Ümit Özdağ

Ümit Özdağ

Son dakika Ümit Özdağ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ümit Özdağ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ümit Özdağ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ümit Özdağ

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ümit özdağ gelişmeleri de dahil olmak üzere 406 ümit özdağ haberi bulunmuştur. Tüm ümit özdağ haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Kılıçdaroğlu ile yaptığı gizli protokolü yayımladı!
Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Kılıçdaroğlu ile yaptığı gizli protokolü yayımladı! Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile imzaladığı gizli protokolü sosyal medya hesabından paylaştı. 6'lı masa ortakları, seçim sonrası gizli protokolden haberlerinin olmadığını söyleyerek Kılıçdaroğlu'nu hedef almışlardı. Ayrıca Özdağ, protokolden rahatsız olduğunu açıklayan Özgür Özel'e de sert sözlerle yüklendi.
23.11.2023 Gündem
CHP kurultayında Kılıçdaroğlu'na baskın! O anların görüntüsü ortaya çıktı
CHP kurultayında Kılıçdaroğlu'na baskın! O anların görüntüsü ortaya çıktı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 13 yıllık Genel Başkanlık görevini Özgür Özel'e devrettiği kurultaya dair tartışmalar sürüyor... İlk tur sonrası Kılıçdaroğlu'nun çekilme kararı verdiği ancak yapılan baskılar sonucu bundan vazgeçtiği iddia edilmişti. Gazeteci Şaban Sevinç, bu anların görüntülerini paylaştı. Görüntülerde İmambakır Üküş'ün Kılıçdaroğlu'na "Hayır, izin vermiyorum çekilmenize. Mücadele edeceğiz kaybedeceğiz" dediği duyuluyor. Üküş'ün ismi daha önce Özdağ ve Kılıçdaroğlu arasındaki gizli protokolde gündeme gelmişti.
6.11.2023 Gündem
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu Disney'in Atatürk dizisini yayınlamama kararı sonrası tepkiler peş peşe geldi. Devlet kurumlarıyla, siyasi partileriyle, vatandaşıyla tüm Türkiye ulu önder Atatürk’e sahip çıktı. Hürriyet’e konuşan RTÜK Başkanı Şahin, “Konuyla ilgili inceleme başlatıp Disney Plus’ın savunmasını istedik” dedi. Tüm siyasi partilerden tepki yağarken sosyal medyada da ‘abonelikler iptal’ kampanyası başladı...
3.08.2023 Gündem
CHP'de kriz büyüyor! Kılıçdaroğlu 'bırakma' şartını açıkladı
CHP'de kriz büyüyor! Kılıçdaroğlu 'bırakma' şartını açıkladı CHP'de iç savaş devam ediyor. PM’de “değişimciler” güç gösterisi yaptı. 11,5 saatlik toplantıda sert tartışmalar yaşandı tansiyon hiç düşmedi. Kulislerde “el enseler çekildi asıl savaş ve pazarlık şimdi başlıyor” yorumları yapılıyor. Öte yandan Kılıçdaroğlu, belediye başkanları toplantısında genel başkanlığı bırakma şartını da açıkladı.
25.07.2023 Gündem
CHP'de ortalık karıştı! Kılıçdaroğlu'na çok sert "troll akıl" tepkisi
CHP'de ortalık karıştı! Kılıçdaroğlu'na çok sert "troll akıl" tepkisi CHP'de tartışmalar sürüyor. CHP'de en kritik Parti Meclisi toplantısı sert tartışmalara, sert eleştirilere sahne oldu. Saatler süren toplantının perde arkasında yaşananlar, içeride söylenenler sızmaya devam ediyor. Peki o tartışılan Zoom toplantısı ile ilgili Kılıçdaroğlu mu eleştirildi, yoksa Kılıçdaroğlu mu eleştirdi? İşte detaylar...
