Cumhurbaşkanına Hakaret

Cumhurbaşkanına Hakaret

Son dakika Cumhurbaşkanına hakaret haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cumhurbaşkanına hakaret ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cumhurbaşkanına hakaret haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cumhurbaşkanına Hakaret

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cumhurbaşkanına hakaret gelişmeleri de dahil olmak üzere 417 cumhurbaşkanına hakaret haberi bulunmuştur. Tüm cumhurbaşkanına hakaret haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sosyal medyadan hakarete ön ödeme! Ceza yağacak
Sosyal medyadan hakarete ön ödeme! Ceza yağacak Yeni yargı paketine göre sosyal medyadan hakaret suçunda artık mağdur ile failin uzlaştırılması yoluna gidilmeyecek. Savcılık günlüğü 100 TL’den para cezası verecek ve ön ödeme tebligatı çıkaracak. Para cezası ödenince takipsizlik verilecek. Böylece fail hakkında dava açılmayacak ve dosya kapanacak. Avukat Bekir Şabahat’a göre uygulamayla “Parasını verir, hakaret ederim” algısı oluşabilir.
12.02.2024 Gündem
Bakırköy'de orduya ve askere hakaret ederek yayın yapan 2 kişiye tutuklama talebi
Bakırköy'de orduya ve askere hakaret ederek yayın yapan 2 kişiye tutuklama talebi Bakırköy'de, Türk askerine ve orduya yönelik hakaret içerikli söylemlerde bulunan ve adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden 2’si 'Cumhurbaşkanına hakaret' ve 'Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme' suçlarından tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.
25.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden kadın tutuklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden kadın tutuklandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içerikli ifadeler kullanan N.D. (42) adlı kadın tutuklandı. 
19.08.2023 Gündem
Merdan Yanardağ hakkında "Cumhurbaşkanına hakaret"ten 8 yıl 2 ay hapis cezası istendi
Merdan Yanardağ hakkında "Cumhurbaşkanına hakaret"ten 8 yıl 2 ay hapis cezası istendi Bir gazetede yayımlanan yazı dizisi nedeniyle "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan yargılanan gazeteci Merdan Yanardağ hakkında savcı mütalaasını açıkladı. Savcı, Yanardağ'ın 8 yıl 2 aya kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti.
18.07.2023 Gündem
Muharrem İnce soruşturmasında gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
Muharrem İnce soruşturmasında gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce hakkında sosyal medyada yapılan paylaşımlar çerçevesinde yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 11 şüpheliden 3'ü tutuklanırken, ifadeler ortaya çıktı.
18.05.2023 Gündem
Hakaret içerikli yorumları gelire çeviriyorlar! Meslek haline getirdiler
Hakaret içerikli yorumları gelire çeviriyorlar! Meslek haline getirdiler Sosyal medya platformlarında paylaşımlar yapan bazı fenomenler, kendilerine yapılan hakaret içerikli yorumları gelire çevirmeye başladı. Avukat Yusuf Aydın konuya ilişkin değerlendirmede bulunarak kullanıcılara uyarı yaptı ve “Öfkenize hakim olun, aksi taktirde ya siciliniz kirlenir ya da maddi olarak kayba uğrarsınız” ifadesini kullandı.
3.02.2023 Gündem
Gaziemir Belediye Başkanına ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ten 1 yıl 15 gün hapis
Gaziemir Belediye Başkanına ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ten 1 yıl 15 gün hapis Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içeren sosyal medya paylaşımları yaptığı suçlamasıyla yargılanan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, 1 yıl 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, Halil Arda’nın, iyi hali ve sabıkasız oluşu nedeniyle hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.
5.01.2023 Gündem
Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Kolivar'a 9 yıl 1 aya kadar hapis istemi
Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Kolivar'a 9 yıl 1 aya kadar hapis istemi Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar hakkında, katıldığı bir televizyon programındaki açıklamaları nedeniyle, 'Halkın bir kesimini sosyal sınıf farklılığına dayanarak alenen aşağılama', 'Cumhurbaşkanına hakaret', 'Türk milletini alenen aşağılama' suçlarından, 9 yıl 1 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
15.12.2022 Gündem
Cihan Kolivar tahliye edildi mi? Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar ne dedi, neden tutuklanmıştı?
Cihan Kolivar tahliye edildi mi? Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar ne dedi, neden tutuklanmıştı? Cihan Kolivar tahliye oldu mu? Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar, hakkında tahliye kararı verildi. Peki, Cihan Kolivar ne dedi, neden tutuklanmıştı?
