Staj

Staj

Son dakika staj haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan staj ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını staj haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Staj

haberleri sayfasında son dakika yaşanan staj gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.628 staj haberi bulunmuştur. Tüm staj haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Öğrencilerimizi uluslararası arenaya hazırlıyoruz'
'Öğrencilerimizi uluslararası arenaya hazırlıyoruz'Manisa Celal Bayar Üniversitesi, öğrencilerini bilim, teknoloji ve sanayi alanlarında iş hayatına başarılı bir başlangıç yapabilmeleri için tüm olanakları seferber ediyor. Ege Bölgesi’ndeki üniversiteler arasında sadece Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin uyguladığı isteğe bağlı staj faaliyetiyle öğrencilerin daha ikinci sınıftayken sanayi ile temas kurması ve uygulamalı eğitime ulaşması sağlanıyor. Rektör Prof. Dr. Rana Kibar, “Öğrencilerimizi uluslararası arenaya hazırlıyoruz” dedi.
26.07.2024Gündem
Mustafa Yiğit Zeren kimdir, kaç yaşında, nereli? Zeren Group sahibi Mustafa Yiğit Zeren’in biyografisi
Mustafa Yiğit Zeren kimdir, kaç yaşında, nereli? Zeren Group sahibi Mustafa Yiğit Zeren’in biyografisiMustafa Yiğit Zeren’in hayatına yönelik ayrıntılar merak ediliyor, arama motorları üzerinden Mustafa Yiğit Zeren kimdir, kaç yaşında, nereli, gibi sorularına yanıt aranıyor.
12.07.2024Ekonomi
Zeren Group kimin, Zeren Group Holding’in sahibi kimdir? Zeren Group markaları neler?
Zeren Group kimin, Zeren Group Holding’in sahibi kimdir? Zeren Group markaları neler?Zeren Group’un kimin olduğu, sahibinin kim olduğuna dair araştırmalar yoğunlaştı. Peki, Zeren Group kimin, Zeren Group Holding’in sahibi kimdir? Zeren Group markaları neler?
12.07.2024Ekonomi
YÖK'ten ikinci öğretim kararı! Artık sona erdi
YÖK'ten ikinci öğretim kararı! Artık sona erdiYÖK Başkanı Erol Özvar, devlet üniversitelerindeki 2’inci öğretim programlarının kapatıldığını açıkladı.
10.07.2024Gündem
Unichallenge+ Eğitim Kampı 10’uncu yılını tamamladı
Unichallenge+ Eğitim Kampı 10’uncu yılını tamamladıİnteraktif Reklamcılık Derneği IAB tarafından ilk kez 2015 yılında düzenlenen ve son 7 yıldır Akbank’ın ana sponsorluğunda Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleştirilen Akbank UniChallenge+ Dijital Öğrenci İşleri Eğitim Kampı, bu yıl 10’uncu kez düzenlendi. UniChallenge+, dijital reklamcılık ve pazarlama iletişimi sektörü için genç yetenekler yetiştirmeyi amaçlıyor.
9.07.2024Yaşam
LGS tercih süreci! Eğitim uzmanı Salim Ünsal en çok merak edilen soruları yanıtladı
LGS tercih süreci! Eğitim uzmanı Salim Ünsal en çok merak edilen soruları yanıtladı Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih dönemi devam ediyor. Türkiye´nin ilk ve tek medya lisesi olarak, dünya standartlarında eğitim veren Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, eğitim uzmanı Salim Ünsal’ı ağırladı. Ünsal, Demirören Medya Eğitim Projeleri Grup Direktörü Nuran Çakmakçı moderatörlüğünde öğrencilerin ve velilerin en çok merak ettiği soruları yanıtladı.
4.07.2024Gündem
TÜBİTAK Fen Lisesi geleceğin yıldızlarını bekliyor!
TÜBİTAK Fen Lisesi geleceğin yıldızlarını bekliyor!Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın geleceğin bilim insanlarının yetiştirilmesi için TÜBİTAK'ın bilim ve teknolojideki bilgi ve birikimi ile ortak protokol yaparak hayata geçirdiği 'TÜBİTAK Fen Lisesi' 2024-2025 eğitim öğretim yılı için öğrencilerini bekliyor.
