Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklamaları

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklamaları

Son dakika Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamaları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamaları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamaları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklamaları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cumhurbaşkanı erdoğan açıklamaları gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.548 cumhurbaşkanı erdoğan açıklamaları haberi bulunmuştur. Tüm cumhurbaşkanı erdoğan açıklamaları haberleri aşağıda listelenmiştir.
BES'te devlet katkısı oranı ne kadar oldu? BES devlet katkısı arttı mı?
BES'te devlet katkısı oranı ne kadar oldu? BES devlet katkısı arttı mı? Milyonların gözü yılın son Kabine toplantısındaydı. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine'de ekonomi ile ilgili kritik kararlar alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek duyurdu. Toplantı sonrası kameralar karşısıa geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bireysel Emeklilik Sistemi ile ilgili müjdeyi açıkladı. Peki, Bireysel Emeklilik Sistemi'nde (BES) devlet katkısı oranı ne kadar oldu? BES devlet katkısı arttı mı? İşte İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları!
20.12.2021 Emekli
Memur maaş zammı ne kadar olacak? Memur zammı belli oldu mu? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!
Memur maaş zammı ne kadar olacak? Memur zammı belli oldu mu? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Yılın son toplantısında kritik başlıklar gündemdeydi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından kameralar karşısına geçti ve önemli açıklamalarda bulundu. Peki, Memur maaş zammı ne kadar olacak? Memur zammı belli oldu mu? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları!
20.12.2021 Memur
STAR Burs programı başlıyor! İşte Aziz Sancar doktora burs programı detayları
STAR Burs programı başlıyor! İşte Aziz Sancar doktora burs programı detayları Türkiye'nin gözü kulağı bugün yapılan Kabine toplantısındaydı. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üç haftalık aranın ardından toplandı. Kameralar karşısına geçen ve salgın dönemi eğitim ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, STAR Burs programını, 1500 öğrenci için yeniden başlattıklarının müjdesini verdi.
27.09.2021 Eğitim
Yaşlı ve sağlık sorunları olan hükümlülere denetimli serbestlik gelecek mi?
Yaşlı ve sağlık sorunları olan hükümlülere denetimli serbestlik gelecek mi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe'de İnsan Hakları Eylem Planı'nı açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 9 amaç, 50 hedef, 393 faaliyeti tek tek açıkladı. 2 yıllık bir zaman diliminde uygulanacak İnsan Hakları Eylem Planı'nda öne çıkan başlıklar arasında yaş veya sağlık sebebiyle ceza infaz kurumunda hayatını tek başına idame ettiremeyen hükümlüler için alınan kararlar da bulunuyor. Peki, Denetimli serbestlik nedir? Yaşlı ve sağlık sorunları olan hükümlülere denetimli serbestlik gelecek mi? İşte İnsan Hakları Eylem Planı'nda dikkat çeken o madde...
2.03.2021 Gündem
Hafta içi, hafta sonu sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Hafta içi, hafta sonu sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığı'nda toplandı. Toplantıda PKK terör örgütü ve saldırıları ile koronavirüs ana gündem maddesiydi. Kritik kararların alındığı toplantının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan 1 Mart'ı işaret etti ve normalleşme sürecini açıkladı. Peki, Yasaklar 1 Mart'ta kalkıyor mu ? Hafta içi, hafta sonu, sokağa çıkma yasağı ne zaman kalkacak? Hafta sonu yasakları ne zaman bitecek? İşte Normalleşme takvimi ve Erdoğan'ın açıklamaları
17.02.2021 Gündem
Hafta içi ve hafta sonu yasakları ne zaman kaldırılacak?
Hafta içi ve hafta sonu yasakları ne zaman kaldırılacak? Kabine toplantısı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirildi. Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesi, gelinen son nokta ve aşı ile ilgili gelişmelerin değerlendirildiği toplantıda kritik kararlar alındı. Kabine toplantısının ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündem ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, toplantıda alınan kararları açıkladı. Hafta içi ve hafta sonu yasakları ile ilgili yeni bir karar açıklanmadı. Ancak Erdoğan, "Mart'tan bu yana ekonomik ve sosyal hayat üzerindeki etkilerini de iyi biliyoruz." dedi. Peki, Hafta içi ve hafta sonu yasakları ne zaman kaldırılacak? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları...
1.02.2021 Gündem
Kabine Toplantısı ne zaman? Gözler kritik Kabine Toplantısı'nda!
