Cte

Cte

Son dakika cte haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cte ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cte haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cte

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cte gelişmeleri de dahil olmak üzere 42 cte haberi bulunmuştur. Tüm cte haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adalet Bakanlığı CTE mülakat sonuçları sorgulama ekranı: CTE sözleşmeli personel alımı sonuçları nereden öğrenilir? Ceza İnfaz Kurumu (CTE) tercihleri ne zaman?
Adalet Bakanlığı CTE mülakat sonuçları sorgulama ekranı: CTE sözleşmeli personel alımı sonuçları nereden öğrenilir? Ceza İnfaz Kurumu (CTE) tercihleri ne zaman? Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumu (CTE) sözleşmeli personel alımı mülakat sonuçları açıklandı Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları'nda görevlendirilmek üzere 626 sözleşmeli personel alımı sözlü sınav sonuçları duyuruldu. Adaylar sınav sonuçlarını sorgu panelinden T.C. Kimlik Numarası ile sorgulamak suretiyle öğrenebileceklerdir. Peki, CTE sözleşmeli personel alımı sonuçları nereden öğrenilir? Ceza İnfaz Kurumu (CTE) tercihleri ne zaman? İşte Adalet Bakanlığı CTE mülakat sonuçları sorgulama ekranı…
27.09.2023 Personel Alımı
CTE idare memuru öğrencisi alacak! 150 kadrolu idare memuru öğrencisi alımı şartları nelerdir, başvuru nasıl ve nereden yapılır?
CTE idare memuru öğrencisi alacak! 150 kadrolu idare memuru öğrencisi alımı şartları nelerdir, başvuru nasıl ve nereden yapılır? Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, kadrolu idare memuru öğrencisi alımı kapsamında 150 idare memuru öğrencisi alacak. Peki, CTE idare memuru öğrencisi alımı şartları nelerdir, başvuru nasıl ve nereden yapılır?
15.09.2022 Personel Alımı
Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı, ne zaman bitecek? CTE covid 19 izni!
Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı, ne zaman bitecek? CTE covid 19 izni! Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı, ne zaman bitecek? Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü (CTE), açık cezaevlerindeki hükümlülerin, COVID-19 tedbirleri kapsamındaki izin sürelerinin uzatıldığını açıkladı.
28.07.2022 Gündem
Açık cezaevi izinleri uzatılacak mı, Adalet Bakanlığı cezaevi izinleri ne zaman bitecek? Gözler Kabine Toplantısı’nda!
Açık cezaevi izinleri uzatılacak mı, Adalet Bakanlığı cezaevi izinleri ne zaman bitecek? Gözler Kabine Toplantısı’nda! Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı, açık cezaevi izinleri ne zaman bitecek? Açık cezaevi izinleri ile ilgili alınan son kararlar yakından takip ediliyor. Pandemi nedeniyle 15 Nisan 2020'de mahkûmlara verilen covid 19 izninde sona yaklaşıldı. Açık cezaevlerinden evlerine gönderilen mahkum ve mahkum yakınları “Açık cezaevi izinleri uzatılacak mı, ne zaman bitecek?” sorularına yanıt arıyor.
23.05.2022 Gündem
Açık cezaevi izinleri ne zaman bitiyor? Açık cezaevi izinleri uzatılacak mı?
Açık cezaevi izinleri ne zaman bitiyor? Açık cezaevi izinleri uzatılacak mı? Koronavirüs salgını nedeniyle, yaklaşık 2 yılı aşkın bir sürede 12 kez uzatılan açık cezaevi izinleri ile ilgili son durum mahkum ve mahkum yakınlarının gündeminde yer alıyor. Salgınla mücadelede normalleşme sürecinde Adalet Bakanlığı, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından açık cezaevi izinleri ile ilgili açıklama yapıldı. Peki, Açık cezaevi izinleri ne zaman bitiyor? Açık cezaevi izinleri uzatılacak mı? İşte detaylar…
22.05.2022 Gündem
Gözler Kabine Toplantısında! Açık cezaevi izinleri uzatılacak mı, CTE mahkum cezaevi izinleri ne zaman bitiyor?
Gözler Kabine Toplantısında! Açık cezaevi izinleri uzatılacak mı, CTE mahkum cezaevi izinleri ne zaman bitiyor? CTE açık cezaevi izinleri için yapılan aramalar devam ediyor. Resmi Gazete kararının ardından “Cezaevi izinleri uzatılacak mı?” sorularına yanıt aranıyor. 5. Yargı Paketi içerisinde ele alınması beklenen CTE açıkcezaevi izinleri için sabırsız bekleyiş sürüyor. Peki, Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı, cezaevi izinleri ne zaman bitecek? İşte Mahkumların Covid 19 izni…
20.05.2022 Gündem
CTE'den infaz ve koruma memurlarının tayinlerine ilişkin iddiaya yalanlama
CTE'den infaz ve koruma memurlarının tayinlerine ilişkin iddiaya yalanlama Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü (CTE), bazı medya kuruluşlarıyla sosyal medyadaki infaz ve koruma memurlarının tayinlerinin ödenek yetersizliği nedeniyle durdurulduğuna yönelik iddianın gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
20.05.2022 Gündem
Açık cezaevi izinleri uzatılacak mı? Açık cezaevi izinleri ne zaman bitecek? Cezaevi tercihleri nasıl yapılacak?