2.07.2024Ekonomi
TYÇ nedir, TYÇ logosu ne işe yarar? TYÇ logosu olan üniversiteler hangileri, TYÇ logosu nasıl alınır?
TYÇ nedir, TYÇ logosu ne işe yarar? TYÇ logosu olan üniversiteler hangileri, TYÇ logosu nasıl alınır?Türkiye’de toplam 898 üniversite programı, 2024 Yılı Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunda ilk defa Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) logosu kullanacak. Logolu programlardan mezun olanların diplomaları yurt dışında daha hızlı tanınacak ve istihdam imkanları artacak. Söz konusu gelişmenin ardından “TYÇ nedir, TYÇ logosu ne işe yarar? TYÇ logosu olan üniversiteler hangileri, TYÇ logosu nasıl alınır?” sorularının yanıtı araştırılmaya başlandı.
27.06.2024Gündem
Müge Anlı ne zaman sezon finali yapıyor? Müge Anlı 2024 sezon finali ne zaman?
Müge Anlı ne zaman sezon finali yapıyor? Müge Anlı 2024 sezon finali ne zaman? Müge Anlı ne zaman sezon finali yapacak, sorusu programı izleyenler tarafından merak ediliyor. Uzun yıllardır ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert sezon finali ile ekranlara kısa süreli veda edecek. Peki, Müge Anlı sezon finali ne zaman, Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman bitiyor?
12.06.2024Gündem
Erdoğan-Özel zirvesinden öne çıkanlar: Ne hediye ettikleri ortaya çıktı
Erdoğan-Özel zirvesinden öne çıkanlar: Ne hediye ettikleri ortaya çıktıCumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Özel’e dün iade-i ziyarette bulundu. Erdoğan 18 yıl önce Deniz Baykal’ın Genel Başkanlığı döneminde CHP Genel Merkezi’nde ağırlanmıştı. 12. katta gerçekleşen görüşme için Erdoğan’a özel bir oda tahisis edildi. Yaklaşık 1,5 saat süren görüşmenin ardından Özel, Erdoğan’a makam aracına kadar eşlik ederek uğurladı.
12.06.2024Gündem
MHP lideri Bahçeli: Erdoğan herkesle görüşür, sakınca yok
MHP lideri Bahçeli: Erdoğan herkesle görüşür, sakınca yokMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Suriye'nin kuzeyindeki seçimlere tepki gösteren Bahçeli, "Asıl hedef Türkiye'miz, yakın hedef son yurdumuzdur. Milli güvenliğimiz tehdit ve tehlikelerle sınanmakta. Türkiye'nin haklı tepkisi sözde seçimleri erteletmiştir. Gündemden tamamen çıkarılmalıdır. ABD gibi dost düşman başına." dedi. Bahçeli, öte yandan "Sayın cumhurbaşkanımız doğal olarak herkesle görüşebilir, dinleyebilir, bizce mahsuru yoktur." ifadelerini kullandı.
11.06.2024Gündem
Dev iş birliği! Hava savunma sistemleri Manisa'da geliştirilecek
Dev iş birliği! Hava savunma sistemleri Manisa'da geliştirilecekManisa Celal Bayar Üniversitesi, Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) ve sanayi partnerlerinin iş birliğinde hayata geçen Hava Platformları ve Savunma Sistemleri Araştırma ve Tasarım Laboratuvarının açılışı gerçekleştirildi. Türkiye'de ilk defa faaliyet geçecek olan araştırma laboratuvarına sanayiciler de destek vererek hem öğrencilerin kendilerini geliştirmelerine hem de havacılık ve savunma sanayisine önemli katkılar sunması bekleniyor.
6.06.2024Ekonomi
Hepsiburada ve 42 Türkiye iş birliğiyle geleceğin teknoloji liderleri yetişiyor
Hepsiburada ve 42 Türkiye iş birliğiyle geleceğin teknoloji liderleri yetişiyorHepsiburada, "Hepsiburada Tech Academy" programıyla 42 Türkiye (42 in Türkiye) öğrencilerine iş hayatı deneyimi yaşatacak. Okulun İstanbul ve Kocaeli'deki kampüslerinde gerçekleştirilecek 8 modülden oluşan eğitim ile Hepsiburada’nın uzman teknoloji kadrosu, teknoloji alanındaki farklı çalışma konularını ve uygulamalarını ele alacak. Hepsiburada ve 42 Türkiye iş birliği kapsamında okulda 2 yıllık temel eğitimini tamamlayan öğrencilere de staj imkanı sunulacak.