Kabine Toplantısı ne zaman? Gözler kritik Kabine Toplantısı'nda! Milyonların gözü Kabine Toplantısı'nda. 'Kısıtlamalar kalkacak mı? Yasaklar bitiyor mu?' soruları vatandaşın gündeminde yer almaya devam ederken vaka sayılarındaki son durum da yakından takip ediliyor. Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle hükümet tarafından uygulamaya konulan yasaklar, Kabine Toplantısı'nda değerlendirilecek. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın vaka sayılarındaki son durum ve Bilim Kurulu'nun görüşleri ile ilgili sunum yapması bekleniyor. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman? Kısıtlamalar kalkacak mı? Kabine ne zaman toplanacak? İşte kabine toplantısı günü ve saati ile ilgili son detaylar...
25.01.2021 Gündem
Okullarda ne zaman açılacak? 15 Şubat'ta okullar açılıyor mu? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!
Okullarda ne zaman açılacak? 15 Şubat'ta okullar açılıyor mu? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! 2020 yılının son Kabine toplantısı bugün gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başkanlığında yapılan Kabine toplantısı 2 saat 50 dakika sürdü. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ekonomik veriler ile ilgili açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücret, kısa çalışma ödeneği ve çifçilere verilen destekler ile işverenler ve çalışanlara sağlanan destekler ile ilgili de değerlendirmelerde bulundu. Ayrıca okullarda yüz yüze eğitime verilen aranın uzatıldığını duyurdu. Peki, Okullarda yüz yüze eğitim uzatıldı mı? Uzaktan eğitim ne zamana kadar devam edecek? üz Yüze eğitim ne zaman başlayacak? Okullarda uzaktan eğitim ne zaman bitecek? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları...
28.12.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul 5 yıl daha kaybedemez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul 5 yıl daha kaybedemez Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Arnavutköy 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda düzenlenen mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sizlerden buradan eve gittiğinizde elinize telefonu alıp eşi, dostu, arkadaşı tek tek aramanızı istiyorum. İstanbul'un CHP'nin algı belediyeciliği ile bir 5 yıl daha kaybetmeye artık takatinin kalmadığını örnekleriyle anlatacağız" dedi. Erdoğan, "Sizlerden Fatih'in emaneti bu aziz şehre sahip çıkmanızı bekliyorum. Kimi insan iş yapar, kimi de laf üstüne laf koyar. Kimileri de kayak yapmaya İsviçre'ye gider. Kimi insan eser üretir kimisi de polemik peşinde koşar" ifadelerini kullandı. Erdoğan, Arnavutköy'ün ardından Güngören'de halka seslendi. Erdoğan "Şehrin kaynaklarını sizler için harcamak yerine bavul bavul yağmalayıp başka ihtirasların finansmanında kullanıyorlar. Tüm bunlarla beraber seçime hazırlanıyorlar. Haftalardır vatandaş ortaya saçılan görüntüleri konuşuyor, CHP tarafından bir Allah'ın kulu çıkıp açıklama yapmıyor, yapamıyor. Cep telefonuyla banka uygulamasına girip 30 saniyede yapabilecekleri basit işlem için neden 6-7 kişinin saatlerce uğraştığını açıklayamıyorlar. İstanbul'u bu hale düşürenler utansın" dedi.
30.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular. Bavul bavul paralar… Bu paralar nereden geliyor, nereye gidiyor. Tek sermayesi sizlerin oyları olan DEM, benim Kürt kardeşlerimizin iradesini işporta pazarına çıkarmıştır." dedi. Erdoğan, Diyarbakır'ın ardından Batman'da önemli açıklamalarda bulundu. Ekonomi politikalarına ilişkin değerlendirmede bulunan Erdoğan, "Güçlü bir kadro kurduk. Ekonomi programımız işliyor. Batman'ın evladı olan Hazine ve Maliye Bakanı'mız olan Mehmet Şimşek'e itimadım tam." dedi.
27.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstiklal Marşı mesajı: Unuttuğumuz gün boynumuza zillet zinciri vurulmuş demektir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstiklal Marşı mesajı: Unuttuğumuz gün boynumuza zillet zinciri vurulmuş demektir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türk Milleti’nin binlerce yıllık devlet ve medeniyet davasını on kıtada yüreklere nakşeden İstiklal Marşımızı unuttuğumuz gün, ayağımıza esaret prangası, boynumuza zillet zinciri vurulmuş demektir." ifadelerini kullandı.