24.07.2023 Gündem
Meral Akşener ilk kez konuştu: Mutabakattan haberim yoktu, bakanlıkların adını koymak yanlış
Meral Akşener ilk kez konuştu: Mutabakattan haberim yoktu, bakanlıkların adını koymak yanlış Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 28 Mayıs seçimleri öncesi İçişleri Bakanlığı dahil üç bakanlığı ve MİT'i verdiğine ilişkin gizli mutabakat yaptıklarını açıklamıştı. Gizli mutabakatla ilgili ilk kez konuşan Meral Akşener, haberi olmadığını ve "Henüz bakanlıkları konuşmadan İçişleri Bakanlığı ya da şu bu diye bakanlıkların adını koymak yanlış olmuştur" dedi.
23.07.2023 Gündem
Özdağ ile gizli protokol sözleri sonrası Kılıçdaroğlu'na sert tepkiler: İhanet etti
Özdağ ile gizli protokol sözleri sonrası Kılıçdaroğlu'na sert tepkiler: İhanet etti CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün akşam katıldığı canlı yayında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile kimsenin bilmediği bir protokol imzaladığını açıklaması sonrası peş peşe tepkiler geldi. Eski CHP'li Mehmet Sevigen, CNN TÜRK canlı yayınında "Kemal Bey bize ihanet etti. Adalet gelip çatıyor. Kemal bey sokağa çıkamıyor" dedi. Kılıçdaroğlu'na İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez "Ankara’nın karanlık dehlizlerinde pazarlıklar yapıyormuş" sözleri ile tepki gösterirken Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan'dan da yaptığı paylaşımda 'İyi ki olmamış!" ifadelerini kullandı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise "Yazıklar olsun…Ayıp ama artık, çekilin gidin" mesajını paylaştı. İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz da sosyal medya paylaşımında, "Adaylığına engel olamadığım için milletimizden samimi olarak özür diliyorum" dedi.
21.07.2023 Gündem
Ümit Özdağ: Kemal Bey attığı imzayı inkar edecek insan değildir
Ümit Özdağ: Kemal Bey attığı imzayı inkar edecek insan değildir Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı almasıyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Özdağ, "Bunun üzerinden çok fazla tartışmaya gerek yok. Kemal Bey attığı imzayı inkar edecek insan değildir" ifadelerini kullandı.
19.07.2023 Gündem
Karnındaki şişkinliği apandisit sandı şifreli hamilelik çıktı!
Karnındaki şişkinliği apandisit sandı şifreli hamilelik çıktı! Genç kadın aylardır karnındaki şişliği apandisit sanıyordu ama gerçek çok farklı çıktı. Şans eseri hamile kaldığını anlayan kadın bir anda kendini doğumhanede buldu.
17.07.2023 Dünya
Ümit Özdağ gizli mutabakatı açıkladı: Kemal Kılıçdaroğlu 3 bakanlık ile MİT Başkanlığı’nı verecekti
Ümit Özdağ gizli mutabakatı açıkladı: Kemal Kılıçdaroğlu 3 bakanlık ile MİT Başkanlığı’nı verecekti 14 Mayıs cumhurbaşkanlığı sonuçlarının ardından Ümit Özdağ, ikinci tur için Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklamıştı. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu ile kurduğu ittifak hakkında aylar sonra önemli açıklamalarda bulundu. Özdağ, "Biz İçişleri Bakanlığı dahil üç bakanlık ve Millî İstihbarat Teşkilâtı konusunda Kemal Bey'le mutabık kaldık." dedi.
17.07.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu ‘yola devam’ diyecek! İşte CHP kulislerinde konuşulanlar
Kılıçdaroğlu ‘yola devam’ diyecek! İşte CHP kulislerinde konuşulanlar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün saat 13.30’da partisinin TBMM Grubu’nda konuşacak. Kılıçdaroğlu’nun konuşması için iyi bir hazırlık yaptığı ve kapsamlı bir açıklama yapacağı belirtiliyor.
20.06.2023 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Ekrem İmamoğlu'na mesaj! CHP liderinden 28 Mayıs sonrası flaş açıklamalar...