31.05.2024Advertorial
Ulusal Staj Programı başvuru sonuçları: (kariyerkapisi.cbiko.gov.tr) 2024 | (USP) başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl sorgulanır?
Ulusal Staj Programı başvuru sonuçları: (kariyerkapisi.cbiko.gov.tr) 2024 | (USP) başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl sorgulanır?Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından yürütülen Ulusal Staj Programı başvuruları 28 Aralık – 10 Mart tarihleri arasında gerçekleştirildi.Yapılan açıklamaya göre stajyer havuzu işverenlerin erişimine açıldı. Programa staj teklifleri yıl sonuna kadar gönderilebilecek. Peki, Ulusal Staj Programı (USP) sonuçları ne zaman açıklanacak?
13.05.2024Gündem
(Ulusal Staj Programı sonuçları) Ulusal Staj Programı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Gözler Kariyer Kapısı Ulusal Staj Programı sonuçları
(Ulusal Staj Programı sonuçları) Ulusal Staj Programı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Gözler Kariyer Kapısı Ulusal Staj Programı sonuçlarıCumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Salim Atay, 2024 yılı Ulusal Staj Programı başvurularının öğrencilere 28 Aralık'ta açıldığını, mart ortasına kadar başvuruların alındığını ve sistemin kapandığını belirterek, 'Biz bugün itibarıyla sistemi işverenlere açmış oluyoruz.' dedi. Peki, Ulusal Staj Programı sonuçları ne zaman açıklanacak? Ulusal Staj Programı başvuru sonuçları ile ilgili merak edilenler…
DGS başvuru tarihi ne zaman 2024, DGS başvuru ücreti ne kadar? DGS başvurusu nasıl yapılır, DGS kılavuzu yayınlandı mı, şartları neler, DGS başvuruları ne zaman başlıyor?
DGS başvuru tarihi ne zaman 2024, DGS başvuru ücreti ne kadar? DGS başvurusu nasıl yapılır, DGS kılavuzu yayınlandı mı, şartları neler, DGS başvuruları ne zaman başlıyor?Dikey Geçiş Sınavı (DGS) başvuru ve sınav tarihlerine yönelik araştırmalar hızlandı. Ön lisans mezunlarının dört yıllık lisans programlarına geçiş yapmalarını sağlayan Dikey Geçiş Sınavı (DGS) için geri sayım başladı. Sınav başvuru ücreti ile sayısal ve sözel oturumların detayları sorgulanıyor. Peki, DGS 2024 başvuruları ne zaman, DGS başvuru tarihi mayıs ayının kaçında? DGS başvuru ücreti ne kadar 2024, hangi bankaya yatırılacak?
3.05.2024Gündem
DGS BAŞVURU TARİHİ VE 2024 ÜCRETİ > 2024 DGS başvuru tarihi ne zaman, DGS başvuru ücreti ne zaman? Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ne zaman 2024?