18.11.2022 Gündem
Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar hakkında tahliye kararı verildi
Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar hakkında tahliye kararı verildi Katıldığı bir televizyon programında söylediği sözler gerekçesiyle tutuklanan Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar, hakkında tahliye kararı verildi.
17.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret içerikli paylaşımlara resen soruşturma başlatıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret içerikli paylaşımlara resen soruşturma başlatıldı Sosyal medyada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarını kullanarak, 'Para saklama videoları' başlığı altında video çekenler hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı resen soruşturma başlattı.
14.09.2022 Gündem
Kaftancıoğlu 'Cumhurbaşkanına Hakaret' suçundan ifade verdi
 Kaftancıoğlu 'Cumhurbaşkanına Hakaret' suçundan ifade verdi  CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 'Cumhurbaşkanı'na hakaret' suçlamasından başlatılan soruşturma nedeniyle savcılığa ifade verdi.
29.08.2022 Gündem
KYK yurt başvuruları ne zaman bitiyor? Yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? GSB yurt son başvuru tarihi
KYK yurt başvuruları ne zaman bitiyor? Yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? GSB yurt son başvuru tarihi GSB yurt başvuruları başladı. Üniversite öğrencileri kazandıkları şehirlerde KYK yurtlarında kalabilmek için başvuru yapıyor. Kredi Yurtlar Kurumu tarafından alınmaya başlanan yurt başvurularının ne zaman biteceği ve sonuçların ne zaman açıklanacağı öğrencilerin merak ettiği soruların başında geliyor. Peki, KYK yurt başvuruları ne zaman bitiyor? Yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? GSB yurt son başvuru tarihi
24.08.2022 Eğitim
Cumhurbaşkanına hakaret ettiği iddia edilen yüzücü Derya Büyükuncu’ya 8 yıla kadar hapis talebi
Cumhurbaşkanına hakaret ettiği iddia edilen yüzücü Derya Büyükuncu’ya 8 yıla kadar hapis talebi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın rahatsızlığıyla ilgili hakaret içerikli paylaşımlar yaptığı iddiasıyla hakkında yakalama kararı çıkarılan yüzücü Derya Büyükuncu hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede, şüpheli Büyükuncu’nun ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ suçundan 8 yıl 2 aya kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.
19.08.2022 Gündem
Derya Büyükuncu'ya 8 yıl 2 aya kadar hapis istendi
Derya Büyükuncu'ya 8 yıl 2 aya kadar hapis istendi Koronavirüs olduğunu açıkladığı tarihlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı hakaret içerikli paylaşımlar tespit edilerek hakkında yakalama kararı çıkarılan eski milli yüzücü Derya Büyükuncu hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık, Büyükuncu hakkında "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik zincirleme biçiminde alenen hakaret" suçundan 8 yıl 2 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.
19.08.2022 Gündem
KYK yurt, burs ve kredi başvuruları ne zaman başlıyor? 2022-2023 KYK yurt başvuru tarihi açıklandı mı, KYK yurdunda kalmanın şartları nelerdir?
KYK yurt, burs ve kredi başvuruları ne zaman başlıyor? 2022-2023 KYK yurt başvuru tarihi açıklandı mı, KYK yurdunda kalmanın şartları nelerdir? Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurt, burs ve kredi başvuru tarihleri sorgulanmaya başlandı. YKS tercih sonuçlarının ardından 2022-2023 eğitim öğretim yılına başlayacak üniversite öğrencileri, KYK tarafından yapılacak kredi, burs ve yurt açıklamasını bekliyor. Peki, KYK yurt, burs ve kredi başvuruları ne zaman başlıyor? 2022-2023 KYK yurt başvuru tarihi açıklandı mı, KYK yurdunda kalmanın şartları nelerdir?
16.08.2022 Eğitim
Canan Kaftancıoğlu'na Erdoğan'a yönelik açıklamaları nedeniyle 'hakaret' soruşturması
Canan Kaftancıoğlu'na Erdoğan'a yönelik açıklamaları nedeniyle 'hakaret' soruşturması İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Canan Kaftancıoğlu hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik açıklamaları nedeniyle resen soruşturma başlatıldı.
15.08.2022 Siyaset
15 Temmuz ile Cumhurbaşkanına hakaret içerikli paylaşım yapan 3 kişi hakkında işlem yapıldı
15 Temmuz ile Cumhurbaşkanına hakaret içerikli paylaşım yapan 3 kişi hakkında işlem yapıldı Edirne'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününe ve Cumhurbaşkanına hakaret içerikli paylaşımlar yapan E.A., M.Y.G. ve S.A. hakkında işlem yapıldı.
