig
Ferhat Gündoğdu kimdir? Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ferhat Gündoğdu neden istifa etti?
Ferhat Gündoğdu kimdir? Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ferhat Gündoğdu neden istifa etti? Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Ferhat Gündoğdu istifa etti. Ferhat Gündoğdu uzun süredir eleştirilerin odak noktası haline gelmişti. MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu; Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus gibi birçok hakemimizin ipini çektiği kararla yoğun eleştirilere maruz kalmıştı. Peki, Ferhat Gündoğdu kimdir? Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ferhat Gündoğdu neden istifa etti? İşte detaylar…
17.04.2022 Şampiy10
Jaap Uilenberg TFF MHK Eğitim Danışmanlığı’ndan istifa etti!
Jaap Uilenberg TFF MHK Eğitim Danışmanlığı’ndan istifa etti! Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Eğitim Danışmanı Jaap Uilenberg, TFF MHK Eğitim Danışmanlığı görevinden ayrıldı. Uilenberg, "Bugünden itibaren bu Merkez Hakem Kurulu Başkanı ve Merkez Hakem Kurulu ile işbirliğimi sonlandırıyorum" dedi.
4.04.2022 Şampiy10
Deniz Çoban, Cüneyt Çakır'a gelen teklifi açıkladı! Tarihe geçecek...
Deniz Çoban, Cüneyt Çakır'a gelen teklifi açıkladı! Tarihe geçecek... MHK tarafından görevine son verilmesine rağmen Tahkim Kurulu'nun kararıyla hakemliğe geri dönen Cüneyt Çakır'ın Avrupa'dan teklif aldığı ortaya çıktı. Eski hakemlerden Deniz Çoban'ın 'Cüneyt Çakır' yazısı bir hayli dikkat çekerken, Collina'nın tecrübeli hakemi arayıp son durumunu öğrenmesi ise MHK'de ilgi uyandırdı.
30.03.2022 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Cüneyt Çakır ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cüneyt çakır haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.