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Ekrem İmamoğlu'na mesaj! CHP liderinden 28 Mayıs sonrası flaş açıklamalar... Cumhurbaşkanı seçimleri sonrası CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, canlı yayına katıldı. Kılıçdaroğlu, "Beklediğimiz olmadı, üzüldük ama yine de ben o akşam konuştum; kazanamadık ama ortaya çıkan tablo ağır bir yenilgi değil." dedi. CNN TÜRK'te gazeteciler Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarını değerlendirdi.
9.06.2023 Gündem
Aytun Çıray İYİ Parti'den istifa etti
Aytun Çıray İYİ Parti'den istifa etti İYİ Parti 27. dönem İzmir Milletvekili Aytun Çıray partisinden istifa etti. Çıray, istifa mektubunda dikkat çeken ifadeler kullandı.
6.06.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'na 11 ilde büyük şok! 2 haftada oyları eridi: Kemal Bey'e güven duyulmuyor
Kılıçdaroğlu'na 11 ilde büyük şok! 2 haftada oyları eridi: Kemal Bey'e güven duyulmuyor Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından dikkat çeken bir tablo da ortaya çıktı. Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu'nun birinci turda 11 şehirde aldığı oyların ikinci tura oranla düştüğü kaydedildi. Eski Devlet Bakanı ve CHP'li Mehmet Sevigen ise 28 Mayıs seçim sonucunu CNN TÜRK ekranlarında değerlendirdi. Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'na eleştirilerde bulunan Sevigen, "Halkı anlayamadık biz burada. Güven duymuyorlar. Meral hanım 'lütfen aday olmayın' demişti. 'Siz aday olursanız iyi parti seçmeni size de bize de oy vermiyor' demişti" ifadelerini kullandı.
29.05.2023 Gündem
Ümit Özdağ: Yığınakta yapılan hata ancak bu kadar düzeldi
Ümit Özdağ: Yığınakta yapılan hata ancak bu kadar düzeldi Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Millet İttifakı'yla 24 Mayıs'ta protokol imzalandığını belirterek, "Zafer Partisi'ne kalan 3.5 gündü. Bu 3.5 gün içinde yığınakta yapılan hata ancak bu kadar düzeldi. Zafer Partisi üzerine düşeni yapmıştır. Ancak stratejide yapılan hata taktik başarılar ile düzeltilmiyor" dedi.
28.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın balkon konuşmasının şifreleri neler? Hande Fırat CNN TÜRK'te açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın balkon konuşmasının şifreleri neler? Hande Fırat CNN TÜRK'te açıkladı Cumhurbaşkanlığı seçiminin kesin olmayan ikinci oylama sonuçları sonrası vatandaşlar Beştepe toplandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada halka hitap edecek. CNN TÜRK'te Hande Fırat balkon konuşmasının şifrelerini aktardı.
28.05.2023 Gündem
Zafer Partisi lideri Özdağ, oyunu kullandı
Zafer Partisi lideri Özdağ, oyunu kullandı Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde oyunu Ankara’da kullandı.
28.05.2023 Gündem
Dünyanın gözü ikinci tur seçimlerinde! 'Ankara'nın çok ötesinde etkileri olabilir'
Dünyanın gözü ikinci tur seçimlerinde! 'Ankara'nın çok ötesinde etkileri olabilir' 2. tur seçimlerini dünya basını yakından takip ediyor. ABD, Orta doğu ve İngiliz basını yaşanan gelişmeleri ve son analizleri okuyucularına sunuyor.
28.05.2023 Dünya
Meclis Başkanı Şentop: Kılıçdaroğlu çok ciddi bir politik tez değişikliği içerisinde
Meclis Başkanı Şentop: Kılıçdaroğlu çok ciddi bir politik tez değişikliği içerisinde TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Tuzla'da Eğitim-Bir-Sen'e üye öğretmenlerle bir araya geldi. Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Şentop, "Biliyorsunuz Kılıçdaroğlu'nun 2 propaganda çerçevesi var. Bir 14 Mayıs'tan önce bir Kılıçdaroğlu var. Bir de 14 Mayıs'ı gördükten sonraki Kılıçdaroğlu var. Çok ciddi bir politik tez değişikliği içerisinde" dedi.