12.03.2024 Gündem
Erdoğan ve Aliyev'den ortak açıklama: Omuz omuza hareket ediyoruz
Erdoğan ve Aliyev'den ortak açıklama: Omuz omuza hareket ediyoruz Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, ülkesindeki seçimi kazanmasının ardından ilk resmi ziyaretini Ankara’ya yaptı. Resmi törenle karşılanan Aliyev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüştü. İki lider daha sonra heyetler arası toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantının ardından iki ülke arasında 3 anlaşma imzalandı. İmza töreni sonrası konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Azerbaycan ile Ermenistan arasında kalıcı barış anlaşmasının imzalanmasının bölgemiz ve dünyada barış, huzur ve istikrar için yeni bir umut kaynağı olacağı şüphesizdir. Bu süreçte Azerbaycan ile birlikte omuz omuza hareket ediyoruz" dedi.
19.02.2024 Gündem
Michael Rubin'den skandal Türkiye çağrısı: F-16'ların satışı işgalin sona ermesine bağlanmalı
Michael Rubin'den skandal Türkiye çağrısı: F-16'ların satışı işgalin sona ermesine bağlanmalı İsveç'in NATO'ya üyeliğine onay verilmesinden sonra ABD, Türkiye’ye F-16 satışına onay verdi. Kararın ardından Türkiye'ye yönelik provokatif önerileri ve açıklamaları ile pek çok defa gündeme gelen Michael Rubin skandal bir analiz kaleme aldı. Yunan Kathimerini gazetesinde yayınlanan yazıda Yunanistan ve Rum kesimine 'Türkiye'ye karşı harekete geçin' mesajı verdi.
31.01.2024 Dünya
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı Sarıyer'de bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi’nde pazar ayini sırasında içeri giren kar maskeli 2 kişi silahlı saldırıda bulundu. Cemaatteki Tuncer Cihan açılan ateşle hayatını kaybetti. Cihan’ın zihinsel engelli bir Müslüman olduğu açıklandı. Saldırıyı DEAŞ üstlenirken 2 katil zanlısı ile birlikte 51 kişi gözaltına alındı.
29.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: ABD'nin F-16 kararını bekliyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: ABD'nin F-16 kararını bekliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hz. Ali Camii'nde kıldığı cuma namazının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Uluslararası Adalet Divanı'nda İsrail'e açılan soykırım davasına ilişkin çıkacak kararla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Doğrusu biz çıkacağını bekliyoruz. Gerek Adalet Divanı'nda, gerek Uluslararası Ceza Mahkemesi'nden olumlu sonuçlar çıkacağına inanıyorum. Biz bugün o kararı bekliyoruz" dedi. Erdoğan, yerel seçimle ilgili de "İnanıyorum ki, 31 Mart akşamı Murat Kurum'la yeniden İstanbul'u yaşayacağız" ifadelerini kullandı. F-16'larla ilgili soruya ise, "Şu anda bir gün önce Biden o da yazılı bir adeta talimatla tüm gerek temsilciler meclisine, gerek diğer meclise hepsine gönderdi ve onların da bir an önce bunu meclislerinden çıkarması talebini onlara ifade etti, söyledi. Orayı da bekliyoruz" diye konuştu.  
26.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası sözleri dünya basınında: Ya yanımızdasınız ya da karşımızda
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası sözleri dünya basınında: Ya yanımızdasınız ya da karşımızda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kabine Toplantısı sonrasında yaptığı açıklamalar dünya basınında geniş yer buldu. Pek çok haber platformu Erdoğan’ın 'Ya yanımızdasınız ya da karşımızda' mesajı verdiğini yazdı.
17.01.2024 Dünya
Türkiye’nin insanlı ilk uzay yolculuğu başlıyor: Nefesler tutuldu!
Türkiye’nin insanlı ilk uzay yolculuğu başlıyor: Nefesler tutuldu! Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğuna başlamasına saatler kaldı. 17 Ocak’ı 18 Ocak’a bağlayan gece 01.11’de (TSİ) ilk kez bir Türk astronot uzaya fırlatılacak. Fırlatma töreni nedeniyle nefeslerin tutulacağı o anlar, İstanbul ve Ankara’daki meydanlardan da takip edilebilecek.
16.01.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim ve Ankara adayı açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim ve Ankara adayı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Ocak'ta yapılması planlanan aday tanıtımlarıyla ilgili, "Bu hafta da büyük ihtimalle Pazar günü Ankara merkezli olarak büyükşehirler ve kalan illerin açıklamasını yapacağız. Şu anda ön açıklamaları arkadaşlarımız yapıyor ve pazara yetiştirmeye gayret ediyoruz" dedi. İngiltere ve Amerika'nın Yemen'e yönelik başlattığı saldırıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Orantılı bir eylem söz konusu değil. Bu yapılanların hepsi de orantısız güç kullanımıdır. Bu orantısız güç kullanımını şu anda Amerika aynı şekilde İsrail Filistin'de de yapmakta" ifadelerini kullandı. 
