Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi

Son dakika Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cumhurbaşkanlığı insan kaynakları ofisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 110 cumhurbaşkanlığı insan kaynakları ofisi haberi bulunmuştur. Tüm cumhurbaşkanlığı insan kaynakları ofisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sözleşmeli personel alım sonuçları açıklandı!
Sözleşmeli personel alım sonuçları açıklandı! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bakanlık bünyesinde görev yapacak 8 bin sözleşmeli personel alım sonuçlarının açıklandığını sosyal medya hesabından duyurdu. Bakan, " Sonuçlara Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı kariyer kapısı üzerinden ulaşabilirsiniz" dedi.
7.04.2024 Gündem
İç Anadolu’nun en büyük kariyer fuarı başlıyor
İç Anadolu’nun en büyük kariyer fuarı başlıyor İç Anadolu bölgesinin en büyük kariyer fuarı İKAF’24 sayesinde öğrenciler, sektör çalışanları ve işverenler bir araya gelecek.
22.02.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı: İşsizlik oranı son 11 yılın en düşük seviyesinde
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı: İşsizlik oranı son 11 yılın en düşük seviyesinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Ekim ayında TÜİK’in yayınladığı işsizlik oranımız ise yüzde 8,5 düzeyindedir. Bu son 11 yılın en düşük işsizlik oranıdır. Mevsimsel etkilerden arındırılmış genç işsizliği ise Ekim ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yaklaşık 5 puan düşmüş durumda, bu önemli bir performans" dedi.
15.12.2023 Gündem
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 48 sözleşmeli personel alımı yapacak!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 48 sözleşmeli personel alımı yapacak! ÇEVRE, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nde 48 sözleşmeli personel istihdam edileceğini açıkladı.
30.10.2023 Personel Alımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkmenistan ile iş birliği vurgusu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkmenistan ile iş birliği vurgusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan Devlet Başkanı Berdimuhammedov ile ortak basın toplantısında konuştu. Erdoğan, "Dünyada ve özellikle bölgemizde şu anda yaşanan gelişmeler, Türk Devletleri Teşkilatı çatısı altında birleşmemizin önemini ortaya koymuştur. Türk Devletleri Teşkilatı’na gözlemci üye olan Türkmenistan’ı artık aile meclisimizde tam üye olarak görmek istediğimizi vurgulamak istiyorum” dedi. Ayrıca Türkmenistan ile 13 anlaşma imzalandı.
26.10.2023 Gündem
Bakan Dönmez: Güneş panelleri üretiminde dünyada üçüncü sıraya geldik
Bakan Dönmez: Güneş panelleri üretiminde dünyada üçüncü sıraya geldik Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Artık güneş panellerini burada üretiyoruz. Güneş panelleri üretiminde dünyada üçüncü sıraya geldik. Birinci sırada Çin, ikinci sırada Vietnam ve üçüncü sırada Türkiye var. Sadece kendi ülkemizde kullandığımız panelleri değil; Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Orta Asya gibi hatta Amerika'ya kadar ihraç yapabiliyoruz” dedi.
4.05.2023 Ekonomi
Bakan Kirişci açıkladı!  Uygulama ücretleri arttırıldı
Bakan Kirişci açıkladı! Uygulama ücretleri arttırıldı Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "İlgili kanun ve yönetmelik gereği; hayvanlara uygulanan veteriner biyolojik ürün ve tanımlama araçlarının yani küpenin uygulama ücretlerini artırdık" dedi.
14.01.2023 Ekonomi
Ulaştırma Bakanlığı personel alımı! Kariyer Kapısı kamu işe alım e devlet ekranı ile Ulaştırma ve Altyapı bakanlığı 224 personel alımı şartları, başvuru tarihi!
Ulaştırma Bakanlığı personel alımı! Kariyer Kapısı kamu işe alım e devlet ekranı ile Ulaştırma ve Altyapı bakanlığı 224 personel alımı şartları, başvuru tarihi! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 224 sözleşmeli personel alımı yapağını açıkladı. Bakanlığın açıklamasının ardından başvuru yapacak adaylar başvuru tarihlerini ve diğer detayları sorgulamaya başladı. Peki, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı ne zaman, Ulaştırma Bakanlığı personel alımı başvuruları nasıl yapılır, şartlar neler?
