Mhk

Mhk

Son dakika MHK haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan MHK ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını MHK haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mhk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mhk gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.499 mhk haberi bulunmuştur. Tüm mhk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı
Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı Son dönemde yaşanan hakem hatalarının ardından Türk futbolundaki en radikal kararlardan biri hayata geçiyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile kulüpler prensip anlaşmasına vardı. Süper Lig kulüplerinden onay geldi.
24.04.2024 Süper Lig
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia!
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia! Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunurken Süper Lig için bomba bir iddia ortaya attı.
23.04.2024 Futbol
Süper Kupa için yabancı hakem sürprizi! Eski hakem bombayı patlattı
Süper Kupa için yabancı hakem sürprizi! Eski hakem bombayı patlattı Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa finali öncesi flaş gelişmeler yaşanıyor. Dev derbi öncesi yabancı hakem gündeme geldi.
30.03.2024 Süper Lig
Deniz Çoban, sızan MHK toplantısını değerlendirdi!
Deniz Çoban, sızan MHK toplantısını değerlendirdi! 1 Mart 2024’te online olarak gerçekleşen MHK Eğitim Toplantısı’nın kayıtlarından bir bölüm önceki gece sızdırılmış, sonrasında ise TFF kaydın tamamını yayınlamıştı. Kayıtlardaki konuşmalar gündemde yer alırken eski hakem Deniz Çoban, görüntüleri değerlendirdi.
27.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe maçının da hakem kayıtları ortaya çıktı! Ali Koç çıldıracak: Büyük hayal kırıklığı, el yok gibi
Fenerbahçe maçının da hakem kayıtları ortaya çıktı! Ali Koç çıldıracak: Büyük hayal kırıklığı, el yok gibi TFF, görüntüleri sızdırılan Galatasaray-Antalyaspor maçının MHK toplantısıyla alakalı bir açıklama yayınladı ve 1 Mart 2024'te yapılan söz konusu MHK Eğitim Toplantısı'nın tamamını yayınladı. Görüntülerde Fenerbahçe-Kasımpaşa maçı da yer aldı.
26.03.2024 Fenerbahçe
TFF'den sızan hakem konuşmalarının ardından açıklama!
TFF'den sızan hakem konuşmalarının ardından açıklama! Türkiye Futbol Federasyonu sosyal medyaya sızan konuşmaların ardından açıklama yaptı.
26.03.2024 Süper Lig
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sarı - lacivertli kulübün başkanı, Dursun Özbek ve Erden Timur'a sert yanıt verdi.
13.03.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'dan Fenerbahçe ve Mert Hakan açıklaması: Nasıl bir ceza verilecektir?
Galatasaray'dan Fenerbahçe ve Mert Hakan açıklaması: Nasıl bir ceza verilecektir? Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe'nin Pendikspor'u 4-1 yendiği maç sonrasında birçok pozisyon kamuoyunda tartışılmıştı. Ezeli rakip Galatasaray, Fenerbahçe ve Mert Hakan Yandaş hakkında açıklamalarda bulundu.
11.03.2024 Futbol
MHK'den "MHK Başkanı maç esnasında VAR Merkezi'ni aradı" iddiasına yanıt
MHK'den "MHK Başkanı maç esnasında VAR Merkezi'ni aradı" iddiasına yanıt Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Ahmet İbanoğlu'nun, Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı sırasında karşılaşmanın VAR merkezini aradığı iddiası için yalanlama geldi.
29.02.2024 Süper Lig
MHK'da istifa: TFF resmen açıkladı
MHK'da istifa: TFF resmen açıkladı TFF, VAR'dan sorumlu MHK Başkan Vekili Tolga Özkalfa'nın istifa ettiğini ve yerine Cem Satman'ın getirildiğini açıkladı.
28.02.2024 Süper Lig
Beşiktaş'tan Galatasaray'a: İş bilmezlik, acemilik...
Beşiktaş'tan Galatasaray'a: İş bilmezlik, acemilik... Beşiktaş, Asbaşkan Onur Göçmez hakkında suç duyurusunda bulunan Galatasaray'la ilgili bir açıklama yayımladı.
26.02.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'tan penaltı açıklaması: MHK'den cevap alamadık
Beşiktaş'tan penaltı açıklaması: MHK'den cevap alamadık Beşiktaş, Süper Lig'de geçen hafta oynanan Sivasspor maçında VAR izlemesi sonucu iptal edilen penaltı ile ilgili MHK'ye yaptıkları başvuruya cevap verilmediğini açıkladı.
3.02.2024 Beşiktaş
Usta gazeteciye Rotary'den meslek hizmet ödülü
Usta gazeteciye Rotary'den meslek hizmet ödülü Adana Tepebağ Rotary Kulübü Gazeteci-Yazar Ramazan Şanıvar’ı Meslek Hizmet Ödülü’ne layık gördü.
1.02.2024 Adana
22. haftanın hakemleri açıklandı! Galatasaray ve Fenerbahçe detayı...
22. haftanın hakemleri açıklandı! Galatasaray ve Fenerbahçe detayı... Trendyol Süper Lig'de 22. haftada görev yapacaklar hakemler resmen duyuruldu. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin maçlarındaki atamalar dikkat çekti.