16.07.2022 Gündem
İşte İsveç ve Finlandiya'dan istenen isimlerin listesi!
İşte İsveç ve Finlandiya'dan istenen isimlerin listesi! Rus ordusunun Ukrayna topraklarına girmesiyle başlayan savaştan sonra İsveç ve Finlandiya'dan NATO hanlesi gelmişti. NATO’ya girmek isteyen Finlandiya’dan 6’sı PKK, 4’ü FETÖ olmak üzere toplam 12 kişinin, İsveç’ten ise 26’sı PKK, FETÖ, DHKP- C, TİKKO üyesi 33 kişinin iadesini istedik, ancak bugüne kadar sonuç alamadık. Türkiye’nin bu 2 ülkeden iadesini talep ettiği isimlerin listesine ulaşıldı. İşte fotoğraflarıyla o liste...
27.06.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı ve çevredekilere hakaret edenlere meydan dayağı!
Cumhurbaşkanı ve çevredekilere hakaret edenlere meydan dayağı! Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve çevrede bulunanlara yönelik sokak ortasında hakaret eden B.T. (27) ile kardeşi D.T. (21), vatandaşlar tarafından tekme- tokat dövüldü. Gözaltına alınan ve alkollü oldukları öğrenilen iki kardeşin tekme- tokat dövüldüğü anlar cep telefonu ile kaydedildi.
25.06.2022 Gündem
CHP'den Yargıtay'a Canan Kaftancıoğlu yazısı
CHP'den Yargıtay'a Canan Kaftancıoğlu yazısı CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun Yargıtay Başsavcılığı tarafından siyasi parti üyeliğinin düşürülmesinin ardından CHP, Başsavcılığa bir yanıt yazısı gönderdi. CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke imzasıyla kaleme alınan yazıda, başsavcılığın kararından dönmesi istendi.
21.06.2022 Siyaset
Eski istihbaratçı Sabri Uzun’un rütbeleri sökülecek!
Eski istihbaratçı Sabri Uzun’un rütbeleri sökülecek! Emniyet Genel Müdürlüğü'nce hakkında soruşturma yürütülen emekli emniyet müdürü Sabri Uzun'un rütbelerinin geri alınmasına karar verildi.
11.06.2022 Gündem
Kaftancıoğlu'na hakaret davasında beraat
Kaftancıoğlu'na hakaret davasında beraat CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun sosyal medya hesabı Twitter'da paylaştığı, SBK Holding Başkanı Sezgin Baran Korkmazla ilgili CHP genel merkezince hazırlanan broşür gerekçesiyle "Cumhurbaşkanı'na hakaret" ve "Kamu görevlisine hakaret" suçundan yargılandığı davada beraatine karar verildi.  
2.06.2022 Siyaset
Canan Kaftancıoğlu ne yaptı, ne dedi, Canan Kaftancıoğlu’nun suçu ne? Canan Kaftancıoğlu kimdir, nereli, ne doktoru?
Canan Kaftancıoğlu ne yaptı, ne dedi, Canan Kaftancıoğlu’nun suçu ne? Canan Kaftancıoğlu kimdir, nereli, ne doktoru? CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Yargıtay'da 4 yıl 11 ay 20 günlük hapis cezasının onanmasının ardından kesinleşen cezasının infazı için teslim olmak üzere adliyeye geldi. İnfaz Savcılığınca işlemleri tamamlanan Kaftancıoğlu, Silivri Cezaevi'ne gönderildi. Peki, Canan Kaftancıoğlu ne yaptı, ne dedi, Canan Kaftancıoğlu’nun suçu ne? Canan Kaftancıoğlu kimdir, nereli, ne doktoru?
31.05.2022 Gündem
Canan Kaftancıoğlu tutuklandı mı, cezaevine mi girdi? CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu neden tutuklandı, ceza aldı?
Canan Kaftancıoğlu tutuklandı mı, cezaevine mi girdi? CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu neden tutuklandı, ceza aldı? Canan Kaftancıoğlu tutuklandı mı, cezaevine mi girdi? 4 yıl 11 ay hapis cezası Yargıtay tarafından onanan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, cezanın infazı için Silivri Cezaevi'ne gönderildi. Peki, Canan Kaftancıoğlu neden ceza aldı?
31.05.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Cumhurbaşkanına Hakaret ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cumhurbaşkanına hakaret haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.