Gazete Vatan Logo

BES'te devlet katkısı oranı ne kadar oldu? BES devlet katkısı arttı mı?

Milyonların gözü yılın son Kabine toplantısındaydı. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine'de ekonomi ile ilgili kritik kararlar alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek duyurdu. Toplantı sonrası kameralar karşısıa geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bireysel Emeklilik Sistemi ile ilgili müjdeyi açıkladı. Peki, Bireysel Emeklilik Sistemi'nde (BES) devlet katkısı oranı ne kadar oldu? BES devlet katkısı arttı mı? İşte İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları!

BES'te devlet katkısı oranı ne kadar oldu? BES devlet katkısı arttı mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine toplantısı sona erdi. Kritik kararların alındığı toplantı sonrası kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündemi değerlendirdi. Kabine toplantısında alınan kararları açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bireysel Emeklilik Sistemi ile ilgili müjdeyi duyurdu. Peki, Bireysel Emeklilik Sistemi'nde (BES) devlet katkısı oranı ne kadar oldu? BES devlet katkısı arttı mı? İşte İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları!

BES'TE DEVLET KATKISI NE KADAR OLDU?

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

"Bireysel emeklilik sistemimizin cazibesini artırmak için devlet katkısı oranını yüzde 5 daha artırarak yüzde 30'a çıkartıyoruz."