26.05.2023 Gündem
HDP'den Ümit Özdağ çıkışı: Önemli olan Kılıçdaroğlu'nun verdiği sözler
HDP'den Ümit Özdağ çıkışı: Önemli olan Kılıçdaroğlu'nun verdiği sözler Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın Kemal Kılıçdaroğlu‘na desteğinin açıklamasının ardından gözlerin çevirildiği HDP vermeden Kılıçdaroğlu’na desteğini duyurmuştu. Tartışmalar devam ederken bugün HDP'den dikkat çeken bir açıklama daha geldi.
26.05.2023 Gündem
Sinan Oğan CNN Türk'te: Türkiye'de linç kültürü bitmeli
Sinan Oğan CNN Türk'te: Türkiye'de linç kültürü bitmeli Cumhur İttifakı'na desteğini açıklayan Sinan Oğan, CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'ün sorularını yanıtladı. Oğan, "Hakaret eden herkese dava açacağım, eleştirenlere değil. Bu linç kültürüyle hesaplaşacağım ben. Linç kültürünün demokrasiye bir tehdit olduğunu düşünüyorum" dedi Oğan, "Benim Kılıçdaroğlu'ndan talebim olsaydı Kılıçdaroğlu hepsini yapmaya hazırdı. Makam, mevki talep etmedim" diye konuştu. Oğan, Erdoğan'ı destekleme kararıyla ilgili de "Bir pazarlık asla olmadı. Biz ortaya birtakım ilkeler koyduk. Ortada pazarlık değil, ilkeler var" ifadelerini kullandı.
26.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sinan Bey'in katılımında pazarlık yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sinan Bey'in katılımında pazarlık yok Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimine 2 gün kala CNN TÜRK ve Kanal D ortak yayınında gündeme dair gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun davetine ilişkin, "Türk demokrasisin en büyük talihsizliği bu. Kılıçdaroğlu'nun bir açıklaması oldu. Televizyonlara davet ediyor. Benle ne konuşacaksın? Ortaya koyduğun bir eser yok. Okmeydanı SSK Hastanesi mi konuşacağım? Kandil'den gelen talimatları yerine getirebilmek için onların uzantısının desteğini isteyecek kadar zaafa düştün. Yüzde 1 bile oy potansiyeline sahip olmayanlara 40 vekil verdin. Bunları mı konuşacağım seninle?" dedi. Sinan Oğan'ın desteğiyle ilgili konuşan Erdoğan, "Sinan Bey'in bize katılımdaki farklılık herhangi bir pazarlık vs değil. Sinan Bey, yarın akşam diğer akşam bazı televizyon programlarına çıkacak. Yarın da Mevlüt Bey ile bazı ziyaretler yapacak Antalya'da. Cumhur İttifakı'nın elemanı gibi çalışmalara başlamış durumda." ifadelerini kullandı.
25.05.2023 Gündem
Yeşil Sol Parti'den ikinci tur kararı
Yeşil Sol Parti'den ikinci tur kararı Yeşil Sol Parti, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında imzalanan protokol sonrası bugün basın toplantısı düzenleyerek ikinci tur kararını açıkladı.
25.05.2023 Gündem
HDP’de göçmen ve kayyum itirazı
HDP’de göçmen ve kayyum itirazı HDP ile Yeşil Sol Parti, Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Ümit Özdağ ile imzaladığı protokoldeki göçmenler ve kayyum atamasıyla ilgili maddelere tepki gösterdi.
25.05.2023 Gündem
Yurt dışında kullanılan oy sayısı açıklandı
Yurt dışında kullanılan oy sayısı açıklandı Cumhurbaşkanı 2'nci tur seçimi için yurt dışı temsilciliklerinde ve gümrük kapılarında kullanılan oy sayısı 1 milyon 797 bin 463'e yükseldi.
24.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ümit Özdağ ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ümit özdağ haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.