Açık cezaevi izinleri uzatılacak mı? Açık cezaevi izinleri ne zaman bitecek? Cezaevi tercihleri nasıl yapılacak? Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü duyurdu. 12 defa uzatılan açık Cezaevi izinleri sona eriyor. Açık cezaevlerindeki hükümlülerin koronavirüs kapsamındaki izinleri ile ilgili açıklama geldi. Hükümlülere cezaevleri konusunda tercih hakkı da tanınacak. Peki, Açık cezaevi izinleri uzatılacak mı? Açık cezaevi izinleri ne zaman bitecek? Cezaevi tercihleri nasıl yapılacak? İşte açık cezaevi izinlerinde son durum…
9.05.2022 Gündem
Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı, ne zaman bitecek? Adalet Bakanlığı açık cezaevi izinleri açıklaması!
Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı, ne zaman bitecek? Adalet Bakanlığı açık cezaevi izinleri açıklaması! Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı, Adalet Bakanlığı açık cezaevi izinleri ne zaman bitecek? Sorusu yanıt buldu. Genel Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, açık ceza infaz kurumlarında bulunanlar ile kapalı ceza infaz kurumunda bulunup da açık ceza infaz kurumlarına ayrılmaya hak kazanan hükümlülerin, denetimli serbestlik tedbiri uygulanarak cezasının infazına karar verilen hükümlülerin Covid-19 iznine gönderildiği hatırlatılarak, Açık cezaevi izinleri ile ilgili yeni bir açıklama yapıldı.
6.05.2022 Gündem
Açık cezaevi hükümlülerinin salgın izni 31 Mayıs'ta bitecek
Açık cezaevi hükümlülerinin salgın izni 31 Mayıs'ta bitecek Adalet Bakanlığı, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, açık cezaevlerindeki hükümlülerin koronavirüs kapsamındaki izinlerinin 31 Mayıs'ta sona ereceğini duyurdu.
6.05.2022 Gündem
Adalet Bakanlığı'ndan 'Hasta tutukluya ölüm tehdidi' haberlerine yalanlama
Adalet Bakanlığı'ndan 'Hasta tutukluya ölüm tehdidi' haberlerine yalanlama Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nce (CTE) bazı platformlarda yer alan 'Hasta tutuklu Naif İşçi'ye ölüm tehdidi' başlıklı haberlerin çarpıtma ve gerçek dışı olduğu belirtilerek, "Gerçeklikten uzak ve kurumlarımıza yönelik olumsuz algı oluşturmayı amaçlayan bu tür iddialara itibar edilmemelidir" denildi.
3.05.2022 Gündem
CTE'den, Patnos Cezaevi'nde 'tutuklulara şiddet' iddiasına ilişkin açıklama
CTE'den, Patnos Cezaevi'nde 'tutuklulara şiddet' iddiasına ilişkin açıklama Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nce (CTE), Patnos L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda 3 tutuklunun gardiyanlar tarafından darbedildiği, 2 kişinin kolunun kırıldığı, başlarında da darp izleri olduğu iddialarının, algı oluşturmaya yönelik, iyi niyetten uzak ve gerçek dışı olduğu açıklandı.
9.04.2022 Gündem
Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı, Resmi Gazete'de karar var mı? Covid 19 cezaevi izinleri ne zaman bitiyor?
Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı, Resmi Gazete'de karar var mı? Covid 19 cezaevi izinleri ne zaman bitiyor? Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı, ne zaman bitiyor? Koronavirüs tedbirlerinden biri olan açık cezaevi izinlerinin biteceği tarih ile ilgili aramalar arttı. Açık cezaevi izinleri 31 Ocak'tan itibaren iki ay süreyle uzatılarak 31 Mart olarak belirlenmişti. Mart ayının bitmesine az bir süre kala mahkum ve mahkum yakınları bu sürenin yeniden uzatılıp uzatılmayacağını merak ediliyor. Peki, Covid 19 cezaevi izinleri ne zaman bitiyor, uzatıldı mı? İşte cezaevi pandemi izni 2022 hakkındaki son bilgiler…
29.03.2022 Gündem
Adalet Bakanlığı CTE personel alımı 2022! CTE 5.455 İKM, katip, hemşire, şoför, aşçı ve kaloriferci alımı başvuruları nasıl ve nasıl yapılır, alım şartları nelerdir?