12.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yabancı aplikasyonlar yerine Türkiye menşeli uygulamalar kullanılmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yabancı aplikasyonlar yerine Türkiye menşeli uygulamalar kullanılmalı Cumhurbaşkanı Erdoğan, MİT Başkanlığı'nın 97'nci kuruluş yıl dönümü etkinliğinde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, akıllı telefonların yaygınlaşması ile birlikte kamu görevlileri arasında yabancı mesajlaşma uygulamalarının kullanımının da arttığını söyleyerek, "Yabancı aplikasyonlar yerine kendi şirketlerimiz tarafından geliştirilen Türkiye menşeli uygulamaların kullanılmasının teşviki bu süreçte bir alternatif olarak değerlendirilebilir" diye konuştu.
10.01.2024 Gündem
Süper Kupa finalinin ertelenmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına izin vermeyiz
Süper Kupa finalinin ertelenmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına izin vermeyiz Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Necip Fazıl Ödülleri programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan’da oynanması planlanan Süper Kupa maçının iptaline ilişkin, “Hangi sebeple olursa olsun, sporun günlük siyasi rekabetin mezesi haline getirilmesi yanlıştır, hatalıdır, sporumuza hiçbir faydası yoktur. Dün geceden itibaren muhalefet partilerinin yaptığı açıklamaları istismar siyasetinin yeni örnekleri olarak görüyoruz. Cumhuriyet 85 milyonun ortak değeridir. Gazi Mustafa Kemal bu ülkenin banisidir. Daha düne kadar, affınıza sığınarak söylüyorum siz Atatürk’ün askeri değil, itlerisiniz diyenlerle el ele kol kola yürüyenlerin bugün söylediklerinin bizim nazarımızda hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur" dedi.
30.12.2023 Gündem
Asgari ücret belli oldu! Bakan Işıkhan 2024 asgari ücretini açıkladı, işte zam oranı
Asgari ücret belli oldu! Bakan Işıkhan 2024 asgari ücretini açıkladı, işte zam oranı 2024 Asgari ücret zammı için Ankara'da kritik toplantı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, işçi, işveren ve hükümet temsilcilerini Ankara'da kabul etti. Kritik toplantı sonrası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yeni yılda geçerli olacak asgari ücreti açıkladı. 1 Ocak 2024'ten itibaren asgari ücret 17 bin 2 lira olacak. Bu rakamın 700 lirası asgari ücret desteği olarak belirlendi.
27.12.2023 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünya basınında! Türk lider BM Güvenlik Konseyi'nin 'İsrail'i koruma konseyi' olmasını kınadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünya basınında! Türk lider BM Güvenlik Konseyi'nin 'İsrail'i koruma konseyi' olmasını kınadı Dünya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerini konuşuyor... 'Dünya İnsan Hakları' için seslenen Erdoğan 'Adil bir dünya mümkün ama ABD ile değil' dedi. Erdoğan'ın açıklamaları dünya basının dikkatinden kaçmadı. Pek çok gazete manşetini Erdoğan'ın BM çağrısına ayırdı.
10.12.2023 Gündem
Vizesiz Yunan Adaları hangileri, hangi Yunan adaları vizesiz oldu? Yunanistan vize muafiyeti ne zaman başlıyor?
Vizesiz Yunan Adaları hangileri, hangi Yunan adaları vizesiz oldu? Yunanistan vize muafiyeti ne zaman başlıyor? Yunan Adalarına vize muafiyeti başladı mı, vize muafiyeti olan Yunan adaları hangileri? Atina ziyaretinde ortak basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Miçotakis'in açıklamaları arasında yer alan Yunan adalarına 7 gün vize muafiyeti verileceğine yönelik mesaj seyahatseverler tarafından merak konusu oldu. Peki, 7 günlük vize muafiyeti hangi Yunan adaları için verilecek, Yunan Adaları vize muafiyeti ne zaman başlayacak? Vize muafiyeti nedir, ne demek? Yunan adalarına 7 günlük vize muafiyeti başladı mı?
8.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 9. Toplantısı'na katılmak üzere Katar'a kritik ziyaret gerçekleştirdi. Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile bir araya geldi. Erdoğan kritik toplantıda dünyaya önemli mesajlar verdi. Katar ziyareti sonrası Erdoğan, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, enflasyonla mücadele ve fiyat istikrarında kararlılık vurgusunda bulundu.
6.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai'de, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28'inci Taraflar Konferansı kapsamında düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan zirve sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayarak kritik asgari ücret mesajı verdi. Öte yandan Erdoğan gündemden düşmeyen fenomenlere soruşturma ve fon vurgunuyla ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.
2.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklamaları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cumhurbaşkanı erdoğan açıklamaları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.