17.12.2022 Personel Alımı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı ilanı! Bakanlığa sürekli işçi  ve uzman yardımcısı alınacak! İşte personel alımı başvuru şartları!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı ilanı! Bakanlığa sürekli işçi ve uzman yardımcısı alınacak! İşte personel alımı başvuru şartları! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı duyurdu. İŞKUR üzerinden kura ile en az lise mezunu 19 sürekli işçi ve Kariyer Kapısı üzerinden 31 uzman yardımcısı kadrosuna personel alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Peki, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları!
28.11.2022 Personel Alımı
İşe girişlerde ve stajda yeni dönem! Tamamen değişiyor, puanlama sistemi geliyor
İşe girişlerde ve stajda yeni dönem! Tamamen değişiyor, puanlama sistemi geliyor İşe alımlarda ve stajda yeni dönem başlıyor. e-insan programıyla tamamen değişecek. Artık puanlama sistemi geliyor. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından geliştirilen e-insan programının gençlerin kamu ve özel kurumlarda iş deneyimi kazanmasını kolaylaştıracak. İşte e-insan programının detayları...
22.10.2022 Ekonomi
Ulusal Staj Programı (USP) nedir? Ulusal Staj Programı başvuruları nasıl yapılır?
Ulusal Staj Programı (USP) nedir? Ulusal Staj Programı başvuruları nasıl yapılır? Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde 'e-İnsan Programı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu kurum ve kuruluşlarında staj yapmak isteyen gençler için Ulusal Staj Programı (USP) başvurularının başladığını duyurdu. Peki, Ulusal Staj Programı (USP) nedir? Ulusal Staj Programı başvuruları nasıl yapılır? Ulusal Staj Programı’na kimler başvuru yapabilir? Ulusal Staj Programı’nda maaş var mı? İşte detaylar…
18.10.2022 Çalışma Hayatı
UEK ne demek, hangi kurum, açılımı nedir? UEK mesaj ne anlama geliyor?
UEK ne demek, hangi kurum, açılımı nedir? UEK mesaj ne anlama geliyor? UEK (Uzaktan Eğitim Kapısı) ile Dijital Türkiye çalışmaları kapsamında tasarlanan Platform ile çalışan eğitiminde fırsat eşitliği sağlanması, insan kaynağı verimliliği ile eğitim ve geliştirme faaliyetleri kalitesinin arttırılması amaçlanmaktadır. Peki, UEK ne demek, hangi kurum, UEK nasıl kullanılır, kimler faydalanır?
18.10.2022 Gündem
Asgari ücret tutarında burs ve iş garantisi! Firmalar sıraya girdi, şartlar belli oldu
Asgari ücret tutarında burs ve iş garantisi! Firmalar sıraya girdi, şartlar belli oldu YSK sınavı açıklandı, milyonlarca üniversiteli adayını tercih heyecanı sardı! İş olanağı fazla meslekler araştırılırken, sektörden son dakika çağrısı geldi. Bu bölümü seçene burs garantisi ve iş garantisi veriliyor. Yeni yatırımlarla büyüyerek her yıl ihracat hacmini arttıran tekstil sektöründe tekstil mühendisi yetişmiyor. Büyük holding ve şirketlerden kendilerine tekstil mühendisi talebi yağdığını söyleyen Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Bayram, “Firmalar tekstil mühendisliğinden mezun olan öğrencileri işe almak için rekabet ediyor” dedi. Üniversitelerin kontenjanları ve taban puanlarının açıklanmasıyla birlikte, öğrencilerin tercih süreci Tekstil ve hazır giyim ihracatçı birlikleri de, üniversite sınavında ilk 20 binde yer alan ve ilk 5 tercihinden birinde tekstil mühendisliğini seçerek bölüme girmeye hak kazanan öğrencilere, aylık 5 bin 500 TL burs imkanı sunacaklarını duyurdu.
24.07.2022 Ekonomi
Asgari ücret tutarında eğitim bursu! Öğrencilere müjde...
Asgari ücret tutarında eğitim bursu! Öğrencilere müjde... Üniversite tercihi yapan milyonlarca öğrenciye müjde! Asgari ücret tutarında burs imkanı resmen açıklandı. Kontenjanları ve taban puanlarının açıklanmasıyla birlikte, öğrencilerin tercih süreci de başladı. Tekstil ve hazır giyim ihracatçı birlikleri, üniversite sınavında ilk 20 binde yer alan ve ilk 5 tercihinden birinde tekstil mühendisliğini seçerek bölüme girmeye hak kazanan öğrencilere, bugün itibariyle aylık 5 bin 500 TL burs imkanı sunacaklarını duyurdu. Kriterlere uygun olmaları halinde, Türkiye genelinde 14 tekstil mühendisliği bölümüne kayıt yaptıracak toplam 463 öğrencinin tamamı da bu burstan yararlanabilecek. İşte detaylar...