DGS BAŞVURU TARİHİ VE 2024 ÜCRETİ > 2024 DGS başvuru tarihi ne zaman, DGS başvuru ücreti ne zaman? Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ne zaman 2024?DGS başvuru tarihi yaklaştıkça, DGS konuları, puan hesabı ve sınav tarihine yönelik araştırmalarda yoğunluk arttı.   Dikey Geçiş Sınavı başvuru kılavuzu ile adaylar başvurularına başlayacak. Sınav ücreti de kılavuz ile beraber netlik kazanacak. ÖSYM'nin AİS ekranı üzerinden, aday T.C kimlik numarası ve şifresi ile gerçekleşecek başvurular, mayıs ayı içerisinde gerçekleşecek. Peki, DGS 2024 ne zaman, başvuru tarihi 2024 ne zaman? DGS puan hesaplama ve sıralama hesaplama nasıl yapılır? İşte DGS konuları ve DGS başvuru tarihi 2024…
2.05.2024Gündem
Üniversite öğrencileri için ‘Sağlıklı Bir Fikrim Var Proje Yarışması’
Üniversite öğrencileri için ‘Sağlıklı Bir Fikrim Var Proje Yarışması’Sağlık ve eğitim alanında gençlerin yeteneklerini keşfetmek ve geleceğin sağlık profesyonellerine destek olmak amacıyla, İstanbul Üniversitesi-İstanbul Tıp Fakültesi, Alimoğlu Sağlık ve Eğitim Vakfı, ve Orzaks İlaç iş birliğiyle “Sağlıklı Bir Fikrim Var” lisans öğrencileri proje yarışması düzenleniyor. Bu yıl ilki düzenlenecek olan yarışma, sağlık alanında öğrenim gören gençlere üretkenliklerini ve yenilikçi fikirlerini sergileme fırsatı sunacak.
30.04.2024Yaşam
Sağlıklı Bir Fikrim Var Proje Yarışması, geleceğin sağlık liderlerini ödüllendiriyor
Sağlıklı Bir Fikrim Var Proje Yarışması, geleceğin sağlık liderlerini ödüllendiriyorSağlık ve eğitim alanında gençlerin yeteneklerini keşfetmek ve geleceğin sağlık profesyonellerine destek olmak amacıyla, Alimoğlu Sağlık ve Eğitim Vakfı, İstanbul Üniversitesi-İstanbul Tıp Fakültesi ve Orzaks İlaç iş birliğiyle “Sağlıklı Bir Fikrim Var” lisans öğrencileri proje yarışması düzenleniyor. Bu yıl ilki düzenlenecek olan yarışma, sağlık alanında öğrenim gören gençlere üretkenliklerini ve yenilikçi fikirlerini sergileme fırsatı sunacak.
29.04.2024Gündem
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Tüm siyasi partilerin liderlerini arayacağım
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Tüm siyasi partilerin liderlerini arayacağımCHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ramazan Bayramı namazını memleketi Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki Hatuniye Camii'nde kıldı.
10.04.2024Gündem
JOB Genç Yetenek Programı 2024 başvuruları başladı
JOB Genç Yetenek Programı 2024 başvuruları başladıÜniversite 3’üncü ve 4’üncü sınıf öğrencilerinin yanı sıra yeni mezunların da katılabileceği ‘JOB Genç Yetenek Programı 2024’e başvurular başladı. Programa 15 Nisan 2024 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.
Adanalı öğrenciler Prag’da staj programına katıldı
Adanalı öğrenciler Prag’da staj programına katıldıAdana Yüreğir Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erasmus+ kapsamında "Fizyoterapi Uygulamalarında Avrupa Standartlarında Staj" projeleri ile Türkiye Ulusal Ajansı'ndan hibe almaya hak kazandı.
13.03.2024Adana
Törenle ruhsatlarını aldılar: Avukatlığa ilk adımı attılar
Törenle ruhsatlarını aldılar: Avukatlığa ilk adımı attılarAdana Barosu’nda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan 25 stajyer avukat, Adliye Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle ruhsatlarını aldılar.
1.03.2024Adana
İç Anadolu’nun en büyük kariyer fuarı başlıyor
İç Anadolu’nun en büyük kariyer fuarı başlıyorİç Anadolu bölgesinin en büyük kariyer fuarı İKAF’24 sayesinde öğrenciler, sektör çalışanları ve işverenler bir araya gelecek.
22.02.2024Ekonomi
Şirketler 15 günlük staj için para istiyor! Şaşırtan rakam ortaya çıktı
Şirketler 15 günlük staj için para istiyor! Şaşırtan rakam ortaya çıktıStaj yapacak şirket bulmak gittikçe zorlaşıyor. Bazı kurumlar, ücret vermediği gibi stajyer olarak kabul edeceği öğrencilerden üste para istiyor. 15 günlük stajın ücreti 18 bin TL’ye kadar çıkıyor. Üstelik taksit yapan da var.

Benzer Haber Etiketleri

Staj ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki staj haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.