Adalet Bakanlığı CTE personel alımı 2022! CTE 5.455 İKM, katip, hemşire, şoför, aşçı ve kaloriferci alımı başvuruları nasıl ve nasıl yapılır, alım şartları nelerdir? CTE personel alımı başvuruları başladı. Adalet Bakanlığı CTE bünyesine 5.016 infaz ve koruma memuru, 141 büro personeli (ceza infaz kurumu kâtibi), 66 hemşire, 113 teknisyen, 90 destek personeli (şoför), 27 destek personeli (aşçı), 2 destek personeli (kaloriferci) olmak üzere toplam 5.455, sözlü sınav ile 51 psikolog, 27 Öğretmen, 22 Sosyal Çalışmacı, 2 veteriner, 1 mühendis (inşaat), 1 mühendis (gıda) ve 4 fizyoterapist olmak üzere toplam 108 personel alımı olacak şekilde 5.563 kişiyi katacak. Peki, CTE personel alımı 2022 başvuru şartları nelerdir, CTE personel alımı başvuruları nasıl ve nereden yapılır?
1.03.2022 Çalışma Hayatı
Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel müdürlüğü personel alacak! 5563 sözleşmeli personel alımı başvurusu ve şartları!
Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel müdürlüğü personel alacak! 5563 sözleşmeli personel alımı başvurusu ve şartları! Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 5563 sözleşmeli personel alacak. Ceza ve Tevkifevleri, Genel Müdürlüğü, 5563 sözleşmeli personel alacak. Başvurular 01.03.2022 günü saat 09:00 itibarıyla başlayıp, 17.03.2022 günü saat 23.59'da sona erecek. İşte Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel müdürlüğü personel alımı başvuruları ve şartları…
1.03.2022 Personel Alımı
Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı? CTE covid 19 izni ne zaman bitecek, mahkumların izni 31 Mart’ta mı sona erecek?
Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı? CTE covid 19 izni ne zaman bitecek, mahkumların izni 31 Mart’ta mı sona erecek? Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı? Açık cezaevlerindeki hükümlülerin koronavirüs izinleri uzatıldı. Hükümlülerin açık cezaevi izinleri ne zaman bitecek?
29.01.2022 Gündem
Ceza ve Tevkifevleri personel alımı yapacak! 324 personel alımı başvuru tarihi ve şartları!
Ceza ve Tevkifevleri personel alımı yapacak! 324 personel alımı başvuru tarihi ve şartları! Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 324 kadrolu personel alacak. İşte Ceza ve Ttevkifevleri personel alımı başvuru tarihi ve şartları…
31.12.2021 Personel Alımı
Cezaevi izinleri 6 ay uzatıldı mı, açık cezaevi izinleri 2021? Cezaevi izinleri 5. yargı paketine mi eklenecek?
Cezaevi izinleri 6 ay uzatıldı mı, açık cezaevi izinleri 2021? Cezaevi izinleri 5. yargı paketine mi eklenecek? Açık cezaevi izinleri ne zaman kadar uzatıldı, ne zaman bitiyor? Binlerce mahkum ve mahkum yakınları 2 aylık sürelerle uzatılan cezaevi izinlerinin yeniden uzatılıp uzatılmayacağını sorguluyor. 30 Kasım'da sona erecek izinlerin uzatılması yönünde taleplerin yoğunlaşması nedeniyle yeni bir düzenleme gündeme geldi. Peki, cezaevi izinleri uzatıldı mı, açık cezaevi izinleri 6 ay daha mı uzatılacak? Cezaevi izinleri son durum 2021!
22.11.2021 Gündem
Adalet Bakanlığı açık cezaevi izinleri uzayacak mı, uzatıldı mı 2021? CTE açık cezaevi izinleri ne zaman bitiyor, 5. Yargı paketine mi eklendi?
Adalet Bakanlığı açık cezaevi izinleri uzayacak mı, uzatıldı mı 2021? CTE açık cezaevi izinleri ne zaman bitiyor, 5. Yargı paketine mi eklendi? Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı, son durum ne? Adalet Bakanlığı CTE tarafından Kovid-19 salgını nedeniyle açık cezaevinde bulunan mahkumlar için çıkarılan izin 30 Kasım'da sona erecek. Kovid-19 izin süresinin uzatılıp uzatılmayacağı hala merak konusuyken CTE yayımladığı duyuruda izinden dönüş için uyulması gereken kuralları bildirilmişti. Ancak Açık cezaevi izinleri ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Peki, CTE açık cezaevi izinleri uzatılacak mı? Açık cezaevi izinleri 5. Yargı Paketi’ne mi eklendi? İşte Cezaevi izinlerinde son durum…
18.11.2021 Gündem
Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı? CTE açık cezaevi izinleri ne zaman bitiyor, Ceza Tevkifevleri covid-19 izni uzatılacak mı, 30 Kasım son mu?
Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı? CTE açık cezaevi izinleri ne zaman bitiyor, Ceza Tevkifevleri covid-19 izni uzatılacak mı, 30 Kasım son mu? Açık cezaevi izinleri uzatılacak mı? Sorusuna yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. Açık cezaevi izinleri eylül ayında 2 ay süreyle uzatıldı. Tanınan 2 aylık sürenin yaklaşmasıyla mahkum ve mahkum yakınları açık cezaevi izinlerinin yeniden uzatılıp uzatılmayacağını sorguluyor. Peki, Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı? CTE açık cezaevi izinleri ne zaman bitiyor, denetimli serbestlik süresi kasımda sona mı eriyor? İşte Açık cezaevi izinleri son durum…
12.11.2021 Gündem
Açık cezaevi izinleri ne zaman bitecek, cezaevi izinleri uzatıldı mı? Cezaevi izinleri 2021…
Açık cezaevi izinleri ne zaman bitecek, cezaevi izinleri uzatıldı mı? Cezaevi izinleri 2021… Açık cezaevi izinleri ne zaman bitecek? Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama mahkum ve mahkum yakınları tarafından yakından takip ediliyor. Pandemi döneminde alınan açık cezaevi izinleri uygulaması devam ediliyor. Peki, Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı? Açık cezaevi izinleri 30 Kasım 2021’de mi bitiyor?
8.11.2021 Gündem
Açık cezaevi izinleri ne zamana kadar uzatıldı, CTE covid-19 cezaevi izni uzatıldı mı? Adalet Bakanlığı açık cezaevi koronavirüs izin duyurusu!
Açık cezaevi izinleri ne zamana kadar uzatıldı, CTE covid-19 cezaevi izni uzatıldı mı? Adalet Bakanlığı açık cezaevi koronavirüs izin duyurusu! Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü açık cezaevi izinleri ile ilgili yaptığı açıklamada açık ceza infaz kurumlarında bulunan veya açık ceza infaz kurumlarına ayrılmaya hak kazanan hükümlüler ile denetimli serbestlik tedbiri uygulanmak suretiyle cezalarının infazına karar verilen yükümlüler hakkındaki izin süreleri değişti ifadelerini kullanınca cezaevi izinleri uzatıldı mı, ne zamana kadar uzatıldı sorularının sorgulanması arttı. Açık cezaevi izinleri 30 Eylül'de son bulacaktı. Peki, açık cezaevi izinleri uzatıldı mı? İşte CTE duyuru izinleri 2021...
30.09.2021 Gündem
CTE katip alımı sonuçları açıklandı mı? Adalet Bakanlığı 160 CTE katip alımı başvuru sonuçları…
CTE katip alımı sonuçları açıklandı mı? Adalet Bakanlığı 160 CTE katip alımı başvuru sonuçları… Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü geçen hafta 160 ceza infaz kurumu katibi alımı yapılacağını duyurmuştu. CTE katip alımı başvuruları 18 Ocak ve 5 Şubat tarihleri aralığında e-Devlet üzerinden alındı. CTE katip alımı için başvuru yapan adaylar merakla sonuçların açıklanmasını bekliyor. CTE katip alımı sonuçları açıklandı mı? CTE katip alımı sonuçları…
1.03.2021 Personel Alımı
İnfaz koruma memuru, büro personeli, sağlık personeli, teknisyen, destek personeli alınacak! 5 bin 358 CTE personel alımı 2021
İnfaz koruma memuru, büro personeli, sağlık personeli, teknisyen, destek personeli alınacak! 5 bin 358 CTE personel alımı 2021 CTE personel alımı ilanı yayımlandı. CTE bünyesine en az lise mezunları arasından 5 bin 358 personel alımı yapılacak. İnfaz koruma memuru, büro personeli, sağlık personeli, teknisyen, destek personeli kadrolarına yapılacak alımlara ilişkin detaylara da yer verildi. Adalet Bakanlığı CTE başvuru nasıl yapılır? İşte CTE personel alımı 2021…
23.02.2021 Personel Alımı
Adalet Bakanlığı 40 öğretmen alıyor! İşte başvuru şartları!
Adalet Bakanlığı 40 öğretmen alıyor! İşte başvuru şartları! Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren ceza infaz kurumlarına sözlü sınav ile 35’i Erkek ve 5’i Kadın olmak üzere toplam 40 kadrolu öğretmen alımı yapılacak. Peki, Ceza ve Tevkifevleri öğretmen alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Adalet Bakanlığı öğretmen alımı başvuru şartları!
10.01.2021 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Cte ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cte haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.