23.07.2022 Ekonomi
Ege Üniversitesi en az lise mezunu personel alımı yapacak! İşte sözleşmeli personel alımı başvuru şartları!
Ege Üniversitesi en az lise mezunu personel alımı yapacak! İşte sözleşmeli personel alımı başvuru şartları! Ege Üniversitesi sözleşmeli personel alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlan göre, Ege Üniversitesi birimlerinde istihdam edilmek üzere, büro personeli, gemi adamı, kütüphaneci, koruma ve güvenlik görevlisi ile tekniker alacak. Peki, Ege Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Ege Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuru şartları!
20.07.2022 Personel Alımı
Öğrencileri yakından ilgilendiriyor! Staj krizi çözülüyor! E-Devlet üzerinden yapılacak
Öğrencileri yakından ilgilendiriyor! Staj krizi çözülüyor! E-Devlet üzerinden yapılacak Öğrencilerin staj krizi çözülüyor. Pandeminin ardından öğrencilerin staj yeri bulabilmesi iyice zorlaştı. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi, bu krizi çözebilmek için yoğun mesai harcıyor. Ofis Başkanı Doç. Dr. Salim Atay "Teklifler hızla gönderilmeye devam ediyor, https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresinden takip edip onaylamayı ihmal etmeyin. Gençler, staj boyunca Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleriyle KYK’nın açık yurtlarında kalabilir" dedi. Başvurular, e-Devlet entegrasyonu ile çalışan millî dijital platform 'Kariyer Kapısı' üzerinden gerçekleştiriliyor. Programa, ön lisans, lisans, yüksek lisans eğitimi görenler katılabiliyor. Ayrıca eğitimini yurt dışında lisans, lisansüstü olarak sürdüren Türk vatandaşı ve mavi kart sahibi gençler de başvurabiliyor.
20.06.2022 Eğitim
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’dan sözleşmeli personel alımı ile ilgili açıklama!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’dan sözleşmeli personel alımı ile ilgili açıklama! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sözleşmeli personel alımı ile ilgili açıklama geldi. Bakanlık, 4 bin 175 sözleşmeli pozisyon için yapılan sınav sonuçları ile ilgili yayımlanan haberlere ve sosyal medya paylaşımlarına ilişkin personel alım süreci ile ilgili soruları yanıtladı.
10.05.2022 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı personel alacak!
İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı personel alacak! İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, Göç İdaresi Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Bilgi İşlem Daire Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere yazılı ve sözlü sınav başarı sırasına göre yapılacak yerleştirme ile sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Başvurular, 25 Nisan’da başlayıp 1 Mayıs’ta sona erecek. Peki, İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Göç İdaresi personel alımı başvuru şartları!
16.04.2022 Personel Alımı
Türkiye Uzay Ajansı Başkanı: 2029'da aya insansız araç indirmeyi hedefliyoruz
Türkiye Uzay Ajansı Başkanı: 2029'da aya insansız araç indirmeyi hedefliyoruz Türkiye Uzay Ajansı Başkanı Serdar Hüseyin Yıldırım, 2029'da bilimsel veri toplayacak insansız aracı aya indirmeyi hedeflediklerini söyledi. Uzay aracının tasarımlarının sürdüğünü belirten Yıldırım, tamamlandığında bire bir maketini halkla paylaşacaklarını ve detaylı olarak tanıtımını yapacaklarını kaydetti. 
7.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanlığı staj seferberliği programı başlatıldı! Staj seferberliği başvuru şartları ne?
Cumhurbaşkanlığı staj seferberliği programı başlatıldı! Staj seferberliği başvuru şartları ne? Gençlerin, kamu kurumları ve özel sektör kuruluşlarınca sunulan staj olanaklarından faydalanmasını sağlamak adına Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından Ulusal Staj Programı (USP) başlatıldı. Peki, Ulusal Staj programı nedir? Staj seferberliği başvurusu nasıl yapılır? Staj yeri nasıl bulunur? İşte Ulusal Staj Programı 2022 başvuru şartları!