22.01.2024 Süper Lig
TFF'den Süper Lig için otomatik ofsayt sistemi açıklaması
TFF'den Süper Lig için otomatik ofsayt sistemi açıklaması Türkiye Futbol Federasyonu, ikinci yarıdan itibaren yarı otomatik ofsayt sisteminin Türkiye’de de kullanılacağını açıkladı.
12.01.2024 Süper Lig
Mete Kalkavan hakemlik kariyerini noktaladı
Mete Kalkavan hakemlik kariyerini noktaladı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Mete Kalkavan'ın kendi isteğiyle hakemlik kariyerini sonlandırdığını açıkladı.
3.01.2024 Futbol
5 Süper Lig hakemi alt klasmana düşürüldü
5 Süper Lig hakemi alt klasmana düşürüldü Merkez Hakem Kurulu (MHK), Süper Lig hakem kadrosunu açıkladı. Yaşar Kemal Uğurlu, Erkan Özdamar, Sarper Barış Saka, Yasin Kol ve Yiğit Arslan bir alt klasmana düşürüldü.
3.01.2024 Futbol
Süper Lig hakemlerinden Halil Umut Meler'e saldırı sonrası  ilk açıklama
Süper Lig hakemlerinden Halil Umut Meler'e saldırı sonrası ilk açıklama Süper Lig hakemleri, Ankara'ya giderek hakem Halil Umut Meler'e destek ziyaretinde bulundu. Hakemler ziyaretin ardından ortak basın açıklaması yaptı.
12.12.2023 Süper Lig
Halil Umut Meler kararını verdi: FIFA kokartlı Halil Umut Meler hakemliği bıraktı mı?
Halil Umut Meler kararını verdi: FIFA kokartlı Halil Umut Meler hakemliği bıraktı mı? Ankaragücü Çaykur Rizespor maçının bitiş düdüğüyle sarı lacivertli takımın başkanı Faruk Koca tarafından saldırıya uğrayan FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler hakemliği bıraktı mı? Gelen son haberlere göre Halil Umut Meler'in "Benden bu kadar" dediği ve hakemliği bıraktığı ileri sürüldü.
12.12.2023 Gündem
MHK Başkanı'ndan açıklama: Hayal ürünü ve gerçek dışıdır
MHK Başkanı'ndan açıklama: Hayal ürünü ve gerçek dışıdır Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Ahmet İbanoğlu, "Fenerbahçe- Fatih Karagümrük maçına ait VAR kayıtlarını, MHK Başkanı olarak yetkim dahilinde dikkatle dinledim. Söz konusu VAR kayıtlarının deşifre edilip medyaya servis edildiğine ait iddia edilen diyalog, hayal ürünü ve gerçek dışıdır" dedi.
27.11.2023 Futbol
Erden Timur açıkladı: Ali Koç'a gönderdi demedim
Erden Timur açıkladı: Ali Koç'a gönderdi demedim Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, spor yazarı Levent Tüzemen'e VAR kayıtları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı.
9.11.2023 Galatasaray
TFF'den flaş MHK kararı: Yeni bir yapılanma sürecini başlatıyoruz
TFF'den flaş MHK kararı: Yeni bir yapılanma sürecini başlatıyoruz Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, son dönemdeki hakem tartışmalarıyla ilgili konuştu ve kulüplerle iş birliği içerisinde yapılanmaya gidilmesi yönünde karar aldıklarını açıkladı.
7.11.2023 Fenerbahçe
Abdullah Avcı, Fenerbahçe'nin belalısı oldu!
Abdullah Avcı, Fenerbahçe'nin belalısı oldu! Trabzonspor’a şampiyonluk kazandıran Abdullah Avcı, bordo-mavililerde görev yaptığı dönem içerisinde, Kadıköy ekibini üçüncü kez liderlikten indirdi. Başarılı teknik adam, Karadeniz ekibinin 26 yıllık beklentisini de giderdi.
6.11.2023 Trabzonspor
Fenerbahçe - Hatayspor maçının yardımcı hakemi Kemal Yılmaz görevinden istifa etti
Fenerbahçe - Hatayspor maçının yardımcı hakemi Kemal Yılmaz görevinden istifa etti Fenerbahçe - Hatayspor maçının yardımcı hakemlerinden Kemal Yılmaz, basın açıklaması yayınladı ve hakemliği bıraktığını açıkladı.
3.11.2023 Fenerbahçe
Zorbay Küçük gündem yarattı! İrfan Can Kahveci’ye kırmızı kart göstermişti: Bu kadar olmuş
Zorbay Küçük gündem yarattı! İrfan Can Kahveci’ye kırmızı kart göstermişti: Bu kadar olmuş Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında oynanacak Fenerbahçe - Trabzonspor maçını Zorbay Küçük yönetecek. Maç öncesinde Zorbay Küçük gündem yarattı. Spor yazarı Deniz Çoban'ın Zorbay Küçük yazısı dikkat çekti. İşte detaylar...
3.11.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Mhk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mhk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.