Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaraylı futbolcu Lucas Torreira'nın transferiyle ilgili Muslera itirafı

Galatasaraylı futbolcu Lucas Torreira'nın transferiyle ilgili Muslera itirafı

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira, GS TV'ye özel açıklamalarda bulundu. Torreira, sarı kırmızılı takımın tek amacının şampiyonluk olduğunu ve buna odaklandıklarını söyledi.

Galatasaraylı futbolcu Lucas Torreira'nın transferiyle ilgili Muslera itirafı

Galatasaray 'ın Arsenal'dan kadrosuna kattığı ön libero oyuncusu Lucas Torreira, sarı kırmızılı takıma geliş süreci, geleceği ve takımdaki hedefleri hakkında konuştu.

Cim Bom'un 6 milyon euroya kadrosuna kattığı Uruguaylı futbolcu, Muslera'nın takıma gelişindeki önemli bir rol olduğunu belirtti.

İşte Lucas Torreira'nın açıklamaları:

Muslera, çok büyük gördüğüm ve harika bir insan. Muslera ile aynı milli takımda oynamak büyük bir onurdu benim için. Sadece Galatasaray taraftarı değil, diğer taraftarlar da saygı duyuyor Muslera'ya. Onunla çalıştığım için çok mutluyum.

Muslera buraya gelmem de bana çok yardımcı oldu. Projeyi, burada neler yapmak istiyoruz onu anlattı. Burada büyük bir proje var. Bu projenin parçası olmak için buraya geldim. Erden Bey ve başkan ile konuştuk, herkes bana yardımcı oldu.

Kasımpaşa maçında sonuçtan ziyade takım ruhunu göstermemiz çok önemliydi. Kale, defans, orta saha, hücum hattı, yedekler herkes bir takım ruhu gösterdi. Hocanın istediklerini yavaş yavaş yapmaya başladık. Saha içinde üçgenler yaratıyoruz.

Haberin Devamı

Konyaspor maçı çok önemli. Taraftarlarımızın desteğini kazanmamız lazım. Onların desteği ile çok daha iyi oynuyoruz. Milli aradan önceki son maçımız, kazanmamız durumunda liderliğe yükselebiliriz.

Galatasaraylı futbolcu Lucas Torreiranın transferiyle ilgili Muslera itirafı