2.03.2022 Eğitim
Her ay  1.275 TL ödeniyor! Başvurular e-Devlet'ten, son gün 31 Mart
Her ay 1.275 TL ödeniyor! Başvurular e-Devlet'ten, son gün 31 Mart Yüz binlerce kişi için geçerli. Ayda 1.275 TL ödeniyor. Başvurular 31 Mart tarihine kadar alınıyor. İsteyenler e-devlet sistemi üzerinden müracaatta bulunabiliyor. Yeni bir düzenleme üzerinde çalışılıyor. Emeklilik yaşı öne çekilecek. Sosyal Güvenlik Kurumu verilerine göre geçen yıl stajyer ve kursiyer genç sayısı 1 milyon 440 bini geçti. Staj yapan gençlerin mezun olduktan sonra işgücüne katılımı teşvik edilirken, sadece sağlık sigortası değil emeklilik sigorta priminin de başlatılması konusunda adım atılacak. Bu yıl staj yapan gençler mesleğe ilk adımda 1275 lira harçlık alırken, yirminin altında çalışanı olan işletmede bu tutarın 850 lirasını devlet karşılayacak. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nce yürütülen "Ulusal Staj Programı 2022" başvuruları da 31 Mart'a kadar sürecek.
9.02.2022 Çalışma Hayatı
Ulusal staj programı başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları neler? Ulusal Staj Programı başvuruları ne zaman bitecek?
Ulusal staj programı başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları neler? Ulusal Staj Programı başvuruları ne zaman bitecek? Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, kamu kurumları ve özel sektörden gönüllü işverenlerin katılımı ile gerçekleştirilen programa başvurular internet üzerinden başladı. Peki, Ulusal Staj Programı başvuruları ne zaman bitecek? Ulusal staj programı başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları neler?
8.02.2022 Personel Alımı
Binlerce kişiye iş fırsatı! Kamuya memur ve sözleşmeli personel alınacak!
Binlerce kişiye iş fırsatı! Kamuya memur ve sözleşmeli personel alınacak! Kamuda memur olmak isteyenlere iş fırsatı! İş arayan binlerce kişi için kamu kurumları harekete geçti. Devlet kurumlarında pek çok kadroya alım yapılacak. Kamuda açık onbinlerce kadro için ilan bakanlıklar ve kurumlar ilana çıktı. Kamu personeline yönelik işlemler Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nce yürütülüyor. İşe alım süreçlerinin tamamı Kariyer Kapısı Platformu üzerinden gerçekleştiriliyor. Kamu ilanları "kariyerkapisi. cbiko.gov.tr" adresi üzerinden yayımlanıyor. Peki, Hangi kamu kurumu memur ve personel alımı gerçekleştiriyor? Memur alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Kariyer Kapısı memur ve personel alımı ilanları...
7.01.2022 Personel Alımı
Aylık en az 1.276 TL ödeniyor! Zorunlu, devlet desteği...
Aylık en az 1.276 TL ödeniyor! Zorunlu, devlet desteği... Asgari ücretin en az yüzde 30'u ödeniyor. Devlet destek veriyor. 2022 yılı için en düşük ödeme miktarı 1.276 TL oldu. Üçte bir oranında devlet katı sağlıyor. Bu da en az 425.34 TL katkı anlamına geliyor. Ayrıca SGK primleri de işveren tarafından ödenmiyor. Binlerce genç için büyük avantaj oluşturuyor. Hem okuyan hem de okuduğu alanda iş deneyimi sağlayan gençler staj imkanı ile aylık 1.276 TL de gelir elde ediyor. İşverenlerin stajyer çalıştırma zorunluluğu bulunuyor. İste staj yapacakları çok yakından ilgilendiren stajyer hakları ile ilgili detaylar...
3.01.2022 Çalışma Hayatı
MEB personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?
MEB personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) 5 bin 872 personel alımı için başvurular 5 Kasım'da tamamlanmıştı. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Kariyer Kapısı platformu veya e-Devlet üzerinen tamamlanan personel alımı başvuruların ardından adayların gözü MEB personel alımı sonuçlarına çevrildi. Peki, MEB personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte MEB sözleşmeli personel alımı sonuçlarının açıklanacağı tarih...
9.11.2021 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cumhurbaşkanlığı insan kaynakları ofisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.